2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oh şükür, aynı kişiden bahsetmiyomuşuz hahaha.Allahtan benimki patatesi her şekilde yiyo. ben salatasını falan da yapıyorum. balığa evde ben de dokunmuyorum. eşim yapıyo.

ay benimki mümkünse mutfağa girmesin bir tost yapıyo sanki savaş ediyo ekmekle falan son zamanlar önceye nazaran yine iyi ama daha çok yoruluyorm vallahi patatesi salatada yer ama ona bide yumurta haşlattırır mesela böyle patates musakka falan fırında yapınca etini ayırır patatesler kalır onlarıda ben yerim ben çok severim

süt olayına takıldım,hangi marketten alcağız yani devletle anlaşmalı market,,anlamdım:44::44::44::44::44:

ben ne zaman düzelicem bakalım.hep öyle hikayeler duyuyorum iştahım yoktu ama canım şunu istemişti bir oturuşta bilmem kaç kilo yerdim falan.ben de hiç bir yiyeceğe karşı olmadı aşırı istek. isteksizlik çok aama yememeye mi aşeriyorum acep sen 9 haftadan sonra düzeltmişsin maşallah. çalışıyorsun birde canın çıkıyordur. ben bugün az bir trafiğe çıktım kamyon şöförü gibi herkese bir laf söyledim seni de andım " rubet gibi içimde bir battal gazi var sanırım " dedim...

geldim...
geleli saatler oldu ama geldiğimden beri telefonla konuşuyorum tlf kulağıma yapıştı artık..
bi eşime anlatayım, bi anneme, bi kayınvalide derken bi de geçmişi okumakla uğraştım..

eveett gelelim 2li testimin detaylarına...

ense kalınlığı 1.4 müş...
yaklaşık olarak 7.5 cm miş kuzucuğumm
kiloma da baktıkk geçen hafta bakmıştık daa toplamda 600 gr almıştım şimdi de 1kg vermişim
ellerini ayaklarını parmaklarını burnunu gözünü herbişeyini gördüm minişimin...
ammaaa cinsiyet için kafam karıştı...
geçen hafta oğlumuz olacak galiba demişti... bugün sordu tahmin verdimmi diye evt dedim oğlan demiştiniz,
kız gibi görünüyo dedi.. biraz daa baktı yok yok oğlan dedi...
durdu.. en iyisi kafanı karıştırmayım dedi biraz daa bekleyim dedi.. :26::26::26:
kafam çoktan karıştı tabee...
hazırlandıydım pipi görcem resmini çekcem teyzoşlara göstercem derken bi kuku çıktı bi pipi..
anlamadım walla..
test sonuçlarım haftaya perşembe çıkıcakmış.. perş tekrar dr yolu gözüküyor..
yine ultrasona girer miyim ki??? geçen perş girdik.. bu perş yine girdik.. haftaya girersem nolur ki :44::44:
işte böölee...

süt olayına takıldım,hangi marketten alcağız yani devletle anlaşmalı market,,anlamdım:44::44::44::44::44:

bilmiyorum ki canım 6. aya daha var diye ayrıntı sormadım siz gebelik kaydına giderseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. ben sizden önce gidersem yeni bilgileri sizinle paylaşırım.

iştahsızlık bende vardı canım. 2-3 hafta resmen eziyet çektim. bi kaşık yiyip doyuyodum hemen. aç olduğunu biliyosun ama. bi tek o ara yemek yapamadım. ama artık iyiyim şükür. yemeklerim de çok güzel oluyo )))
canım 16. haftada olması gerekiyo sen sağlıkocağında kayıt olmadınmı??? süt veriyolar 3 ay doğmadan 3 ay doğduktan sonraydı galiba tam net bilmiyorum onu
yok kayıtlı değilim sağlık ocağına. şartmı? ben bi kere gittim gördüm orayı, bi daha gitmem dedim. ama o zaman yeni açılıyodu..

yoğurdunu yapim dedim, o da koktu. fenaydı. bi daha da almadık. /// ben bi doktoruma söylim bakim.

