2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sormayın ya. ben de evden çıkmaya üşeniyorum, yoksa bende atıcam kendimi kuaföre. kaş aldırcam, saç kestirmekte sorun yok dimi? benim kahkül falan çok uzadı, kestircem.

ya boyatmak hani neysede saç kestirmek batıl inanç bence.Benimde bakıma girmem lazım acill.Akşama kadar pijamayla dolaşıyorum evde Eski halime dönmem lazım 2.Trimestar da toplarım anca kendimi

ahhhhh canlarım demişsiniz kg. (((((
aranızda en tombiş kalan benim tam 87 kg. la kaldım benim kocenin odunluğundan tabi neyse işte
ilk 11 ekimde tartmıştı 87 di
3 kasımda tarttı 88 ben napimmmmmm bilmiyorummmmmm (((
tek alayımda 10 kg. alayım ama midem de bulanmıyor ne yapacağım ben ya (((

Gecmis olsun cnm.

Aynen cnm -1 derece bizim burasida... Bu kis cok zoooooooooor gececek cooooooook.

Amann dikkat edin kendinize ayaklarinzi sicak tutmaya ozen gosterin.

benim ayaklar ısınmıyo ya çorap üstüne pofidiklerr yine buz.Bende su torbalarına doldurup koyuyorum ayağımın altına anca o kesiyo.Zaten kışları sevmezdim her sene üşürüm ama dedğin gibi bu kış çok zor geçicekkk.Ama yazda süper

Gecmis olsun cnm.

Aynen cnm -1 derece bizim burasida... Bu kis cok zoooooooooor gececek cooooooook.

Amann dikkat edin kendinize ayaklarinzi sicak tutmaya ozen gosterin.

hangı ıldesın cnm?ben ıstanbulda üşüyorum bugunde yagmurluydu hava peteklerı actım heryer ısınıyor fakat benımde ayaklarım cok üşüyoo o yuzden patık gıyıyorum annem patık yaparken ceyızıme napıcam ben onları yaa dıordum sımdıde ahh anacıgımın ellerıne saglık dıorum

bugün bende kuaföre niyetlendim ama kapalı oluyo salıları sonradan dank etti
yarın gidicem bi saç sakal el attırıcam

saclarımı boyatmam lazım ama annem diyoki boyatma hem siyahtanda kurtulursun iyice uzasın isteigin renge dön..
mantıklı geldi banada :26:

benim bide cok alısverişş yapasım var

banada lazım bi saç sakal

ya boyatmak hani neysede saç kestirmek batıl inanç bence.Benimde bakıma girmem lazım acill.Akşama kadar pijamayla dolaşıyorum evde Eski halime dönmem lazım 2.Trimestar da toplarım anca kendimi
ne bilim herkes bişey söylüyo. bu hafta toparlanıp çıkayım bende dışarı. çıtır olim yine

Eki Görüntüle 288844
çok güldüm paylaşmak istedimm benım halımm daha ıkı aylıkken bole oldum=D
puhahahaa

bunu bende kendıme bensetmıstım yaaa:)))
ben sımdıden hamıle pantolonu gıyıyorum sızce normal mı?

ben henüz kotlarıma giriyorum.ama aldım bitane hamile pantolonu henüz onu dolurucak karnım yok o yüzden kıyafet içinde potluk yapıyo.Ama çok rahat onlar ya

allahımm benim tek ama 90 ı göze aldım ben.3 AYda almadım kilo ama umarım almam çok.Boy var ama kurtarmıyo belli bişeyden sonra 78 im zaten şimdi nolurum bilmiyorum valla

ben ilk 4 ayda 2kg aldım.. 6-7. aya kadar toplamda 5-6 kg almış oldum.. ama şurda 1 ay içinde aldığım 4-5 kg pöfff.. nasıl aldım hiç bilmiyorum.. çok şükür ki 1buçuk ayımız kaldı..
bende boy da yok.. ama basenlerden pek kg almamışım diyor görenler.. eski pantolonlarıma sığıyorum tabi de göbek kısmını karıştırma hiç

Cnm MasaALLAH insaALLAH bizlerde senin gibi 34 haftamizi saglikla hayirlisiyla goruruz. Rabbim yarunu (yavrumuzu) kucagimiza almayi nasip eder insaALLAH.

Bu arada kilo alimin cok guzel.

inşallah canım.. sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

Bendede o ayaklarimi isitmam buyuk sorun oldugu icin soyluyorumm zatenn

Bir hal caresini bulmak sart. ALLAH yardimcimiz olsun. Bizim burda yaz yazda olmuyor ALLAh'in gunu yagmurlu yava...

çok sağol canım bnim hemn inceledim internetten alıcam bunları birde hamileyiz biz dergisini alırım tamamdır tekrar sağol canım.

asıl teşekkürü kitabı aldığında edeceksin bence çok güzel hazırlamışlar.ben de kitapyurdundan getirtmiştim malum dışarı çıkamıyorum korkudan

Yurt disindayim cnm. Bende patiklerle isinmaya calisiyorum. Acaba hamileligin verdigi bir etkimi bu anlamadim gitti.

Normaldede ayaklarim usur ama bu kadar olmazdi simdi buz resmen.

Annelerin yeri her zaman baska....

=d =d =d bendeeeeeeeeeeeee

cok rahat oluyor ama yaa

ben henüz kotlarıma giriyorum.ama aldım bitane hamile pantolonu henüz onu dolurucak karnım yok o yüzden kıyafet içinde potluk yapıyo.Ama çok rahat onlar ya

tam doldurmuorum fakat dıger kotlarımın bır dugmesını acmaktansa bolesı daha ıyı dıorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…