2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim dr uma kalsa hiçç dert etmiyor. ne yasak listesi var ne olmazsa olmazları. rahat olun diyor başkada birşey demiyor. tabi sigara içki vs kullanmadığımı biliyor. ama yiyecek içecek konusunda hiç birşey demiyor, takma kafana onun canı isterse sana yedirttirir merak etme diyor büyüsün sağlıklı olsun kuzularımız. ben omega ve multivitamin takviyesi yapıyorum arada zaten

İKİNCİ ÜÇ AYDAKİ FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER ve SIKÇA SORULANLAR

• Ağrı ve yanmalar
• Cilt değişiklikleri (gebelik lekelenmeleri, cilt döküntüleri, sivilcelenmeler)
• Kabızlık
• Anemi (kansızlık)
• Bacak krampları
• Kilo artışı
• Vajinal akıntı ve enfeksiyonlar
• Aşermeler

İkinci üç aylık dönem gebeliğin 13. Haftası ile 27. Haftası arasındaki dönemdir.
“Altın dönem” olarak da adlandırılan bu dönemde gebeliğin başlangıcındaki yan etkiler azalmış ve son üç aydaki rahatsızlıklar ise henüz başlamamıştır.
Bu dönemde bulantınız azalmıştır, uykularınız düzelmiştir ve enerjiniz yerine gelmiştir. Ayrıca bu dönemde bebeğiniz size gerçek gibi gelmeye başlamıştır. 16 – 20. haftalar arasında bebeğin hareketlerini hissedebilirsiniz.

4 – 5. Aylarda artık karnınız yavaş yavaş belirmeye başlamıştır. Gardrobunuzu değiştirmenin, 14-16. haftalardan itibaren ultrasonla cinsiyeti görünür hale gelen bebeğiniz için evinizde hazırlıklar yapmanızın zamanı gelmiştir.

Cnm hayırlısı olsun bak sen cinsiyet tahmini değiştirdi demek hı bakalım bana ne dicek bana daha hiçbirşey demedi sonuçların guzel çıkmış

evt cnm inşallah öbür sonuçlarda güzel çıkar :) senin kontrol ne zamandı ben haftaya perş sonuç almaya gidicem..
ne dersin karşılaşır mıyız???

Bi cinsiyetlerini ogrenmek icin bize cektirdiklerine bak sipalarin

he walla ya.. bi göstereydi neyi var ona göre daha detaylı severdim kuzumu

evt canım 1,4 için çok iyi dedi.. zaten 3ten fazla olursa riskli olurmuş.. seninki de bize yakın olduğuna göre demekki seninki de çok iyi

Folic asitten sonra hanigi ilacı verdi doktor bana ilaç vermedide

canım hg merak ediodum bende senii çok şükür ii çıkmış ölçümler kan sonuçlarında ii çıkıcak canım inşş :))
cinisiyet konusunda da bunlar bizi meraklandırmak için yapıolar nazlılar bakalım net göstermemiş sneinkii bi dahkine artık :)

hatlar karıştı kuzum kusura bakma mesajını sonra gördüm :))
hımm beklesem mi kii seni.. ama nasıl sabretcem püff yine görüşemicez...

Bir dahakine ayarlayalım randevuları sen facebook ta üyemisin haziran annelerine canım bu arada ?

süpermiş yaaa
benim koca yapmaz öle şeyler.. dur söyliiimde 2li teste gittigimizde çeksin
evet canım harika oluyor .. anasının küçüklük fotoğrafı bile yok sayılır ama benim sıpa daha oluşurken videolara geçti

evt canım 1,4 için çok iyi dedi.. zaten 3ten fazla olursa riskli olurmuş.. seninki de bize yakın olduğuna göre demekki seninki de çok iyi

ben 11+2 ydim gittiğimde. ense 1mm, boyu da 6.8 cm ydi bebişin. saol canım. içimi rahatlattın valla. yarın bi gidim bakim ne ile geliyorum.

