2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa bende karasızım yaptırıp yaptırmamaya..bizde sizin gibi kaç kişiden down sendrome lu olabilir dendiğini duydum..allaha çok şükür hepside sağlıklı doğdu...valla çok kararsız bizde...bilemiyoruz..

Allah korusun az da olsa bi risk var dese dr, 6 ay gecmek bilmez artik

gerçekten zor bir karar,,benim kuzenimin 3lü testte mi neyde söylediler emin değilim yalnız,,ayakları sakat doğacak dediler kuzenim olsun doğsun dedi,ama düşünmekten zorlu bir hamilelik geçirdi.çocuk doğdu 1 2 ameliyatla sorunu düzeldi,şimdi maşallahı var..Allah hayırlısını versin.

valla sekerım sen cok hareketlı oldugundan herhal cocuk yoruluyor uyuyor sen onune gelenle kavga edıyon cocuk sana ınat sakın duruyor afferın benım bebısıme teyzesı yesın onu zıplayıp napıcak

o çıktıktan sonra hoplayıp zıplıcak kesin ay hareketi olmıyımda napiim canım ya herşey bana bakıyo ev iş yemek çamaşır bulaşık eşim yardımcı olmuyoki inan çıkardığı çıkardığı yerde yediği yediği yerde kalıyo bazen geliyolar evde terör estiriyorum 1 2 gün iyi sonra yine aynı bende biraz salınca evin halini görsen sanki 10 çocuk var evde....bi poğaça yapmak lüx geliyo....yatınca anlıyorum yoruduğumu...

hoşgeldin canım bende baktım girmişsin ama yazmadın
haberler güzel bu duurmdaa
cinsiyet içinde hayırlsıı olsun biraz daha bekle bakalım
ultrason konusuna gelince bende 2 haftada 3. kere girmiş olcam
sonucları aldıgında bakrız demişti
tekrar sanada bakarmı bılmıyorumda
bana bakıcaktı yani

slm kızlar ben geldim,haberler iyi çok şükür.poposunu sallayıp kendini ittirmeye çalışan bi bebişim var gelişimi çok iyi dedi doktor 5 gün önde gidiyoruz.11+1 olmamız gerekirken 11+6 göründü.ense kalınlığına felan baktı gerek yok 2li teste dedi,ocağın ilk haftası gel 3lü testi yapalım dedi.rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

evt cnm bi taraftan geçmişi okumaktan bi taraftan telefonla konuşmaktan anca yazabilmiştim :))
ya benim dr umda bakar diye düşünüyorum..
walla o bakalım derse ben hiç dayanamam zaten ölüyorum meraktan
sen nasılsın canım???

popişini yirim onuun
cinsiyet için bişey dediimii ???

ne güzel canım.. maşallah bebişe... kaçmış ense kalınlığı söyledi mi???
kafam karıştı şimdi 2li gerek yok dedi de 3lü de neye bakıyorlarmış canım???

gozunaydıııın
bugün güzel haberler aldık hep sukur
persembeleri iyi geçiyor :)

buyuk ıhtımal bakar ya zaten ve ona göre artık su gun der bencede
insan merek ediyor istemez görmiim desede dayanamıyor :)
iyiyim canım bende biraz griptir öksürüktür gidiyor ama
cok şükür yaa hamile olmadan once grip olsaam cok fena gecerdı sımdı Allah yardım ediyor herhalde hafif atlatıyorum :))

canım sende haklısın zor vallahı ısın ama yapabılıyorsun cok sukur ablamda senın gıbıydı sureklı calısıyordu v butun gun kosturmaca halındeydı ne zaman kontrole ultrasona gıtse bebek hıc kımıldamıyordu ama bı dogdu sımdı 5 yasında kımse zaptedemıyor sureklı hareket halınde hıc bırsey yapamazsa oldugu yerde zıplıyor

geçmiş olsun canım.. rabbim acısın halimize kaldıramayacağımız derdi hastalığı vermesin.. bize de bebişlerimize de tabi bide kocişlerimize
naptın dr seçimini karar verebildin mi canım??

ahahha benimkide öyle olucak canım ama yine hep bişeyler eksik ütümü yapamıyorum bi bide hftada 1 anca süpürüp silebiliyorum içim rahat etmiyo ama o kdarına yetişemiyorum....ev işinde falan pilim bitmiyoda bi dr gidiyim geliyim inan sanki uzun yol çekmişim gibi oluyorum eve gelince bayılıyorum....

geçmiş olsun canım.. rabbim acısın halimize kaldıramayacağımız derdi hastalığı vermesin.. bize de bebişlerimize de tabi bide kocişlerimize
naptın dr seçimini karar verebildin mi canım??

aynen bencede yardım ediyor zaten ya :)
pek dusunmuyorum su sıralar
ama aklımda iki isim var biri senin gönderdiğin vardı ya o kafama yattı bayaa
bi tane daha var bide
ikisinden birini tercih edicem artık
su sonucları falan alayımdaa ondan sonraa karar verıcem
simdilik dinlenmeye bıraktım aklımı

iyi yapmışsın canım.. hatta üşenmezsen ikisine de gidip gör ama tabi sadece tanışmak için muayene için değil..
sonuçta hikayeni kime anlatsan anlayış gösterir.. hem böylece güven bağını sağlam kurmuş olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…