emeğine sağlık canım ama ben 2 gündür ıspanak yiyom dün kaynanamda bugun işyerinde hatta annem de almış pazardan onun için ıspanağı geç diğerleri güsel ama benim hiç halim yok dişim ağrısından valla iş çıkışı uyumayı düşünüyom eve gidince
geçmiş olsun canımm.. sendeki malzemelerle süper bi sofra kurulurda keyfi yoksa insanın hiç yapası olmazkikırmızı biber patlıcan dolaba konmuş bezelye patate kıyma ya bakarsan çok şey varda benim diş ağrımdan yapacağım hiç b,şi yok
aahh aahh biri bize gelip yamak yapsa benimki etçil anacım sebze yemiyoki eve giderken tavuk alıyım bari adam kurbandan beri sürekli kırmızı et yiyo ama bir kollestrol çıkıyo mikemmel çok dengeli o kadar ete rağmenben doğru düzgün yemem benim kolestrolüm ondan yüksek
hiiç şaşırmam benimki duymadı heralde o filmi söylemedi bana yoksa söyler dururdu
aahh aahh biri bize gelip yamak yapsa benimki etçil anacım sebze yemiyoki eve giderken tavuk alıyım bari adam kurbandan beri sürekli kırmızı et yiyo ama bir kollestrol çıkıyo mikemmel çok dengeli o kadar ete rağmenben doğru düzgün yemem benim kolestrolüm ondan yüksek
ıspanakları güzelce yıkayıp kuru sognla sotele.. tuz ve karabiber istersen kırmızı biberle tatlandır.
sonra baska bi tencerede birazcık yagda 3 yemek kasıgı unu kavur sonra üzerine 2 su bardagı soguk sütü ekle.. onada hafif tuz at.
sonra borcama ıspanagı koy üzerine beşamel sosu ekle.. sonra üzerine rendelenmiş kaşar serp at fırına üzeri kızarana kadar pişsin..
oohh afiyet olsun
dreamsea geçmiş olsun çook..diş ve baş ağrısı gerçekten çok zor..canım benim ablam hamile iken dişi tutmuştu o zaman doktoru dişçilerde iğneden önce bir sprey sıkıyorlardı kırmızı bir ilaç ağızı ve ağrıyan dişi 2 3 saatliğine uyuşturuyordu onu sıkmıştı ..birde rakı ile ağnın çalkalamak zorunda kalmıştı oda geçirmişti..başka birşey hatırlamıyorum..inşallah bir faydam dokunmuştur..ama sen yinede bir doktoruna sor canım..
ıspanakları güzelce yıkayıp kuru sognla sotele.. tuz ve karabiber istersen kırmızı biberle tatlandır.
sonra baska bi tencerede birazcık yagda 3 yemek kasıgı unu kavur sonra üzerine 2 su bardagı soguk sütü ekle.. onada hafif tuz at.
sonra borcama ıspanagı koy üzerine beşamel sosu ekle.. sonra üzerine rendelenmiş kaşar serp at fırına üzeri kızarana kadar pişsin..
oohh afiyet olsun
cucum ya bulantım kesildi derken bugun ıspanaktan bi daha tekrar kustuk evet tarhana ii fikir ama kolumu kalrmaya halim yok çok halsizim valla gözlerim öne akıyo resmen yanağım da şişmiş ya bimden geçen kıyma aldık eşimle son günü bugun yarın yapsam nolur bozulur mu
kızlar terbiyeli sehriye corbası yaptım.. beşamel soslu ıspanak yemegim için ıspanaklar kavrulmakta..
