kızlarrrrrrrr doktorum aradı 2li testlerımın sonuu son derece guzel cıkmıs hersey yolunda maşallah dedı kontrolde gorusuruz dedııı ayyyy cokkk sevındımmallahım herkeze guzel sonuclar nasıp etsın ınş.
kızlarrrrrrrr doktorum aradı 2li testlerımın sonuu son derece guzel cıkmıs hersey yolunda maşallah dedı kontrolde gorusuruz dedııı ayyyy cokkk sevındımmallahım herkeze guzel sonuclar nasıp etsın ınş.
hadi hayırlı olsun geçmiş olsun :) benimde yarın yapılacak 2li testlerim dua edin banada inşş güzel sonuçlarla gelirim :)
gözünn aydınn canımm çoook sewindimmm :))) hepp böyle gzl haberler gelsn inşş :)
oh oh maşallah sana bebeğine. hep güzel haberlerinizi alalım inş...
gözünaydın canım çok sevindim,darısı bizlerin ve tüm bekleyenlerin başına
kızlar merhaba ben geldimm. kötüyüm ben çok yaa tansiyonum hep düşük tahlil sonuçlarımı aldım bugün, dr uma gönderdim ama kongredeymiş haftasonunu bekliyeceğiz artık. midem bir iyi bir kötü halsizlik başağrısı... kuaföre gittim güzelleştim saç falan kestirdim güya eve zor geldim hasta gibi oldum resmen...
birde bana aile hekiminin hemşiresi dediki 5 . ayda tetanos aşımız varmış 6. aydada süt kupunumuz.kuponu markete verip 12 kilo süt alacakmışızaklınızda olsun. eşim bana paket süt içirmiyor inek buldu birtane gidip oradan süt alıyor yoğurduda ondan yaptırıyor ama ben yine de alacağım kuponumu sizde alın bence... hamileliğin imkanları ufukta görünmeye başladı...
kumpirmiii patatesin sadece kızartmasını yer tabiki et oluyo yada balık onuda ben yemediğim için pişirmiyorum evde kokusunuda sevmiyorum öyle yani bazı yemekler var öyle 1 gün bekleyince güzel oluyoya ben de o dünden kalan yemeği yememe olayını anlamıyorum ya. buzdolabında bozulmuyo ya. rusların meşhur bi çorbası var, onu yapıp buzdolabına koyarlar. ertesi gün yenir, çünkü tadı anca otururmuş. // o dışardan sölediği de kesin et yemeğidirbenim kocişim öyle alır. yanına da kumpir falan.
hhöööyyyttt menüm yarım kaldı
kaptırdım yine kendimi.. gidiyom ben masayı tamamlamayaa
kebapçı fikrini düşünün derim
Herkese merhaba. Iyi aksamlarrr
canım çok sevindim. gözün aydın. darısı benim de başıma. yarın çıkıyo sonucum. ölcem stresten yaaa.:18:kızlarrrrrrrr doktorum aradı 2li testlerımın sonuu son derece guzel cıkmıs hersey yolunda maşallah dedı kontrolde gorusuruz dedııı ayyyy cokkk sevındımmallahım herkeze guzel sonuclar nasıp etsın ınş.
kızlar merhaba ben geldimm. kötüyüm ben çok yaa tansiyonum hep düşük tahlil sonuçlarımı aldım bugün, dr uma gönderdim ama kongredeymiş haftasonunu bekliyeceğiz artık. midem bir iyi bir kötü halsizlik başağrısı... kuaföre gittim güzelleştim saç falan kestirdim güya eve zor geldim hasta gibi oldum resmen...
birde bana aile hekiminin hemşiresi dediki 5 . ayda tetanos aşımız varmış 6. aydada süt kupunumuz.kuponu markete verip 12 kilo süt alacakmışızaklınızda olsun. eşim bana paket süt içirmiyor inek buldu birtane gidip oradan süt alıyor yoğurduda ondan yaptırıyor ama ben yine de alacağım kuponumu sizde alın bence... hamileliğin imkanları ufukta görünmeye başladı...
ben günlük süt alıyorum eşimin arkadaşı satıyo pastorize edilmiş 12. haftada falan pastorize edilmemiş süt yoğurt çiğ yumurta pakteri bulundurduğu için zararlıymış... ne kadar doğru bilmiyorum tabi ben alıyorum memnunum yoğurduda güzel oluyo
canım çok sevindim. gözün aydın. darısı benim de başıma. yarın çıkıyo sonucum. ölcem stresten yaaa.:18:
hoşgeldin canım. tetanos aşısı ne canım?// süt kuponu falan, benim haberim yok, ne ki bunlar?// ay inek dedin de, benim de eşim keçi bulmuştu bi ara keçi sütü getiriyodu. ıyy hiç sevmedim ben de. kokuyo
canım çok sevindim. gözün aydın. darısı benim de başıma. yarın çıkıyo sonucum. ölcem stresten yaaa.:18:
hoşgeldin canım. tetanos aşısı ne canım?// süt kuponu falan, benim haberim yok, ne ki bunlar?// ay inek dedin de, benim de eşim keçi bulmuştu bi ara keçi sütü getiriyodu. ıyy hiç sevmedim ben de. kokuyo
oh şükür, aynı kişiden bahsetmiyomuşuzkumpirmiii patatesin sadece kızartmasını yer tabiki et oluyo yada balık onuda ben yemediğim için pişirmiyorum evde kokusunuda sevmiyorum öyle yani bazı yemekler var öyle 1 gün bekleyince güzel oluyo
Herkese merhaba. Iyi aksamlarrr
valla ne olsa zor yiyip içiyorum zaten canım ne zaman geçecek bu iştahsizlık...sizde hiç olmadı mı hep açık mıydı iştahınız. bana işkence gibi geliyor yemek işleri...yapmak değil haaaa yemek sadece, yapacak dermanım yok zaten. insanın iştahı olmayınca yemek yapmakta işkence zaten...
kızlar ben kayınvalıdeme gıdıyom gorusuruz yemek yıyıp gelırız herhalde optum hepınızı ve bebışlerınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?