2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

seninki de baya bi geriden geliyor.sebebi neymiş geç döllenme mi?

ayy yerim ben onu. ))) çok tatlııı. nasıl bakıyo minnoş.

canım bende sinirsel migren var bide portakalfalan içince allahh coşuyo ağrım.Kolonyadan çocuk tinerci olucak şimdiden töbe yarabbim

yok kız tinerci olmuyo ondan alkolik olur hıımm aay migren çok fena feci ona ağrı kesicide etki etmezki sen yat uyu bence anca öyle rahat edersin

yok kız tinerci olmuyo ondan alkolik olur hıımm aay migren çok fena feci ona ağrı kesicide etki etmezki sen yat uyu bence anca öyle rahat edersin

alkolikkk çıkar çıkmaz dicek benim adım cemil sosyal içiciyim ben pazara gidim gelimde yatıcam canım

bende de senelerdir migren var.çağın hastalığı 10 kadından 1inde var

alkolikkk çıkar çıkmaz dicek benim adım cemil sosyal içiciyim ben pazara gidim gelimde yatıcam canım

anne azcık alkol içte sütün alkollü olsun
kııız ne pazarı bu soğukta ben elimde olsa saçımın telini çıkarmıcam evden dikkat et kendine pazarlarda falan vururlar çarparlar falan aman allah korusun

Selma kızlar nasılsınız
ben ıyım pazara gıtık demın kızımla geldık kızım uyuyo guzelce bende bısıler yapım dedım

sıze gulmenız ıcın bısı anlatımı aksam esıme dıyorum kı bısı hısetmıyomusun bebegın cınsıyetıle ılgılı kızımda kız hısedıyorum demıstı kız ogrenmıstık yok daha bısı hısetmıyorum suanda cınsıyetı secme zamanında dıyo erkek veya kız kendı hangını secerse dıyo bende gulerek cocuk daha dolenınce cınsıyetı belı dıyorum yok yok dıyo kendı secsın sınsıyetını sonra soylıcem ıcıme doganı dıyo Ay bende benım kutumda kızda ola bılır erkekte ama ben erkek hısedıyorum dıyorum guluyo bana

Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((

kızlar ya çok fenayım midem bulanıyor hep bugün en kötü günüm sabahtan beri hiçbişey yiyemiyorum ne yseme dye düşünüyorum ama yok yok yok halbuki 7,haftaya kadar çok rahattımkızımda da böyleydi ama onda daha erken başlamıştı allahım hayırlısıyla geçse şu 3 ay...

Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((

bende ranacım hemde işteyim ağladım hırsımdan demin eşimin iş yerine geçtim söyle ne istiyorsan diyo ama ne yiyeceğim bilmiyorum çok kötü bi durum yaaa

anne azcık alkol içte sütün alkollü olsun
kııız ne pazarı bu soğukta ben elimde olsa saçımın telini çıkarmıcam evden dikkat et kendine pazarlarda falan vururlar çarparlar falan aman allah korusun

Canım çıkiyimde bi hava aliim bare .Pazar dediğimde kapalı pazar bizim burda üstü falan çatısı var baya Bide Evimin karşısındaki ticaret merkezinde ben çıkarken yine kolanyaliim yüzü gözü valla çarparlrsa ben yüzkat fazla çarparım haberleri yok kotumun içine giriyorum hala şükür

Arkadaslar merhaba, dr.um benden bu hafta veya önümüzde ki hafta için 2.düzey usg çektirmemi istedi gittiğim hastenede fiyatı 230 tl ve ssk karşılamıyor. aranızda bu testi yaptıran var mı? sizin gittiğiniz hastahanelerde de fiyatlar bu civarlarda mı? bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…