cnm sen 12. haftayı geçmişsinnn tek tavsiyemmm dişçiye git cnm dişçi için en iyi dönem aradaki 3 ayy...merak etmee hamişim dersen dikkat ederler bende kızmda gittim geçici dolgumu yaptırdımm ....sorun olmuyoo bana kanal tedavisi bile yaptılar cnm sadece dişin altına ağrı kesici yapıyolarr merak etmee..ama gitmessen ilerki zamanalrda daha da artıyoo bu diş sorunu maleseff...ama ii bi dişçiye git cnm yanii herhengi birine değil....slm bayanlar benim çok diş ağrım var ya ne tavsiye edersiniz
benimkide artık beni önemsemiyo gerçi öyle nazlı biri bile değilim en başlarda onu alıım bunu aliim canın bişey isterse söyle diyodu şimdi tviyle başbaşa veriyo bide meyve getirsene işte şunu almıştım hazırlasana diyo dün alışveriş merkezine gittik üst komşunun oğlunu doğum günüydü ona hediye almak için ben sonra prima hediyemi alıyım dedim girdik şuna bi bakiim dedim yürü gidelim diyo ben şok oldumhamile olmadan önce benden hevesli bakardı olunca adam değişti anlamıyorum ya bende artık konuşmuyorum günde 3-4 kere arardı kaç gündür doğru dürüst aramıyo bile bende aramıyorum artık bu aralar sorunlarımız olmaya başladı anlamıyorum neden böyle yapıyo.......
Selam millet anca girebildim sabah arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim anca geldim eve..Nabersiniz neler yaptınızz
benimkide artık beni önemsemiyo gerçi öyle nazlı biri bile değilim en başlarda onu alıım bunu aliim canın bişey isterse söyle diyodu şimdi tviyle başbaşa veriyo bide meyve getirsene işte şunu almıştım hazırlasana diyo dün alışveriş merkezine gittik üst komşunun oğlunu doğum günüydü ona hediye almak için ben sonra prima hediyemi alıyım dedim girdik şuna bi bakiim dedim yürü gidelim diyo ben şok oldumhamile olmadan önce benden hevesli bakardı olunca adam değişti anlamıyorum ya bende artık konuşmuyorum günde 3-4 kere arardı kaç gündür doğru dürüst aramıyo bile bende aramıyorum artık bu aralar sorunlarımız olmaya başladı anlamıyorum neden böyle yapıyo.......
cnm sen 12. Haftayı geçmişsinnn tek tavsiyemmm dişçiye git cnm dişçi için en iyi dönem aradaki 3 ayy...merak etmee hamişim dersen dikkat ederler bende kızmda gittim geçici dolgumu yaptırdımm ....sorun olmuyoo bana kanal tedavisi bile yaptılar cnm sadece dişin altına ağrı kesici yapıyolarr merak etmee..ama gitmessen ilerki zamanalrda daha da artıyoo bu diş sorunu maleseff...ama ii bi dişçiye git cnm yanii herhengi birine değil....
Kızlarr malesefff bizim gibi onlarda ara döneme giriyolarr yanii ilk başlarrr heyecan vardıı şimdii ara dönemdeyizzz haberler verildiii gururlar duyulduu nekahat dönemii merak etmeyin son aylarda gene çoşacaklardırrr...bide çok şey beklemeyin yaa kafaları tekdüze çalışıyoo eerkeklerin
ewt canım çok haklısın onlar bizim gibi değiller tek düze çalışıo kafalarıı :) o yüzden bende ara ara çok üzülsemde takmamaya çalışıorumkızlarr malesefff bizim gibi onlarda ara döneme giriyolarr yanii ilk başlarrr heyecan vardıı şimdii ara dönemdeyizzz haberler verildiii gururlar duyulduu nekahat dönemii merak etmeyin son aylarda gene çoşacaklardırrr...bide çok şey beklemeyin yaa kafaları tekdüze çalışıyoo eerkeklerin
Selam millet anca girebildim sabah arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim anca geldim eve..Nabersiniz neler yaptınızz
cnm sen 12. haftayı geçmişsinnn tek tavsiyemmm dişçiye git cnm dişçi için en iyi dönem aradaki 3 ayy...merak etmee hamişim dersen dikkat ederler bende kızmda gittim geçici dolgumu yaptırdımm ....sorun olmuyoo bana kanal tedavisi bile yaptılar cnm sadece dişin altına ağrı kesici yapıyolarr merak etmee..ama gitmessen ilerki zamanalrda daha da artıyoo bu diş sorunu maleseff...ama ii bi dişçiye git cnm yanii herhengi birine değil....
kızlarr malesefff bizim gibi onlarda ara döneme giriyolarr yanii ilk başlarrr heyecan vardıı şimdii ara dönemdeyizzz haberler verildiii gururlar duyulduu nekahat dönemii merak etmeyin son aylarda gene çoşacaklardırrr...bide çok şey beklemeyin yaa kafaları tekdüze çalışıyoo eerkeklerin
merhaba canım ıyyıız sen nasılsın?