vee ızgara köftem var.. köfteleri öğlen yaptım dolaba attım dinlensin diye
son olarakta havus soteleyip yogurtlicam
geçmiş olsun canımm.. sendeki malzemelerle süper bi sofra kurulurda keyfi yoksa insanın hiç yapası olmazki
bizimkide etçil.. ben artık sebze yemeklerini aşermeye başladım
oda mecbur ben ne yersem onu yicekturp gibi bizimkide spor yapıyo tabi dengeliyo öle :26:
ya sorma benım kocamda etten baska hıc bırsey yemez hıc bır sebze yemegını yemez yemedıgı gıbıde yıyenede yedıgını zehır eder o yenırmı ot onlar bılmem ne ben kolayını buldum artık aksamları gıdıp annesınde yıyoruz yemegı sagolsun annesı oglusuna et pısırıyor banada ılla bı sebze ymegı cesıdı pısırır
ya sorma benım kocamda etten baska hıc bırsey yemez hıc bır sebze yemegını yemez yemedıgı gıbıde yıyenede yedıgını zehır eder o yenırmı ot onlar bılmem ne ben kolayını buldum artık aksamları gıdıp annesınde yıyoruz yemegı sagolsun annesı oglusuna et pısırıyor banada ılla bı sebze ymegı cesıdı pısırır
hahhaaa eveet rakı cok ii fikir
yazlıkta gece vakti dişim tutunca aglamaktan bi hal olmustum koydular önüme bi kadeh rakı calkala agzını dediler..
su çalkalama işini beceremem yuttum gitti.. millet çekildikten sonra baktım gecmiyo dayandım rakıya
kafayı bulunca dişin agrısı gidiyo
benimki psikolojik galiba benim hamile olduğumu öğrendikten sonra kilo almaya başladı spora gidicem olmuyo diyip duruyo bide evde olup yemek yapsan nasıl olucam kimbilir diyo(1 ay evde durdum çalışmadım 10 kilo aldı )
ben karnıbaharı çok severim mesela ağzına sürmez dolma yemez (yaprak hariç) işte ne bilim pırasa yer bi onuda az alamıyorumki ya çok geliyo bize yada yarısını yapıyorum kalanı bozuluyo ıspanak yer bide o kadar sebze anlayışı pırasa ve ıspanak onunda içinde kıyma olucakve bir gün önceden yapılmış yemeği yemiyo ondan böyle ne pişiricem die düşünüyorum
benimki psikolojik galiba benim hamile olduğumu öğrendikten sonra kilo almaya başladı spora gidicem olmuyo diyip duruyo bide evde olup yemek yapsan nasıl olucam kimbilir diyo(1 ay evde durdum çalışmadım 10 kilo aldı )
ben karnıbaharı çok severim mesela ağzına sürmez dolma yemez (yaprak hariç) işte ne bilim pırasa yer bi onuda az alamıyorumki ya çok geliyo bize yada yarısını yapıyorum kalanı bozuluyo ıspanak yer bide o kadar sebze anlayışı pırasa ve ıspanak onunda içinde kıyma olucakve bir gün önceden yapılmış yemeği yemiyo ondan böyle ne pişiricem die düşünüyorum
koptum valla
Diş ağrısı bahane ,nurgülce şahane olur..eşin sonra yakalmasın benii ,içirdin karıma diye
Hahahhahahaahahha koptum yemin ederim..
benim eşim de etli yemekler sever. ya aslında sebze tamam da, ben kendim de çok öyle ot sevmiyorum. hele ki roka.hiiç şaşırmam benimki duymadı heralde o filmi söylemedi bana yoksa söyler dururdu
kocalarımız tıpkının aynıbenimki psikolojik galiba benim hamile olduğumu öğrendikten sonra kilo almaya başladı spora gidicem olmuyo diyip duruyo bide evde olup yemek yapsan nasıl olucam kimbilir diyo(1 ay evde durdum çalışmadım 10 kilo aldı )
tşkkükler kızlar ama resmen ben gidiciyim ya her tarafım uyuşuk şuan insanın bi yeri karıncalaşır ya öle olur ben öle şimdi dokunsanız uyuşmuş gibi her yerim çok uyuşuk
kocalarımız tıpkının aynıSen nerde oturuyon kuzum gel ben sana yapiim yemegi yiyek berabercene
Bizimde yemek ertesi güne alırsa kesin yolu çöpten geciyo.. Cok üzülüyorum ama yapcak bişide yokki
Bizimki diyet yapcam diye tutturdu ama yok yine pis bogaz yine
Aaa canım salma kendinii.. Tansiyonun falan düşüyodur belki.. Allah bilir yemek yemedin sen dogru düzgün hiç:26:
Püsküt falan yokmu yanında at agzına bişiler...
ya bu erkek milleti aynı tornadanmı çıkmış hepsi aynı yahu okudukça şaşıp kalıyom sanki hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?