Arkadaslar ben sizlerin fikrini almak istiyorum. Dr 15. haftada down syndrome testi yaptirip yaptirmak istemedigimizi sordu pazartesi gittigimizde. Emin degilim ama Zannedersem bu sizin bahsettiginiz 2li ense olcme testi. Neyse, biz bugun esimle konustuk yaptirmamaya karar verdik cunku Allah gostermesin kotu bisi ciksa aldirmayi dusunmuyoruz. Eee bide bizim cevrede tanidigimiz 3 kisiye dr cocugunuz down syndrome'lu olcak demis hamileliklerinde ve Allah'a sukur 3'ude saglikli cocuklar , hicbirinde sorun yok. Yani doktorlar yanilmis. Sizin fikriniz ne? Sizler dr mecburen yaptirmaniz lazim dedigi icin mi yaptiriyorsunuz yoksa istediginiz icin mi? Yaptirmamaya karar verdik ama hala kafam karisik.
ben kaçtım iyi geceler bacularr
canım yaa bende karasızım yaptırıp yaptırmamaya..bizde sizin gibi kaç kişiden down sendrome lu olabilir dendiğini duydum..allaha çok şükür hepside sağlıklı doğdu...valla çok kararsız bizde...bilemiyoruz..
canım yaa bende karasızım yaptırıp yaptırmamaya..bizde sizin gibi kaç kişiden down sendrome lu olabilir dendiğini duydum..allaha çok şükür hepside sağlıklı doğdu...valla çok kararsız bizde...bilemiyoruz..
allah korusun canım.. seninki tembellik yapıyodu el-ense yatıyodu.. ama bizim bu dediklerimizi duydu ya bi dahaki kontrole gör sen onu.. halay mı çeker rap mi yapar artık
ay inşallah canım rockçı olsum benim çocuk
valla sekerım sen cok hareketlı oldugundan herhal cocuk yoruluyor uyuyor sen onune gelenle kavga edıyon cocuk sana ınat sakın duruyor afferın benım bebısıme teyzesı yesın onu zıplayıp napıcak
ay inşallah canım rockçı olsum benim çocuk
totosunu yerım ben bu mınıgın ayaklarınıda yerım ohh masallah cok tatlı
geldim...
geleli saatler oldu ama geldiğimden beri telefonla konuşuyorum tlf kulağıma yapıştı artık..
bi eşime anlatayım, bi anneme, bi kayınvalide derken bi de geçmişi okumakla uğraştım..
eveett gelelim 2li testimin detaylarına...
ense kalınlığı 1.4 müş...
yaklaşık olarak 7.5 cm miş kuzucuğumm
kiloma da baktıkk geçen hafta bakmıştık daa toplamda 600 gr almıştım şimdi de 1kg vermişim
ellerini ayaklarını parmaklarını burnunu gözünü herbişeyini gördüm minişimin...
ammaaa cinsiyet için kafam karıştı...
geçen hafta oğlumuz olacak galiba demişti... bugün sordu tahmin verdimmi diye evt dedim oğlan demiştiniz,
kız gibi görünüyo dedi.. biraz daa baktı yok yok oğlan dedi...
durdu.. en iyisi kafanı karıştırmayım dedi biraz daa bekleyim dedi.. :26::26::26:
kafam çoktan karıştı tabee...
hazırlandıydım pipi görcem resmini çekcem teyzoşlara göstercem derken bi kuku çıktı bi pipi..
anlamadım walla..
test sonuçlarım haftaya perşembe çıkıcakmış.. perş tekrar dr yolu gözüküyor..
yine ultrasona girer miyim ki??? geçen perş girdik.. bu perş yine girdik.. haftaya girersem nolur ki :44::44:
işte böölee...
hoşgeldin canım bende baktım girmişsin ama yazmadın
haberler güzel bu duurmdaa
cinsiyet içinde hayırlsıı olsun biraz daha bekle bakalım
ultrason konusuna gelince bende 2 haftada 3. kere girmiş olcam
sonucları aldıgında bakrız demişti
tekrar sanada bakarmı bılmıyorumda
bana bakıcaktı yani
slm kızlar ben geldim,haberler iyi çok şükür.poposunu sallayıp kendini ittirmeye çalışan bi bebişim vargelişimi çok iyi dedi doktor 5 gün önde gidiyoruz.11+1 olmamız gerekirken 11+6 göründü.ense kalınlığına felan baktı gerek yok 2li teste dedi,ocağın ilk haftası gel 3lü testi yapalım dedi.rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
slm kızlar ben geldim,haberler iyi çok şükür.poposunu sallayıp kendini ittirmeye çalışan bi bebişim vargelişimi çok iyi dedi doktor 5 gün önde gidiyoruz.11+1 olmamız gerekirken 11+6 göründü.ense kalınlığına felan baktı gerek yok 2li teste dedi,ocağın ilk haftası gel 3lü testi yapalım dedi.rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
gozunaydıııınslm kızlar ben geldim,haberler iyi çok şükür.poposunu sallayıp kendini ittirmeye çalışan bi bebişim vargelişimi çok iyi dedi doktor 5 gün önde gidiyoruz.11+1 olmamız gerekirken 11+6 göründü.ense kalınlığına felan baktı gerek yok 2li teste dedi,ocağın ilk haftası gel 3lü testi yapalım dedi.rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
evt cnm bi taraftan geçmişi okumaktan bi taraftan telefonla konuşmaktan anca yazabilmiştim :))
ya benim dr umda bakar diye düşünüyorum..
walla o bakalım derse ben hiç dayanamam zaten ölüyorum meraktan
sen nasılsın canım???
o çıktıktan sonra hoplayıp zıplıcak kesin ay hareketi olmıyımda napiim canım ya herşey bana bakıyo ev iş yemek çamaşır bulaşık eşim yardımcı olmuyoki inan çıkardığı çıkardığı yerde yediği yediği yerde kalıyo bazen geliyolar evde terör estiriyorum 1 2 gün iyi sonra yine aynı bende biraz salınca evin halini görsen sanki 10 çocuk var evde....bi poğaça yapmak lüx geliyo....yatınca anlıyorum yoruduğumu...
gozunaydıııın
bugün güzel haberler aldık hep sukur
persembeleri iyi geçiyor :)
buyuk ıhtımal bakar ya zaten ve ona göre artık su gun der bencede
insan merek ediyor istemez görmiim desede dayanamıyor :)
iyiyim canım bende biraz griptir öksürüktür gidiyor ama
cok şükür yaa hamile olmadan once grip olsaam cok fena gecerdı sımdı Allah yardım ediyor herhalde hafif atlatıyorum :))
canım sende haklısın zor vallahı ısın ama yapabılıyorsun cok sukur ablamda senın gıbıydı sureklı calısıyordu v butun gun kosturmaca halındeydı ne zaman kontrole ultrasona gıtse bebek hıc kımıldamıyordu ama bı dogdu sımdı 5 yasında kımse zaptedemıyor sureklı hareket halınde hıc bırsey yapamazsa oldugu yerde zıplıyor
geçmiş olsun canım.. rabbim acısın halimize kaldıramayacağımız derdi hastalığı vermesin.. bize de bebişlerimize de tabi bide kocişlerimize
naptın dr seçimini karar verebildin mi canım??
aynen bencede yardım ediyor zaten ya :)
pek dusunmuyorum su sıralar
ama aklımda iki isim var biri senin gönderdiğin vardı ya o kafama yattı bayaa
bi tane daha var bide
ikisinden birini tercih edicem artık
su sonucları falan alayımdaa ondan sonraa karar verıcem
simdilik dinlenmeye bıraktım aklımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?