2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin neyin var? Ya sence mantıklı mı dediğin adamın kurandan bakıpta senin sorunlu yerini bilmesi ona göre tedavi uygulaması ki bu tedaviyi ne şekilde uyguluyor vs vs.Ya belki burda yazı ile ifade edememiş olabiliriz birbirimizi ama anlattığın kadarıyla ben öyle düşündüm bilemiyorum detayını tabiki sen bilirsin sonuçta yaş tahtaya basmak istemez kimse.Umarım gönlüne göre olur herşey

aynen cnm malesef çatlıcağın varsa çatlıyosun mesela benim kızımda göbeğim kalçam falan hiç çatlamadı ama maşallahh göğüslerim çatır çatır çatladııı vallla kremden sürsen bişeye yaramıyoo o yğzden en güzeli bebe yağı hem nemlendiriyoo hem rahatlatıyoo kaşınmayı da alıyoo...
hamilelik ilerledikce kilo aliniyor dogal olarak karin hatta gögüstede yirtilmalar oluyor kirmizi kirmizi sonra bu kizarikliklar zmanla beyaz igrenc bir görüntü aliyor
aynen öyleee oluyoo malesef ama bu kaşıntılar sadece çatlaktan değil arkadaşlarrr çizgileriniz yer etmeye başlıyooo göbişinizde hamişlik çizgileri oluşcakkk onun da etkisi var bu kaşınmalara
tuz çok yersen ilerde şişersin annem söyledi halam balon gibi olmuş...
evet arkadaşlar mümkünse tuzu bi süre kaldırın derim yada sadece yemeklere koyun sofranıza koymayınnn...bana da çok zor nefret ederim tuzsuz yemektenn ama malesef tuz hamişlikte ödem yapıyooo şişlik oluyoo özellikle 6. aydan sonra ellerde ve ayaklarda o yüzden tuzu sofraya getirmeyinn derim...
bende evde tartıldığımda diyodum 1,5 kg almışım die bugün sağlık ocağına gittik bildirim yapalım die...orda 300 gr çıktıı nasıl iş anlayamadım ama bende sürekli yiyorummm çok fena yani...
bu krem organik cnm kimyasal değil ben baya araştırdım...:26:
mirayy bi şey dicemmm her topiğinn bi süslüsü oluyoo benim kızmda 2009 ekim annelerinde 9 ayım geçti orda bi gizoşumuz vardıııı nasıl süslü doğurduk doğum resimleri geldi hatun saçlar yapılı ellerde kırmızı ojeler görülmeli sende karar verdim bu topiğin en süslü hatunu olcan gibiii
rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....
günaydın kızlar nasılsınız herkes iyi mi?

günaydınn tatlım sağlık ocağından geldimm bildirim yaptım 2 günde bir arayıp duruyolardıı tansiyonum gene düşük çıktı yaa bu hamişliktede tansiyon dert olcalk sanırım :26::26::26:

günaydın canım:)bebek yağı ben normalde de duş sonrası kullanıyorum kendimi ozaman bebk gibi hissediyorum:)

aynen tatlım bende bu kadar patiği kim ne yapcak falan diye düşünüyordumm ama şimdi bebişten dolayı giyiyorum hep üşütmeyelimmm dimiii

Tuanammm inan yazdıklarını okuyunca içim parçalandı belki tanımıyoruz birbirimizi ama ailemden bi parça gitmiş gibi hissettimmm .... sonraki mesajlarında daha toparlamış görmek içime su serpti.... Rabbim en kısa zamanda sana bu duyguyu tekrar tattırsın ve dilerim bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirip inşallah ikizlerin olur.... Bizler burdayız ve hep seninleyiz tatlımmmm

tatlım umutsuzluğa kapılma ne olur o tutunacak sana buna inan

bu arada günaydın demek için girdim kızlar bi geçmişi okuyayım derken neredeyse tünaydın olacakkk...Umarım hepiniz iyisinizdir.... Çileğimle ben gayet iyiyimmmm sadece çok özlüyoruz birbirimizi .....

rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....

evet haklısın arkadaşımda hamileyken gitti ben biliyorum halini bardak dahi tutupta kaldıramıyordu...
bana teee o zamanda söylemişlerdi ben gidin işinize diyip istemedim ama şimdi ne bebeğin nede onn bişeyi var ki olan bebeğinden önce düşük yapmıştı falan filan ikna ederken çok kafamı karıştırdılar ablam gibidir arkadaşım kötü bişey olsa nie öneriyim kardeşimsin sen benm falan dedi beni can evimden vurdu..........

kizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz

günaydınn tatlım sağlık ocağından geldimm bildirim yaptım 2 günde bir arayıp duruyolardıı tansiyonum gene düşük çıktı yaa bu hamişliktede tansiyon dert olcalk sanırım :26::26::26:

beni daha hiç aramadılar saglık ocagından 1 ay önce gitmiştim tahlil yaptırdım o kadar tansiyonun yüksek olması daha kötü düşük olması daha iyi hergün ayran iç canım tuz koy biraz ama 2 kere fln iç yani daha iyi olursun

günaydın kızlarr

doktor kontrolüm var bugün evden çıkmadan sizede bi bakiyim dedim ne zamndır giremiyodum. bulantılarım başladı yerimden kalktığım gibi kusuyorum anında fenayım çok. sizler nasılsınız bakalım.geçmişi de okuyamadım 100 küsür sayfa birikmiş.inş. herkes iyidir.

Günaydın kızlar. nasılsınız?

günaydın canıım iyiyiz sen nasılsııın

günaydıın... hadi bakalımm hayırlı haberlerle dönersin inşallah
gelince yaz olarmı

günaydın canım inşallah kontrol iyi geçer iyi haberlerle gelirsin gelince yaz hemen benim bebek bi korkuttu bi kanamam oldu dün yatıyorum şimdi iyiyim sende iyi haberlerle gel tatlım

ohoooooooooooooooooo benim kokoş hatunlar kulubu diye topiğim bilem var....

evet kokoşum ben öyle sevyom....hatta kuaförümle konuştum doğuma giderken gelicek süsleyecek beni ...

yani doğuma girmeden saçlar başlar fönlü tırnaklar yapılı kokoş gircem

canım hoşgeldin. ben iyiyim sen nasılsın? inşallah güzel haberlerini duyarız burda. saat kaçta gidiyosun?

aaaa kalp mi duyacaksın acep???
Bulantı konusunda bişeyi farkettim 1 gün iyi olunuyo 1 gün çok azıyo
bilginiz olsun

günaydın kızlar nasılsınız?,okuldayım şu anda,mide bulantısı mahvediyor beni...inşallah kısa sürede geçer bulantılarımız kusmalarımız... evde oğlumdan dolayı pek giremiyorum ben.ama sıkı takip ediyorum inşallah hepimiz bebişlerden iyi haberler alırız...

günaydın kızlar nasılsınız

tuanammm cnm ne desem bilemiyorum hersey kesin mi su anda peki

muhabbetçi anneler ne kadar çok muhabbet ediyorsunuz yetişemiyorum hızınıza valla

başka neler yapıyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…