tombalak tosbağlarım benim yaabenimki şimdilik hafası haftasına gidiyo kuşum sonradan topişlenirse nolur bilemem bugün sabahta hissettim seyirme sanırım yavaş yavaş deyiyio bana yine oldu Gazda olabilir emin değilim henüz 1-2 hafta sonra daha iyi anlarım sanırımm..Zaten hep solumda duruyo
pelishh naber canikommm facede sorun var galiba konusamadık nasılsın?
iim bebeemm arkadaş kahvaltıya gittim sabah akşamüstü eşim geldi biişiler yedim fln Beşiktaş maçını bekliyorumEvet yaa bende sana bakındım face de bişi var senn yne galiba
saol canımm yha çok iisin çok teşekkür ederim :))) şimdi biraz daha ii oldum kocam bişiler getirdi atıştırdım ii geldi çok şükür :))
evet olabilir,ama yüzdeyüz zararsız demekte zor bence sonuçta yapay birşey...
bizimki zıp zıp tı dr kıza benziyor deyince, annem erkek hareketli olur derlerdi eskiden ama dedi. dr umda o eskidenmiş hanımefendi şimdiki kızlar çok fena dedikızımı harcadılar iki saniyede anlayacağınız teyzeleri
geldiim kızlar yemek yaptım yedik kaldırdım yarın için ıspanak aldım onu ayıklayıp yıkadım kurumaya bıraktım mutfağı toparladım patates haşladım vee haur yoğurdum ve şimdi mayalanmasını bekliyorum hheeeyyytt bee kim tutar beniiiiben bile kendimden böyle bir efor beklemiyodum ama bi baktım yapıvermişim
maşallah kuzum
akşama kadar çalış sonra bi de bunları yap bi de üstüne nazar boncuğu tak canım
Eki Görüntüle 299728 Eki Görüntüle 299729
kızlarrr şunlara bayıldımm ben yaaa kızsaaa direkk gidip alıcammmm...kızımın da varr buna benzerii....olmadı kendime bile bulsam alıcammm
du popomu kaşıyııım inan uykum gelmese daha neler yapıcamda uykum geliyo bazen diyorum pille falan çalışsak pili değiştirince yenilensek falan çok yaratıcıyımdır
geldim...
geleli saatler oldu ama geldiğimden beri telefonla konuşuyorum tlf kulağıma yapıştı artık..
bi eşime anlatayım, bi anneme, bi kayınvalide derken bi de geçmişi okumakla uğraştım..
eveett gelelim 2li testimin detaylarına...
ense kalınlığı 1.4 müş...
yaklaşık olarak 7.5 cm miş kuzucuğumm
kiloma da baktıkk geçen hafta bakmıştık daa toplamda 600 gr almıştım şimdi de 1kg vermişim
ellerini ayaklarını parmaklarını burnunu gözünü herbişeyini gördüm minişimin...
ammaaa cinsiyet için kafam karıştı...
geçen hafta oğlumuz olacak galiba demişti... bugün sordu tahmin verdimmi diye evt dedim oğlan demiştiniz,
kız gibi görünüyo dedi.. biraz daa baktı yok yok oğlan dedi...
durdu.. en iyisi kafanı karıştırmayım dedi biraz daa bekleyim dedi.. :26::26::26:
kafam çoktan karıştı tabee...
hazırlandıydım pipi görcem resmini çekcem teyzoşlara göstercem derken bi kuku çıktı bi pipi..
anlamadım walla..
test sonuçlarım haftaya perşembe çıkıcakmış.. perş tekrar dr yolu gözüküyor..
yine ultrasona girer miyim ki??? geçen perş girdik.. bu perş yine girdik.. haftaya girersem nolur ki :44::44:
işte böölee...
ahahahahahahahahhahah tamam canıım
kızlarrr şunlara bayıldımm ben yaaa kızsaaa direkk gidip alıcammmm...kızımın da varr buna benzerii....olmadı kendime bile bulsam alıcammm
prima millete hediye yollar bana da bu maili yollamış.. pehhh..
Merhaba Duygu,
Duygusal Çalkantilar Hamileyken duygularınız hızla değişir. Bazen kendinizi gerçekten çok heyecanlı hissedersiniz ("Bebeğimi kucağıma alıp anne olmak için öyle sabırsızlanıyorum ki!"). Oysa bir dakika sonra kaygılarınız su yüzüne çıkar ("Ya bana ya da bebeğe bir şey olursa?"). Bir an için kendinizi bulutların üstünde hissederken bir saniye sonra ortada herhangi bir neden olmadan gözyaşlarına boğulursunuz.
Bu inişli çıkışlı duygular sizi üzmesin. Bunların hepsi normal. Bedeninizde sürekli değişiklikler ortaya çıkıyor ve hormonlarınız hamileliğe alışmaya çalışıyor. Bu yüzden yaşadığınız iniş çıkışlar beklenmedik şeyler değil. Yapılacak en iyi şey çaba göstermek, rahatlamak, heyecanınızın tadını çıkarmak ve ille de istiyorsanız birazcık ağlamak.
Hamileliğinizin gelişimiyle ilgili bilgilerinizi sürekli yenilemek de beklenmedik duygu ve kaygılarla daha iyi başa çıkmanızı sağlar.
bak banada bunu yollamışlar
Nedenini kimse bilmese de hamile kadınların çoğu akıllarının karışık olduğunu hisseder. Bu yüzden anahtarlarınızı kaybederseniz ya da gelen mektubu buzlukta saklamaya kalkarsanız şaşırmayın.
yapmadın de mi ööle bişey
bu kadar vahimse durumumuz o zaman yaşasın hamişlik
yaptığımız her anlamsız şeyde "mazeretimiz var hamişiz biz" deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?