2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cannıım çok ama çok üzüldüüm rabbim dağına göre kar verirmiş canıım bizler hep yanındayız tutma içinde konuş ağla...allahım eşinede sanada sabırlar versin...

geçmiş olsun ya ben de gribim benimde 3 hafta olacak bayramda iyice arttı.Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum.Ihllamur falan artık zamana bırakıyorum.İşyerinde bazen öyle uykum geliyo halsizlik var zaten.eve gelince hoop koltukta uyumuşum:) napim ya elimden fazla da bişey gelmiyo bunların dışında.

canim arkadasim doktoruma danisip sorucam bekleyim kendimi yikmak istemiyorum olana kadar denicem yapicam insALLAH doktorda öyle dedi progesteron tutmustur bebeyi dedi ama bos gebelikmi yada gelismemismi anlayamadik 8 hafta 6 gibi duruyor bebek henüz gözükmiyor dedi kesedekücük bebiste gözükmedi ama genetik tarama yapip insALLAH bu sefer ikiz alicam canim yikilmadim ayaktayim hadi sizde gülün biraz

slm kızlar. bi bayram tatiline çıktık 400 sf geride kalmışız =)) bu ne hız böyle??? ayy çok şükür bayramda ben iyileştim geldim evime. tüm hasta hamişlere de Rabbim acil şifa versin, zorr.. ya benim göbek deliğimin içi durmadan kaşınıyor, ve sürekli büyüyor alt göbek kısmı. normalde göbek olmadığı için daha şimdiden eteklerimin içine girememeye başladım, üstelik daha 1 kg almışken :) benim durumumda olan var mı acaba? hemen yağları kullanmaya başlamalı mıyım? bi arkadaş dr a sormuştu çoook çok önceden, hatırlayan var mı acep :44:

oy canım beniim Allah mı söylettti
hadi inşallah gönlüne göre versinn

evet evet bol portakal suyu içinede yarım limon sık çok iyi geliyo

cnm benimmmm inşallahh cnm yaaa ama ben inanıyorum hatta eminimm seninn hemde bikaç tane olucak bebişinnn yeterki umudunu kaybetme cnm....hep güzel haberlerini bekliorum cnm bundan sonra inşallahh eş böyle zamanlarda lazım cnm sen ona o sana kolkanat varmı daha ötesii kapı kapanınca siz size kalırsınızz ama beraber gene ayağa kalkıcaksınızz ve dediğim gibi eminim ben bebişlerinizi büyütüceksinizzz

evet evet bol portakal suyu içinede yarım limon sık çok iyi geliyo

kızlarrr bende bugün hapşırıpğ duruyorummm kıza da geçircem die ödüm kopuyoo...paso portakal mandalina yiyorum portakallar da daha tam olmmaış kamış kamış olduu ağzımm valla...sizde aman dikakt edin kuzularrr...

TUANAMA arkadaşım çok geçmiş olsun her şerrin sonunda illaki bi hayır vardır umudunu yititrmemen çok güzel moral herşeyden önemli daha ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten üzüldüm

TUANAMA arkadaşım çok geçmiş olsun her şerrin sonunda illaki bi hayır vardır umudunu yititrmemen çok güzel moral herşeyden önemli daha ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten üzüldüm

ALLAHIMA binlerce kez sükürler olsun hamd olsun aglamamaya calistim isyan yerine gecmesin diye solstice canim insALLAH bebislerimi bende alicam kucagima atlaticam hepsini üstesinden gelicem simdi daha iyiyim güclüyüm güclü olmam lazim ama haziran aylarim buruk gecicek olsun teyze olcam hemde bisürüüüüüüüüü

kürtaj olmayacagın için çok şanslısın ilk bebegimi bende düşürdüm doktor öle ara filan ver demedi istedigin zaman anne olursun bebek yerini yaptı hamile kalma olasılıgın yüksek dedi ama ben 1 ay korundum adet olmayı bekledim adetten sonrada yumurtlama döneminde oldu çok şükür morelini bozma allah hayırlısını versin

Kadına bakar mısınız karnında tam tamına sekiz bebek var ooowwwww:)Dünyaya getirmiş başka resimleri de var Bu arada günaydın