Folic asitten sonra hanigi ilacı verdi doktor bana ilaç vermedide

yok canım vermedi. coraspine devam ediyorum sadece . ama bir marka varya bitkisel onun vitaminlerini almaya başlamıştım ben planlı bir gebelik olduğu için. ona devam etttim azalttım ama haftada birkaç kez alıyorum destekler diye. dr umda haberdar durumdan.

Hah bende bu akıntılar, svilceler nereden geldi diyordum. Ben gobek icin 16ya kadar bekleyecem ehrhalde ama Kansızlik, sivilcelenme var. Kilo artisini anmak istemiyorum zaten. Bide gobişimde kıllanma var Sivilcelerimden nefret ediyorum
Benim doktor soylemedi cinsiyeti. Taaa 12 Aralıkta ogrenecez. Neyseki asimde gelmis olacak. 16 haftamiz olcak artık kesin ogrenmis oluruz.

teyzoşlar bebeğinizin ultrason görüntülerini istiyorsanız dr unuza cihazın modelini sorun ona göre uyumlu olan ne ise cd ,flashbellek artık hangisi uyarsa götürün yanınızda bütün görüntüleri arşivleyebilirsiniz bu şekilde. bizim dr umuzun cihaz çok eski disket takılan model olduğu için e malum disket devride bitti bizde direk ekrandan çekim yapıyoruz eve gelince takıp takıp kocama n ekrandan izliyoruz meleğimizi...

bende de var canım sivilcelenme ama ben yağlı bir cilde sahibim. ceviz tüketyorum bebişim için o da tetikleyebiliyor sivilcelenmeyi.

Benim 9unda cnm kontrol işte yani ikili test işte karşılaşamıcaz herhal diğer randevularda inş neden böyle yapmış bu özlem hanım bir erkek bir kız demiş ya kesin dememiş aaaaa

Bir dahakine ayarlayalım randevuları sen facebook ta üyemisin haziran annelerine canım bu arada ?

evt cnm yaa kafamı karıştırdı benim.. inşallah seninkinin tahmini net olur..
üyeyim cnm.. sen de üyemisin??

hoşbulduk gösdem.. walla bende hem sevindim hem kafam karıştı.. o kadar dedim teyzeler merak ediyor göster diye.. aslında epey de bi açtı bacakları ama çok net değildi heralde dr um da riske atmak istemedi.. amaann neyse zati olmadı haftaya o da olmadı 24 aralığa görürüz artık :))
sen naptın nasılsın cnm???

ben 11+2 ydim gittiğimde. ense 1mm, boyu da 6.8 cm ydi bebişin. saol canım. içimi rahatlattın valla. yarın bi gidim bakim ne ile geliyorum.

ayy inşallah gösterir.. benimki nazlandı şaşırttı bizi.. ama var ya, eşim yok ya yanımda dün konuşmuştuk inşallah göstermez diye dua etmişti.. o yanımda değil ya neymiş o gelince birlikte görecekmişiz.. eee sonuç da bööle çıktı işte.. babasının sıpası işte

evet canım harika oluyor .. anasının küçüklük fotoğrafı bile yok sayılır ama benim sıpa daha oluşurken videolara geçti

Biz 6. haftada ultrasound a gittigimiz zaman esim telefonu eline aldi daha cekmeye baslamadan yasak deyip kapattirdilar

saol canım ınş. sende guzel sonuclarla gelıceksın hersey ıstedıgın gıbı olsun

saol canım inş. hepımız guzel haberler duyarız
gözün aydın cnm....ohhhh her güzel haberde pek bi rahatlıyorumm....

demek bi gösteermedii tam kendiniii sıpaa...iide cnm haftaya nie gidicen ki sadece cinsiyet içinse 2 hafta falan beklesen daha kesin olmazmı ki...

anladım canım doktor verdi sandım bende alayım benim bebişte topişko olsun dicektim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…