bugün bende kuaföre niyetlendim ama kapalı oluyo salıları sonradan dank etti
yarın gidicem bi saç sakal el attırıcam
saclarımı boyatmam lazım ama annem diyoki boyatma hem siyahtanda kurtulursun iyice uzasın isteigin renge dön..
mantıklı geldi banada :26:
benim bide cok alısverişş yapasım var
asıl teşekkürü kitabı aldığında edeceksin bence çok güzel hazırlamışlar.ben de kitapyurdundan getirtmiştim malum dışarı çıkamıyorum korkudan
gül gül sanki sen öle deilsinn
Allah iyiligini versinnn
Hamileyken sac boyamak iyi degil cnm sahsen tavsiye etmem. Nasil alis veris yapmiyacaksin kii bebek esyalari, kiyafetleri o kadar tatliiiiiiiiki insan dayanamiyor.
bugün bende kuaföre niyetlendim ama kapalı oluyo salıları sonradan dank etti
yarın gidicem bi saç sakal el attırıcam
saclarımı boyatmam lazım ama annem diyoki boyatma hem siyahtanda kurtulursun iyice uzasın isteigin renge dön..
mantıklı geldi banada :26:
benim bide cok alısverişş yapasım var
Allah iyiligini versinnn
Hamileyken sac boyamak iyi degil cnm sahsen tavsiye etmem. Nasil alis veris yapmiyacaksin kii bebek esyalari, kiyafetleri o kadar tatliiiiiiiiki insan dayanamiyor.
canım benim sakın hemen üzme kendini dr değiştir başka dr lara git moralini yüksek tut ne kadar ii moral o kadar sağlıklı bebekler. dualarım seninle...
canım kitap ve dergi var bende birsürü bebeğim dergisi alıyorum ama onda hamilelikten çok bebek büyürkenki sorulara cevap var. ama öyle bir kitap aldım ki net e bile girmiyorum artık ne arasam var için de müthiş bir şey adı ve yazarı ekliyorum...
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Orjinal isim: What To Expect When You're Expecting
Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, Sandee E. Hathaway
birde ;NTV Yayınlarından Anne Karnında aldım tam bir görsel şölen her halleri var anne karnındaki bebişlerin
birde; sabiha paktuna keskin annelik akademisi serisini aldım seri yerine "annelik akademisi hamilelik" olanı alabilirsiniz şimdilik
ama ilk kitap var yaa Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler bu kitap muhakkak olmalı alırsanız bana hak verirsiniz...
bu arda bizimde cumartesi kontrolümüz vardı (beni hatırlayanlar bilirler kanamalı ağır bir dönem geçirdim uzun süre hala yatak istirahatim var) tomurcuğum iyi olmaya devam ediyor maşallah eller ayaklar kıpır kıpırdı.drum bu hafta açıkladı nihayet, plesenta altta olduğu için kanamam olmuş ama düzeliyormuş ,bu nedenle açıkladı sorunu ,çok şekerdir drum korkutmamak için dememiş bana. 14 haftayı bekleyeceğiz tamamen düzelecek bence dedi dualarınızda unutmayın bizim plesentayıböyle arkadaşlarım durum hepiniz aklımdasınız istirahatte olunca çok net e giremiyorum hepinizi kucaklıyor meleklerinize dualarımı gönderiyorum...
ne dergısı bu ?ya bende boyle bısey arıorum acıklarsanız sevınırım
bende kıyıda köşede para bırıktırdım halada devam bırıktırmeye ama sabırsıızzımda acaba ne alsam dıorum ?
daha cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın hıcbısı alamıorum tavsıyelerınız varsa ıyı olur..vee bebısıne bısıler alanlar varsa solesın herkese fıkır olur en azından..
canım öğlen bu mesajı atmıştım kitap soran arkadaşlara onun devamıydı ...
Hos geldin cnm, 20 gun evden disari cikmadin mi???????????
Cnm bakim cok onemli tabikide cirkin kadin olur mu? Aksam esinde gozlerini senden alamiyacak desene
HAmilelikte kabuslar oluyor cnm kafana takma insaALLAH hersey yolundadir. Cnm gobegine badem yagi surmeyi denersen o kadar cok kasinmaz. Benden sana tavsiye.
