sormayın ya. ben de evden çıkmaya üşeniyorum, yoksa bende atıcam kendimi kuaföre. kaş aldırcam, saç kestirmekte sorun yok dimi? benim kahkül falan çok uzadı, kestircem.
selam canımm.Baş ağrım haricinde iyiyimm ama hava feci soğukk
2 lit testin dr.dilindeki tercümesi. ikili test ve ayrıntılı ulturason aynı anda yapılıyormus
Gecmis olsun cnm.
Aynen cnm -1 derece bizim burasida... Bu kis cok zoooooooooor gececek cooooooook.
Amann dikkat edin kendinize ayaklarinzi sicak tutmaya ozen gosterin.
Eki Görüntüle 288844
çok güldüm paylaşmak istedimm benım halımm daha ıkı aylıkken bole oldum=D
Gecmis olsun cnm.
Aynen cnm -1 derece bizim burasida... Bu kis cok zoooooooooor gececek cooooooook.
Amann dikkat edin kendinize ayaklarinzi sicak tutmaya ozen gosterin.
bunu bende kendıme bensetmıstım yaaa:)))
ben sımdıden hamıle pantolonu gıyıyorum sızce normal mı?
bugün bende kuaföre niyetlendim ama kapalı oluyo salıları sonradan dank etti
yarın gidicem bi saç sakal el attırıcam
saclarımı boyatmam lazım ama annem diyoki boyatma hem siyahtanda kurtulursun iyice uzasın isteigin renge dön..
mantıklı geldi banada :26:
benim bide cok alısverişş yapasım var
ne bilim herkes bişey söylüyo. bu hafta toparlanıp çıkayım bende dışarı. çıtır olim yineya boyatmak hani neysede saç kestirmek batıl inanç bence.Benimde bakıma girmem lazım acill.Akşama kadar pijamayla dolaşıyorum evdeEski halime dönmem lazım 2.Trimestar da toplarım anca kendimi
Eki Görüntüle 288844
çok güldüm paylaşmak istedimm benım halımm daha ıkı aylıkken bole oldum=D
bunu bende kendıme bensetmıstım yaaa:)))
ben sımdıden hamıle pantolonu gıyıyorum sızce normal mı?
allahımm benim tek ama 90 ı göze aldım ben.3 AYda almadım kilo ama umarım almam çok.Boy var ama kurtarmıyo belli bişeyden sonra78 im zaten şimdi nolurum bilmiyorum valla
Cnm MasaALLAH insaALLAH bizlerde senin gibi 34 haftamizi saglikla hayirlisiyla goruruz. Rabbim yarunu (yavrumuzu) kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH.
Bu arada kilo alimin cok guzel.
benim ayaklar ısınmıyo ya çorap üstüne pofidiklerr yine buz.Bende su torbalarına doldurup koyuyorum ayağımın altına anca o kesiyo.Zaten kışları sevmezdim her sene üşürüm ama dedğin gibi bu kış çok zor geçicekkk.Ama yazda süper
çok sağol canım bnim hemn inceledim internetten alıcam bunları birde hamileyiz biz dergisini alırım tamamdır tekrar sağol canım.
ne bilim herkes bişey söylüyo. Bu hafta toparlanıp çıkayım bende dışarı. çıtır olim yine
Puhahahaa
hangı ıldesın cnm?ben ıstanbulda üşüyorum bugunde yagmurluydu hava peteklerı actım heryer ısınıyor fakat benımde ayaklarım cok üşüyoo o yuzden patık gıyıyorum annem patık yaparken ceyızıme napıcam ben onları yaa dıordum sımdıde ahh anacıgımın ellerıne saglık dıorum
=d =d =d bendeeeeeeeeeeeee
ben henüz kotlarıma giriyorum.ama aldım bitane hamile pantolonu henüz onu dolurucak karnım yok o yüzden kıyafet içinde potluk yapıyo.Ama çok rahat onlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?