2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın cnm....ohhhh her güzel haberde pek bi rahatlıyorumm....

demek bi gösteermedii tam kendiniii sıpaa...iide cnm haftaya nie gidicen ki sadece cinsiyet içinse 2 hafta falan beklesen daha kesin olmazmı ki...

yok cnm cinsiyet için diil, 2li test sonucumuz haftaya çıkıyor.. o yüzden gidicem..
dr ultrasona bakalım derse ben hiç dayanamam kesin bakarız.. o bari bakmayalım desin..
bu kadar ultrason zararlı olucak diye endişeleniyorum bi taraftan..
bi taraftan da kalp atışını duyayım içim rahat etsin diyorum.. :44::44::44:

valla o kadr da merak ettirdi bizi ama canı sağ olsun sağlıklı olsunda geç öğrensek de olur :))
alla alla açmışda bacaklarını doktor seçemedi heralde bi türlü onlarda haklı aslında daha minicik nasıl ayırt edilsin ki
ben kötüyüm canım yha çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm ((

Eger simdiden babasinin sipasiysa, kesin kiz senin bebis

evt canım ya.. sağlıklı olsunlar yeter.. evt kuzum düşünsene 7.5 cm miş kendi.. şeyi ne kadarcık kimbilir
ahh cnm şu balık tarifinden beri dua ediyorum sana..
benim iştahım yerinde tam kararında, her şeyi yiyebiliyorum çok şükür..
üstelik bi de kilo veriyorum hareketliliğim sayesinde
inşallah rabbim benim iştahımdan sana da gönderir

Eger simdiden babasinin sipasiysa, kesin kiz senin bebis

ayy canımm.. bu benim hiç aklıma gelmemişti... yaaa di mi.. kızlar babalarına düşkün olur...
dur ben bunu eşime söyliyim de hoplatıyim onu..
o erkek istiyor.. bunu duyunca acayip şok olur..
çok kötüyüm ben çok

yok kuzum zararı olmaz diye düşünüyorum ama sende alışkanlık yapıcak die dedimmm çünküü bu haftadan sonra falan ayda bir çağırır sanıırm doktorlarr....

yok kuzum zararı olmaz diye düşünüyorum ama sende alışkanlık yapıcak die dedimmm çünküü bu haftadan sonra falan ayda bir çağırır sanıırm doktorlarr....

ultrason-kolik olurmuşum..
bi de bi sonraki kontrol 24 aralıkta büyük ihtimal.. o da yakın ama..
ondan sonra 24 ocak nası gelcek???
offf şimdiden gözüm korktu..
eve bitane alayım bari şu cihazdan
haftda bi doz çekerim

anladım canım doktor verdi sandım bende alayım benim bebişte topişko olsun dicektim :)

yok canım şimdilik kendi şahbazlığı bizim kuzunun topişko olması. çünkü dr arkadaşım multivitaminimi bıraktırmıştı başta bünyeye fazlası zarar oluyormuş depolanınca. Bebiş başta çok ihtiyaç duymuyor ya,ben tekrar yeni yeni başladım o da haftada 2-3 kez alıyorum.

anladım canım doktor verdi sandım bende alayım benim bebişte topişko olsun dicektim :)

yok canım şimdilik kendi şahbazlığı bizim kuzunun topişko olması. çünkü dr arkadaşım multivitaminimi bıraktırmıştı başta bünyeye fazlası zarar oluyormuş depolanınca. Bebiş başlarda çok ihtiyaç duymuyor ya ekstra birşeye,ben tekrar yeni yeni başladım o da haftada 2-3 kez alıyorum.

canım ben dr uma hep burada kalsam sıkıldıkça babişime baksak dedim. yakın olsan 3 güne bir bakarım sana dedi zararlı değilmi dedim. yok zararlı değil bunlar renkli yada boyutlu olanlar sakıcalıymış çok maruz kalırsan . ama ben bir yerde okumuştum ultrasona girince bebek kendini kötü hisseddermiş. açıklamada şöyleydi; siz karanlık bir odadayken üzerinize güçlü bir ışık tutulsa ne hale gelirseniz bebekte öyle ürker demişlerdi. ne kadar doğru bilmiyorum ama her gidişimde aklıma geliyor..

evt canım mantıklı geldi bana.. o zaman şöyle düşünelim..
zararlı değil ama rahatsız edici

sanırım doğruu çünkü geçen hafta ultrasona girdiğimde gayet güzel parmağını een bebek ultrason hareket edince zıplmaya başladı

Biz 6. haftada ultrasound a gittigimiz zaman esim telefonu eline aldi daha cekmeye baslamadan yasak deyip kapattirdilar

aa ölemii.. belki bizim dr nasılsa kayıtta bi sefer ses etmemiştir belki bida olsa yok der bilemedimki şimdi.. niye yasak olsun ki nette okkkadar bebek ultrason videoları var zararlı olsa hani

saol canımm yha çok iisin çok teşekkür ederim :))) şimdi biraz daha ii oldum kocam bişiler getirdi atıştırdım ii geldi çok şükür :))

evt canım mantıklı geldi bana.. o zaman şöyle düşünelim..
zararlı değil ama rahatsız edici

evet olabilir,ama yüzdeyüz zararsız demekte zor bence sonuçta yapay birşey...

sanırım doğruu çünkü geçen hafta ultrasona girdiğimde gayet güzel parmağını een bebek ultrason hareket edince zıplmaya başladı

bizimki zıp zıp tı dr kıza benziyor deyince, annem erkek hareketli olur derlerdi eskiden ama dedi. dr umda o eskidenmiş hanımefendi şimdiki kızlar çok fena dedi kızımı harcadılar iki saniyede anlayacağınız teyzeleri

Son düzenleme:

yerim totosunuuuuuuuuuuuuu

bakalım kaç kilo ile doğacak bizimkiler pelıshh şimdilik şimdilik önde gidiyorlar haftalarına göre...

tombalak tosbağlarım benim yaa benimki şimdilik hafası haftasına gidiyo kuşum sonradan topişlenirse nolur bilemem bugün sabahta hissettim seyirme sanırım yavaş yavaş deyiyio bana yine olduGazda olabilir emin değilim henüz 1-2 hafta sonra daha iyi anlarım sanırımm..Zaten hep solumda duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…