2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

randevum 15.30 da canlarım, erken çıkcam evden boludan adapazarına gidicem doktora yolum uzun yolda arabaya kusmassam iyidir akşam anca girerim galba nete. kalp atışını duymuştum daha önce gittiğimde bakalım benim minnoşum ne durumda. çok özledim ben onuu

hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz git bebişinle görüş cnm

Günaydın hoşgeldin utkumuz. inşallah canım. oğlun kaç yaşında? bebişle aralarındaki yaş farkını merak ettim

günaydın canım. ben evdeyim, daha kahvaltımı yapmadım. sen napıyosun?

aynen canım 1 gün iyi bi gün kötü,kusma da başladı bende bi de..,fenalardayım...

yemeklerle beraber sıvı alma
sıvıları öğün aralarında tüket

bulgur, yarma gibi zor hazmedilen şeylerden kaçın
çubuk kraker ve naneli sakızın yakınında olsun

canım adapazarında hangı doktora gidiyorsun

Günaydın hoşgeldin utkumuz. inşallah canım. oğlun kaç yaşında? bebişle aralarındaki yaş farkını merak ettim

günaydın canım. ben evdeyim, daha kahvaltımı yapmadım. sen napıyosun?

canım oğlum 15 aylıkçok yoruyor beni...

kizlar gunaydin dun doktor kontrolum vardi bebisım usgde 10+5 haftalik boyu 37.8 mm kocaman olmustu dr ilk baktigida yuzu bıze dönuk uyuyodu sonra uyandi suyunun icinde kendini yukari ittiriyodu ayaklariyla elleriyle tirmanmaya calisiyodu saga sola dondu gormeliydiniz ya resmen mucıze 15 gun sonra tekrar gidicem. bu arada yuz ustu yatmak sorun olmazmıs çatlak olusmamasi ıçin krem ıstedim lierac krem yazdi iste boyle kizlar.

yok evdeki değil bende dr takibindeki kilomu söyledim evde tartım bozuk :)) sağlık ocağındada kilom aynı çıktı

gözün aydın canım bende dün kontrole gittim 31.2mm olmus 10 haftalık yazıyordu ultrason kagıdında ama ben 9+3 tüm dün öyle biraz buyuk çıkması normal mi acaba ben unuttum sormayı bilginiz var mı bu konuda

ohhhh ne güzel cnm çok sevindim tatlım

bende cumartesi kontrole gideceğim bebişimi görmeye inş

aynen öle canım sen kilo aldım mı canım hiç

yok kilo almadım henüz.Ben çok zor kilo alıyorum ama çok kolay kilo veriyorum.Eğer bu aynen devam ederse fazla kilo almam diye düşünüyorum ama tabi bebişim boğazına düşkünse benimde iştahımı çok açarsa o zaman aynı eşyleri söyleyemeyebilirm:)Ya arkadaşlar önemli olan kilo almak değil ki ya bunun size vereceği fayda varsa onu düşünmek lazım di mi ama:)

canım oğlum 15 aylıkçok yoruyor beni...
Çok küçük daha, maşşallah. çalışıyomusun bide? zor olmuyomu ya?

ne güzel bi duygu)))) Allah hepimize nasip etsin. ben gördüğümde bebişim kenarda oturuyodu. 25 inde ne görcem merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…