h.b Canımmmm en sonunda becerdim avatarı ve sorunu buldum boyutları büyük olunca olmuyomuşşşş
hb cnmmmmmmmmmmmmmm as
Sağolasın canım bende rahatladım valla
slm kızlar okuyorumda herkesin dertleri aynı en azından yalnız değilmişim diyorum bende hep kızıyorum eşime ilgilenmiyosun yardım etmiyosun diye daha geçen pazar günü o kadar kötü tartıştıkki nerdeyse ayrılcaktık yani ben aglama krizne girdim aglıyorum diye daha çok kızdı falan da falan allahtan akşama düzeldik bizde garip bi çiftiz ya çok iyiyz yada tam tersi aman işte böyle
sabah aklıma geldi aslında dinç kafayla düşününce ama gifin boyutunu küçültmeyi bilmiyodum
kızlar dün ikili test sonucumu gösterdim doktora benim ilki düşük olduğundan dolayı mutlaka üçlü tarama yaptırman gerekiyo dedi bu sonuca göre bebek çok saglıklı diyemem dedi sabahına uçuğum çıktı korkuyorum valla ocak başında olcakmışım testide nası beklicem bilemiyorum
sizin test sonuçları nasıl çıktı benimle yanı durumda olan varmı :18: :18:
üzülme canım yaa o testlere ben pek güvenmiyorum problemli deniyor sağlam çıkıyo ben ilk çocugumda hiç birini yaptırmadım gayetde sağlıklıydı kafa karıştırıyo anca
ben geldim kokoşluktan hamileliği unutmuşum kim nerde cinsiyet öğrendi annatın çabuk?
ben geldim kokoşluktan hamileliği unutmuşum kim nerde cinsiyet öğrendi annatın çabuk?
kafa karıştırdığı kesin canım ya bilmiyorum napcaz allah'tan hayırlısı artık
bence karşısına geçip ağla.emin ol işe yarar.tecrübeyle sabittir:))
cnm malesef iştee biz olayın hep duygusal bölümündeyizz ama onlara da hak vermek lazımm kafalarından bi sürü şey geçiyoo normla olarak sorumluluk onların yanii..mesela bizz 1-2 sene daha beklemek istiyoduk çocuk için hem defnem biraz daha büyüsün die hemde araba ve ev taksidimizin 1,5 senesi kalmıştıı onlar bitsin diodukk ama işte allahın işi ben hiç istemeden hamile kaldımm o yüzden ilk 10 gün kendime gelemedimm ama bana bunu hiç yansıtmadı eşim sağolsun ama işte bazen bakıyorum ara ara dalıp gidiyoo eminim onlar için daha zor yanii....bazen bende hamilleiğin getirdiği duygusallıktann bunalım yapıyorum yok ilgilenmiyon yok aramıyon falan diee ama iştee buda hamişliğin getirileri...:)))
kızlar dün ikili test sonucumu gösterdim doktora benim ilki düşük olduğundan dolayı mutlaka üçlü tarama yaptırman gerekiyo dedi bu sonuca göre bebek çok saglıklı diyemem dedi sabahına uçuğum çıktı korkuyorum valla ocak başında olcakmışım testide nası beklicem bilemiyorum
Sonuclarin nedir?OLasiligin kac cikti. 1\ KAC yaziyor olasiliginda. Ense kaliligin kkac
cnm valla yüreğini sağlam tut baen bu testlerr sorunlu çıkabiliyoo annelik de böyle bişeyy 3 lü testin temiz çıksın dilerim cnmm ama her halukarde dediğim gibi bu testler yanlış çıkabiliyoo..kızlar dün ikili test sonucumu gösterdim doktora benim ilki düşük olduğundan dolayı mutlaka üçlü tarama yaptırman gerekiyo dedi bu sonuca göre bebek çok saglıklı diyemem dedi sabahına uçuğum çıktı korkuyorum valla ocak başında olcakmışım testide nası beklicem bilemiyorum
işte cnm yicek ekmekleri varmış denirrr kısmet yanii allah sağlık sıhhat versin cnmmm...bizim evin taksitinin 9 yılı kaldıben biraz birikim yapıp düşünüyodum çocuğu eşim ilk günden beri istiyodu korunurken oldu bebek nasıl oldu onuda bilmiyorum ya bide eşimin problemi vardı hee hani şu ölü sperm sayısı fazla olan bi hastalık var ya ondan 2 sene sonra falan düşünüyodum ben oluverdi işte
kızlar bizde bu aralar biraz fazla tartışıyoruz galiba bizim hormanlar aktif olmaya başladı duygu taşmaları mı yaşıyoruz ne geçen gün kanalları gezerken trt de pepe diye bir çizgifilim vardı ona şöyle bi baktım annesine şarkı yapmış nasıl duygulandım ağladımçizgi filim yani :118:
yani bana aslında birşeyler oluyor da galiba herkesde öyle eşim pişt dese üzülüyorum o kadar yani...
Ama dün akşamki çabalarımız süperdii.Sen benim bilgisayara girdin falanŞimdi mantıklı araştırınca boyuta uygun avatarlar varmış ama halen bazıları olmuyoo.Ya ona uygun prıgramlar vardır bulurum artık okadarını
cucum nslsn görüşmeye li ben çok kötüyüm diş ağrım var bulantım azalı gibi ne bilim ama bugunde çıkardık netceğimi şaştım kaldım
kızlar slm herkese bayadır giremedim herkes iyidir umarım.merak ettiğim bişey var her hamilede oluyomu yoksa bi tek bendemi var bilemedim size sorayım dedim. geceleri burnum kuruyo ikiside tıkanıyo temizlemeye gidincede kurumuş kan çıkıyo.bu uzun süredir var geceleri su kaynatıp koyuyorum başıma ama yine aynı durum. bide çok sık hapşırıyorum her seferindede aşırı bi sancı giriyo karnıma korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.doktorada sormaya çekindim komik duruma düşmeyim diye.
ben ardahandayım canım
valla pek bişi anlamadım direk yazıyorum sonuçları
crl 45,6
nuchal transluency mom 0,48
yaş riski 1/723
trisomy 13/18 test risk <1/10000
papp-a seviyesi yüksektir
Posof Devlet Hastanesi (0478) 511 20 25
Posof Devlet Hastanesi (0478) 511 24 79 (Posof)
Göle Devlet Hastanesi (0478) 411 30 45 (Göle)
Göle Devlet Hastanesi(0478) 411 27 22 (Göle)
bunları buldum hiç özel hastane bulamadım ne biçim yer burası yaa nasıl üzmüşler seni bu hastanelerden birine gitsen?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?