canlarim benim cok sagolun arkadaslar moral ve destek icin insani bu durumda en cok kahreden cevredeyki insanlarin üzüntüsü özellikle esimin etrafi yumruklayarak kücük cocuk gibi hickirarark aglamasi elimi tutup ultrasonda bebegi görücez bakislari mahfetti beni yikildim dilim tutultu konusamadim aglayamadim beterin beteri vardir diye avutuyorum kendimi suan bebegi nezaman düsürücem diye bekliyorum aci ama gercekler bu ......... ALLAH bebegi istemeyip kürtaj edenleri bildigi gibi yapsin ......
evet evet arada bi görünmek lazım sonra ihtiyaçları oldu ondan geliyo diyolar..napim bende cnm kaç gündür griptim anca düzeliyorum onun haricinde benimde bi şikayetim yok şükür.Bende 2 hafta sonra gidicem.Benim göbiş kıvama geldi 3 biticek artık gelsinn
Canım
Yılbasında olması zor. Cunku benim bildigim tup bebekte 2 ay kadar ara vermek gerekiyor. Vucudun dinlenmesi hormonların yerine gelmesi icin.
betahcg dusunce dusuk kendiliginden oluyor. Biz progesteron aldıgımızdan bizim bekleme sureci maalesef daha uzun oluyor. Bende ilk basarısız deneyimimizde bir daha yapmayacam herhalde dedim ama esim hep beni yureklendirdi. İyiki de oyle olmus. Ne kadar zor bir surec oldugunu biliyorum. Ama sonucu cok guzel canim. Kendine ve vucudua biraz sure tanıdıktan sonra tekar denemeni tavsiye ederim.
canim arkadasim doktoruma danisip sorucam bekleyim kendimi yikmak istemiyorum olana kadar denicem yapicam insALLAH doktorda öyle dedi progesteron tutmustur bebeyi dedi ama bos gebelikmi yada gelismemismi anlayamadik 8 hafta 6 gibi duruyor bebek henüz gözükmiyor dedi kesedekücük bebiste gözükmedi ama genetik tarama yapip insALLAH bu sefer ikiz alicam canim yikilmadim ayaktayim hadi sizde gülün biraz
geçmiş olsun ya ben de gribim benimde 3 hafta olacak bayramda iyice arttı.Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ihllamur falan artık zamana bırakıyorum.İşyerinde bazen öyle uykum geliyo halsizlik var zaten.eve gelince hoop koltukta uyumuşum:) napim ya elimden fazla da bişey gelmiyo bunların dışında.
cnm benimmmm inşallahh cnm yaaa ama ben inanıyorum hatta eminimm seninn hemde bikaç tane olucak bebişinnn yeterki umudunu kaybetme cnm....hep güzel haberlerini bekliorum cnm bundan sonra inşallahh eş böyle zamanlarda lazım cnm sen ona o sana kolkanat varmı daha ötesii kapı kapanınca siz size kalırsınızz ama beraber gene ayağa kalkıcaksınızz ve dediğim gibi eminim ben bebişlerinizi büyütüceksinizzzcanlarim benim cok sagolun arkadaslar moral ve destek icin insani bu durumda en cok kahreden cevredeyki insanlarin üzüntüsü özellikle esimin etrafi yumruklayarak kücük cocuk gibi hickirarark aglamasi elimi tutup ultrasonda bebegi görücez bakislari mahfetti beni yikildim dilim tutultu konusamadim aglayamadim beterin beteri vardir diye avutuyorum kendimi suan bebegi nezaman düsürücem diye bekliyorum aci ama gercekler bu ......... ALLAH bebegi istemeyip kürtaj edenleri bildigi gibi yapsin ......
geçmiş olsun ya ben de gribim benimde 3 hafta olacak bayramda iyice arttı.Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ihllamur falan artık zamana bırakıyorum.İşyerinde bazen öyle uykum geliyo halsizlik var zaten.eve gelince hoop koltukta uyumuşum:) napim ya elimden fazla da bişey gelmiyo bunların dışında.
evet evet bol portakal suyu içinede yarım limon sık çok iyi geliyo
TUANAMA arkadaşım çok geçmiş olsun her şerrin sonunda illaki bi hayır vardır umudunu yititrmemen çok güzel moral herşeyden önemli daha ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten üzüldüm
canlarim benim cok sagolun arkadaslar moral ve destek icin insani bu durumda en cok kahreden cevredeyki insanlarin üzüntüsü özellikle esimin etrafi yumruklayarak kücük cocuk gibi hickirarark aglamasi elimi tutup ultrasonda bebegi görücez bakislari mahfetti beni yikildim dilim tutultu konusamadim aglayamadim beterin beteri vardir diye avutuyorum kendimi suan bebegi nezaman düsürücem diye bekliyorum aci ama gercekler bu ......... ALLAH bebegi istemeyip kürtaj edenleri bildigi gibi yapsin ......
