2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlı olsun geçmiş olsun :) benimde yarın yapılacak 2li testlerim dua edin banada inşş güzel sonuçlarla gelirim :)

gözünn aydınn canımm çoook sewindimmm :))) hepp böyle gzl haberler gelsn inşş :)

oh oh maşallah sana bebeğine. hep güzel haberlerinizi alalım inş...

hadi hayırlı olsun geçmiş olsun :) benimde yarın yapılacak 2li testlerim dua edin banada inşş güzel sonuçlarla gelirim :)

saol canım ınş. sende guzel sonuclarla gelıceksın hersey ıstedıgın gıbı olsun
gözünn aydınn canımm çoook sewindimmm :))) hepp böyle gzl haberler gelsn inşş :)

saol canım inş. hepımız guzel haberler duyarız

gözünaydın canım çok sevindim ,darısı bizlerin ve tüm bekleyenlerin başına

kızlar merhaba ben geldimm. kötüyüm ben çok yaa tansiyonum hep düşük tahlil sonuçlarımı aldım bugün, dr uma gönderdim ama kongredeymiş haftasonunu bekliyeceğiz artık. midem bir iyi bir kötü halsizlik başağrısı... kuaföre gittim güzelleştim saç falan kestirdim güya eve zor geldim hasta gibi oldum resmen...
birde bana aile hekiminin hemşiresi dediki 5 . ayda tetanos aşımız varmış 6. aydada süt kupunumuz.kuponu markete verip 12 kilo süt alacakmışız aklınızda olsun. eşim bana paket süt içirmiyor inek buldu birtane gidip oradan süt alıyor yoğurduda ondan yaptırıyor ama ben yine de alacağım kuponumu sizde alın bence... hamileliğin imkanları ufukta görünmeye başladı...

ben günlük süt alıyorum eşimin arkadaşı satıyo pastorize edilmiş 12. haftada falan pastorize edilmemiş süt yoğurt çiğ yumurta pakteri bulundurduğu için zararlıymış... ne kadar doğru bilmiyorum tabi ben alıyorum memnunum yoğurduda güzel oluyo

kumpirmiii patatesin sadece kızartmasını yer tabiki et oluyo yada balık onuda ben yemediğim için pişirmiyorum evde kokusunuda sevmiyorum öyle yani bazı yemekler var öyle 1 gün bekleyince güzel oluyo

kızlar ben kayınvalıdeme gıdıyom gorusuruz yemek yıyıp gelırız herhalde optum hepınızı ve bebışlerınızı

canım çok sevindim. gözün aydın. darısı benim de başıma. yarın çıkıyo sonucum. ölcem stresten yaaa.:18:

hoşgeldin canım. tetanos aşısı ne canım?// süt kuponu falan, benim haberim yok, ne ki bunlar? // ay inek dedin de, benim de eşim keçi bulmuştu bi ara keçi sütü getiriyodu. ıyy hiç sevmedim ben de. kokuyo

valla ne olsa zor yiyip içiyorum zaten canım ne zaman geçecek bu iştahsizlık...sizde hiç olmadı mı hep açık mıydı iştahınız. bana işkence gibi geliyor yemek işleri...yapmak değil haaaa yemek sadece, yapacak dermanım yok zaten. insanın iştahı olmayınca yemek yapmakta işkence zaten...

canım 16. haftada olması gerekiyo sen sağlıkocağında kayıt olmadınmı??? süt veriyolar 3 ay doğmadan 3 ay doğduktan sonraydı galiba tam net bilmiyorum onu

evet yaa benim eşimde buldu bir keçi ama aslaa içmem boşuna gitme dedim hödleyince vazgeçti aile hekiminize kayıt yaptırın gebelik kaydı onlar diyorlar zaten gerekenleri. aşı hamilelere yapılıyormuş blmiyorum sormadım ben kendi dr uma sorarım diye. süt içinde altı aylıkken gidiyormuşsun hekim kupon veriyormuş 12 kg süt alıyormuşsun marketten kupon karşılığında.. sizde talep edin ben bildiklerimi aktarayım da organize olduk resmen

kumpirmiii patatesin sadece kızartmasını yer tabiki et oluyo yada balık onuda ben yemediğim için pişirmiyorum evde kokusunuda sevmiyorum öyle yani bazı yemekler var öyle 1 gün bekleyince güzel oluyo
oh şükür, aynı kişiden bahsetmiyomuşuz hahaha.Allahtan benimki patatesi her şekilde yiyo. ben salatasını falan da yapıyorum. balığa evde ben de dokunmuyorum. eşim yapıyo.
Herkese merhaba. Iyi aksamlarrr

hoşgeldin canım

ben 9 haftaya kadar iştahsızdım sonrada normale döndüm yavaş yavaş açılıyo iştahım ama akşam çok yiyemiyorum öyle yoruluyorumki yemeği pek gözüm görmüyo yemesemde olur geçen eşimle problemler falan oldu inanırmısın resmen hiç bişey yememiim o gün deli gibi yemem olmadı hiç yengem hatırlıyorum bir oturuşta 1 kilo üzümü yemişti hiç durmuyodu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…