hamilelik aldinizmi yaklasik 3.aydayiz
kilo durumunuz nasil ben obez yolundayim mide problemimi ekmek ve tuzla bastiriyorum hep tartiyi görmek bile sinir ediyor beni
kızlar burda ikisi 77 küsür yani indirimli bakınız...
link verilmiyor engel olmuş sitenin adı bu dermomarket
cinsiyete az kaldi yani
ne mutlu sana
vazelinin yagi ebisekere bulasmiyormu
hamilelik aldinizmi yaklasik 3.aydayiz
kilo durumunuz nasil ben obez yolundayim mide problemimi ekmek ve tuzla bastiriyorum hep tartiyi görmek bile sinir ediyor beni
vazelin yağı değil bildiğimiz nenemden kalma vazelin kız bende kullanyorum güllü....
kimyasal urunler konusunda kararsizim ben
vazelin badem yagi felan iyi geliyormus duydum ama esim yatarken ne der bilmiyom ama hos görmez sanirim
offffffffffff ne yapayim ben ya yirtilayimmi
günaydın..canım bu kremi sana birilerimi önerdi yan, gerçekten etkili bi kremmi acaba
evet benimki de güllü, rosense'in.. neneden kalam ama daha güzel kokuyo :) ayrıca 4 lira bile değil..
evet benimki de güllü, rosense'in.. neneden kalam ama daha güzel kokuyo :) ayrıca 4 lira bile değil..
rosense ürünlerini nerden alıyorsun canım,ben izmirliyim izmirdeyken sürekli alıyordum.şimdi istanbul bulamıyorumeğer ist. isen nerden alıyorsun
ben dr.a gitmeyi dusunuyorum dha kasintilar baslamadievet canım belki bu kontrolde söyler diye umut ediyoruz bakalım :)
vazelin çok yağlı bişey gibi duruyo, belki de öyle :) ama elbiselere bulaşacak kadar bi yağ değil, mis kokulu krem gibi bişey sonuçta bitki yağı gibi değil. şu an için yeterli gibi geliyor bana ama zamanla karnım daha da büyüdükçe belki kozmetik ürünlere de başlayabilirim ama henüz 3 ayda krem kullanmak istemedim.
ben gibi olmustur yani benim bulaantim olmadi aama midem tarifi olmayan bir sekilde rahatsizdi hep ekmek ve tuzlu yedim uyanip bile yedim.simdiden berat kilo aldimtuz çok yersen ilerde şişersin annem söyledi halam balon gibi olmuş...
ben hergun yarin dikkat edeecem diye uyuyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeben 1,5 kilo aldım şuan 60 kiloyum son gidişimde drla konuşmayı düşünüyorum çok kilo almak istemiyorum die , ama daha önce gittiğimde çok yağlı yemekler yeme demişti buda bi önlem mesela..tabi insanın midesi bulanınca bastırmak için mecburen kuru ekmek yiyor :))
anladim su pembis seylerden denemekte fayda varvazelin yağı değil bildiğimiz nenemden kalma vazelin kız bende kullanyorum güllü....
bu krem organik cnm kimyasal değil ben baya araştırdım...:26:
ben ankara'dayım canım, burda rosense'in kendi bayileri var ama ben bu kremi mahalle arasındaki bi aktardan aldım. rosense ürünü almaya gitmedim aslında, vazelin istiyorum dedim adam çıkardı rosense var olur mu dedi. belki izmir'de de herhangi bi aktarda rahatça bulabilirsin.
ben dr.a gitmeyi dusunuyorum dha kasintilar baslamadi
ben gibi olmustur yani benim bulaantim olmadi aama midem tarifi olmayan bir sekilde rahatsizdi hep ekmek ve tuzlu yedim uyanip bile yedim.simdiden berat kilo aldim
aynalara uzagim artik tesellim dogum sonrasi cabuk verildigi bilemiyorum ama
ben hergun yarin dikkat edeecem diye uyuyorum ama nerdeeeeeeeeeeee
önceleri sebze meyve yerken simdi hamurcu oldum ciktim
anladim su pembis seylerden denemekte fayda var
umarim ise yarr alinan kiloda önemli tabi
günaydın şikerlerrr
sizden şimdi fikir almak istiyorum şimdi rahatsızlığım için dr arıyorum özeller çok pahalı devletlerde ise randevu almak mümkn değil bir arkadaşım dün akşam bize gelmişti o hamileyken sinir sıkışmalırı falan başlamış ve bi yarı dra gitmiş neden öyle dediğimi söylüyosanız adam biyokimya uzmanıymış belgeleri falan varmış işte bitkisel ilaçlar hazırlıyomuş buraya kadar heerşey iyi güzel bebişimde riske girmicek neyse şimdi nasıl muayene ettiğine gelelim sen işte giriyomuşsun odaya adama adıı soy adını söylüyomuşsun sonra o KURANdan bişeylere bakıp senin problemini söylüyomuş tarif ediyomuş tıbben yapılabilecek şeyleri söylüyomuş işte bitkisel tedavisi varsa yapıyomuş ama yoksa ben buna bişey yapamam ameliyat gerekiyo vs gibi şeyler diyomuş bu kısmı beni kastı eşimde hiç sevmez böyle şeyleri ama arkadaşım ve eşi kefiller falan bi kaç kişiyi biliyolarmış çevresinde gidip iyileştirdiğine şahitler benim kafam karıştı bide yaşadıklarını anlattılar arkadaşıma doktor ameliyat olucaksın falan demiş şimdi turp gibi maşallah yardımcı olun bana kafaam iyice allak bullak
günaydın canım.devlette sıra almak aslın da zor değil.Randevu alıyosun saatinde ordan olman lazım senin saatin geldiğinde isterse senden önce biri olsun yinede sen giriyosun.Ama dediğim gibi ben devlette doktor açısından sıkıntı yaşadım elbette her doktor da bir değildir.Ayrıca bahsetmiş olduğun konuyu da ben pek ciddiye almıyorum ya öylelerini,sonuçta çok işinin ehliyse çıksın piyasaya anlatsın verdiği şifalları ya da sağlık bakanlığına bağlı olarak sertifikalı bi işyeri kliniği falan olsun yani göz önünde olsun ben gizli kapaklı işleri yapanlarda pek hayır görmüyorum.Bu benim düşüncem siz aksini elbette düşünebilirsiniz.Bi de Allah şükür atlatamayacağın bi sıkıntın mı var ki doktorlardan bu kadar uzaklaşmayı düşünüyosun git devlete olmadı beğenmedin git özele canım ya.Eğer sen bilmediğin kulaktan dolma insaların sana fayda sağlayacağını düşünyosan artık sana zararları olursa herhangi bir açıdan bunun sorumluluğunu kim alıcak tabiki kimse o zaman pyasada bir tane adam bulamazsın.Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?