2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy oğluşmu kızmı benimde belli olsun artık yhaa çatlıcamm
şuu geriden gelme olmasaydı belkide öğrenmiştimm (((((

iyiyim tatlım.. çok şükür.. bugün 13:30 da randevum var.. 2li test için..
bebişimi görücem.. sanırım cinsiyet de kesinleşcek..
acayip heyecanlıyım

ayy ciciimm ne güzell bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinnn

canım yaa...yakın illerden birine gidemezmisinnnn o adama ne kontrole gidilir ne muayeneye...

bu arada selam kızlar girdim ama sayfa açık ne okuyabiliyom ne de yazabiliyommm

selam kızlar bizde 12 haftaların içindeyiz belirtilerimiz azaldı sizdede mi aynı oldu arada hafif sancı ve batmalar oluyor kasıgımda normaldir heralde:44:birde folic asit midemi çok bulandırıyor

kızlar slm herkese bayadır giremedim herkes iyidir umarım.merak ettiğim bişey var her hamilede oluyomu yoksa bi tek bendemi var bilemedim size sorayım dedim. geceleri burnum kuruyo ikiside tıkanıyo temizlemeye gidincede kurumuş kan çıkıyo.bu uzun süredir var geceleri su kaynatıp koyuyorum başıma ama yine aynı durum. bide çok sık hapşırıyorum her seferindede aşırı bi sancı giriyo karnıma korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.doktorada sormaya çekindim komik duruma düşmeyim diye.

yok canım yaa geriden gelmese bile söylemedi baksana biizmkiler hiç
erken dedi direk..
bakalım bizim bu bulantılardan sonra senle aynımı cıkcak farklımı

ewt oda var canım göstermeyedebilirr :)))
ewt yhaa bende çok merak ediorum onu bizim hamileliğimiz aynı gibi bakalım cinsiyetler nasıl olucak

selam kızlar bizde 12 haftaların içindeyiz belirtilerimiz azaldı sizdede mi aynı oldu arada hafif sancı ve batmalar oluyor kasıgımda normaldir heralde:44:birde folic asit midemi çok bulandırıyor

normal canım...bu girdiğimiz donem gebelıkte bayalı dönemıymış:1(şikayetlerımız azaldığı için)

slm canım ayyy aynı ben yaa.Ama ben bunu bende sorun vardı eskiden de tıkanıyodu kuruyodu ama ameliyat olucaktım tarihini de aldım.Ama hamiş ounca iptal oldu.Son günlerde kan da var tabi.Peteklere su koyuyorum.Gece hepp uyanıyorum yaa.Sinirden uykumda kaçıyo neden acaba?

yok canım ya azcık naz yapıyımm bişiler istiyim dedim akşam adamın umrunda bile değildi babam gitti aldı..çok üzdü beni içime oturdu resmen ..bende konuşmama kararı aldım umursanmıyorum sanırım

benimkide artık beni önemsemiyo gerçi öyle nazlı biri bile değilim en başlarda onu alıım bunu aliim canın bişey isterse söyle diyodu şimdi tviyle başbaşa veriyo bide meyve getirsene işte şunu almıştım hazırlasana diyo dün alışveriş merkezine gittik üst komşunun oğlunu doğum günüydü ona hediye almak için ben sonra prima hediyemi alıyım dedim girdik şuna bi bakiim dedim yürü gidelim diyo ben şok oldum hamile olmadan önce benden hevesli bakardı olunca adam değişti anlamıyorum ya bende artık konuşmuyorum günde 3-4 kere arardı kaç gündür doğru dürüst aramıyo bile bende aramıyorum artık bu aralar sorunlarımız olmaya başladı anlamıyorum neden böyle yapıyo.......

cnm bunu kopyala sonra yukarda profilim var ona tıkla kişisel tercih bölümünün altında çizelge var orda önündeki kaleme tıkla kopyaladığını buraya yapıştır sonra da kaydet de....

yani önceden verdiğim çizelgeyii kopyala demek istemiştimm
http://lbdf.lilypie.com/Z24lp2.png gene buraya da yazıyım da yanlış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…