cnm valla yüreğini sağlam tut baen bu testlerr sorunlu çıkabiliyoo annelik de böyle bişeyy 3 lü testin temiz çıksın dilerim cnmm ama her halukarde dediğim gibi bu testler yanlış çıkabiliyoo.....
ay benim de düşüğüm olmuştu. ((( üçlüye de girerim gerekirse de, kötü bişey duymak istemiyorum ya. ödüm kopuyo yarın ne diycek acaba? yıkılırım, Allah korusun, zaten düşüğümü de kabullenemedim..
dün senin topiği bastım bennngördünmü görmedinmi bilmiyorum ama
ben varım ilk arkadaş sorduğunda yazmıştım.Bidaha yazamicam kusura bakma.Ölüyom uykusuzluktan ayyyyy saat bi 5 olsa da gitsek eve bi yandan da acıktım çok offfffffffff yaaaaaa
hg canım ben diş ağrısı çekiyom valla tam kendimi veremiyom çok fenayım ve halsizim
merhaba minnaklarin annişleri bu aksam kontrolum var cınsıyetımız buyk ihtımal bellı olacak cok heyecanliyım bana dua edin kıslar
benim raporda hesaplanan risk yazan bir bolum var. orada 1\1460 yaziyor. onemli olsn oymus. 1\250nin asagisina dogru risk basliyormus.
PAPP-A sadece gebeliğe ait olan bir tür proteinmiş. HCG ise yine sadece gebelikte salgılanan bir hormonmus. Bu kimyasal maddelerin belirli gebelik haftalarında belirli düzeylerde olması lazımmış. Anormal bebeklerde PAPP-A düzeyinin normalden daha az, serbest beta-hCG düzeyininin ise daha fazlaymış.
Sende bu degerler nedir acaba.
Bende soyleymiş
T-hCG(IU/mL) : 117,6
PAPP-A (ng/mL) : 538,0
T-hCG(MoM) : 1,21
PAPP-A(MoM) : 0,58
Hesaplanan* trizomi 21 de 1:1460 1trizomi 18 de 1:99000
Sonuç: Tarama : Negatif
Onemli olan o sonuc. Ama pozitif ise dahi 4 lu teste girmelisin. Unutma bunlar sadece olasilik. Kesin hata demek degil.
canım posof ve göle de dr yokki hatta posof ilçesinin hastanesi yeni il sağlık müdürlüğüne baglandı ben il sağlık müdürlüğünde sağlık memuruyum.. burda özel vs hiç bişey yokki dedim ya tek dr tek devlet hastanesi ister git ister gitme
canım posof ve göle de dr yokki hatta posof ilçesinin hastanesi yeni il sağlık müdürlüğüne baglandı ben il sağlık müdürlüğünde sağlık memuruyum.. burda özel vs hiç bişey yokki dedim ya tek dr tek devlet hastanesi ister git ister gitme
ben sana ne dedim acaba erkekmi dedim kız? gelince söle benim dedğim çıktımı merak ediom...
aay senin ne güzel 5de ben 6:30da çıkıcam...bide eve gidince ne pişirsem derdi var ne pişirsem :44::44:
bende beşte çıkcammm:118:
bide kocişle sinemaya dedemin insanlarına gidip ağlıcam iştee cnm istedi....kocamı da mıncıklıcam ağlasın ben ağlıyosam oda ağlıcak okadar..!
miraycım iice kahin olcan ha medyunlua başla tam olsun
düşük yaptığımda doktorlar ilk gebelikte normaldir üzülmeyin araştırılacak bişey yok diyolar sonra ilki düşük oldğu için genetik bi hastalık adayısın diyolar ne gıcıklar ya
ya canlarım sıkmayın canınızı bu testler bile yanlıyo anlattım ya geçen komşumuza oldu %75 çıktı 3lüde 4lüde hepsinde ama sapasağlam oldu bebişi yani allahın taktiri tabi doğurucam ne olursa olsun dedi çocuk 5 yaşında maşallah sıkmayın canınızı bebişlerinizde etkileniyo
dur kız doğru bulursam başlarız işe....poahahhaha cinsiyet söylenir felan...
bende beşte çıkcammm:118:
bide kocişle sinemaya dedemin insanlarına gidip ağlıcam iştee cnm istedi....kocamı da mıncıklıcam ağlasın ben ağlıyosam oda ağlıcak okadar..!
kızlar hastaneyı aradım sonuclar cıkmıs doktorun asıstanı dedı doktor ebey vereyım sonucları arasın sızı doktordan telefon beklıyorum umarım hersey yolunda cıkmıstır testlerde:18::18:
ya benimki bi türlü öyle duygusal filmlere gitmiyo heleki türkse birsürü b.k atıyo paramı vericem ona die sinir oluyorum indiriyo bi yerlerden öyle sinemaya gidersek bol efektli falan bişeye gidiyoruz en son ölümsüzler die bi filme gittik en başta söylendim ama baş roldeki adamın baklavalarını görünce güzelmiş güzelmiş die izlediim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?