gözün aydın cnm....ohhhh her güzel haberde pek bi rahatlıyorumm....
demek bi gösteermedii tam kendiniii sıpaa...iide cnm haftaya nie gidicen ki sadece cinsiyet içinse 2 hafta falan beklesen daha kesin olmazmı ki...
hoşbulduk gösdem.. walla bende hem sevindim hem kafam karıştı.. o kadar dedim teyzeler merak ediyor göster diye.. aslında epey de bi açtı bacakları ama çok net değildi heralde dr um da riske atmak istemedi.. amaann neyse zati olmadı haftaya o da olmadı 24 aralığa görürüz artık :))
sen naptın nasılsın cnm???
evt cnm yaa kafamı karıştırdı benim.. inşallah seninkinin tahmini net olur..
üyeyim cnm.. sen de üyemisin??
ayy inşallah gösterir.. benimki nazlandı şaşırttı bizi.. ama var ya, eşim yok ya yanımda dün konuşmuştuk inşallah göstermez diye dua etmişti.. o yanımda değil ya neymiş o gelince birlikte görecekmişiz.. eee sonuç da bööle çıktı işte.. babasının sıpası işte
valla o kadr da merak ettirdi bizi ama canı sağ olsun sağlıklı olsunda geç öğrensek de olur :))
alla alla açmışda bacaklarını doktor seçemedi heralde bi türlü onlarda haklı aslında daha minicik nasıl ayırt edilsin ki
ben kötüyüm canım yha çok bulantım var hiç bişi yiyemiorumm((
Eger simdiden babasinin sipasiysa, kesin kiz senin bebis
yok cnm cinsiyet için diil, 2li test sonucumuz haftaya çıkıyor.. o yüzden gidicem..
dr ultrasona bakalım derse ben hiç dayanamam kesin bakarız.. o bari bakmayalım desin..
bu kadar ultrason zararlı olucak diye endişeleniyorum bi taraftan..
bi taraftan da kalp atışını duyayım içim rahat etsin diyorum.. :44::44::44:
yok kuzum zararı olmaz diye düşünüyorum ama sende alışkanlık yapıcak die dedimmm çünküü bu haftadan sonra falan ayda bir çağırır sanıırm doktorlarr....
anladım canım doktor verdi sandım bende alayım benim bebişte topişko olsun dicektim :)
anladım canım doktor verdi sandım bende alayım benim bebişte topişko olsun dicektim :)
yok cnm cinsiyet için diil, 2li test sonucumuz haftaya çıkıyor.. o yüzden gidicem..
dr ultrasona bakalım derse ben hiç dayanamam kesin bakarız.. o bari bakmayalım desin..
bu kadar ultrason zararlı olucak diye endişeleniyorum bi taraftan..
bi taraftan da kalp atışını duyayım içim rahat etsin diyorum.. :44::44::44:
canım ben dr uma hep burada kalsam sıkıldıkça babişime baksak dedim. yakın olsan 3 güne bir bakarım sana dedizararlı değilmi dedim. yok zararlı değil bunlar renkli yada boyutlu olanlar sakıcalıymış çok maruz kalırsan . ama ben bir yerde okumuştum ultrasona girince bebek kendini kötü hisseddermiş. açıklamada şöyleydi; siz karanlık bir odadayken üzerinize güçlü bir ışık tutulsa ne hale gelirseniz bebekte öyle ürker demişlerdi. ne kadar doğru bilmiyorum ama her gidişimde aklıma geliyor..
canım ben dr uma hep burada kalsam sıkıldıkça babişime baksak dedim. yakın olsan 3 güne bir bakarım sana dedizararlı değilmi dedim. yok zararlı değil bunlar renkli yada boyutlu olanlar sakıcalıymış çok maruz kalırsan . ama ben bir yerde okumuştum ultrasona girince bebek kendini kötü hisseddermiş. açıklamada şöyleydi; siz karanlık bir odadayken üzerinize güçlü bir ışık tutulsa ne hale gelirseniz bebekte öyle ürker demişlerdi. ne kadar doğru bilmiyorum ama her gidişimde aklıma geliyor..
Biz 6. haftada ultrasound a gittigimiz zaman esim telefonu eline aldi daha cekmeye baslamadan yasak deyip kapattirdilar
evt canım ya.. sağlıklı olsunlar yeter.. evt kuzum düşünsene 7.5 cm miş kendi.. şeyi ne kadarcık kimbilir
ahh cnm şu balık tarifinden beri dua ediyorum sana..
benim iştahım yerinde tam kararında, her şeyi yiyebiliyorum çok şükür..
üstelik bi de kilo veriyorum hareketliliğim sayesinde
inşallah rabbim benim iştahımdan sana da gönderir:
evt canım mantıklı geldi bana.. o zaman şöyle düşünelim..
zararlı değil ama rahatsız edici
sanırım doğruu çünkü geçen hafta ultrasona girdiğimde gayet güzel parmağını een bebek ultrason hareket edince zıplmaya başladı
biz 6. Haftada ultrasound a gittigimiz zaman esim telefonu eline aldi daha cekmeye baslamadan yasak deyip kapattirdilar
evet olabilir,ama yüzdeyüz zararsız demekte zor bence sonuçta yapay birşey...
bizimki zıp zıp tı dr kıza benziyor deyince, annem erkek hareketli olur derlerdi eskiden ama dedi. dr umda o eskidenmiş hanımefendi şimdiki kızlar çok fena dedikızımı harcadılar iki saniyede anlayacağınız teyzeleri
yerim totosunuuuuuuuuuuuuu
bakalım kaç kilo ile doğacak bizimkiler pelıshh şimdilik şimdilik önde gidiyorlar haftalarına göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?