canım klinik zaten orası ben ve eşim olurmu öyle şey bide bir sürü para alıp insanlaarı kandırıyolar falan die konuştuk vergi levhasını falan getiricekler bizecanım kadın doğum için randevu almıcam dahiliye için alıcam ve sabahın köründe girip randevu takip ediyorum ve dolmuş...her hastaneye gidemem ünv. hastanesine gitmek zorundayım çünkü dahiliye beni romatolojiye yollıcak öyle oluyomuş ünv. hastanesi olduğu için zor yoksa tabiki randevu al git ama ünv. hastanelerinde bu kadar kolay değil....
üüfff dr gitsem kullanmam gerekn ilaçlar çok kuvetli antibiyotik yada iğneler korkuyoruum:18::18::18:
aynen cnm malesef çatlıcağın varsa çatlıyosun mesela benim kızımda göbeğim kalçam falan hiç çatlamadı ama maşallahh göğüslerim çatır çatır çatladııı vallla kremden sürsen bişeye yaramıyoo o yğzden en güzeli bebe yağı hem nemlendiriyoo hem rahatlatıyoo kaşınmayı da alıyoo...bildiğim kadarıyla cilt tipin çatlamaya müsaitse elastik değilse fazla
ne yapılsa nafile çatır çatır çatlanıyomuş
ilerde göbeğimiz kaşınacakmış kaşımamak gerekiyomuş o kaşıdığımız yerler yol yol çatlak olarak bize dönüyomuş
ilaç 3. aydan sonra öneriyo doktorlar ama ben bulantılarım biraz geçsin badem yağı zeytinyağı ne varsa sürmeyi düşünüyorum
aynen öyleee oluyoo malesef ama bu kaşıntılar sadece çatlaktan değil arkadaşlarrr çizgileriniz yer etmeye başlıyooo göbişinizde hamişlik çizgileri oluşcakkk onun da etkisi var bu kaşınmalarahamilelik ilerledikce kilo aliniyor dogal olarak karin hatta gögüstede yirtilmalar oluyor kirmizi kirmizi sonra bu kizarikliklar zmanla beyaz igrenc bir görüntü aliyor
evet arkadaşlar mümkünse tuzu bi süre kaldırın derim yada sadece yemeklere koyun sofranıza koymayınnn...bana da çok zor nefret ederim tuzsuz yemektenn ama malesef tuz hamişlikte ödem yapıyooo şişlik oluyoo özellikle 6. aydan sonra ellerde ve ayaklarda o yüzden tuzu sofraya getirmeyinn derim...tuz çok yersen ilerde şişersin annem söyledi halam balon gibi olmuş...
bende evde tartıldığımda diyodum 1,5 kg almışım die bugün sağlık ocağına gittik bildirim yapalım die...orda 300 gr çıktıı nasıl iş anlayamadım ama bende sürekli yiyorummm çok fena yani...ben 1,5 kilo aldım şuan 60 kiloyum son gidişimde drla konuşmayı düşünüyorum çok kilo almak istemiyorum die , ama daha önce gittiğimde çok yağlı yemekler yeme demişti buda bi önlem mesela..tabi insanın midesi bulanınca bastırmak için mecburen kuru ekmek yiyor :))
mirayy bi şey dicemmm her topiğinn bi süslüsü oluyoo benim kızmda 2009 ekim annelerinde 9 ayım geçti orda bi gizoşumuz vardıııı nasıl süslü doğurduk doğum resimleri geldi hatun saçlar yapılı ellerde kırmızı ojeler görülmeli sende karar verdim bu topiğin en süslü hatunu olcan gibiiibu krem organik cnm kimyasal değil ben baya araştırdım...:26:
rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....günaydın şikerlerrr
sizden şimdi fikir almak istiyorum şimdi rahatsızlığım için dr arıyorum özeller çok pahalı devletlerde ise randevu almak mümkn değil bir arkadaşım dün akşam bize gelmişti o hamileyken sinir sıkışmalırı falan başlamış ve bi yarı dra gitmiş neden öyle dediğimi söylüyosanız adam biyokimya uzmanıymış belgeleri falan varmış işte bitkisel ilaçlar hazırlıyomuş buraya kadar heerşey iyi güzel bebişimde riske girmicek neyse şimdi nasıl muayene ettiğine gelelim sen işte giriyomuşsun odaya adama adıı soy adını söylüyomuşsun sonra o KURANdan bişeylere bakıp senin problemini söylüyomuş tarif ediyomuş tıbben yapılabilecek şeyleri söylüyomuş işte bitkisel tedavisi varsa yapıyomuş ama yoksa ben buna bişey yapamam ameliyat gerekiyo vs gibi şeyler diyomuş bu kısmı beni kastı eşimde hiç sevmez böyle şeyleri ama arkadaşım ve eşi kefiller falan bi kaç kişiyi biliyolarmış çevresinde gidip iyileştirdiğine şahitler benim kafam karıştı bide yaşadıklarını anlattılar arkadaşıma doktor ameliyat olucaksın falan demiş şimdi turp gibi maşallah yardımcı olun bana kafaam iyice allak bullak
günaydın kızlar nasılsınız herkes iyi mi?
