2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

dreamsea geçmiş olsun çook..diş ve baş ağrısı gerçekten çok zor..canım benim ablam hamile iken dişi tutmuştu o zaman doktoru dişçilerde iğneden önce bir sprey sıkıyorlardı kırmızı bir ilaç ağızı ve ağrıyan dişi 2 3 saatliğine uyuşturuyordu onu sıkmıştı ..birde rakı ile ağnın çalkalamak zorunda kalmıştı oda geçirmişti..başka birşey hatırlamıyorum..inşallah bir faydam dokunmuştur..ama sen yinede bir doktoruna sor canım..

kırmızı biber patlıcan dolaba konmuş bezelye patate kıyma ya bakarsan çok şey varda benim diş ağrımdan yapacağım hiç b,şi yok
geçmiş olsun canımm.. sendeki malzemelerle süper bi sofra kurulurda keyfi yoksa insanın hiç yapası olmazki

bizimkide etçil.. ben artık sebze yemeklerini aşermeye başladım
oda mecbur ben ne yersem onu yicek turp gibi bizimkide spor yapıyo tabi dengeliyo öle :26:

ya sorma benım kocamda etten baska hıc bırsey yemez hıc bır sebze yemegını yemez yemedıgı gıbıde yıyenede yedıgını zehır eder o yenırmı ot onlar bılmem ne ben kolayını buldum artık aksamları gıdıp annesınde yıyoruz yemegı sagolsun annesı oglusuna et pısırıyor banada ılla bı sebze ymegı cesıdı pısırır

çok sagol canım süper bi tarif yarın denicem ıspanak yemegini pek beceremiyorumda belki böyle hallederiz hemde çok kolaymış eline saglık sizede afiyet olsun bebişine yarasın

hahhaaa eveet rakı cok ii fikir
yazlıkta gece vakti dişim tutunca aglamaktan bi hal olmustum koydular önüme bi kadeh rakı calkala agzını dediler..
su çalkalama işini beceremem yuttum gitti.. millet çekildikten sonra baktım gecmiyo dayandım rakıya
kafayı bulunca dişin agrısı gidiyo

ay canım saol bende tam basemellı ıspanagın tarıfını ısteyecektm senden

buzdolabının en üst gözünde dursun bide kokla kötü bi koku geliyosa bozulmuş demektir canım sakın yeme

harikasın nurgulce bak bende hemen havuç kavurayım hemen canım çekti..yogurtlu yaa yıyebilirim ...yumiii

benimki psikolojik galiba benim hamile olduğumu öğrendikten sonra kilo almaya başladı spora gidicem olmuyo diyip duruyo bide evde olup yemek yapsan nasıl olucam kimbilir diyo(1 ay evde durdum çalışmadım 10 kilo aldı)
ben karnıbaharı çok severim mesela ağzına sürmez dolma yemez (yaprak hariç) işte ne bilim pırasa yer bi onuda az alamıyorumki ya çok geliyo bize yada yarısını yapıyorum kalanı bozuluyo ıspanak yer bide o kadar sebze anlayışı pırasa ve ıspanak onunda içinde kıyma olucak ve bir gün önceden yapılmış yemeği yemiyo ondan böyle ne pişiricem die düşünüyorum

tşkkükler kızlar ama resmen ben gidiciyim ya her tarafım uyuşuk şuan insanın bi yeri karıncalaşır ya öle olur ben öle şimdi dokunsanız uyuşmuş gibi her yerim çok uyuşuk

ohhh ne güzelmiş canım baya düşünceli kayınvalden varmış bizimki bize göre yapıyım diye hiç düşünmez yemek ne yaptıysa o yoksada yok der çok rahattır biz pek gitmiyoruz zaten hafta bi kere falan

koptum valla
diş ağrısı bahane ,nurgülce şahane olur..eşin sonra yakalmasın benii ,içirdin karıma diye
hahahhahahaahahha koptum yemin ederim..

ya bu erkek milleti aynı tornadanmı çıkmış hepsi aynı yahu okudukça şaşıp kalıyom sanki hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz

ya yıne ıspanakla pırasa yıyormus bızımkı hıc bır sebze yemegını yemez taze fasulye patlıcan kabak dolma bıber yaprak dolma hıcbırını yedıklerı sınırlıdır dondur dolas ye benım anlamadıgım oylede yetısmemıs yanı annesı sadece etde pısırmemıs ama bu bızımkı oyle alısmıs bazen dıyorum sana karsı sadıst duygular beslıyorum bı oklava alıp bogazından asagı dogru ıtesım gelıyor acılır belkı ıstahın dıyorum korkarak bakıyor bana

koptum valla
Diş ağrısı bahane ,nurgülce şahane olur..eşin sonra yakalmasın benii ,içirdin karıma diye
Hahahhahahaahahha koptum yemin ederim..

kızlar valla gülmeye bile halim yok işteki çocuklarda diyo raki iç derya abla diye ben eve nsl gidicem bilmiyom her yanım uyuşmuş gibi ayaklarım üstüm parmakları çalıştığı için ii de çok fenayım ya

benim eşim de etli yemekler sever. ya aslında sebze tamam da, ben kendim de çok öyle ot sevmiyorum. hele ki roka.

kaynananın kıymetini bil canım o zaman.

kocalarımız tıpkının aynı sen nerde oturuyon kuzum gel ben sana yapiim yemegi yiyek berabercene
bizimde yemek ertesi güne alırsa kesin yolu çöpten geciyo.. cok üzülüyorum ama yapcak bişide yokki
bizimki diyet yapcam diye tutturdu ama yok yine pis bogaz yine

tşkkükler kızlar ama resmen ben gidiciyim ya her tarafım uyuşuk şuan insanın bi yeri karıncalaşır ya öle olur ben öle şimdi dokunsanız uyuşmuş gibi her yerim çok uyuşuk

aaa canım salma kendinii.. tansiyonun falan düşüyodur belki.. Allah bilir yemek yemedin sen dogru düzgün hiç:26:
püsküt falan yokmu yanında at agzına bişiler...

canım yediğim yemek çıktı öğlen büsküvi de fayda etmiyo ağzıma açasım yok ki güselim

ya bu erkek milleti aynı tornadanmı çıkmış hepsi aynı yahu okudukça şaşıp kalıyom sanki hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz

aynı tabi bi görünüşleri değişiyo 100 tanede 3 tane falan fire veriyolar onuda çekemezler zaten laf söylerler top oğlum o top falan die
ah bi yese önceden yapılmış yemeği çok rahat ederim zor oluyo eve git yemek hazırla kaç tencere yemek döktüğümü bilmiyorum yemin ederim bi kere hiç unutmuyorum sordum bak yarınada kalır yermisin die tamam yerim dedi yaptım o gün taze tabi yedi ertesi gün yanına farklı bişey yaptım ama yine yemek aynı baktı baktı benim canm balık istedi söylicem e yemek yarın yeriz yapmadım yemek koydum önüne ertesi gün bu sefer başka bişey bahane etti yemedi bende sana bi daha güvenenin aklına dedim ogünden sonra yapmadım eğer kendimi kötü hissedersem dışardan söyle diyorum

kızlar güngörende CEZAYİR USTA diye bi kebapcı var.. orayı bilen varmı....

ne diyorum... orada toplanalım kocalarımızla iştaha geliriz valla hepimiz mide bulantısı falan hikaye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…