2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle kahvalti yapacaktim vazgectim

bu arada yirtiklar icin ne ypmali bilen varmi

bildiğim kadarıyla cilt tipin çatlamaya müsaitse elastik değilse fazla
ne yapılsa nafile çatır çatır çatlanıyomuş

ilerde göbeğimiz kaşınacakmış kaşımamak gerekiyomuş o kaşıdığımız yerler yol yol çatlak olarak bize dönüyomuş
ilaç 3. aydan sonra öneriyo doktorlar ama ben bulantılarım biraz geçsin badem yağı zeytinyağı ne varsa sürmeyi düşünüyorum

arkadaslar ben tam bir kahve bagimlisiydim sekersiz ve sutsuz icerdim simdi sabahlari bir tane iciyorum sekerli ve sutlu bunun yaninda acik siyah cayda iciyorum ama iste yada genelde ictigim tarcin cayi hem sakinlestiriyor hem kokusu tadi hos.cokta basit
kabuk tarcini sicak suya ekliyom bir ikii dakikada kokusu ve rengi saliyor kendini
yada
limonu portakali yada hangisi varsa farketmez suyunu cikarip sicak su ekleyip balla tat veriyorum kendin yap bitki cayini diyor bizim aarkadaslar

ne yazacağımı bilemedim tuanama .....çok üzüldüm seni merak etmiştim gerilere baktım...:26:
ama bebek henüz düşmedi galiba bir umut var gibi geliyor ama yanlışmıyım kan değerlerinide görseydin üzülme allahtan ümit kesilmez sen gibi burda ben hilma bir çok arkdaşımız bunu yaşadı acını bizler anlıyoruz ama inan ben 2 ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldım allahıma şükür inş. sende tekrar hamiş olacaksın kendine iyi bak arada gel bizlere bir merhaba de hatta müjdeni ver bizlere tekrar hamileyim de....

kızlar ben Liric krem var ya şu 70 TL olan ben haftaya gittiğimde eczaneden onu alcam çatlak olsun istemiyorum yorumlarını okudum süper şeyler yazıyor alanlar hep memnun ...ben almıcaktım ama hayal ettim korktum bakmalıyım kendime...

badem yağı zeytinyağı vazelin sürüyorum ama korkuyorum yinede vücudum bozulsun istemiyorum elimden geleni yapıcam savaşacam

sonrasinda temizliyormusun yoksa bu karisimlami geziyorsun

cnm benim nasıl ne zman oldu offf ne oluyor topiğe yine nazar değdi....

kendine dikkat et ağır felan kaldırma yat dinlen yemek bile yapma ayakta hiç durma hatta dışarı çıkma...pogestan vermiştir zaten ona devam...dualarım seninle cnm...

hamilelik ilerledikce kilo aliniyor dogal olarak karin hatta gögüstede yirtilmalar oluyor kirmizi kirmizi sonra bu kizarikliklar zmanla beyaz igrenc bir görüntü aliyor

bak aşağıda neler yapılması gerekli yazdım cnm geriside allaha kalmış...ben elimden geleni yapcam alacağım krem bu yorumlar süper...

Eki Görüntüle 289147

kızlar burda ikisi 77 küsür yani indirimli bakınız...

link verilmiyor engel olmuş sitenin adı bu dermomarket

Son düzenleme:
hamilelik aldinizmi yaklasik 3.aydayiz
kilo durumunuz nasil ben obez yolundayim mide problemimi ekmek ve tuzla bastiriyorum hep tartiyi görmek bile sinir ediyor beni

kızlar bugün 13. haftaya başladık biizzz, çok mutluyummm fındığım şu an ne alemde çok merak ediyorum, pazartesi doktor kontrolünde görücez inşallah.. dün 3 ayın son günü karnım bi anda büyüdü inanır mısınız.. gazdır dedim, şişkinliktir dedim ama yok, sabah hala büyüktü.. ben vazelin kullanmaya başladım, çok yumuşatıyo bi deneyin derim..

cinsiyete az kaldi yani
ne mutlu sana
vazelinin yagi ebisekere bulasmiyormu

sonrasinda temizliyormusun yoksa bu karisimlami geziyorsun

ne temzilemesi kız akşma yatarken sürüyorum birgün zeytin yağı mesela ama göğüs popo kenarları göbek ve karın hepsine bolca süryosun biraz ağır kokyosun ama olması lazım yıkanmayacaksın vicut onu emecek sonra yatacaksın eğer ağır geliyor diyorsan sabah duş ala ama ben 2 gün tekrarlıyorum 3.günde duş alıyorum zeytinyağı içinde büyüdüm ben alışığım kokusuna badem yağı biraz ağır vazelin mis gibi hergün bunları kullandım ama şimdi bu kremden alcam...

canım çok üzüldüm ama inan bana seni anlayan çok insan var burda ve üzüntünü paylaşıyoruz. benim de ilk gebeliğim düşükle bitti ve ailemden çok uzakta bi başıma yaşadım o acıları. eşim bana üzülmekten kendi üzüntüsünü bile yaşayamadı, ben kendimle uğramaktan onu teselli edemedim, çok acı bi haftaydı. ama çok şükür, 1 aylık beklemeden sonra yeniden hamile kaldım ve şu an 3 ayımız bitti. kürtaj olmadan bu süreci atlatman inan o kadar büyük bir şans ki, zamanla daha iyi anlayacaksın bunu. düşmesini beklerken de strese girme, normal adet döneminden çok da farklı değil. hiç üzülmeyin eşin de sen de, hemen umudunu kırmadan denemeye devam edin. en yakın zamanda bizim gibi sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz inşallah.

kimyasal urunler konusunda kararsizim ben
vazelin badem yagi felan iyi geliyormus duydum ama esim yatarken ne der bilmiyom ama hos görmez sanirim
offffffffffff ne yapayim ben ya yirtilayimmi

cinsiyete az kaldi yani
ne mutlu sana
vazelinin yagi ebisekere bulasmiyormu

evet canım belki bu kontrolde söyler diye umut ediyoruz bakalım :)
vazelin çok yağlı bişey gibi duruyo, belki de öyle :) ama elbiselere bulaşacak kadar bi yağ değil, mis kokulu krem gibi bişey sonuçta bitki yağı gibi değil. şu an için yeterli gibi geliyor bana ama zamanla karnım daha da büyüdükçe belki kozmetik ürünlere de başlayabilirim ama henüz 3 ayda krem kullanmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…