2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman aman.. atlamadan duramadım.. yaban mersini gebelikte yasak olanlardan... erken doğum yada düşüğe yol açabiliyor..

üzülme cnm biraz bebeğe odaklan o büyüsün geri alırsın onu kediler 15 sene yaşarlar...alırsın sonra

evet bende çok istiyorum dediğin gibi çok pahalı yanı bebeğin bi eksiğini alırım onla benimde arkadaşım var o fotoğraf çekiyor ben çekicem diyor :) seninde teyzoşu çekecekmiş :))

ağladım gitti
allahım bize de nasip etsin
aynen bende canım çok güzel bi an..

canım ya biz bunu yaptık arkadaşlarla kimisi uydu kimisi uymadı yani pek güvenilir gibi değil :)

üzülme cnm biraz bebeğe odaklan o büyüsün geri alırsın onu kediler 15 sene yaşarlar...alırsın sonra

ayy inşallah benim herif kedileri sevmiyoda aldırmaz bana biliyorum annemin evindeyken vardı kedim ondan bişey diyemedi başta...
neyse artık bebişle ilgilenirken aklıma gelmez kanımca...

bebiş iyi sanırım miraycım bilemiyorum en son 11 gün önce dr.muz bakmıştı ve 1 cm.di kendisi :)))))
şu kansızlığım ve idrar yolu iltihabım bir düzelse ben de daha iyi olacağım
senin nasıl gidiyor
ben de mide bulantısı yok öyle güzel yiyorum ki (((( bu gidişle sağlam kg. alacağım sanırım.....

diğer gitiğinde devlet değilmiydi....

tatlım gerçekten insanı devlete gittiğine pişman ediyolar inşallah yarın sorunsuz halledersinnnn

ay maşallah çok şanslısın kuzu
ben bulantıdan dolayı az yiyorum
kusmadan dolayı da az yediğimi de çıkarıyorum

2.5 kg vermişim 12 günde

kendi dr.um özel hastanede ben de tahlilleri falan devlette yaptıram diye onlar da beni takip etsin istiyordum
neyse bugün gittiğim semt polikliniği ve devlet ssk geçiyor ama dr. gıcık çıktı
işte yarın randevu aldığım başka bir devlet hastanesi canım :))))

sevindim bebişine üşütme dikkat et...idarar yolu iltihabı için bol bol su iç....bide soğan kaynatıp içyolardı iyi gelirmiş ama hamişe zararı varmı araştır..

midemi çıkarıp atacam birgün yetti...:26:

özelde çokmu tuttu niye karşılamıyormu özel ssk yı yine...

bende dün devlet hastanesine gittim hay gitmez olaydım.Bin pişman oldum nasıl bi doktor oluyolar bi de bayan doktor ya.Kadın kadının halinde anlamaz mı.Girdim odaya kolay gelsin dedim yüzüme bile bakmadı.öle oturdum 5 dakka başka bişeylerle ilgileniyodu.Sonra özelde çektirdiğim ultrason görüntülerini gösterdim ilk resme boş gebelik dedi ikincide kalbi dinlenmiş dedi.Boş gebelik deyince ben tabi şoklarda dedin ne boş gebeliği.der demez başladı söylenmeye hanımefendi.ben bişey demedim söylediklerimden anlam çıkarma işte kalbini dinlemişsiniz, ben bişey söylemedim nerdeyse inkar edecek ya.O an üstüne atlayıp kafasını bilgisayara vurmak geldi:):) ben hamileyim kadın sen benle dalga mı geçiyosun demek geldi içimden.Sonra hastayım dedim 3 haftadır atamadım üstümden dinlen ilaç falan alamazsın ıhlamur iç otur dinlen dedi ya.Allahım ne diye bunları doktor yapasın eyy Yarabbimmm.Bende daha gitmem gel dedi bana hahayyy ben gelirmiyim sana daha.Bak hala sinirleniiyorum.Başka doktora gidicem.Ya da artık özele devam heralde üfff yani seni çok iyi anlıyorum.:2:

anam sakınnnn
soğan rahmi inceltir direkt düşük yaptırır

eskinin kadınları hamile kalınca düşsün diye soğan kabuğu kaynatıp içerlermiş

öyle miii
hatırlattığın iyi oldu canım teşekkürler
bulantı için önermişlerdi de

rica ederim canım.. böyle otlar çaylar falan araştırmadan kullanmayın zaten..
ki mide bulantısına beyaz leblebi, çubuk kraker.. peynir ekmek.. bunlar bastırır..
tabi ben bulantının ne olduğunu bilmediiğim için konuşmak kolay geliyor..
6-7 haftalıkken tiksinti geldi sadece yoğurt çorbası içebildim.. ki hamile olduğumu öğrenmeden önce sütün tadı değişik gelmeye başlamıştı
sıcak ve tarçınlı içerdim.. sonradan içemez oldum 1-2 ay boyunca soğuk içtim..

ballı içenler de sütü çok ısıtmadan karıştırsın balı.. süt çok sıcak olduğunda (40derece üstü) bal faydalı etkisini kaybeder zehirlemeye de yok açabiliyormuş.. otçu doktorlardan biri demişti onu..

tabi işten atılma korkusu yok rekabet yok
sallabaşı al maaşı zihniyeti ne diyim

höt diye boşgebelik denir mi hamile kadına
ıhlamuru bile kontrollü iç sen 2 fincanı geçme!!!

çıbık kraker evde 1 koli var kesinlikle bastırıyor
beyaz leblebi olayına gazdan dolayı giremiyorum
tatlı ağzıma koymuyorum 2 haftadır balı da geç
et kokuyo, soğan iğrenç, çorba bulantıyı artırıyo... ne kaldı hiçbişey

tabi işten atılma korkusu yok rekabet yok
sallabaşı al maaşı zihniyeti ne diyim

höt diye boşgebelik denir mi hamile kadına
ıhlamuru bile kontrollü iç sen 2 fincanı geçme!!!

canım ya olmaz mı korkuları ben giderim başhekime bi şikayet bak bakim sesi çıkıyo mu daha eşime anlattım da zor vazgeçirdim illa şikayet edelim dedi.Bense bi an önce ordan ayrılmak istedim bütün gün içime attım çok fena moralim bozuldu akşam annem geldi uzak yoldan inan 10 dakkalığına ona patladım ya.Ve hala onun pişmanlığını yaşıyorum.Pis doktor.Hatta doktor bile demek istemiyorum kadınlıktan nasibini almamış Ihlamur içiyorum arada akışına bıraktım ya napim.

bunları duydukça daha da tiksiniyorum devletten inan hepimiz aynı muameleyi görmüşüz resmen.... özelde de bazen çok tahlil istiyorlar..... inşallah iyi bi dr denk gelirsin tatlımmm... benim özelde dahiliye dr umda var o sürekli tiroidlerimi kontrol ediyor ve bana tahlil listesini veriyo gelmeden bunları devlette yaptır öyle gel diyor biliyor memur olduğumuzu ve kaç kerede sağolsun muayeneye gidip kontrol olarak göstertip bize paramızı iade ettirdi..... aynı devlet hastanesine gidip tiroid tahlillerimi istediğim gibi yaptırıyorum ama kadın doğum polikliniğinde bi dövmedikleri kalıyor anlamıyorum bi tarafta her istediğimi yaptırıyorum bi tarafta dövmedikleri kalıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…