Günaydın kızlarr nasıl gidiyor hamilelik bakalım cumartesi doktora gittim bende 1 kilo almışım 11 haftamdayım böle gidrse benimde sonum iii değil sanırım.ben krem falan kullanmıyorum banyodan sonra bebk yağı sürüyorum cildime...
hangı ıldesın cnm?ben ıstanbulda üşüyorum bugunde yagmurluydu hava peteklerı actım heryer ısınıyor fakat benımde ayaklarım cok üşüyoo o yuzden patık gıyıyorum annem patık yaparken ceyızıme napıcam ben onları yaa dıordum sımdıde ahh anacıgımın ellerıne saglık dıorum
bana yazan arkadaslarim sabahtan beri iki gözüm iki cesme hayat karardi benim icin günesim batti melegim yok artik alttan bakti 8 haftalik kese alti hafta gibi bebek gözükmyior bile hic bisey gelismemis dedi kendiliginden düser dedi kabus gibi rüya olsa ALLAHIM uyansam keske kan sonuclarini bekleyelim genede dedi doktorumda aglayarak bana sarildi cok kötüyüm kizlar bebislerinize SIMSIKI sarilin onlar sizleri birakmadi ne yazik ki haziran annesi deyilim ben artik hepinize tsk ediyorum
Slm kızlar sizinle konusurken wc gittim bi baktım pembe bi kan var hemen doktora gittim yeni geldim düşük tehlikem varmış bebek çok iyi ama kıpır kıprdı kesenin etrafında kanama var doktor ilaç ve igne verdi bunları al gececek dedi yinede umutsuzum mutsuzummmmmm
sen nasılsın...
rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....
günaydınn tatlım sağlık ocağından geldimm bildirim yaptım 2 günde bir arayıp duruyolardıı tansiyonum gene düşük çıktı yaa bu hamişliktede tansiyon dert olcalk sanırım :26::26::26:
kizlar söyle bir topikleri dolastim ama canim sikildi bazisi hic kilo almadaan tamamlamis
ne olacak bu ya ben ne yapacam
hamile diyeti varmidir dersiniz
Günaydın kızlar. nasılsınız?
günaydın kızlarr
doktor kontrolüm var bugün evden çıkmadan sizede bi bakiyim dedim ne zamndır giremiyodum. bulantılarım başladı yerimden kalktığım gibi kusuyorum anında fenayım çok. sizler nasılsınız bakalım.geçmişi de okuyamadım 100 küsür sayfa birikmiş.inş. herkes iyidir.
günaydın kızlarr
doktor kontrolüm var bugün evden çıkmadan sizede bi bakiyim dedim ne zamndır giremiyodum. bulantılarım başladı yerimden kalktığım gibi kusuyorum anında fenayım çok. sizler nasılsınız bakalım.geçmişi de okuyamadım 100 küsür sayfa birikmiş.inş. herkes iyidir.
aynen cnm malesef çatlıcağın varsa çatlıyosun mesela benim kızımda göbeğim kalçam falan hiç çatlamadı ama maşallahh göğüslerim çatır çatır çatladııı vallla kremden sürsen bişeye yaramıyoo o yğzden en güzeli bebe yağı hem nemlendiriyoo hem rahatlatıyoo kaşınmayı da alıyoo...
aynen öyleee oluyoo malesef ama bu kaşıntılar sadece çatlaktan değil arkadaşlarrr çizgileriniz yer etmeye başlıyooo göbişinizde hamişlik çizgileri oluşcakkk onun da etkisi var bu kaşınmalara
evet arkadaşlar mümkünse tuzu bi süre kaldırın derim yada sadece yemeklere koyun sofranıza koymayınnn...bana da çok zor nefret ederim tuzsuz yemektenn ama malesef tuz hamişlikte ödem yapıyooo şişlik oluyoo özellikle 6. aydan sonra ellerde ve ayaklarda o yüzden tuzu sofraya getirmeyinn derim...
bende evde tartıldığımda diyodum 1,5 kg almışım die bugün sağlık ocağına gittik bildirim yapalım die...orda 300 gr çıktıı nasıl iş anlayamadım ama bende sürekli yiyorummm çok fena yani...
mirayy bi şey dicemmm her topiğinn bi süslüsü oluyoo benim kızmda 2009 ekim annelerinde 9 ayım geçti orda bi gizoşumuz vardıııı nasıl süslü doğurduk doğum resimleri geldi hatun saçlar yapılı ellerde kırmızı ojeler görülmeli sende karar verdim bu topiğin en süslü hatunu olcan gibiii
rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....
günaydınn tatlım sağlık ocağından geldimm bildirim yaptım 2 günde bir arayıp duruyolardıı tansiyonum gene düşük çıktı yaa bu hamişliktede tansiyon dert olcalk sanırım :26::26::26:
günaydın kızlarr
günaydın kızlarr
Doktor kontrolüm var bugün evden çıkmadan sizede bi bakiyim dedim ne zamndır giremiyodum. Bulantılarım başladı yerimden kalktığım gibi kusuyorum anında fenayım çok. Sizler nasılsınız bakalım.geçmişi de okuyamadım 100 küsür sayfa birikmiş.inş. Herkes iyidir.
günaydın canıım iyiyiz sen nasılsııın
aaaa kalp mi duyacaksın acep???
Bulantı konusunda bişeyi farkettim 1 gün iyi olunuyo 1 gün çok azıyo
bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?