2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

h.b Canımmmm en sonunda becerdim avatarı ve sorunu buldum boyutları büyük olunca olmuyomuşşşş

hb cnmmmmmmmmmmmmmm as

Sağolasın canım bende rahatladım valla

sabah aklıma geldi aslında dinç kafayla düşününce ama gifin boyutunu küçültmeyi bilmiyodum

canım erkekleri anlamak mümkün deil sağ sollaı belli dil bizimkide iiydi şimdi benle ilgilenm,yosun tavırlarına istediği şeyi yapınca senden iisisi yok yamayınca da senden kötüsü yok ondan anlamıyorum valla

sabah aklıma geldi aslında dinç kafayla düşününce ama gifin boyutunu küçültmeyi bilmiyodum

Ama dün akşamki çabalarımız süperdii.Sen benim bilgisayara girdin falan Şimdi mantıklı araştırınca boyuta uygun avatarlar varmış ama halen bazıları olmuyoo.Ya ona uygun prıgramlar vardır bulurum artık okadarını

Sonuclarin nedir?OLasiligin kac cikti. 1\ KAC yaziyor olasiliginda. Ense kaliligin kkac

ben ilk haftalarda çok halsizdim, ayağa kalksam bayılcaktım, sürekli yattım. saolsun eşim gecenin bi vakti gelip bide yemek yapıyodu, hiç söylenmedi. tabi artık ilk zamanlardaki gibi her akşam arayıp bişey istiyomusun demiyo. bazen bende ilgisizlik hissediyorum ama sonra da abarttığımı düşünüyorum. benim eşim gece gündüz bizim için çalışıyo hala düğünden kalan borçları ödüyo. kafası rahat olmadı mı zaten gözü hiç bişeyi görmüyo. ben de alıştım buna. biz sonuçta sadece eş değiliz, dostuz, kardeşiz, birbirimizin annesi babasıyız yeri geldiğinde.

ay benim de düşüğüm olmuştu. ((( üçlüye de girerim gerekirse de, kötü bişey duymak istemiyorum ya. ödüm kopuyo yarın ne diycek acaba? yıkılırım, Allah korusun, zaten düşüğümü de kabullenemedim..

cnm valla yüreğini sağlam tut baen bu testlerr sorunlu çıkabiliyoo annelik de böyle bişeyy 3 lü testin temiz çıksın dilerim cnmm ama her halukarde dediğim gibi bu testler yanlış çıkabiliyoo..
işte cnm yicek ekmekleri varmış denirrr kısmet yanii allah sağlık sıhhat versin cnmmm...

sorma pepe biizm aşkımızz kıızmlaa hergece onlara öpücük verip yatıyoruzzzz....

bulursun canıım azimle s.çan mermeri deler

cucum nslsn görüşmeye li ben çok kötüyüm diş ağrım var bulantım azalı gibi ne bilim ama bugunde çıkardık netceğimi şaştım kaldım

deroşum geçmiş olsun canım diş ağrısıda kötüdür
bende pek iyi sayılmam uçuğum çıktı grip oldum aman etrafımdaki herkes hastaydı sonunda banada geçti
ben hiç çıkarmadım şimdiye kadar paso yiyip yiyip şişiyorum:) tombiş oldum midemde bazen yanma oluyo oda normal artık yapıyo göre değişiyo sanırım senin bünyen zayifmı biraz onlarda daha çok bulantı kusma oluyo gördüğüm kadarıyla

merhaba bende de sürekli bir burun tıkanıklığı var silince de kurumuş kanlı olarak geliuo burnumdakiler. yrn doktora gittiğimde sorucam yazarım burayada sana bilgi vermek için.. arkadaslar aranızda başka var mı böyle?

ben varım ilk arkadaş sorduğunda yazmıştım.Bidaha yazamicam kusura bakma.Ölüyom uykusuzluktan ayyyyy saat bi 5 olsa da gitsek eve bi yandan da acıktım çok offfffffffff yaaaaaa

ben ardahandayım canım

Posof Devlet Hastanesi (0478) 511 20 25

Posof Devlet Hastanesi (0478) 511 24 79 (Posof)

Göle Devlet Hastanesi (0478) 411 30 45 (Göle)

Göle Devlet Hastanesi(0478) 411 27 22 (Göle)

bunları buldum hiç özel hastane bulamadım ne biçim yer burası yaa nasıl üzmüşler seni bu hastanelerden birine gitsen?:26:

valla pek bişi anlamadım direk yazıyorum sonuçları
crl 45,6
nuchal transluency mom 0,48
yaş riski 1/723
trisomy 13/18 test risk <1/10000
papp-a seviyesi yüksektir

benim raporda hesaplanan risk yazan bir bolum var. orada 1\1460 yaziyor. onemli olsn oymus. 1\250nin asagisina dogru risk basliyormus.

PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteinmiş. HCG ise yine sadece gebelikte salgılanan bir hormonmus. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması lazımmış. Anormal bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest beta-hCG düzeyininin ise daha fazlaymış.
Sende bu degerler nedir acaba.

Bende soyleymiş

T-hCG(IU/mL) : 117,6
PAPP-A (ng/mL) : 538,0
T-hCG(MoM) : 1,21
PAPP-A(MoM) : 0,58

Hesaplanan* trizomi 21 de 1:1460 1trizomi 18 de 1:99000
Sonuç: Tarama : Negatif

Onemli olan o sonuc. Ama pozitif ise dahi 4 lu teste girmelisin. Unutma bunlar sadece olasilik. Kesin hata demek degil.

canım posof ve göle de dr yokki hatta posof ilçesinin hastanesi yeni il sağlık müdürlüğüne baglandı ben il sağlık müdürlüğünde sağlık memuruyum.. burda özel vs hiç bişey yokki dedim ya tek dr tek devlet hastanesi ister git ister gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…