2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben birde okudugunuz dergiler varmı die sorucaktım yada kitaplar hamilelikle ilgili annem geliyorda yanıma türkıyden alsın getirsin die söyliycem bekliyorum tavsiyelerinizi

Benim kaynanamda Turkiyeden tarhana yolluyor
Sagliklimi bari? hic bi bilgim yok

ooo olmazmı saglıklı ben çok içiyorum tarhanadan ama anne yapımıysa tabi

Ev yapimiymis esimin dedigine gore. Ay hakikaten dergiler varsa hamilelik hakkinda bende istesem hemen yollarlar..
Netdede bulunurmu acaba boyle dergiler varmi diye?

buna göre erkek,geçenlerde çinmidir nedir onun takvimi varmış ona görede kız:))) artık 16.haftayı bekleyecez rabbimin neyi uygun gördüğünü öğrenmek için:)

Insallah resimle gelirsin : ) Pit pit duyarsinda sen yarin bebisin kalbini ?

Demekki her doktor boyle. Bana randevuyu 12 de mi verdi. Hastasi olmasada hep 10 dk gec aliyor icer. 22 Kasim a sabah 8 de orda olcam Ama ben 5 dk gec gitsemde olur

bizim doktordada dinletme aleti yoktur canim ama en azindan görücem oda yeter bana duymam sarti deyil ay heycan basladi bile bütün gece uyuyamam ben daha

bende çalışamam yerımden kalkamıyorumki
benım eşim yardımcı olmaz o konularda annem saolsun
yemek bende yapamıyorum ama cok sukur o konuda bısey demıyor hıc getırıyor bısıler yıyoruz

yok bi üşengeçlik oldu ciddi anlamda :)
bende buugn bari bişeyler yapsam diyorum ama yok olmuyor
sımdılık böyle :))

Efeler çoğalıyo desene
erkek olursa benımde aklımda deniz efe var
haa bide babamın ve eşimin babasının ismi mehmet halis olabılır
kız olursada neva şimdilik böyle :)

aman alttan yapılmasın yaa
cunkı ben duramamki ondaa
hareket edip duruyorum
nefes alışverişlerim acayip hızlanıyor
kendimden geçiyorum diyebilirim
eger kıpırdamamak gerekıyorsa mutlaka üstten yapmalı
yoksa cok zorr

bu arada canım dedın yaa daha buyuk dıyee
ben gittiğimde bu doktor zaten daha büyük bi ultrasondan baktım ben
bi yan tarafta oluyor zaten yaa
bide tepede vardı o buyuk baya
senın dedııgn o olabılırmıki
cunkı baya detaylı gördum bu yuzden

CANIM öyle bir anlatmissin ki bilmesem yanlis anlicam nefes alis veris deyisiklikleri felan haha ne komik olurdu bizim kuzen hic gitmemisti ilk defa gidicekti bende dedim hazir ol kocaman bisey sokacaklar diye oda diyor iyi bekleme odasindan yuheeee harikasin diye sesler gelirse endiselenme cok pis yaaaaaaa insan oan korkudan bayilcak gibi ouyorr

kızlae naçizane tavsiyem
bebeklerinize unisex isim koymayın lütfen
benimki unisex ve çok sıkıntı yaşadım

teyzecikler nasılsınıız.biz bugün yavrumla görüştük,büyümüş yavrum.kanama alanı geçmiş şuanda herşey yolunda dedi dr hamdolsun.ama tüp bebek merkezi artık takip etmeyeceklerini kendi dr'uma gidebileceğimi söylediler,biraz üzüldüm ama prosedür böyleymiş.
egepol hastanesine gisen arkadaşlar vardı burda hangi doktoru önerirler acaba bana.

gözün aydın canım
tüp bebek merkezinin devam etmemesine şaşırdım
öyle bir prosedür olması da ilginçmiş
burda devam edebiliyorsun
sadece ücretleri fazla olduğundan insanlar kendileri bırakıyor

gözün aydın canım
tüp bebek merkezinin devam etmemesine şaşırdım
öyle bir prosedür olması da ilginçmiş
burda devam edebiliyorsun
sadece ücretleri fazla olduğundan insanlar kendileri bırakıyor

teşekkürler canım,benim merkezim ünv hastanesinin merkezi,normallerden biraz yoğun,oyüzden heralde.çok alışmıştım ama hem uzaktı bana hem artık özel olsun istiyodum ama bugün son kontrolümüz diyince üzüldüm

anladım canım normal o zaman
ben özellerden bahsediyorum zaten
güzel bir doktor bulursun kendine dert etme
tüp bebek olduğunu da söylersen ona göre ilgileniyorlar
özel bebek onlar
sezeryan yaparlar zaten seni

Banada kalbin duydugunu bildir daha bizle iletisime gecmen gerekmiyor dediler ama senin adina cok sevindim canim cok sükür

selaam kızzlaar evim evim güzel eviim diyip uzandım.....

sizler napıyosunuz?

nasılsınız bugüün?

Kızlar suan al yazmalımı bakıyorum kız dokdora kalbını duymaya gıttı cınsıyette ögrendı ne fılm ya mıllet nasılda ılerlıyor

Banada kalbin duydugunu bildir daha bizle iletisime gecmen gerekmiyor dediler ama senin adina cok sevindim canim cok sükür

teşekkür ederim canım.senin içinde herşey yolunda gider inşallah.

anladım canım normal o zaman
ben özellerden bahsediyorum zaten
güzel bir doktor bulursun kendine dert etme
tüp bebek olduğunu da söylersen ona göre ilgileniyorlar
özel bebek onlar
sezeryan yaparlar zaten seni

burda egepol diye bi hast var,orda iyi bi dr'dan bahsetmişlerdi geçenlerde onu araştırıcam,hem yakın bana.normalde tüp beeklere sezeryan yapıyorlar zaten ama benim ekstra kuyruk sokumum kırık olduğu için normal doğum şansım zaten yok.ay sağlıkla hayırlısıyla o zaman gelim,çok öenmli değil yani sezeryan olması

ben bilmiyodum neden tüp bebeklere sezeryan yapiyorlar :-( BEN NORMAL DOGURMAK ISTIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…