2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evtt canım ya bi sorun var kimseyle konusamıyorum iyi olmana sevindim kuzuu ben yarın 2li teste gidicem dua et bana muahhhhhhhh

Hadi hayırlı haberlerle gel canım inşallahhh kalbim seninlee.Hemen haber ver gelince bekliyorum..Yakında numaralarımızı vericez zaten bebek olunca anca ms laşırık

kızlarr bugün ilk defa rahattım çıkarmamıştım..
çok stresli bir gündü bebişim bana acıdı demiştim..
ama yine çıkardım yine çıkardım...
off yaa offfff

Arkadaslar ben sizlerin fikrini almak istiyorum. Dr 15. haftada down syndrome testi yaptirip yaptirmak istemedigimizi sordu pazartesi gittigimizde. Emin degilim ama Zannedersem bu sizin bahsettiginiz 2li ense olcme testi. Neyse, biz bugun esimle konustuk yaptirmamaya karar verdik cunku Allah gostermesin kotu bisi ciksa aldirmayi dusunmuyoruz. Eee bide bizim cevrede tanidigimiz 3 kisiye dr cocugunuz down syndrome'lu olcak demis hamileliklerinde ve Allah'a sukur 3'ude saglikli cocuklar , hicbirinde sorun yok. Yani doktorlar yanilmis. Sizin fikriniz ne? Sizler dr mecburen yaptirmaniz lazim dedigi icin mi yaptiriyorsunuz yoksa istediginiz icin mi? Yaptirmamaya karar verdik ama hala kafam karisik.

Ya canım bu tamamen sana kalmış bişeyy..Mesela doktor benimkininde ensesini ölçtü herhangi bi özürü bulunmuyo dedi şükür.Ve kan alıpta ikili test yapmadı..Bende yaptırmadım yani..Ama 15.ci hafta geç biraz normalde 11-14 hafta arasında yapılıyo..Dediğim gibi tatlım tamamen doktora güven ve kişiye kalmışş

MaasAllah :) simdiden ne kadar cok seviliyorlar

yerimki onun ayaklarınıııı

ayyy maşallah annesii...
41 kere maşallah....bayağı büyümüş..Allah nazarlardan saklasın annesi..

oyyy oyyy yerim kız senin göbüşünü :)))

çok tatlıı kuzumm yhaa maşallahh :)))

tşk ederiz teyzoşlar.. sevilmez mi yaa tanımadan daha doğmadan tek sevdiğimiz, en sevdiğimiz onlar..
rabbim hepimizinkini bağışlasın, korusun..

Canım ben yaptırmadım çok samimi olduğum bir arkadaşımda hamileliğinde yaptırmadı açıkçası ben şöyle düşündüm Allahım onu bize nasıl layık gördüyse o kabulümüz (inşaallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur) aldırmayı düşünmüyorum kötü bir şey çıkarsada hamileliğimi kötü geçirmek istemedim ve bu nedenlede yaptırmadım zorunluluk yok diye biliyorum çünkü çıkacak sonucun tedavisi yok sadece aldırmayı düşünebiliyorsun

saol teyzesi..
el salladı annesine, hopladı,zıpladı kıpır kıpırdı..
bi şeyini göstermedi o ayrı

heheheh ayy ne güzel hopluyo zıplıyo sizinkiler yaa benimkinde bi problemmi varki acaba öylee yatıyo anca :44::44::44: şimdiye kadar hiç oynadığını görmedim vallahi :44::44::44:

heheheh ayy ne güzel hopluyo zıplıyo sizinkiler yaa benimkinde bi problemmi varki acaba öylee yatıyo anca :44::44::44: şimdiye kadar hiç oynadığını görmedim vallahi :44::44::44:

allah korusun canım.. seninki tembellik yapıyodu el-ense yatıyodu.. ama bizim bu dediklerimizi duydu ya bi dahaki kontrole gör sen onu.. halay mı çeker rap mi yapar artık

Tesekkur ederiz teyzeleri. mutlusuu bizde oyle dusunduk, Allah bize nasil bi evlat verirse kabulumuz, ne olursa olsun o bizim evladimiz ve biz O'na kiyamayiz dedik ve yaptirmamaya karar verdik. Sonucta eger Allah bizi saglikla sinamak istedikden sonra o testte risk 0% ciksada nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…