Slm kardeşler nasılsınız benim moralim bozuk bugün doktora gittim kontrol için 8+2 haftalık olması gereken bebiş 7+2 dedi doktor şaşırdım moralim bozuldu kalp atışını dinletti ama hemen kapattı atıyo dedi bende 8 olması gerekiyodu niye böle dedim normal dedi 2 hafta sonra yine gel konrole kalbini dinleyelim tekrar dedi bi sorun olmasa bu kadar erken yine çağırırmıydı zaten konuşmalarıda rahatlatmadı allahım kızımdada düzgün doktora denk gelmedim bundada susuyolar ben kilomu ölç desem ölçmez daha hiç tansiyonuma bile bakmadı yani içim bi hoş moral sıfır offf off izmirde olupta doktor tavsiye edecek varmı benim doktordan yana şansım hiç gülmedide bide ilaçlara devam et dedi progestana da bişey demedi içiyorum yinede kızlar bana akıl verinn
belki dr.unu degistirsen ben ilk 8 hafta sanirim 4 dr.gittim dusuk varda bu kadin bana demiyormu yada tecrübesizmi diye.en fazla bir muayene ucreti fazladan ödersin bence bir dr.daha git.özelde ben bir muayene ödüyorum ikinci kontrol geciyor ama sonra yine ödüyorum.belki her haastanenin proseduru farklidir.bunlarla sikma caanini.bol bol selavat-i tevriciye oku.dualarim seninleBu aradada özel bi hastaneye gidiyorum ssk ile anlaşması var iyidir dedim 35 lira ücret alıyolar ama 1 ayı doldurmadan 2. ücret talep edilmez diye biliyom görevlilere sordum bizde 10 günden sonra yine ücret alınıyo dediler kanun yinemi değiştide ben bilmiyom kafam karıştı bilgisi olan varmı parayı sokakta bulmadık tamam bebişlere can feda ama bide değse off yani acımam bilmiyorum ne yapacağım kafam durdu çalışmıyo bayramdan önce kahverengi akıntı için gittiğimde 6 oldu demişti uyuyodu 2 hafta geçti şimdi 7 diyo anlamadım
gönlünü fereh tut skin bir sakilde iyi bir dr.bul insallah korktugumuz basina gelmez allah yardimcin olsuncok ümitsizdi bu ihtimal olsa bile kan degerleri iyi olsa bile kesenin büyümesi bebeyin görünmesi kalbin atmasi hepsi bir mucizeden ibaret suan duruyorsa aldigin progesteron jellerindedir dedi
bende hazıran annesı olucam rabbimin izniyle inşallllah....
Kadına bakar mısınız karnında tam tamına sekiz bebek var ooowwwww:)Dünyaya getirmiş başka resimleri de varBu arada günaydın
Kadına bakar mısınız karnında tam tamına sekiz bebek var ooowwwww:)Dünyaya getirmiş başka resimleri de varBu arada günaydın
bende dün devlet hastanesine gittim hay gitmez olaydım.Bin pişman oldum nasıl bi doktor oluyolar bi de bayan doktor ya.Kadın kadının halinde anlamaz mı.Girdim odaya kolay gelsin dedim yüzüme bile bakmadı.öle oturdum 5 dakka başka bişeylerle ilgileniyodu.Sonra özelde çektirdiğim ultrason görüntülerini gösterdim ilk resme boş gebelik dedi ikincide kalbi dinlenmiş dedi.Boş gebelik deyince ben tabi şoklardadedin ne boş gebeliği.der demez başladı söylenmeye hanımefendi.ben bişey demedim söylediklerimden anlam çıkarma işte kalbini dinlemişsiniz, ben bişey söylemedim nerdeyse inkar edecek ya.O an üstüne atlayıp kafasını bilgisayara vurmak geldi:):) ben hamileyim kadın sen benle dalga mı geçiyosun demek geldi içimden.Sonra hastayım dedim 3 haftadır atamadım üstümden dinlen ilaç falan alamazsın ıhlamur iç otur dinlen dedi ya.Allahım ne diye bunları doktor yapasın eyy Yarabbimmm.Bende daha gitmem gel dedi bana hahayyy ben gelirmiyim sana daha.Bak hala sinirleniiyorum.Başka doktora gidicem.Ya da artık özele devam heralde üfff yani seni çok iyi anlıyorum.:2:
anam sakınnnn
soğan rahmi inceltir direkt düşük yaptırır
eskinin kadınları hamile kalınca düşsün diye soğan kabuğu kaynatıp içerlermiş
ne içecez bee herşey zarar bize offf soğan yasak mış kızlar buyrun... bişeyi kaynatıp içmeyin ozman belli olmuyor bıktım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?