bu ne tövbe yarabbim sen koru....
nasıl büyük karnı...midem gerildi yemin ediyorum..:26:
aynen öyle kahvalti yapacaktim vazgectim
bu arada yirtiklar icin ne ypmali bilen varmi
kesinlikle zararlı bitki çaylarının 2 fincandan fazlası
rahim kaslarında kasılma yapıyormuş...ama doğumdan sonra süt yapıyormuş ve doğum sonrası rahmin toparlanmasını sağlıyormuş
yani doğuma kadar içmeyip doğumdan sonra inşallah bol bol içebiliriz..
onun yerine 1 bardak kaynar suya 1 kaşık bal koyup ve yarım limon sıkıp içebilirsin
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
aynen öyle kahvalti yapacaktim vazgectim
bu arada yirtiklar icin ne ypmali bilen varmi
ne yırtığı kız ?
bildiğim kadarıyla cilt tipin çatlamaya müsaitse elastik değilse fazla
ne yapılsa nafile çatır çatır çatlanıyomuş
ilerde göbeğimiz kaşınacakmış kaşımamak gerekiyomuş o kaşıdığımız yerler yol yol çatlak olarak bize dönüyomuş
ilaç 3. aydan sonra öneriyo doktorlar ama ben bulantılarım biraz geçsin badem yağı zeytinyağı ne varsa sürmeyi düşünüyorum
sonrasinda temizliyormusun yoksa bu karisimlami geziyorsunkızlar ben Liric krem var ya şu 70 TL olan ben haftaya gittiğimde eczaneden onu alcam çatlak olsun istemiyorum yorumlarını okudum süper şeyler yazıyor alanlar hep memnun ...ben almıcaktım ama hayal ettim korktum bakmalıyım kendime...
badem yağı zeytinyağı vazelin sürüyorum ama korkuyorum yinede vücudum bozulsun istemiyorum elimden geleni yapıcam savaşacam
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
hamilelik ilerledikce kilo aliniyor dogal olarak karin hatta gögüstede yirtilmalar oluyor kirmizi kirmizi sonra bu kizarikliklar zmanla beyaz igrenc bir görüntü aliyor
kızlar burda ikisi 77 küsür yani indirimli bakınız...
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sVirüsVirüsVirüs/asp/group/56/CATLAK-TEDAVISI
kızlar bugün 13. haftaya başladık biizzz, çok mutluyummmfındığım şu an ne alemde çok merak ediyorum, pazartesi doktor kontrolünde görücez inşallah.. dün 3 ayın son günü karnım bi anda büyüdü inanır mısınız.. gazdır dedim, şişkinliktir dedim ama yok, sabah hala büyüktü.. ben vazelin kullanmaya başladım, çok yumuşatıyo bi deneyin derim..
sonrasinda temizliyormusun yoksa bu karisimlami geziyorsun
canim arkadasim doktoruma danisip sorucam bekleyim kendimi yikmak istemiyorum olana kadar denicem yapicam insALLAH doktorda öyle dedi progesteron tutmustur bebeyi dedi ama bos gebelikmi yada gelismemismi anlayamadik 8 hafta 6 gibi duruyor bebek henüz gözükmiyor dedi kesedekücük bebiste gözükmedi ama genetik tarama yapip insALLAH bu sefer ikiz alicam canim yikilmadim ayaktayim hadi sizde gülün biraz
ne temzilemesi kız akşma yatarken sürüyorum birgün zeytin yağı mesela ama göğüs popo kenarları göbek ve karın hepsine bolca süryosun biraz ağır kokyosun ama olması lazım yıkanmayacaksın vicut onu emecek sonra yatacaksın eğer ağır geliyor diyorsan sabah duş ala ama ben 2 gün tekrarlıyorum 3.günde duş alıyorum zeytinyağı içinde büyüdüm ben alışığım kokusuna badem yağı biraz ağır vazelin mis gibi hergün bunları kullandım ama şimdi bu kremden alcam...
cinsiyete az kaldi yani
ne mutlu sana
vazelinin yagi ebisekere bulasmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?