2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok valla sagolsun cesıt cesıt yemek yapar her aksam donatır sofrayı hergun arar ne pısıreyım bugun sıze dıye anne zahmet etme derım yok olurmu oyle der nasılsa pısırıyorum ben ne gerek ıkı yerde ayrı yemek pısırmeye der sofrayı bıle toplatmaz sagolsun hamıleyım dıye ama ıste bıtek cenesıne sahıp cıkamaz ılla sınır edıcek bırseyler soyler durur bu aralar benım hamıle psıkolojıme burundu kendını benımle hamıle sanıyor bende he anne hee deyıp gecıyorum

yakınlardaki eczane varmı canım ?varsa sorsana spreyi..diş doktorlarının dişi hemen uyuşturmak için kullandıkları..bir kere sıksan hemen kesilecek 2 saat rahatsın canım yaa..valla ablam sıktı kaç kere yeğenim turp gibi maşallahh

kızlar son kontrole gittiğimizde bebeğimi merak etmiştim 2 kriz atlatmıştım ,
neyse ultrasondayken bebeğime bakacam diye kafamı yan çevirmeye çalışırken sonra farkettim eşim karşıdan video kaydı yapıyormuş:)
bozuntuya vermedim normal halime devam ettim..

nitekim bir kaç dk sonra dr arkasını döndü,

kayıtmı yapıyosun gel gel rahat rahat çek dedi

ve tekrardan kalp sesini açıverdi, eşim çekinerek çekip çekiliyordu, dur dur dedi doktor , bide renkli çek ...

ve videoya geçti bebişim

yürümeye mecalim yokki canım olmazsa yarın burdaki yerde sorayım ya valla çok fenayım ya adını bilmio demi bana dua edin olur mu kızlar ben birazdan çıkcam bu hafta erken çıkışım

kızlar güngörende CEZAYİR USTA diye bi kebapcı var.. orayı bilen varmı....

ne diyorum... orada toplanalım kocalarımızla iştaha geliriz valla hepimiz mide bulantısı falan hikaye olur

aman benımkıne kabapcı deme valla yatıya gıder en yemıycek ınsanı bıle gaza getırır yedırır normalde ıkı lokma yese dıyar kebapcıya gıdınce adamın nevrı donuyor

süpermiş yaaa
benim koca yapmaz öle şeyler.. dur söyliiimde 2li teste gittigimizde çeksin

yürümeye mecalim yokki canım olmazsa yarın burdaki yerde sorayım ya valla çok fenayım ya adını bilmio demi bana dua edin olur mu kızlar ben birazdan çıkcam bu hafta erken çıkışım

kızlar ben çıkıyom herkese hayrlı akşmalar beişlerinize ve kendine dikkat edin hepinizi öptüm aeo yarın ölmez ve sağ kalırsam görüşürüz

hhöööyyyttt menüm yarım kaldı
kaptırdım yine kendimi.. gidiyom ben masayı tamamlamayaa

kebapçı fikrini düşünün derim

benim eşim de etli yemekler sever. ya aslında sebze tamam da, ben kendim de çok öyle ot sevmiyorum. hele ki roka.

ay ben severim otu ya ettede bi köfte yerim zaten diğerlerini yemem hele haşlama kavurma çok zor yani

ben pendikte oturuyorum uzağız sanırım ...kaç tencere öyle döktüm inan hiç bilmiyorum herkes aa yemeğin yokmu ben hafta sonu hazırlıyorum bir sürü çeşit 1 hafta yetmiyosa bile idare ediyo bende yaparım herif yese de yemiyo kazulet hem ben yorulmam hem o çok aç kalmaz burda işte bazı yerler var işte ne biliyim kiloyla balık köfte falan yapıyo komşu falan çağırıyoruz ortak alıyoruz o iyi oluyo yarım saatte evde mis gibi bana bi salata bide çorba yapmak kalıyo

ahh canım yaa ...valla çok üzüldüm ...dualarım seninle hayırlısı ile bi eve gitte inşallahh...yok canım sordum bilmiyo unutmuş 5 sene geçti attım şişeyide diyo..ama dişçilerin dişi uyuşturmak için kullandığı spreymiş..bçyle beyaz ince bir borusu varmış diş arkada ise üstüne sıkabilmen için..aramızda hiç diş doktoru yokmu yaa ???
internetten bir bakayım 1 dak.

kızlarrrrrrrr doktorum aradı 2li testlerımın sonuu son derece guzel cıkmıs hersey yolunda maşallah dedı kontrolde gorusuruz dedııı ayyyy cokkk sevındımm allahım herkeze guzel sonuclar nasıp etsın ınş.

kızlar ben çıkıyom herkese hayrlı akşmalar beişlerinize ve kendine dikkat edin hepinizi öptüm aeo yarın ölmez ve sağ kalırsam görüşürüz

eczaneye gidip alacağınız, dişçilerin iğne yaparken kullandığı lokal anestezik(nam-ı diğer xylocain) sprey, eğer dişinizin çürüğü aşırı derecede büyük(pulpa dokusu bariz açığa çıkacak kadar) değilse zerre fayda etmeyecektir.
bunu buldum canım

hadi gözün aydın canıım maşallah bebişinee

kızlar merhaba ben geldimm. kötüyüm ben çok yaa tansiyonum hep düşük tahlil sonuçlarımı aldım bugün, dr uma gönderdim ama kongredeymiş haftasonunu bekliyeceğiz artık. midem bir iyi bir kötü halsizlik başağrısı... kuaföre gittim güzelleştim saç falan kestirdim güya eve zor geldim hasta gibi oldum resmen...
birde bana aile hekiminin hemşiresi dediki 5 . ayda tetanos aşımız varmış 6. aydada süt kupunumuz.kuponu markete verip 12 kilo süt alacakmışız aklınızda olsun. eşim bana paket süt içirmiyor inek buldu birtane gidip oradan süt alıyor yoğurduda ondan yaptırıyor ama ben yine de alacağım kuponumu sizde alın bence... hamileliğin imkanları ufukta görünmeye başladı...

ya ben de o dünden kalan yemeği yememe olayını anlamıyorum ya. buzdolabında bozulmuyo ya. rusların meşhur bi çorbası var, onu yapıp buzdolabına koyarlar. ertesi gün yenir, çünkü tadı anca otururmuş. // o dışardan sölediği de kesin et yemeğidir benim kocişim öyle alır. yanına da kumpir falan.
Allaha emanet canım sen de. dikkat et kendine. geçmiş olsun tekrar
hhöööyyyttt menüm yarım kaldı
kaptırdım yine kendimi.. gidiyom ben masayı tamamlamayaa

kebapçı fikrini düşünün derim

hepinize saglıklı güzel bi akşam diliyorum ve ben çıkıyorum öptüm güzel anne adayları

kendinize iyi bakın. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…