o bastakı hevesler yavas yavas gecıyor galıba bu donemde
artık alısmaya basladılar gibi
benımkide temizlik konusunda yemek konusunda soylenmeye basladı 1 2 gundur
bende ona bozuldum zaten halım yok mıdem hala kötu dıyorum takmıcam
ama dun aksam baya bı bozuldum
bence karşısına geçip ağla.emin ol işe yarar.tecrübeyle sabittir:))
güle güle kullan cnmcanım çokk tşk ederimmm.çok güzel olmuşşş
valla arkadaşımmm dediğim gibi ilerde daha fena olucaann o yüzden bi an önce gittt tedavini yaptırtt en azından geçici bişeyler yapıyolarr merak etme dediğim gibi kullandıklarıı ağrı kesicii hamilelr için yani direk ağzı uyuşturmuyolarr tecrübeyle sabitt en azından doğuma kadar olan açığı kapatıyolarr .....haklısın da canım ne bilim ya iğne filan vuruyolar ya zararı olmaz mı ne bilim sağ tarafım sanki benim dil iş yerinde duaramıyom ağrıdan mide bulantım azaldı derken bugun yine çıkardık artık bulantım geçsin ya ben bişiler yemek içmek istiyom eşim de diyo süt iç içemiyom şimdi dene diyo bilmiom netcem
selamm kuzumm hoşgeldinnnSelam millet anca girebildim sabah arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim anca geldim eve..Nabersiniz neler yaptınızz
cnm malesef iştee biz olayın hep duygusal bölümündeyizz ama onlara da hak vermek lazımm kafalarından bi sürü şey geçiyoo normla olarak sorumluluk onların yanii..mesela bizz 1-2 sene daha beklemek istiyoduk çocuk için hem defnem biraz daha büyüsün die hemde araba ve ev taksidimizin 1,5 senesi kalmıştıı onlar bitsin diodukk ama işte allahın işi ben hiç istemeden hamile kaldımm o yüzden ilk 10 gün kendime gelemedimm ama bana bunu hiç yansıtmadı eşim sağolsun ama işte bazen bakıyorum ara ara dalıp gidiyoo eminim onlar için daha zor yanii....bazen bende hamilleiğin getirdiği duygusallıktann bunalım yapıyorum yok ilgilenmiyon yok aramıyon falan diee ama iştee buda hamişliğin getirileri...:)))canım benii tanısan erkekmisin sen dersin eşimi tanıdığım için acayibime gidiyo gerçi bi yandan düşününce onuda anlıyorum aslında borçlar var çocuk olucak ben bi süre çalışamıcam onları düşünüyo şimdi bide benim rahatsızlığım yüz üstüne çıktı devlete gittim hasta oldum geldim vallahi özele gitsem bir sürü masraf olucak onunla uğraşıyo şimdi iş yeri temsilcisi falan özel sigortamı ayarlamaya çalışıyolar düşüngidiceğim bölümün sadece muayenesi 250tl oda yardımcı drun parası profun 350tl onlarıda düşünüyo bunalıma girdi galiba hamilelikten galiba alınganlığım üstümde bu aralar:44::44::44:
iyi canımm nolsunn sinüzitimin verdiği baş ağrım geçti şükür daha iiyim
hoş geldiiin canııımm
ya canım ben normalden daha hamarat oldum bi dün kendimi kötü hissediyodum ona yemeğini hazırladım içeri geçtim masyı toplayamadım dedi oturdu tamam dedim arkadaşına çıktı ben uyuya kalmışım o sıra geldi hala toplamamışsın masayı bilmem ne baya söylendi oda tebağını falan kaldırmıştım bi bardağı falan kaldı bayılıcaktım resmen yattım yarımsaat uyudum uyumadım geldi söylendi çok sinir oldum tvye dalıyo bende pcyi alıyorum o tvye dalıp beni görmeyince kimse bişey demiyo ben pc aldığım zaman kıyamet kopuyo ilgilenmiyomuşum onunla kırıcakmış pcyi falan söylenip duruyo hiç arkadaşım yok bi buraya giriyorum çok sıkılıyorum napiiim
yok yapmam onu sonra ağlayan durduk yere sorun çıkaran insan profiline giriyorum bişey olupta ağladığım zaman bile nie ağlıyosun şimdi nie problem çıkarıyosun oluyo evde....
iyiyim tatlım.. çok şükür.. bugün 13:30 da randevum var.. 2li test için..
bebişimi görücem.. sanırım cinsiyet de kesinleşcek..
acayip heyecanlıyım
güle güle kullan cnm
valla arkadaşımmm dediğim gibi ilerde daha fena olucaann o yüzden bi an önce gittt tedavini yaptırtt en azından geçici bişeyler yapıyolarr merak etme dediğim gibi kullandıklarıı ağrı kesicii hamilelr için yani direk ağzı uyuşturmuyolarr tecrübeyle sabitt en azından doğuma kadar olan açığı kapatıyolarr .....
selamm kuzumm hoşgeldinnn
cnm malesef iştee biz olayın hep duygusal bölümündeyizz ama onlara da hak vermek lazımm kafalarından bi sürü şey geçiyoo normla olarak sorumluluk onların yanii..mesela bizz 1-2 sene daha beklemek istiyoduk çocuk için hem defnem biraz daha büyüsün die hemde araba ve ev taksidimizin 1,5 senesi kalmıştıı onlar bitsin diodukk ama işte allahın işi ben hiç istemeden hamile kaldımm o yüzden ilk 10 gün kendime gelemedimm ama bana bunu hiç yansıtmadı eşim sağolsun ama işte bazen bakıyorum ara ara dalıp gidiyoo eminim onlar için daha zor yanii....bazen bende hamilleiğin getirdiği duygusallıktann bunalım yapıyorum yok ilgilenmiyon yok aramıyon falan diee ama iştee buda hamişliğin getirileri...:)))
kızlar dün ikili test sonucumu gösterdim doktora benim ilki düşük olduğundan dolayı mutlaka üçlü tarama yaptırman gerekiyo dedi bu sonuca göre bebek çok saglıklı diyemem dedi sabahına uçuğum çıktı korkuyorum valla ocak başında olcakmışım testide nası beklicem bilemiyorum
sizin test sonuçları nasıl çıktı benimle yanı durumda olan varmı :18: :18:
hoş geldiiin canııımm..
selamm kuzumm hoşgeldinnn
sevindim canım iyi olduguna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?