2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amannn mayaa demee valla buda kız olsun çok istiyorumm ama bi yandan da eşim hala takık mayaya diee oğlan olsun diyorumm....neva çok güzelmişş cnmm....

ay ne güzelllll
ben eşime dedimde hemen yok mayalar falan dedi
yok dalga gecerler falan filan
neva 1. sıradaa en normali o zaten begendıklerımden
ama kız olursa mayam diye severım ısım olarak koyamasamda :))

bu kadar kalabalığa rağmen çok ssessiziz kızlarrr :))
cinsiyet haberlerindne biri kızmı gelcek neee :))))
sessizlik olunca birinin kızı oldu derler yhaaa :)))))
evet kesin canım. unutmayalım da, gelince bakalım kim veriyo ilk kız haberini
merhaba kızlarrr kimler dr a gidiyoo bugünnn hadiii hayırlı güzelll haberlerle inşallahh...
Ranaaa ne çıktııı kız cinsiyetii bizden de mi saklıyosun....
Hoşgeldiiin ay ben yarın gidiyorum ikili taramanın sonucunu almaya. hemde doğum günümde. acaba nedir sonuç? gitsem mi gitmesemmi ya? korkuyorum. // yok kız sizden saklarmıyım hiç? burda hepimiz hamişiz ya, burda paylaşmasam çatlarım. erkek dedi de doktor. bakalım 23 ünde ne çıkıyo.
İnşallahhh cnm inşallahhh ben alabilirim o kız haberinii...:)))))

kız mı istiyosun sen? Defnoş var ya, ben zannetmiştim ki erkek istiyosun. hayırlısı inşallah canım

ayyy ne güzell doğumgünündee güzell haberlerr alıcann inşallahhh...demek sende yay burcusunn.....amannn paşa geliyoo kısmetsee demek....
cnm kız çocuğuna alışığım yaaa erkek fikrii biraz garip geliyoo ondan sanırmm..yoksa gönüll bi kız bi erkek ister tabii de....ne biliimm kızım var ya şu anda en çok onu düşünüyorum sanırımm...hadi daha yakın arkadaş olurlarr falan diee ...:)))artık kısmett

merhaba kızlarrr kimler dr a gidiyoo bugünnn hadiii hayırlı güzelll haberlerle inşallahh...
Ranaaa ne çıktııı kız cinsiyetii bizden de mi saklıyosun....

meraabaa cannıım.....
bende dr gitmek istiyorum bebiş büyüdükçe ben daha çok heycanlanıyoruum bu gidişle en son cinsiyeti ben öğrencem galiba

kızlar kız olursa aklımda nevar var bi
bide katre geldi
katrree nasıl sizce ?

katre mmmm güzel isim ünv bizim kursun adıydı gerçi sonra ahsen oldu kızlarının adlarını veriyolardı sırayla

zaten hep bişeylerin ismi
bizim burda bi peynir zeytin marka ismi falan hatta yani
buna ragmen hosuma gidiyor ama

sorma cnmmm yaaa nasıll gidesim varr ama beklicemm önümüzdeki haftayı da geçsin sonraki salı falan gidicem 2 li testee neyseki bu hafta geçtii haftaya çarşamba da annem gelicekk neysekii o hafta da öyle geçer artııkk....

hahahaahh diye bi gülseydin yaa tahmin ne dedi doktor canım bu sene erkek senesi olucak gibi herkes erkek diyo.prensesler nazlanıyo heralde

inşallah canım evet yayım. çok seviyorum burcumu. acaba ikizlerle nasıl anlaşıyo, bi bakmam lazım. paşam gelsin ya, hayatım boyunca hep rüyamda erkek gördüm. ardından da kızım gelsin inşallah. kuzucuklarım. yerim ben onları. popişlerini ısırcam

o zaman Maya geliyo desene Allah gönlüne göre versin inşallah. bi kardeşi olsun da, benim gibi tek olmasın.

buyuk kız bozulmadımı bu işe

yok kıız zaten onun yüzünden değiştirdilerdi

ay ben 15 haftalık olucam haftaya gitmezsem çatlarım ortamdan vallahiiiii

off yıne uyumusum yaaa o kadar dıuyorum gunduz uyumıycam gece uyuyamıyorum dıye ama oturdugum yerde bıle gıdıyorum bazen

arkadaşına koopppttuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…