2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bazı doktorlar hakkaten odun oluyo.Evet heleki devletekiler.Ama şöylede bişey var bende devlete gidiyorum ve doktorumdan öyle memnunumki.Detaylı bakar ultrasonla her seferinde ekranı çevirip bana anlatır önerilerde bulunur tahlillerimi yapar falan Yani özeldeki doktora değişmem doktorumu.Amaa gel görki böyle davrandığı benim gibi 2-3 hasta var sadece.Geri kalanlar ne selam verir ne bişi.Ya adamın o anki ruh hali yada ne bilimmm..Poliklinikte sıra beklerken kadınlar nasıl sayıyoo.yok beni kovdu ,bana bağardı beni tersliyo,Anca özeline gidiceksin onu istiyo gibi.Dedim bayanlar iyi hoş diyosunuz ama ben bu adamın 2.5 senedir hastasyım bii kere muaynanesine gitmedim ve bana burda resmen özel hasa gibi davranıyo dediğimde millet şok.Ben 2 sene önce küraj olduğumda adam beni sakinleşirmek için şarkı bile söyledi Valla sanırım doktordan doktora değişiyo.Çok uzun yazdım yoruldum

kızlarr kaç saatir başına geçemiyorum pc nin kızmın yeni merakı evde yakalamaca oynuyoruzz tabiii o koşuyo benhızlı adımlar atıyorum ama mçok yoruldum yaaa....dışarılara da çıkamıyoruz korkudan hastalancaz diee....üfff bu kış zor geçcek bize sanırım...:))))
herkess iyi umarımmm tuanadan hala ses seda yokmu yaww..

hayatımın yarısı rejimde geçiyo zaten benim

ilk ölçüm çizmeyle falan 75 kg
12 gün sonra 2. ölçüm aynı çizmeyle 72.5 kuzum

hmm iyi yine :) sen okadar çabala kilo vermeye.. bak 2 tane fasulye sana kilo verdirdi hemen..
ikiz oldukları için 90-95e kadar yolun var..

canım o gitti geldi doktor 6 haftalık demiş bebeği görmemiş tahlileride 2 gün sonra görüceklermiş.geç döllenme olabilir endişelenme dedik ama dışardan demek kolay bize

hmm iyi yine :) sen okadar çabala kilo vermeye.. bak 2 tane fasulye sana kilo verdirdi hemen..
ikiz oldukları için 90-95e kadar yolun var..

allahımm benim tek ama 90 ı göze aldım ben.3 AYda almadım kilo ama umarım almam çok.Boy var ama kurtarmıyo belli bişeyden sonra 78 im zaten şimdi nolurum bilmiyorum valla

ya kızlar bazı doktorlar hakkaten odun oluyo.Evet heleki devletekiler.Ama şöylede bişey var bende devlete gidiyorum ve doktorumdan öyle memnunumki.Detaylı bakar ultrasonla her seferinde ekranı çevirip bana anlatır önerilerde bulunur tahlillerimi yapar falan Yani özeldeki doktora değişmem doktorumu.Amaa gel görki böyle davrandığı benim gibi 2-3 hasta var sadece.Geri kalanlar ne selam verir ne bişi.Ya adamın o anki ruh hali yada ne bilimmm..Poliklinikte sıra beklerken kadınlar nasıl sayıyoo.yok beni kovdu ,bana bağardı beni tersliyo,Anca özeline gidiceksin onu istiyo gibi.Dedim bayanlar iyi hoş diyosunuz ama ben bu adamın 2.5 senedir hastasyım bii kere muaynanesine gitmedim ve bana burda resmen özel hasa gibi davranıyo dediğimde millet şok.Ben 2 sene önce küraj olduğumda adam beni sakinleşirmek için şarkı bile söyledi Valla sanırım doktordan doktora değişiyo.Çok uzun yazdım yoruldum ama paylaşmak istdimmmm

canım o gitti geldi doktor 6 haftalık demiş bebeği görmemiş tahlileride 2 gün sonra görüceklermiş.geç döllenme olabilir endişelenme dedik ama dışardan demek kolay bize

