- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
merhaba minnaklarin annişleri bu aksam kontrolum var cınsıyetımız buyk ihtımal bellı olacak cok heyecanliyım bana dua edin kıslar
ya herkesin bebişi maşallah diyeyim de büyümüş.Benim minik kuşum küçük mü kaldı yaKaçıncı haftadan itibaren cinsiyeti belli olabilir acaba?
merhaba minnaklarin annişleri bu aksam kontrolum var cınsıyetımız buyk ihtımal bellı olacak cok heyecanliyım bana dua edin kıslar
16. haftada falan belli oluyyor aslında normalde canım ama doktorlar oncesınde gorunce paylasabılıyor
benimkide ikili test sonuclarını almaya gittiğimde tekrar bakıcagını söylemişti 14 haftalık oluyor o zaman
güzel haberlerle gel inş. cnm
dualarımız senle canım
hadi inşallah güzel haberlerle gel
bugün baya bi doktora gidecek olan arkadaşlarımız var
güle güle git gel inşallah canım. haberlerini bekliycez.merhaba minnaklarin annişleri bu aksam kontrolum var cınsıyetımız buyk ihtımal bellı olacak cok heyecanliyım bana dua edin kıslar
ya herkesin bebişi maşallah diyeyim de büyümüş.Benim minik kuşum küçük mü kaldı yaKaçıncı haftadan itibaren cinsiyeti belli olabilir acaba?
ben de pazartesi ikili tarama yaptırcam.O zaman sorayım gerçi benim miniğim sata göre 12+1 de ama doktor 10+2 dedi.Belli olmaz heralde henüz yani tahminde olsa sanmıyorum.tarama testi sonuunu da merak ediyorum o da ayrı mevzu
canım ben cinsiyeti 15+ da öğrencem inşallah. randevum o zaman. ama ikilide tahmin veriyo doktorlar. net olması için 16. haftayı beklemek lazım. tabi bebiş gösterirse. bazıları 20.haftada öğreniyolar.
evet canım o zaman sorarsın
bızde o gun sorduk ama kucuk daha dedı
zaten sırt ustu yatar sekılde duruyor
nasıl goruncekse öyle
bende su anda test sonucnu merak edıyorum sadece
iyiyim tatlım.. çok şükür.. bugün 13:30 da randevum var.. 2li test için..
bebişimi görücem.. sanırım cinsiyet de kesinleşcek..
acayip heyecanlıyım
inşallah hayırlısı hangisiyse o olur canım:)
bu kadar kalabalığa rağmen çok ssessiziz kızlarrr :))
cinsiyet haberlerindne biri kızmı gelcek neee :))))
sessizlik olunca birinin kızı oldu derler yhaaa :)))))
evet bizimkide saklıcak gibi azsaklıyo bişilerinimeraklandırıyo annesini babasına bücürükler ya.Isırcan totosunu döncek ozaman işte
bu kadar kalabalığa rağmen çok ssessiziz kızlarrr :))
cinsiyet haberlerindne biri kızmı gelcek neee :))))
sessizlik olunca birinin kızı oldu derler yhaaa :)))))
inşş alırsınnn canımm seninn kız sewgine hastayımm :)))İnşallahhh cnm inşallahhh ben alabilirim o kız haberinii...:)))))
eveeet sakınlık var bugün
doktora gidenler varya
kız haberi gelir belki
kızlar kız olursa aklımda nevar var bi
bide katre geldi
katrree nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?