günaydın canım inşallah kontrol iyi geçer iyi haberlerle gelirsin gelince yaz hemen benim bebek bi korkuttu bi kanamam oldu dün yatıyorum şimdi iyiyim sende iyi haberlerle gel tatlım
günaydın canım:)bebek yağı ben normalde de duş sonrası kullanıyorum kendimi ozaman bebk gibi hissediyorum:)
randevum 15.30 da canlarım, erken çıkcam evden boludan adapazarına gidicem doktora yolum uzun yolda arabaya kusmassam iyidirakşam anca girerim galba nete. kalp atışını duymuştum daha önce gittiğimde bakalım benim minnoşum ne durumda. çok özledim ben onuu
kanama neden olmuş cnm bir sey dedi mi doktor
Günaydın hoşgeldin utkumuz. inşallah canım. oğlun kaç yaşında? bebişle aralarındaki yaş farkını merak ettimgünaydın kızlar nasılsınız?,okuldayım şu anda,mide bulantısı mahvediyor beni...inşallah kısa sürede geçer bulantılarımız kusmalarımız... evde oğlumdan dolayı pek giremiyorum ben.ama sıkı takip ediyoruminşallah hepimiz bebişlerden iyi haberler alırız...
günaydın kızlar nasılsınız
tuanammm cnm ne desem bilemiyorum hersey kesin mi su anda peki
muhabbetçi anneler ne kadar çok muhabbet ediyorsunuz yetişemiyorum hızınıza valla
başka neler yapıyorsunuz kızlar
aynen canım 1 gün iyi bi gün kötü,kusma da başladı bende bi de..,fenalardayım...
arkadaşlar kilo aldınız mı ben almadım hiç
randevum 15.30 da canlarım, erken çıkcam evden boludan adapazarına gidicem doktora yolum uzun yolda arabaya kusmassam iyidirakşam anca girerim galba nete. kalp atışını duymuştum daha önce gittiğimde bakalım benim minnoşum ne durumda. çok özledim ben onuu
Günaydın hoşgeldin utkumuz. inşallah canım. oğlun kaç yaşında? bebişle aralarındaki yaş farkını merak ettim
günaydın canım. ben evdeyim, daha kahvaltımı yapmadım. sen napıyosun?
Günaydın hoşgeldin utkumuz. inşallah canım. oğlun kaç yaşında? bebişle aralarındaki yaş farkını merak ettim
günaydın canım. ben evdeyim, daha kahvaltımı yapmadım. sen napıyosun?
aynen cnm malesef çatlıcağın varsa çatlıyosun mesela benim kızımda göbeğim kalçam falan hiç çatlamadı ama maşallahh göğüslerim çatır çatır çatladııı vallla kremden sürsen bişeye yaramıyoo o yğzden en güzeli bebe yağı hem nemlendiriyoo hem rahatlatıyoo kaşınmayı da alıyoo...
aynen öyleee oluyoo malesef ama bu kaşıntılar sadece çatlaktan değil arkadaşlarrr çizgileriniz yer etmeye başlıyooo göbişinizde hamişlik çizgileri oluşcakkk onun da etkisi var bu kaşınmalara
evet arkadaşlar mümkünse tuzu bi süre kaldırın derim yada sadece yemeklere koyun sofranıza koymayınnn...bana da çok zor nefret ederim tuzsuz yemektenn ama malesef tuz hamişlikte ödem yapıyooo şişlik oluyoo özellikle 6. aydan sonra ellerde ve ayaklarda o yüzden tuzu sofraya getirmeyinn derim...
bende evde tartıldığımda diyodum 1,5 kg almışım die bugün sağlık ocağına gittik bildirim yapalım die...orda 300 gr çıktıı nasıl iş anlayamadım ama bende sürekli yiyorummm çok fena yani...
mirayy bi şey dicemmm her topiğinn bi süslüsü oluyoo benim kızmda 2009 ekim annelerinde 9 ayım geçti orda bi gizoşumuz vardıııı nasıl süslü doğurduk doğum resimleri geldi hatun saçlar yapılı ellerde kırmızı ojeler görülmeli sende karar verdim bu topiğin en süslü hatunu olcan gibiii
rubetim valla ben dua ya çok inanırım ama bu tip şeylere hiç inanmıyorum cnm açıkçası ben tercih etmezdim bide şu var ki sen hamişsin kuzum yani ters bişey yaparsa ne biliimm....
günaydınn tatlım sağlık ocağından geldimm bildirim yaptım 2 günde bir arayıp duruyolardıı tansiyonum gene düşük çıktı yaa bu hamişliktede tansiyon dert olcalk sanırım :26::26::26:
kizlar gunaydin dun doktor kontrolum vardi bebisım usgde 10+5 haftalik boyu 37.8 mm kocaman olmustu dr ilk baktigida yuzu bıze dönuk uyuyodu sonra uyandi suyunun icinde kendini yukari ittiriyodu ayaklariyla elleriyle tirmanmaya calisiyodu saga sola dondu gormeliydiniz ya resmen mucıze 15 gun sonra tekrar gidicem. bu arada yuz ustu yatmak sorun olmazmıs çatlak olusmamasi ıçin krem ıstedim lierac krem yazdi iste boyle kizlar.
kizlar gunaydin dun doktor kontrolum vardi bebisım usgde 10+5 haftalik boyu 37.8 mm kocaman olmustu dr ilk baktigida yuzu bıze dönuk uyuyodu sonra uyandi suyunun icinde kendini yukari ittiriyodu ayaklariyla elleriyle tirmanmaya calisiyodu saga sola dondu gormeliydiniz ya resmen mucıze 15 gun sonra tekrar gidicem. bu arada yuz ustu yatmak sorun olmazmıs çatlak olusmamasi ıçin krem ıstedim lierac krem yazdi iste boyle kizlar.
aynen öle canım sen kilo aldım mı canım hiç
Çok küçük daha, maşşallah. çalışıyomusun bide? zor olmuyomu ya?canım oğlum 15 aylıkçok yoruyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?