2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pelishh naber canikommm facede sorun var galiba konusamadık nasılsın?

pelishh naber canikommm facede sorun var galiba konusamadık nasılsın?

iim bebeemm arkadaş kahvaltıya gittim sabah akşamüstü eşim geldi biişiler yedim fln Beşiktaş maçını bekliyorum Evet yaa bende sana bakındım face de bişi var senn yne galiba

iim bebeemm arkadaş kahvaltıya gittim sabah akşamüstü eşim geldi biişiler yedim fln Beşiktaş maçını bekliyorum Evet yaa bende sana bakındım face de bişi var senn yne galiba

evtt canım ya bi sorun var kimseyle konusamıyorum iyi olmana sevindim kuzuu ben yarın 2li teste gidicem dua et bana muahhhhhhhh

saol canımm yha çok iisin çok teşekkür ederim :))) şimdi biraz daha ii oldum kocam bişiler getirdi atıştırdım ii geldi çok şükür :))

afiyet olsun tatlım.. yediklerin bebişe yarasın sana kilo yapmasın

senin kız accık fena olcak o zaman canım.. baksana dr dan teşhisli

Eki Görüntüle 299718

3.5 Aylık Halimiz Teyzoşlarıııı

pelishim maşallah emin miyiz 3,5 olduğuna

geldiim kızlar yemek yaptım yedik kaldırdım yarın için ıspanak aldım onu ayıklayıp yıkadım kurumaya bıraktım mutfağı toparladım patates haşladım vee haur yoğurdum ve şimdi mayalanmasını bekliyorum hheeeyyytt bee kim tutar beniiii ben bile kendimden böyle bir efor beklemiyodum ama bi baktım yapıvermişim

maşallah kuzum
akşama kadar çalış sonra bi de bunları yap bi de üstüne nazar boncuğu tak canım

maşallah kuzum
akşama kadar çalış sonra bi de bunları yap bi de üstüne nazar boncuğu tak canım

du popomu kaşıyııım inan uykum gelmese daha neler yapıcamda uykum geliyo bazen diyorum pille falan çalışsak pili değiştirince yenilensek falan çok yaratıcıyımdır

prima millete hediye yollar bana da bu maili yollamış.. pehhh..

Merhaba Duygu,

Duygusal Çalkantilar Hamileyken duygularınız hızla değişir. Bazen kendinizi gerçekten çok heyecanlı hissedersiniz ("Bebeğimi kucağıma alıp anne olmak için öyle sabırsızlanıyorum ki!"). Oysa bir dakika sonra kaygılarınız su yüzüne çıkar ("Ya bana ya da bebeğe bir şey olursa?"). Bir an için kendinizi bulutların üstünde hissederken bir saniye sonra ortada herhangi bir neden olmadan gözyaşlarına boğulursunuz.
Bu inişli çıkışlı duygular sizi üzmesin. Bunların hepsi normal. Bedeninizde sürekli değişiklikler ortaya çıkıyor ve hormonlarınız hamileliğe alışmaya çalışıyor. Bu yüzden yaşadığınız iniş çıkışlar beklenmedik şeyler değil. Yapılacak en iyi şey çaba göstermek, rahatlamak, heyecanınızın tadını çıkarmak ve ille de istiyorsanız birazcık ağlamak.
Hamileliğinizin gelişimiyle ilgili bilgilerinizi sürekli yenilemek de beklenmedik duygu ve kaygılarla daha iyi başa çıkmanızı sağlar.

kızlarrr şunlara bayıldımm ben yaaa kızsaaa direkk gidip alıcammmm...kızımın da varr buna benzerii....olmadı kendime bile bulsam alıcammm

du popomu kaşıyııım inan uykum gelmese daha neler yapıcamda uykum geliyo bazen diyorum pille falan çalışsak pili değiştirince yenilensek falan çok yaratıcıyımdır

kaşı kuzum kaşı.. sadece popoyu diil komple kalçayı basenleri falan da kaşı.. anca korur

ahahahahahahahahhahah tamam canıım

canım sen görmemişsindir diye alıntılayım dedim

bak banada bunu yollamışlar

Nedenini kimse bilmese de hamile kadınların çoğu akıllarının karışık olduğunu hisseder. Bu yüzden anahtarlarınızı kaybederseniz ya da gelen mektubu buzlukta saklamaya kalkarsanız şaşırmayın.

yapmadın de mi ööle bişey
bu kadar vahimse durumumuz o zaman yaşasın hamişlik
yaptığımız her anlamsız şeyde "mazeretimiz var hamişiz biz" deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…