ohhh ne güzelmiş canım baya düşünceli kayınvalden varmış bizimki bize göre yapıyım diye hiç düşünmez yemek ne yaptıysa o yoksada yok der çok rahattır biz pek gitmiyoruz zaten hafta bi kere falan
kızlar valla gülmeye bile halim yok işteki çocuklarda diyo raki iç derya abla diye ben eve nsl gidicem bilmiyom her yanım uyuşmuş gibi ayaklarım üstüm parmakları çalıştığı için ii de çok fenayım ya
kızlar güngörende CEZAYİR USTA diye bi kebapcı var.. orayı bilen varmı....
ne diyorum... orada toplanalım kocalarımızla iştaha geliriz valla hepimiz mide bulantısı falan hikaye olur
yakınlardaki eczane varmı canım ?varsa sorsana spreyi..diş doktorlarının dişi hemen uyuşturmak için kullandıkları..bir kere sıksan hemen kesilecek 2 saat rahatsın canım yaa..valla ablam sıktı kaç kere yeğenim turp gibi maşallahh
kızlar güngörende CEZAYİR USTA diye bi kebapcı var.. orayı bilen varmı....
ne diyorum... orada toplanalım kocalarımızla iştaha geliriz valla hepimiz mide bulantısı falan hikaye olur
ya bu erkek milleti aynı tornadanmı çıkmış hepsi aynı yahu okudukça şaşıp kalıyom sanki hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz
yürümeye mecalim yokki canım olmazsa yarın burdaki yerde sorayım ya valla çok fenayım ya adını bilmio demi bana dua edin olur mu kızlar ben birazdan çıkcam bu hafta erken çıkışım
benim eşim de etli yemekler sever. ya aslında sebze tamam da, ben kendim de çok öyle ot sevmiyorum. hele ki roka.
kocalarımız tıpkının aynısen nerde oturuyon kuzum gel ben sana yapiim yemegi yiyek berabercene
bizimde yemek ertesi güne alırsa kesin yolu çöpten geciyo.. cok üzülüyorum ama yapcak bişide yokki
bizimki diyet yapcam diye tutturdu ama yok yine pis bogaz yine
yürümeye mecalim yokki canım olmazsa yarın burdaki yerde sorayım ya valla çok fenayım ya adını bilmio demi bana dua edin olur mu kızlar ben birazdan çıkcam bu hafta erken çıkışım
aynı kişiden bahsettiğimizi düşünsenize. Allah korusun.
kızlar ben çıkıyom herkese hayrlı akşmalar beişlerinize ve kendine dikkat edin hepinizi öptüm aeo yarın ölmez ve sağ kalırsam görüşürüz
kızlarrrrrrrr doktorum aradı 2li testlerımın sonuu son derece guzel cıkmıs hersey yolunda maşallah dedı kontrolde gorusuruz dedııı ayyyy cokkk sevındımmallahım herkeze guzel sonuclar nasıp etsın ınş.
hadi gözün aydın canıımmaşallah bebişinee
ya ben de o dünden kalan yemeği yememe olayını anlamıyorum ya. buzdolabında bozulmuyo ya. rusların meşhur bi çorbası var, onu yapıp buzdolabına koyarlar. ertesi gün yenir, çünkü tadı anca otururmuş. // o dışardan sölediği de kesin et yemeğidiraynı tabi bi görünüşleri değişiyo 100 tanede 3 tane falan fire veriyolar onuda çekemezler zaten laf söylerler top oğlum o top falan die
ah bi yese önceden yapılmış yemeği çok rahat ederim zor oluyo eve git yemek hazırla kaç tencere yemek döktüğümü bilmiyorum yemin ederim bi kere hiç unutmuyorum sordum bak yarınada kalır yermisin die tamam yerim dedi yaptım o gün taze tabi yedi ertesi gün yanına farklı bişey yaptım ama yine yemek aynı baktı baktı benim canm balık istedi söylicem e yemek yarın yeriz yapmadım yemek koydum önüne ertesi gün bu sefer başka bişey bahane etti yemedi bende sana bi daha güvenenin aklına dedimogünden sonra yapmadım eğer kendimi kötü hissedersem dışardan söyle diyorum
Allaha emanet canım sen de. dikkat et kendine. geçmiş olsun tekrarkızlar ben çıkıyom herkese hayrlı akşmalar beişlerinize ve kendine dikkat edin hepinizi öptüm aeo yarın ölmez ve sağ kalırsam görüşürüz
hhöööyyyttt menüm yarım kaldı
kaptırdım yine kendimi.. gidiyom ben masayı tamamlamayaa
kebapçı fikrini düşünün derim
hepinize saglıklı güzel bi akşam diliyorum ve ben çıkıyorum öptüm güzel anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?