2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah iyiligini versinnn

Hamileyken sac boyamak iyi degil cnm sahsen tavsiye etmem. Nasil alis veris yapmiyacaksin kii bebek esyalari, kiyafetleri o kadar tatliiiiiiiiki insan dayanamiyor.

Allah iyiligini versinnn

Hamileyken sac boyamak iyi degil cnm sahsen tavsiye etmem. Nasil alis veris yapmiyacaksin kii bebek esyalari, kiyafetleri o kadar tatliiiiiiiiki insan dayanamiyor.

bende kıyıda köşede para bırıktırdım halada devam bırıktırmeye ama sabırsıızzımda acaba ne alsam dıorum ?
daha cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın hıcbısı alamıorum tavsıyelerınız varsa ıyı olur..vee bebısıne bısıler alanlar varsa solesın herkese fıkır olur en azından..

kızlar gidem de sıcacık bir duş alam ben :))))
keendinize kuzularınıza iyi bakın öpüldünüz

canım ben kuaförüme sordum onunda eşi yeni doğum yaptı işte ilk 3 ay yasak dedi sonra organik bitkisel boyalar varmış ben ayarlarım sana didi sağolsun eşinin saçlarını onla boyuyomuş adamın boynuna atlıcaktım nerdeyse

Allah iyiligini versinnn

yok kuşum ben bebişe şimdiden bişe almam o konuda hassasım korkarum daha cinsiyet bile belli deilki
benim böle kendime para saçasım var..
gerçi 18inde doktor muayenesi+lazer taksidim+ kredi kardım = kocam felç

pantalonlarla ilgili sıkıntım var bi iki lastik belli kot alıyım diyorum..

ne dergısı bu ?ya bende boyle bısey arıorum acıklarsanız sevınırım

canım öğlen bu mesajı atmıştım kitap soran arkadaşlara onun devamıydı ...

Insan tabi dayanamiyor o kucuk kucuk seyleri gorunce. Her defasinda krem tonlarindan birseyler aliyorumm sonra kasaya yoneldigimde geri birakmak icin kendimle savasiyorum. Cok korkuyorum cunku birsey olursa yarama tuz biber olur aldigim seyler diye.

6 ay once dusuk yapmistim iyiki esim yasaklamisti birseyler almayi yoksa kafayi yerdim. Cok zor toparlandim...

Karar verdim artik girmiyorumm 7-8 aylik olunca iki uc takim alirim hastane icin onun disinda pek birsey almayi dusunmuyorum cnm.

Ben suan hamilelik kiyafetleri aliyorumm Gobisin uzerinde bebek resimli ustlere bayiliyorummm

arkadaşlar göbişleriniz ne alemde büyümeye başladılar mı ? benim kilomda 1 kilo artış var ama eskiden giydiğim pijamalarım pantalonlarım müthiş rahatsız ediyor giyemiyorum. hamilelik pijaması pantalonu aldım onlar biraz büyük olada rahat ediyorum şimdilik. bu göbiş azıcık çıkınca böyle oluyorsa sonumuz ne olacak acep bende bu hafta belirginleşti sanki sizlerde haftalarınıza göre durum nedir merak ettim ...

Canım sen nasılsın topic iyi gibi bende tuannayı merak ediyorum Allahım acır inşallah güzel haberler alır

ay benim kaşlarda koyverdi gitti kendini.ben demekki ondan kendimi çirkin hissediyorum sorun kaşlarmış :)

Canım kesinlikle inan ondandır resmen parladı yüzüm :)

kızlar gidem de sıcacık bir duş alam ben :))))
keendinize kuzularınıza iyi bakın öpüldünüz

Canım sıcak duş alma ılık duş al yasak bize sıcak duş

Kiloma bakamadim henuz ama gobis var bendede. Esime bir kac gundur gobegim cikti diyordum yok o yagdir filan diyordu

Dun beyfendi farkina vardi cok sukur yag degilde bebek oldugunu anladi

Esra bebek gobegi olmus senin gobis dedi bende yok cnm yagdir askim o dedim

aynısını bende yaşadım.. 6 ay önce düşük yaptım.. bebişim iicn yatak takımı aldım hemde pembe.. kız hissediyodum sürekli..
şimdi erkek hissediyorum :26:
oğlusum olursa bu takımı birine hediye edicem

9. haftamdayım ben de
400 gram almışım
çok dar kıyafetlerimde rahat edemiyorum sadece
onun dışında pek bi sıkıntım yok
hafif şişkinlik var ama

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıorum hepınızı bebişlerinizi öptümm yarın görüşürüzzz iyi akşamlar

o bebiş olan badilerden giyiyorum ben milletin göbeğe bkışları görrsen

Ben 12 haftaligim ve karnim dumduz. Artik endiselenmeye bile basladim. 1.300 gr almisim ama ldigimin hepsi kalcada benim. Karnimda hicbirsey yok. Sadece kasinti var. Hala eski pantalonlara da raatlıkla giriyorum. Bneim bebis buyumuyor mu diye ck endiseleniyorum

benim gobeğim daha dümdüz ya. ne zaman çıkıcak diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…