ahahha benimkide öyle olucakcanım ama yine hep bişeyler eksik ütümü yapamıyorum bi bide hftada 1 anca süpürüp silebiliyorum içim rahat etmiyo ama o kdarına yetişemiyorum....ev işinde falan pilim bitmiyoda bi dr gidiyim geliyim inan sanki uzun yol çekmişim gibi oluyorum eve gelince bayılıyorum....
bence doktora gıderken ıster ıstemez streslı oldugun ıcın vucudun kasılıyor sonrada rahatlıyorsun ama yorgun oluyorsun kendını sıktıgın ıcın
iyi yapmışsın canım.. hatta üşenmezsen ikisine de gidip gör ama tabi sadece tanışmak için muayene için değil..
sonuçta hikayeni kime anlatsan anlayış gösterir.. hem böylece güven bağını sağlam kurmuş olursun..
olabilir sanki bir haftanın yorgunluğunu attıyo gibiyim o zaman geçen hafta dr dan geldim 2 falandı bi yattım akşam 7ye doğru kalktım oda eşim gelide uyandırdı yoksa yine uyanmazdım
aayyy bi an önce doğsuun istiyorum
ay keske oyle bı sansım olsa canım
en son konusmaya gıttımde ultrasona gırmek zorunda kaldım ya o yuzden cekınıyorum
yoksa hıc usenmem hıc kalkıp gidip konusucam yani
haldun canova cıddı cıddı aklımda ama
adamı görunce soğuk gelmedi hiçç
hastane konsuundada iyiyse bakalım
sağol canım ınsallahhkız sen bööle diye diye ya senin bebiş inat edicek geç gelicek yada erkenden çıkıp gelicek..
(inşallah hayırlısıyla vaktinde gelsin yine de)
inşallah canım rabbim sana hayırlı olanı seçtiricek
kız sen bööle diye diye ya senin bebiş inat edicek geç gelicek yada erkenden çıkıp gelicek..
(inşallah hayırlısıyla vaktinde gelsin yine de)
ahahahaha olabiliir kıızz biliyonmu geçen annem ağzından kaçırdı böyle dertleşirken kuzum sen doğarken başladı hayatta son anda şansının dönmesi nasıl yani dedim eveledi geveledi meğerse doğduğum zaman ciğerlerime oksjen gitmemiş ne yaptıysa dr sonra ağlamışım hep hayatmda dönüm noktaları oluyo doğduğumda bile öyle olmuş biliyorumki bu bebiş benim dönüm noktam onun için çok çabuk olsun istiyorum
selam kızlar biz geldik :))
2 gündür burun kanamam oluyo
sizce telaşlanmalıyım mı ??
bu durum korkutuyo beni(
sizinde başınıza geldi mi
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
inşallah canım.. eğer öyleyse çok güzel bi dönüm noktası olucak..
ben de olmuştu canım bikaç defa ama pek üstüne düşmedim.. kimseye de demedim telaşlandırmayım diye..
ama geçti çok şükür..
o zaman bu durumda bende telaşlanmamalıyım dimi ?
eğer çok yoğun ve sık olmuyorsa telaşlanma canım.. ne de olsa bedenimiz altüst olmuş durumda..
yaşadığımız çoğu tuhaf şey bu yüzden.. kolay mı bi bidende 2kalbin atması..
böyle içini ferah tut ama devam ederse mutlaka dr unu ara sor..
bi de bu yazıyı oku
Gebelikte burun kanaması
sağol canım çok teşekkür ediyoruz
öpüyoruz seni
inşallah canım.. eğer öyleyse çok güzel bi dönüm noktası olucak..
kızler her gun bırsey duyuyorum sımdıde bebek gelmeden baby shower yemegı verılıyormus daha neler duycaz acabasızde vercekmısınız bu yemekten
Cnm onu anne adayı düzenemiyo.Anne adayının yakınları düzenliyo kadını eve çağırıp süpriz yapıyolar..Benim anne tarafı hristiyan onlardan biliyorumm.Ama şimdi herkes yapıyo..Sanırım banada yaparlar gibimi geliyo
müdehale edilmiyomuş ki ne olacak testi öğrenince...bizde yaptırmayacaz dedik aramızda eşimle..Arkadaslar ben sizlerin fikrini almak istiyorum. Dr 15. haftada down syndrome testi yaptirip yaptirmak istemedigimizi sordu pazartesi gittigimizde. Emin degilim ama Zannedersem bu sizin bahsettiginiz 2li ense olcme testi. Neyse, biz bugun esimle konustuk yaptirmamaya karar verdik cunku Allah gostermesin kotu bisi ciksa aldirmayi dusunmuyoruz. Eee bide bizim cevrede tanidigimiz 3 kisiye dr cocugunuz down syndrome'lu olcak demis hamileliklerinde ve Allah'a sukur 3'ude saglikli cocuklar , hicbirinde sorun yok. Yani doktorlar yanilmis. Sizin fikriniz ne? Sizler dr mecburen yaptirmaniz lazim dedigi icin mi yaptiriyorsunuz yoksa istediginiz icin mi? Yaptirmamaya karar verdik ama hala kafam karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?