Eklentiler

• $2_fft20_mf180217_1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 30

bence suan panık yapma benım dr.um 10 haftalıga kadar bırsey bellı olmaz hamılelık 10 haftadan sonra yön degıstırır dedı. benımkı 6 haftalıkken 6+5 gıbıydı sonrada degerleer hep bırkac gun öndeydı ama sımdı duzeldı ustelık ben 12 haftadir adet oluyor gibi kanamaliyim.progestoran konusunda ben doguma kadar icecem.ama kanamada azalma bile olmuyor.he kaybedecem diye dusundum ama dr.saglikli diyo.onun icin dua etmekten baska carem yok.tatlim canini sikma lütfen

belki dr.unu degistirsen ben ilk 8 hafta sanirim 4 dr.gittim dusuk varda bu kadin bana demiyormu yada tecrübesizmi diye.en fazla bir muayene ucreti fazladan ödersin bence bir dr.daha git.özelde ben bir muayene ödüyorum ikinci kontrol geciyor ama sonra yine ödüyorum.belki her haastanenin proseduru farklidir.bunlarla sikma caanini.bol bol selavat-i tevriciye oku.dualarim seninle

cok ümitsizdi bu ihtimal olsa bile kan degerleri iyi olsa bile kesenin büyümesi bebeyin görünmesi kalbin atmasi hepsi bir mucizeden ibaret suan duruyorsa aldigin progesteron jellerindedir dedi
gönlünü fereh tut skin bir sakilde iyi bir dr.bul insallah korktugumuz basina gelmez allah yardimcin olsun

bende hazıran annesı olucam rabbimin izniyle inşallllah....

insallah canim hayirlisiyla senide gule oynaya burdaan doguma yollariz.hayirli olsun

GÜNAYDIN arkadaslar bugun evdeyim evde tadilat var.güya keyf edecektim ama olmadi yatamadim.sizi okuyum dedim.annem ne o ya kac sayfa atladiniz.sizi satir satir takip edemeyecem ben ya.okudum biraz sonra selam vereyim dedim.

Kadına bakar mısınız karnında tam tamına sekiz bebek var ooowwwww:)Dünyaya getirmiş başka resimleri de var Bu arada günaydın

ay keske eklemeseydin kendim aklima geldim tiksindim ya o yirtiklar bende böylemi olacam acabaki cunku cok hizli kilo aliyom.ama ne mutlu 8 tane masallah

gunaydin canim

şu devlette çalışan doktorları anlamıyorum...İyi sabretmişsin ben kesin üstüne atlardım avaz bağırırdım kadına ayy zaten sinirliyim hamilleğin verdiği gerginlikle yüzüne yazık olurdu ...bende gitmek istiyordum dedim sonra yok atraksiyona gerek yok...! benim onlara sabrımda yok yaşlılara bile nasıl davrandıklarını gördüm ...

anam sakınnnn
soğan rahmi inceltir direkt düşük yaptırır

eskinin kadınları hamile kalınca düşsün diye soğan kabuğu kaynatıp içerlermiş

ne içecez bee herşey zarar bize offf soğan yasak mış kızlar buyrun... bişeyi kaynatıp içmeyin ozman belli olmuyor bıktım....

paylaşmak istedim çünkü biz bir ya da en fazla iki olunca sıkıntı yaşıcaz çatlak olucak bilmem ne diye şikayet ediyoruz bakın elalemin kadınına:):) Ben ilk gördüğüm de şaşkınlık içinde kalakaldım. Görüntü evet hoş değil ama malesef gerçek

ne içecez bee herşey zarar bize offf soğan yasak mış kızlar buyrun... bişeyi kaynatıp içmeyin ozman belli olmuyor bıktım....

kesinlikle zararlı bitki çaylarının 2 fincandan fazlası
rahim kaslarında kasılma yapıyormuş...ama doğumdan sonra süt yapıyormuş ve doğum sonrası rahmin toparlanmasını sağlıyormuş
yani doğuma kadar içmeyip doğumdan sonra inşallah bol bol içebiliriz..

onun yerine 1 bardak kaynar suya 1 kaşık bal koyup ve yarım limon sıkıp içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…