sata gore kac olman lazim ve bebek kac gorunuyor ?
benim gec sata gore 8+6 ama bebek 6+5 // 2 hafta fark var. dogum tarihinide 2 hafta ileri atmis oldu boylece
sumbulun cok sevimli benimde hayalim hep bir kopegim olmasi yonunde, ins birgun bahceli bir evim olursa
bi golden almak istiyorum. evde bakamam ama bahcede guzel olur :)
sizinle paylaşmak istedim çok duygulu inş. bizlerde bebeğimizi zamanı gelince sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..
MUTLU MASAL PHOTOGRAPHY - Doğum Fotoğrafçısı ve Düğün Fotoğrafçısı: Doğum Hikayesi: ALYA BeBeK
anladım iyi sevindim senin adına bağısıklıkmı kazandın yoksa...?
anladım sen yine dikkat et bende sorun çıkmadı ama benimki kıskanç evdeki kuşa neler ediyo onu sevince bebeğide kıskanırsa diye kokyorum aslında bakalım belkide göndericem bak bu benim sümbülüm ...
ağladım gitti
allahım bize de nasip etsin
canım bende sinirsel migren var bide portakalfalan içince allahh coşuyo ağrım.Kolonyadan çocuk tinerci olucak şimdidentöbe yarabbim
sata göre 10+2 ama ben 9+2yim bir hafta geriden
yok kız tinerci olmuyo ondan alkolik olurhıımm aay migren çok fena feci ona ağrı kesicide etki etmezki sen yat uyu bence anca öyle rahat edersin
Benimki de geç döllenme oldu canım. sata göre 13 gün geriden geliyoruz.
yok kız tinerci olmuyo ondan alkolik olurhıımm aay migren çok fena feci ona ağrı kesicide etki etmezki sen yat uyu bence anca öyle rahat edersin
alkolikkkçıkar çıkmaz dicek benim adım cemil sosyal içiciyim ben pazara gidim gelimde yatıcam canım
oy minnoşummm yerim ağzını seninn
halın aynı benim halımdan :))
Yaa kızlar ben artık sinirden ağlıyorum ya. açım. iki kaşık bişey yedim doydum güya, yiyemiyorum. ama açım. (((((
Selma kızlar nasılsınız
ben ıyım pazara gıtık demın kızımla geldık kızım uyuyo guzelce bende bısıler yapım dedım
sıze gulmenız ıcın bısı anlatımı aksam esıme dıyorum kı bısı hısetmıyomusun bebegın cınsıyetıle ılgılı kızımda kız hısedıyorum demıstı kız ogrenmıstık yok daha bısı hısetmıyorum suanda cınsıyetı secme zamanında dıyo erkek veya kız kendı hangını secerse dıyo bende gulerekcocuk daha dolenınce cınsıyetı belı dıyorum yok yok dıyo kendı secsın sınsıyetını sonra soylıcem ıcıme doganı dıyo Ay bende benım kutumda kızda ola bılır erkekte ama ben erkek hısedıyorum dıyorum guluyo bana
anne azcık alkol içte sütün alkollü olsun
kııız ne pazarı bu soğukta ben elimde olsa saçımın telini çıkarmıcam evdendikkat et kendine pazarlarda falan vururlar çarparlar falan aman allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?