Ah canım tabi ki çoğumuz aynıyız benimde iştahım bir açılıyor bir kapanıyor az önce canım deli gibi çikolata istedi hemen yedim şimdi bin pişmanım midem bulandı hele yemek yapmak hiç canım istemiyor aynen onada hiç halim yok

gözünaydın canımmmmmm bizim de ense 1.5 tu. yaaa korktum şimdi senin oğlan kıza döndüyse abooo ya benim kız oğlana dönerse. yok yok beklemek en iyisi 4. ayın sonunu. ama ben geç kaldım çoktan inandırdım kıza kendimi hayaller kurdum... hayırlısı olsun ne diyelim sağlıklı olsunlar da...

bilmiyorum ki canım 6. aya daha var diye ayrıntı sormadım siz gebelik kaydına giderseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. ben sizden önce gidersem yeni bilgileri sizinle paylaşırım.

tamam sağ ol canım kaydımı yaptırdım sağlık ocağına da,kontrole de 30 aralıkta gideceğiz,sorarım bakalım

Maaşallah ellerine sağlık ne güzel hamarat ve enerjiksin ben kocişim gelince yemeğe annemlere gideceğim

saol canım..
yaaa ondan didiydim sana az daa sabret diye.. bak kalakaldım.. bi haftadır ister istemez erkek kıyafetleri, oğlanlar için olan ürünlere daha bi dikkatli bakarken bugün hönk oldum resmen
napalım artık biraz daa bekliycez.. şu test sonucumuz iyi çıksın da cinsiyet ikinci planda nasılsa...

canım ben düzelemedim daha ne severdim oysa mutfakta vakit geçirmeyi. şimdi bana ne yemek yapalım diye soran olunca bile kızasım geliyor. ne yaparsanız yapııın diyorum. çok vicdan azabı çekiyorum bebeğimi besleyemiyorum diye. üzerime gelince de insanlar ben bebğimi sevmior muyum yiyemiyorum diye isyanlara giriyorum. düzelirim inş..

bizim sağlık ocağıda çok fena bir tahll yaptırttım kayıt için gitmiiştim. gariban insanları bulmuşlar saçma sapan davranıyorlar. bugün sonuçlarımı aldım kimseyi görmeden çıktım hemen. kendi druma faxladım sonuçları. allah yokluklarını vermesin ama çok laubaliler yaaa , onlar başkalarını azarlıyo benim onları dövesim geliyor . halkımızda kuzu gibi hiç hakkını savunan yok bana sesini yğkseltemezsin diyen yok saf saf dinliyorlar yazık.bak yine kızdım

geçmesini ümit ediyorum canım bende. aynen azıcık birşey canım istiyor bazen sonra yediğime pişman oluyorum. bekleyelim de görelim... onlar sağlıklı olsunlar beslenebilsinlerde yemek o kadar önemli değil. benim derdim bebeğim vitaminsiz kalıyor korkusu gerçi son kontrolde 1 hafta ilerde çıktı sıpanın gelişimi ama şimdi daha çok besine ihtiyacı vardır...

14. hafta gitsin başka bir dr a daha gideyim bakalım cinsiyet sorayım bilgim yokmuş gibi ne diyecek :) kötüyüm ben kötüyüm

Evet benimde tek korkum bebeğim gelişmeyecekmiydi ama hiç alakası yokmuş bir kaç gün önce doktoruma yine sordum hiç takılma bunlara yediiğin kadarı yeter dedi hatta hiç yemesen bile bebek gelişir büyür dedi sende endişe etme hem bak maaşallah hızlada atlamış ileriye ne güzel

14. hafta gitsin başka bir dr a daha gideyim bakalım cinsiyet sorayım bilgim yokmuş gibi ne diyecek :) kötüyüm ben kötüyüm

walla şekerim ben seni gibi dr umu aldatmam kimseyle

o diilde geçen perş girdim bugün girdim haftaya da ultrasona girersem haftada bir girmiş olucam..
bi de 24 aralıkta bi da kontrol var kuzum allak bullak olucak artık.. o yüzden başkasına gitmem sanırım

Cnm hayırlısı olsun bak sen cinsiyet tahmini değiştirdi demek hı bakalım bana ne dicek bana daha hiçbirşey demedi sonuçların guzel çıkmış

shrewgirlüm burda mısın kuzum???
senin kontrol ne zamandı??? aynı tarihe denk gelicez galiba

benim eşim çok güzel yemek yapar ama. ama yemek seçer, çok kaprisli. düşün, ben Türkiyeye yeni gelmiştim, nerden bilcem yayla çorbasını, tarhanayı falan. bi yemek yaptım, başladı patatesleri, falan ayırmaya aynen. ben kızdım, aç kal aklın başına gelsin dedim. nereye aç kalıyo? bi baktım mutfaktan tencere sesi falan geliyo. çok güzel olmuştu, oturduk beraber edik

Hoşgeldin canım. senin bebişle benimkinin ense kalınlığı boyu hemen hemen aynı sayılır. doktor ne dedi? iyimiymiş? bana bişey demedi, direk kan testine gönderdi. bişey olsaydı söylerdi, dimi? :18: sonuçlarımı yarın alcam da. korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. cinsiyete çok kafanı takma şimdiden ya. boşver. sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…