pek bi yabancıı geldii sanki cnm yaaa ne biliiim söylenişi bi garip geldii...
evet pek yok canım sayılıdır
anlamı damla
aman nerde acayip bişey var o hoşuma gidiyor
bana kalsa neva katre maya olsun
amannn mayaa demee valla buda kız olsun çok istiyorumm ama bi yandan da eşim hala takık mayaya diee oğlan olsun diyorumm....neva çok güzelmişş cnmm....
evet kesin canım. unutmayalım da, gelince bakalım kim veriyo ilk kız haberinibu kadar kalabalığa rağmen çok ssessiziz kızlarrr :))
cinsiyet haberlerindne biri kızmı gelcek neee :))))
sessizlik olunca birinin kızı oldu derler yhaaa :)))))
Hoşgeldiiinmerhaba kızlarrr kimler dr a gidiyoo bugünnn hadiii hayırlı güzelll haberlerle inşallahh...
Ranaaa ne çıktııı kız cinsiyetii bizden de mi saklıyosun....
İnşallahhh cnm inşallahhh ben alabilirim o kız haberinii...:)))))
evet kesin canım. unutmayalım da, gelince bakalım kim veriyo ilk kız haberini
Hoşgeldiiinay ben yarın gidiyorum ikili taramanın sonucunu almaya. hemde doğum günümde. acaba nedir sonuç? gitsem mi gitmesemmi ya? korkuyorum. // yok kız sizden saklarmıyım hiç? burda hepimiz hamişiz ya, burda paylaşmasam çatlarım. erkek dedi de doktor. bakalım 23 ünde ne çıkıyo.
kız mı istiyosun sen? Defnoş var ya, ben zannetmiştim ki erkek istiyosun. hayırlısı inşallah canım
merhaba kızlarrr kimler dr a gidiyoo bugünnn hadiii hayırlı güzelll haberlerle inşallahh...
Ranaaa ne çıktııı kız cinsiyetii bizden de mi saklıyosun....
kızlar kız olursa aklımda nevar var bi
bide katre geldi
katrree nasıl sizce ?
canm sikma kendini ne sacmalamis o yaa.ama sn osmaniyedesin sanirim iskenderun ck yakin kalkip bi iskenderuna gitsen olmazmi?orda daha rahat edersin hem???
meraabaa cannıım.....
bende dr gitmek istiyorum bebiş büyüdükçe ben daha çok heycanlanıyoruum bu gidişle en son cinsiyeti ben öğrencem galiba
katre mmmm güzel isim ünv bizim kursun adıydı gerçi sonra ahsen oldu kızlarının adlarını veriyolardı sırayla
zaten hep bişeylerin ismi
bizim burda bi peynir zeytin marka ismi falan hatta yani
buna ragmen hosuma gidiyor ama
ama biz kursun sahibini tanıyoduk kızının ismiydisonra küçük kızının adını yaptı
meraabaa cannıım.....
bende dr gitmek istiyorum bebiş büyüdükçe ben daha çok heycanlanıyoruum bu gidişle en son cinsiyeti ben öğrencem galiba
katre mmmm güzel isim ünv bizim kursun adıydı gerçi sonra ahsen oldu kızlarının adlarını veriyolardı sırayla
dün arkadaşımla görüşmüştüm, diyor ki sağlıklı olsun da, farketmez. diyor ki sonra da zaten benim içime doğdu, senin ya kızın olcak yada oğlunbaşka seçenek var da sanki. doktor tahmin verdi ya, ağzımı arıyo güya söylermiyim netleşmeden
ayyy ne güzell doğumgünündee güzell haberlerr alıcann inşallahhh...demek sende yay burcusunn.....amannn paşa geliyoo kısmetsee demek....
cnm kız çocuğuna alışığım yaaa erkek fikrii biraz garip geliyoo ondan sanırmm..yoksa gönüll bi kız bi erkek ister tabii de....ne biliimm kızım var ya şu anda en çok onu düşünüyorum sanırımm...hadi daha yakın arkadaş olurlarr falan diee ...:)))artık kısmett
buyuk kız bozulmadımı bu işe
sorma cnmmm yaaa nasıll gidesim varr ama beklicemm önümüzdeki haftayı da geçsin sonraki salı falan gidicem 2 li testee neyseki bu hafta geçtii haftaya çarşamba da annem gelicekk neysekii o hafta da öyle geçer artııkk....
dün arkadaşımla görüşmüştüm, diyor ki sağlıklı olsun da, farketmez. Diyor ki sonra da zaten benim içime doğdu, senin ya kızın olcak yada oğlunBaşka seçenek var da sanki. Doktor tahmin verdi ya, ağzımı arıyo güya Söylermiyim netleşmeden
off yıne uyumusum yaaa o kadar dıuyorum gunduz uyumıycam gece uyuyamıyorum dıye ama oturdugum yerde bıle gıdıyorum bazen[/QU
ne güzel ohhh uyu valla.bizim içinde uyu
kızlar benimde artık bi çizelgeye ihtiyacım var..yapmayı bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?