2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm valla yüreğini sağlam tut baen bu testlerr sorunlu çıkabiliyoo annelik de böyle bişeyy 3 lü testin temiz çıksın dilerim cnmm ama her halukarde dediğim gibi bu testler yanlış çıkabiliyoo.....

inşallah canım 3lü testi bekliyorum bir ay var daha ama güzel çıksın diye hep dua ediyorum

düşük yaptığımda doktorlar ilk gebelikte normaldir üzülmeyin araştırılacak bişey yok diyolar sonra ilki düşük oldğu için genetik bi hastalık adayısın diyolar ne gıcıklar ya

ya canlarım sıkmayın canınızı bu testler bile yanlıyo anlattım ya geçen komşumuza oldu %75 çıktı 3lüde 4lüde hepsinde ama sapasağlam oldu bebişi yani allahın taktiri tabi doğurucam ne olursa olsun dedi çocuk 5 yaşında maşallah sıkmayın canınızı bebişlerinizde etkileniyo

ben varım ilk arkadaş sorduğunda yazmıştım.Bidaha yazamicam kusura bakma.Ölüyom uykusuzluktan ayyyyy saat bi 5 olsa da gitsek eve bi yandan da acıktım çok offfffffffff yaaaaaa

aay senin ne güzel 5de ben 6:30da çıkıcam...bide eve gidince ne pişirsem derdi var ne pişirsem :44::44:

hg canım ben diş ağrısı çekiyom valla tam kendimi veremiyom çok fenayım ve halsizim

sensodyne al diş macunu çürüklere karşı sızlayanları geçiriyor fiyatıda geçiriyor ama 3-4 fırçala 3 gün üst üste bak gör ne ağrı ne sızı..

kızlar diş macunlarınıızı önemli tutun şu haftalar diş önemli diş doktoruna gitsenizde ilaç veremiyor oyüzden sensodyne diş macunu çürüklere karışı alın...hele diş etlerinide koruyor

fb-hcg 1,08 mom
papp-a 2,99 mom yazıyo negatif pozitif diye bişi yazmıyo
4lü testi bekliyorum zaten 1 ay sonra bakalım

off be o adamdan başka alternatif yok öylemi deli olcam yaa sinir oldum haaaaaaaaaaa:26:

karsa git yaa söle eşine yarın götürsün seni...

off be o adamdan başka alternatif yok öylemi deli olcam yaa sinir oldum haaaaaaaaaaa:26:

karsa git yaa söle eşine yarın götürsün seni...

aay senin ne güzel 5de ben 6:30da çıkıcam...bide eve gidince ne pişirsem derdi var ne pişirsem :44::44:

bende beşte çıkcammm:118:

bide kocişle sinemaya dedemin insanlarına gidip ağlıcam iştee cnm istedi....kocamı da mıncıklıcam ağlasın ben ağlıyosam oda ağlıcak okadar..!

düşük yaptığımda doktorlar ilk gebelikte normaldir üzülmeyin araştırılacak bişey yok diyolar sonra ilki düşük oldğu için genetik bi hastalık adayısın diyolar ne gıcıklar ya

aynen bana da öyle demişti. benim 5 haftalıkken oldu düşüğüm. o kadar üzüldüm ki, doktor bana zaten hamilemiydin o bile belli değil demişti. gebelik testimde ikinci çizgi silikti, şüpheli gebelik demişlerdi. o kadar. ama yarın kan uyuşmazlığımı falan söyliyim bakim ne diyo.

ben öyle bi sonuç alırsam ne karar veririm bilmiyorum canım. çok zor. komşun çok cesur ve inançlıymış. ama ya down sendromlu olsaydı?

bende beşte çıkcammm:118:

bide kocişle sinemaya dedemin insanlarına gidip ağlıcam iştee cnm istedi....kocamı da mıncıklıcam ağlasın ben ağlıyosam oda ağlıcak okadar..!

ya benimki bi türlü öyle duygusal filmlere gitmiyo heleki türkse birsürü b.k atıyo paramı vericem ona die sinir oluyorum indiriyo bi yerlerden öyle sinemaya gidersek bol efektli falan bişeye gidiyoruz en son ölümsüzler die bi filme gittik en başta söylendim ama baş roldeki adamın baklavalarını görünce güzelmiş güzelmiş die izlediim

kızlar hastaneyı aradım sonuclar cıkmıs doktorun asıstanı dedı doktor ebey vereyım sonucları arasın sızı doktordan telefon beklıyorum umarım hersey yolunda cıkmıstır testlerde:18::18:

yarın korku filmi Musallat vizyona giriyo, benim doğum günümde. benim de eşim onu bekliyo ne zamandır, tutturdu ona gidelim diye. yarın sürpriz diye beni ona götürürse hiç şaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…