ver tatlım bilgileriinii bide ne yazılcakk...satın falan
iyiyim tatlım.. çok şükür.. bugün 13:30 da randevum var.. 2li test için..
bebişimi görücem.. sanırım cinsiyet de kesinleşcek..
acayip heyecanlıyım
herkese selam herkes nasıl iyidir umarım uzun süre giremedim... iş yerinde pc yoktu evde de netmiz yok... inş. bundan sonra devam ederim... en son kontrole gittiğimde şunlar yaşandı sinirden kaç gündür köpürüyorum...
imkansizliklarin tavan yaptgi yerdeym nefret ediyorum burdan 28 kasımda dra gittim 10.haftadayim 12. haftadan once karindan ultrasna bakmiyormus beyefendi alttan bakacam dedi istemedgmi soledm o zaman muayene etmeyecegni soyledi bende daha once 5. Ve 6. Haftalarda karindan gorundugunu soyledm bana bagrmaya basladi heryerde boylede falan bende sesimi yukselttim ilk gordugum dr siz deglsiniz ilk hamilelgmde dgl dedim ben uste cikinca muayene olacaksam vaginal odaya gecmemi yoksa cikip git dedi sinirdn elim ayagm titredi aksama kadar agladm durdum ne bicim bir insandir ya baska dr yok baska hastane yok ben ne yapicm
sat 28 ağustos canım..oğluşum geliyo yazılabilir:))
cnm tahmini doğum ne zmn
doğum 3 haziran
Hayrola canim. Hamilelik hircinligi mi:)
ayyy oğluşmu kızmı benimde belli olsun artık yhaa çatlıcamm
şuu geriden gelme olmasaydı belkide öğrenmiştimm(((((
yok canım yaa geriden gelmese bile söylemedi baksana biizmkiler hiç
erken dedi direk..
bakalım bizim bu bulantılardan sonra senle aynımı cıkcak farklımı
canım yaa ben bunu nereye kopyalayıp yapıştırıcam bilemedim(
selam kızlar bizde 12 haftaların içindeyiz belirtilerimiz azaldı sizdede mi aynı oldu arada hafif sancı ve batmalar oluyor kasıgımda normaldir heralde:44:birde folic asit midemi çok bulandırıyor
kızlar slm herkese bayadır giremedim herkes iyidir umarım.merak ettiğim bişey var her hamilede oluyomu yoksa bi tek bendemi var bilemedim size sorayım dedim. geceleri burnum kuruyo ikiside tıkanıyo temizlemeye gidincede kurumuş kan çıkıyo.bu uzun süredir var geceleri su kaynatıp koyuyorum başıma ama yine aynı durum. bide çok sık hapşırıyorum her seferindede aşırı bi sancı giriyo karnıma korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.doktorada sormaya çekindim komik duruma düşmeyim diye.
canım yaa ben bunu nereye kopyalayıp yapıştırıcam bilemedim(
yok canım ya azcık naz yapıyımm bişiler istiyim dedim akşam adamın umrunda bile değildi babam gitti aldı..çok üzdü beni içime oturdu resmen ..bende konuşmama kararı aldım umursanmıyorum sanırım
cnm bunu kopyala sonra yukarda profilim var ona tıkla kişisel tercih bölümünün altında çizelge var orda önündeki kaleme tıkla kopyaladığını buraya yapıştır sonra da kaydet de....
yani önceden verdiğim çizelgeyii kopyala demek istemiştimm
http://lbdf.lilypie.com/Z24lp2.png gene buraya da yazıyım da yanlış olmasın
yani önceden verdiğim çizelgeyii kopyala demek istemiştimm
http://lbdf.lilypie.com/Z24lp2.png gene buraya da yazıyım da yanlış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?