yok canım ya turkıyede genelde anne adayı kendı duzenlıyor bunu ve genellıkle gun tarzında pastalı boreklı sey oluyoramerıkada bu uygulama dedıgın gıbı anne adayına surprızlı bır sekılde yapılıyor ve bebegın ıhtıyaclarını gelenler alıyor ama turkıyede bu uygulama kesın gorgusuzluk yada yuzsuzluk olarak tanımlanıyor bu yuzdende anne adayı ya kendısı oyle eglencelı bır gun olsun dıye yapıyor yada hıc yapmıyor
müdehale edilmiyomuş ki ne olacak testi öğrenince...bizde yaptırmayacaz dedik aramızda eşimle..
ense 1mm demişti hatırladığım kadarıyla.2liyle 3lü testin farknı tam bilmiyorum ama 3lü daha kapsamlı oluyor,sakat doğma ihtimali vs. bakılıyor.ben oğluma ham,leyken de 2liye gerek yok demişti doktorum.3lü testte çok şükür iyi çıkmıştı.ne güzel canım.. maşallah bebişe... kaçmış ense kalınlığı söyledi mi???
kafam karıştı şimdi 2li gerek yok dedi de 3lü de neye bakıyorlarmış canım???
popişini yirim onuun
cinsiyet için bişey dediimii ???
günaydın kızlar
ense 1mm demişti hatırladığım kadarıyla.2liyle 3lü testin farknı tam bilmiyorum ama 3lü daha kapsamlı oluyor,sakat doğma ihtimali vs. bakılıyor.ben oğluma ham,leyken de 2liye gerek yok demişti doktorum.3lü testte çok şükür iyi çıkmıştı.
yok canım demedi,zaten cinsiyetini görecek gibi de değildi,kığır kıpırdı maaşallahocak ayında öğreniriz inşallah.
ben varım işe gelince mecbur erken burdayım...
midem çok bulanıyor öğüre öğüre işe geldim ama 13 haftalık olduk bitsin artık yaa....
keşke öğrenseydik merak ediyoruz yaa....:26:
benim doktorda 3 lü yapmıcakmış 4 lü yapıyormuş...Neden sence 3lü yapmıyor 2li yaptı diyemi?:44:
Anne adayi 1 veya 1-2 magazaya gidip bebegi icin istedigi herseyi listeye ekliyor. Doguma 2-3 ay kala supriz bir parti duzenleniyor. Bu parti icin gonderilen davetiyede annenin sectigi magaza davetlilere bildiriliyo. Davetlilerde magazaya gidip annenin adini soyleyip annenin sectigi listeyi aliyorlar. Bu listeden butcelerine uygun biseyi secip aliyolar. Boylece annenin istedigi seyler aliniyor ve ayni seyden 2 tane veya gereksiz seyler alinmamis oluyor
günaydınnnnn
Günaydın kızlar. kimse varmı?bu sabah erken kalktım.
günaayydııın
günyadın canıım bende geldim erkenden kalktım kocişi yolladım dzceye gidicek 2 gün yoook
evi toparla bişeyler ye falan şimdide hazırlanıcam iş beklemez:)
Güzel fikirde parti yapmak zor olur bee evde ama eşe dosta olur aslında ama hediye almadan gelmeyin der gibi off utanırım ben...
nasıl çalışabiliyosun o halde canım? Allah yardımcın olsun. benim de hazımsızlık devam ediyo.
günaayydııın
günyadın canıım bende geldim erkenden kalktım kocişi yolladım dzceye gidicek 2 gün yoook
yok canım ya turkıyede genelde anne adayı kendı duzenlıyor bunu ve genellıkle gun tarzında pastalı boreklı sey oluyoramerıkada bu uygulama dedıgın gıbı anne adayına surprızlı bır sekılde yapılıyor ve bebegın ıhtıyaclarını gelenler alıyor ama turkıyede bu uygulama kesın gorgusuzluk yada yuzsuzluk olarak tanımlanıyor bu yuzdende anne adayı ya kendısı oyle eglencelı bır gun olsun dıye yapıyor yada hıc yapmıyor
bana da ikilinin sonucu iyi çıkarsa 3lüye gerek duymuyoruz dedi de, 4lüden bahsetmedi. o ne zaman yapılıyo?
Hoşgeldin tatlım. beni de uyutmadılar saolsunlar eş dostkociş gitti erkenden. // düzceye mi? görümcemi görürse selam söylesin ben de erkenden evi toplıycam şimdi. toz moz alıyim biraz.
hep beraber biyerlere gidip kutlanabilir de, ben de öyle hediye bekliyomuş gibi evde parti yapamam
günaydın bütün annişlerRana canım bende de hazımsızlık 3 gündür var burda okuyorum kimse yazmamış hazımsızlıkla ilgili bişey dedim heralde sadece bende var.Senin yazını okuyunca bende yazim dedim.İlk defa hazımsızlık yaşıyorum ne demek olduğunu öğrenmiş oldum bebişim sayesinde çok fena bişey yaa sen ne yapıyosun bunu gidermek için canım?
nasıl çalışabiliyosun o halde canım? Allah yardımcın olsun. benim de hazımsızlık devam ediyo.
günaayydııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?