2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelik aldinizmi yaklasik 3.aydayiz
kilo durumunuz nasil ben obez yolundayim mide problemimi ekmek ve tuzla bastiriyorum hep tartiyi görmek bile sinir ediyor beni

ben 1,5 kilo aldım şuan 60 kiloyum son gidişimde drla konuşmayı düşünüyorum çok kilo almak istemiyorum die , ama daha önce gittiğimde çok yağlı yemekler yeme demişti buda bi önlem mesela..tabi insanın midesi bulanınca bastırmak için mecburen kuru ekmek yiyor :))

kimyasal urunler konusunda kararsizim ben
vazelin badem yagi felan iyi geliyormus duydum ama esim yatarken ne der bilmiyom ama hos görmez sanirim
offffffffffff ne yapayim ben ya yirtilayimmi

bu krem organik cnm kimyasal değil ben baya araştırdım...:26:

günaydın..canım bu kremi sana birilerimi önerdi yan, gerçekten etkili bi kremmi acaba

KK da bir hamiş topiğinde gördüm herkes alıyor yorum yapıyordu internette araştırdım yorumları okudum eczanelerdede var ve ornaikmiş herhangi bir zararı yok yani ...

rosense ürünlerini nerden alıyorsun canım,ben izmirliyim izmirdeyken sürekli alıyordum.şimdi istanbul bulamıyorumeğer ist. isen nerden alıyorsun

ben ankara'dayım canım, burda rosense'in kendi bayileri var ama ben bu kremi mahalle arasındaki bi aktardan aldım. rosense ürünü almaya gitmedim aslında, vazelin istiyorum dedim adam çıkardı rosense var olur mu dedi. belki izmir'de de herhangi bi aktarda rahatça bulabilirsin.

ben dr.a gitmeyi dusunuyorum dha kasintilar baslamadi

tuz çok yersen ilerde şişersin annem söyledi halam balon gibi olmuş...
ben gibi olmustur yani benim bulaantim olmadi aama midem tarifi olmayan bir sekilde rahatsizdi hep ekmek ve tuzlu yedim uyanip bile yedim.simdiden berat kilo aldim
aynalara uzagim artik tesellim dogum sonrasi cabuk verildigi bilemiyorum ama

ben hergun yarin dikkat edeecem diye uyuyorum ama nerdeeeeeeeeeeee
önceleri sebze meyve yerken simdi hamurcu oldum ciktim

vazelin yağı değil bildiğimiz nenemden kalma vazelin kız bende kullanyorum güllü....
anladim su pembis seylerden denemekte fayda var

bu krem organik cnm kimyasal değil ben baya araştırdım...:26:

umarim ise yarr alinan kiloda önemli tabi

hımm sağ ol canım,,tekrar tekrar bakacağım:)

Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelik bakalım cumartesi doktora gittim bende 1 kilo almışım 11 haftamdayım böle gidrse benimde sonum iii değil sanırım.ben krem falan kullanmıyorum banyodan sonra bebk yağı sürüyorum cildime...

günaydın şikerlerrr
sizden şimdi fikir almak istiyorum şimdi rahatsızlığım için dr arıyorum özeller çok pahalı devletlerde ise randevu almak mümkn değil bir arkadaşım dün akşam bize gelmişti o hamileyken sinir sıkışmalırı falan başlamış ve bi yarı dra gitmiş neden öyle dediğimi söylüyosanız adam biyokimya uzmanıymış belgeleri falan varmış işte bitkisel ilaçlar hazırlıyomuş buraya kadar heerşey iyi güzel bebişimde riske girmicek neyse şimdi nasıl muayene ettiğine gelelim sen işte giriyomuşsun odaya adama adıı soy adını söylüyomuşsun sonra o KURANdan bişeylere bakıp senin problemini söylüyomuş tarif ediyomuş tıbben yapılabilecek şeyleri söylüyomuş işte bitkisel tedavisi varsa yapıyomuş ama yoksa ben buna bişey yapamam ameliyat gerekiyo vs gibi şeyler diyomuş bu kısmı beni kastı eşimde hiç sevmez böyle şeyleri ama arkadaşım ve eşi kefiller falan bi kaç kişiyi biliyolarmış çevresinde gidip iyileştirdiğine şahitler benim kafam karıştı bide yaşadıklarını anlattılar arkadaşıma doktor ameliyat olucaksın falan demiş şimdi turp gibi maşallah yardımcı olun bana kafaam iyice allak bullak

yaa ırsi diyolar benim annişte olmamış çatlak bende olmazmış öyle diyor anlamadım annemde sanki Tıp bitirmiş gibi konuşyo her dediği çıkyo dalga geçyodum araştırdım doğru söylüyor...

hamura verme kendini meyveye ver kahvaltı et bol bol bebiş sağlıklı oluyormuş..hem send ekilo almazsın fazla...Tuzu bırak biran önce 12. haftaya gelmişsin yeni daha önünde uzun yol var...tuzu saklasın bence eşin sende bulama...

günaydın canım.devlette sıra almak aslın da zor değil.Randevu alıyosun saatinde ordan olman lazım senin saatin geldiğinde isterse senden önce biri olsun yinede sen giriyosun.Ama dediğim gibi ben devlette doktor açısından sıkıntı yaşadım elbette her doktor da bir değildir.Ayrıca bahsetmiş olduğun konuyu da ben pek ciddiye almıyorum ya öylelerini,sonuçta çok işinin ehliyse çıksın piyasaya anlatsın verdiği şifalları ya da sağlık bakanlığına bağlı olarak sertifikalı bi işyeri kliniği falan olsun yani göz önünde olsun ben gizli kapaklı işleri yapanlarda pek hayır görmüyorum.Bu benim düşüncem siz aksini elbette düşünebilirsiniz.Bi de Allah şükür atlatamayacağın bi sıkıntın mı var ki doktorlardan bu kadar uzaklaşmayı düşünüyosun git devlete olmadı beğenmedin git özele canım ya.Eğer sen bilmediğin kulaktan dolma insaların sana fayda sağlayacağını düşünyosan artık sana zararları olursa herhangi bir açıdan bunun sorumluluğunu kim alıcak tabiki kimse o zaman pyasada bir tane adam bulamazsın.Öyle işte

canım klinik zaten orası ben ve eşim olurmu öyle şey bide bir sürü para alıp insanlaarı kandırıyolar falan die konuştuk vergi levhasını falan getiricekler bize canım kadın doğum için randevu almıcam dahiliye için alıcam ve sabahın köründe girip randevu takip ediyorum ve dolmuş...her hastaneye gidemem ünv. hastanesine gitmek zorundayım çünkü dahiliye beni romatolojiye yollıcak öyle oluyomuş ünv. hastanesi olduğu için zor yoksa tabiki randevu al git ama ünv. hastanelerinde bu kadar kolay değil....
üüfff dr gitsem kullanmam gerekn ilaçlar çok kuvetli antibiyotik yada iğneler korkuyoruum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…