2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar terbiyeli sehriye corbası yaptım.. beşamel soslu ıspanak yemegim için ıspanaklar kavrulmakta..
vee ızgara köftem var.. köfteleri öğlen yaptım dolaba attım dinlensin diye

son olarakta havus soteleyip yogurtlicam

kızlar hastaneyı aradım sonuclar cıkmıs doktorun asıstanı dedı doktor ebey vereyım sonucları arasın sızı doktordan telefon beklıyorum umarım hersey yolunda cıkmıstır testlerde:18::18:

Kızlar hepinize selamlar..
doktora giden hamişler iyi haberlerinizi bekliyoruz..cinsiyeti belli olan hamişler nerdesiniz..sizleri de heyecanla bekliyoruzz...
bu gün işte feci bir gün geçirdim arkadaşlar.gebelik bir yandan, kocişko ,iş bir yandan ,birde böyle abuk subuk insanlar bir yandan valla tam çıldırmalıktı.sizlerin iyi haberleri ile moral depoluyorum...

edavuca arkadaşım gönlünü ferah tut..inşallah iyi haberlerini bekliyorum..hemen yaz sevinelimm

evdeki malzemenizi söyleyin size hemen en basit yemek programı hazirliim eve gider gitmezde yaparsınız

ben nasıl olsa evde boş boş oturuyom bütün gün bi işe yariim bari

evdeki malzemenizi söyleyin size hemen en basit yemek programı hazirliim eve gider gitmezde yaparsınız

Ben nasıl olsa evde boş boş oturuyom bütün gün bi işe yariim bari

kırmızı biber patlıcan dolaba konmuş bezelye patate kıyma ya bakarsan çok şey varda benim diş ağrımdan yapacağım hiç b,şi yok

hımmm baya lezzettli duruyolar burdan:) beşamel soslu ıspanak yemeginin tarifini rica edebilirmiyim hiç denemedim

hımmm baya lezzettli duruyolar burdan:) beşamel soslu ıspanak yemeginin tarifini rica edebilirmiyim hiç denemedim

emeğine sağlık canım ama ben 2 gündür ıspanak yiyom dün kaynanamda bugun işyerinde hatta annem de almış pazardan onun için ıspanağı geç diğerleri güsel ama benim hiç halim yok dişim ağrısından valla iş çıkışı uyumayı düşünüyom eve gidince

off be o adamdan başka alternatif yok öylemi deli olcam yaa sinir oldum haaaaaaaaaaa:26:

karsa git yaa söle eşine yarın götürsün seni...

canım ..çok üzüldüm bu adam doktor olmuş ama adam olamamış..insan bir bayanla helede hamile bir bayanla o şekilde konuşurmu!!!
onun terbiyesizliği ne olur üzülme!!bebeciğini düşün ..Allah büyüktür..inşallah bir başka doktor bulabilirsin...

deroşum bişiler ye en azından çorba iç ben öyle yapıcam saolsun annem tarhana verdi eve gidince ilk iş pişirip içmek olacak acaip karnım acıkıyo:)

yarın korku filmi Musallat vizyona giriyo, benim doğum günümde. benim de eşim onu bekliyo ne zamandır, tutturdu ona gidelim diye. yarın sürpriz diye beni ona götürürse hiç şaşmayın.

hiiç şaşırmam benimki duymadı heralde o filmi söylemedi bana yoksa söyler dururdu

aahh aahh biri bize gelip yamak yapsa benimki etçil anacım sebze yemiyoki eve giderken tavuk alıyım bari adam kurbandan beri sürekli kırmızı et yiyo ama bir kollestrol çıkıyo mikemmel çok dengeli o kadar ete rağmen ben doğru düzgün yemem benim kolestrolüm ondan yüksek

ıspanakları güzelce yıkayıp kuru sognla sotele.. tuz ve karabiber istersen kırmızı biberle tatlandır.
sonra baska bi tencerede birazcık yagda 3 yemek kasıgı unu kavur sonra üzerine 2 su bardagı soguk sütü ekle.. onada hafif tuz at.
sonra borcama ıspanagı koy üzerine beşamel sosu ekle.. sonra üzerine rendelenmiş kaşar serp at fırına üzeri kızarana kadar pişsin..

oohh afiyet olsun

deroşum bişiler ye en azından çorba iç ben öyle yapıcam saolsun annem tarhana verdi eve gidince ilk iş pişirip içmek olacak acaip karnım acıkıyo:)

cucum ya bulantım kesildi derken bugun ıspanaktan bi daha tekrar kustuk evet tarhana ii fikir ama kolumu kalrmaya halim yok çok halsizim valla gözlerim öne akıyo resmen yanağım da şişmiş ya bimden geçen kıyma aldık eşimle son günü bugun yarın yapsam nolur bozulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…