bunları duydukça daha da tiksiniyorum devletten inan hepimiz aynı muameleyi görmüşüz resmen.... özelde de bazen çok tahlil istiyorlar..... inşallah iyi bi dr denk gelirsin tatlımmm... benim özelde dahiliye dr umda var o sürekli tiroidlerimi kontrol ediyor ve bana tahlil listesini veriyo gelmeden bunları devlette yaptır öyle gel diyor biliyor memur olduğumuzu ve kaç kerede sağolsun muayeneye gidip kontrol olarak göstertip bize paramızı iade ettirdi..... aynı devlet hastanesine gidip tiroid tahlillerimi istediğim gibi yaptırıyorum ama kadın doğum polikliniğinde bi dövmedikleri kalıyor anlamıyorum bi tarafta her istediğimi yaptırıyorum bi tarafta dövmedikleri kalıyooo
ne bilimmm ya içim rahatlar dedim bende birşeyler yaparsam
Merhaba kizlar nasilsiniz?
hayatımın yarısı rejimde geçiyo zaten benim
ilk ölçüm çizmeyle falan75 kg
12 gün sonra 2. ölçüm aynı çizmeyle 72.5 kuzum
ben de kaçıyorum güzel anneler
Allaha emanet siz ve yavrularınız...
kızlarr kaç saatir başına geçemiyorum pc nin kızmın yeni merakı evde yakalamaca oynuyoruzz tabiii o koşuyo benhızlı adımlar atıyorum ama mçok yoruldum yaaa....dışarılara da çıkamıyoruz korkudan hastalancaz diee....üfff bu kış zor geçcek bize sanırım...:))))
herkess iyi umarımmm tuanadan hala ses seda yokmu yaww..
hmm iyi yine :) sen okadar çabala kilo vermeye.. bak 2 tane fasulye sana kilo verdirdi hemen..
ikiz oldukları için 90-95e kadar yolun var..
bnm 8+4 22 mm doktor o maaşallah dedı
canım o gitti geldi doktor 6 haftalık demiş bebeği görmemiş tahlileride 2 gün sonra görüceklermiş.geç döllenme olabilir endişelenme dedik ama dışardan demek kolay bize
Selam güzel anneler
Bugün nerdeyse 20 gün sonra dışarı cıkıp kuaföre gittim cok sükür kaşlarımı aldırdım lapiska gibi olan saçlarımı kestirdim bu hamilelik çirkinleştirdi beni diyodum meğer kaşların yekbare ve saçların iğrenç olmasındaymış şimdi gözümü alamıyorum aynadan tövbe tövbe sanki tekrar buldum kendimi ayrıca artık belime olmayan pijama takımların yüzünden çok seker bir pijama takımı da aldım nasıl rahat anlatamnam son zamanda hepsinin beli sıkıyodu
Perşembe doktor kontrolümüz var inşllah hersey yolundadır. Acayip kabuslar görüyorumyok kanamam başlıyo yok doğum sancım başlıyo bişrden falan yani bir Allah korısun düşük ypıyorıum yada erken doğum normal doğum yani Ben asla istemiyorum normali cünkü
Bendede arada yanlar kasınıyo ama normaldir cünkü karnım hakkaten 5 aylık gibi kızlar bence sisenler ve cildi kuru olanlar kasınıyo ama hamilelik bazen kasıntı yapıyomuş yani alerji oda olabilir yani
sağol cnm yaa onu okumuştum ama belki dedim başka dr a gitmiştirr tahlilleri bekleyene kdar die de gerileri okuyamadımm ayy inşallahh tahlilleri güzell çıksıınn yaa
sen şimdi benim bebişkoya kısa boylu mu demek istedin :) evet seninki çok güzel maşallah hep öyle gider inşallah
hoşgeldin :)))))
anneler bebişler takılıyoruz işte,kah iyiyiz kah sıkıntılı.....
aferin içme zaten..
ben 6. ayın sonuna kadar ağzıma kahve sürmedim.. sonracıma haftada 1 kereden bişi olmaz didim süte yarım çay kaşığı jacobs koyuyorum azcık kokusu gelsin kadarı..
gaz gelince sal bacım tutma içinde
bu arada sen kaç kiloyla hamile kaldın.. kışın rejime giriyoduk ya hani sen belki kg vermişsindir ozamandan beri.. ben vericem diye kg almışım meğer kışın..
şu benim meşhur cyclo pregynovam vardı ya.. 5kg aldırmış bana 3 ayda.. 78 ile hamile kalmışım şimdi 88im
ben de kaçıyorum güzel anneler
Allaha emanet siz ve yavrularınız...
Selam güzel anneler
Bugün nerdeyse 20 gün sonra dışarı cıkıp kuaföre gittim cok sükür kaşlarımı aldırdım lapiska gibi olan saçlarımı kestirdim bu hamilelik çirkinleştirdi beni diyodum meğer kaşların yekbare ve saçların iğrenç olmasındaymış şimdi gözümü alamıyorum aynadan tövbe tövbe sanki tekrar buldum kendimi ayrıca artık belime olmayan pijama takımların yüzünden çok seker bir pijama takımı da aldım nasıl rahat anlatamnam son zamanda hepsinin beli sıkıyodu
Perşembe doktor kontrolümüz var inşllah hersey yolundadır. Acayip kabuslar görüyorumyok kanamam başlıyo yok doğum sancım başlıyo bişrden falan yani bir Allah korısun düşük ypıyorıum yada erken doğum normal doğum yani Ben asla istemiyorum normali cünkü
Bendede arada yanlar kasınıyo ama normaldir cünkü karnım hakkaten 5 aylık gibi kızlar bence sisenler ve cildi kuru olanlar kasınıyo ama hamilelik bazen kasıntı yapıyomuş yani alerji oda olabilir yani
ay benim kaşlarda koyverdi gitti kendini.ben demekki ondan kendimi çirkin hissediyorum sorun kaşlarmış :)
yok hayatım ben dedim git başka doktora diye ama çok uzak demişti.Umarım güzel gelir tahlilleri de geç döllenmedir.Doktoruda uyuz onun inş hayırlısıyla gelir
2.düzey usg ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?