Canım valla aynen bakımmış olay yani benim lekelenme ve bel ağrım vardı doktor yat dedi de yattım işte canım Bizim seninle aynnı gidiyo hamileliğimiz bende 10+3 teyim ama 12 olmadan çizelge yapmaya cekiniyorum dur bakalım persembe doktora gidyim de inşallah yolundaysa hersey bende yapıcam inşallah cizelgemii
kızlarr kaç saatir başına geçemiyorum pc nin kızmın yeni merakı evde yakalamaca oynuyoruzz tabiii o koşuyo benhızlı adımlar atıyorum ama mçok yoruldum yaaa....dışarılara da çıkamıyoruz korkudan hastalancaz diee....üfff bu kış zor geçcek bize sanırım...:))))
herkess iyi umarımmm tuanadan hala ses seda yokmu yaww..
ay benim kaşlarda koyverdi gitti kendini.ben demekki ondan kendimi çirkin hissediyorum sorun kaşlarmış :)
kızlar gidem de sıcacık bir duş alam ben :))))
keendinize kuzularınıza iyi bakın öpüldünüz
arkadaşlar göbişleriniz ne alemde büyümeye başladılar mı ? benim kilomda 1 kilo artış var ama eskiden giydiğim pijamalarım pantalonlarım müthiş rahatsız ediyor giyemiyorum. hamilelik pijaması pantalonu aldım onlar biraz büyük olada rahat ediyorum şimdilik. bu göbiş azıcık çıkınca böyle oluyorsa sonumuz ne olacak acepbende bu hafta belirginleşti sanki sizlerde haftalarınıza göre durum nedir merak ettim ...
yok değilim bebeğim. ben hamile kaldığımda zaten normal kilomun altındaydım. şimdi de yine kilo vermişim, toplam 46 kiloyum. belki de daha az. 25 inde çıkcam tartıya bakalım.
Insan tabi dayanamiyor o kucuk kucuk seyleri gorunce. Her defasinda krem tonlarindan birseyler aliyorumm sonra kasaya yoneldigimde geri birakmak icin kendimle savasiyorum. Cok korkuyorum cunku birsey olursa yarama tuz biber olur aldigim seyler diye.
6 ay once dusuk yapmistim iyiki esim yasaklamisti birseyler almayi yoksa kafayi yerdim. Cok zor toparlandim...
Karar verdim artik girmiyorumm 7-8 aylik olunca iki uc takim alirim hastane icin onun disinda pek birsey almayi dusunmuyorum cnm.
Ben suan hamilelik kiyafetleri aliyorummGobisin uzerinde bebek resimli ustlere bayiliyorummm
arkadaşlar göbişleriniz ne alemde büyümeye başladılar mı ? benim kilomda 1 kilo artış var ama eskiden giydiğim pijamalarım pantalonlarım müthiş rahatsız ediyor giyemiyorum. hamilelik pijaması pantalonu aldım onlar biraz büyük olada rahat ediyorum şimdilik. bu göbiş azıcık çıkınca böyle oluyorsa sonumuz ne olacak acepbende bu hafta belirginleşti sanki sizlerde haftalarınıza göre durum nedir merak ettim ...
Insan tabi dayanamiyor o kucuk kucuk seyleri gorunce. Her defasinda krem tonlarindan birseyler aliyorumm sonra kasaya yoneldigimde geri birakmak icin kendimle savasiyorum. Cok korkuyorum cunku birsey olursa yarama tuz biber olur aldigim seyler diye.
6 ay once dusuk yapmistim iyiki esim yasaklamisti birseyler almayi yoksa kafayi yerdim. Cok zor toparlandim...
Karar verdim artik girmiyorumm 7-8 aylik olunca iki uc takim alirim hastane icin onun disinda pek birsey almayi dusunmuyorum cnm.
Ben suan hamilelik kiyafetleri aliyorummGobisin uzerinde bebek resimli ustlere bayiliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?