sağol cnm yaa onu okumuştum ama belki dedim başka dr a gitmiştirr tahlilleri bekleyene kdar die de gerileri okuyamadımm ayy inşallahh tahlilleri güzell çıksıınn yaa

ay benim kaşlarda koyverdi gitti kendini.ben demekki ondan kendimi çirkin hissediyorum sorun kaşlarmış :)

sağol cnm yaa onu okumuştum ama belki dedim başka dr a gitmiştirr tahlilleri bekleyene kdar die de gerileri okuyamadımm ayy inşallahh tahlilleri güzell çıksıınn yaa

yok hayatım ben dedim git başka doktora diye ama çok uzak demişti.Umarım güzel gelir tahlilleri de geç döllenmedir.Doktoruda uyuz onun inş hayırlısıyla gelir

sen şimdi benim bebişkoya kısa boylu mu demek istedin :) evet seninki çok güzel maşallah hep öyle gider inşallah

hyr teyzesiii öle demk istemedım =) benımkınden buyuk olanlarda var bolbol balık pırasa havuç 3ünü çok yee çok fark oluyooo

hoşgeldin :)))))
anneler bebişler takılıyoruz işte,kah iyiyiz kah sıkıntılı.....

Hos buldun canim, Rabbim her daim iyi eder insaALLAH. Sikintilarimizin meyveside cok guzel olucak insaAllah.

Cnm MasaALLAH insaALLAH bizlerde senin gibi 34 haftamizi saglikla hayirlisiyla goruruz. Rabbim yarunu (yavrumuzu) kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH.

Bu arada kilo alimin cok guzel.

ben de kaçıyorum güzel anneler
Allaha emanet siz ve yavrularınız...

Gule gule cnm. sen ve bebisinde ALLAh'a emanet olun.

Hos geldin cnm, 20 gun evden disari cikmadin mi???????????

Cnm bakim cok onemli tabikide cirkin kadin olur mu? Aksam esinde gozlerini senden alamiyacak desene

HAmilelikte kabuslar oluyor cnm kafana takma insaALLAH hersey yolundadir. Cnm gobegine badem yagi surmeyi denersen o kadar cok kasinmaz. Benden sana tavsiye.

kızlar slmm arada sırada gırıorum nete cunku cok halsızım işlerımıde aksatır oldum aksamları ıse ya tavuk kızartıorum yanına pılav yada bıber patates veyahut et kızartıorum bole basıt seyler yapar oldum
yemek yapasım bılen yok
uc gundur grıp ım yatıorum tam dısarı cıkıyım dıorum haydııııı bı agırlık bastırıor yıne yataga..ev kuşu oldum
bulantılarda agırlaştı hele sabahları saat on ıkıye adar yataktan cıkamıorum tuzlu kraker hep baş ucumda yemek desen yıyemıorum hayır doktor randevum var bebısımıde merak edıorum suan 9+2 olduk acaba kıpırdadıgını gorebılırmıyım dıorum ama yok yataktan cıkamıorum hap desen ıcemıorum ayyy hayattan sogudum resmen yaa iş miş yapamıorum ya delırıorum ıslerı bırıkınce gormekten(
ben mı boyleyım tek yoksa sızde mı boylesınız?

ay benim kaşlarda koyverdi gitti kendini.ben demekki ondan kendimi çirkin hissediyorum sorun kaşlarmış :)

sormayın ya. ben de evden çıkmaya üşeniyorum, yoksa bende atıcam kendimi kuaföre. kaş aldırcam, saç kestirmekte sorun yok dimi? benim kahkül falan çok uzadı, kestircem.

yok hayatım ben dedim git başka doktora diye ama çok uzak demişti.Umarım güzel gelir tahlilleri de geç döllenmedir.Doktoruda uyuz onun inş hayırlısıyla gelir

anladım cnmm...umarım öyledirr cnm yaa 9. haftaya kadar yolu var bildiğim benimm..ama şimdii morali çok bozulmuştur haklı olarak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…