babam da aynısını söylemişti. bi gün aradı babamlar. ben de ağlıyorum o anda. hani sesim titremese yine saklıycaktım, bilmesinler üzülmesinler diye. ama babam alo deyişimden anladı tabi hemen. ben de anlattım böyle böyle. düğün yapmamak için sağa sola hamile diyolar benim için falan filan. babamın tek sorusu Uğur nerde dedi, yanımda dedim. bitti o zaman, önemli olan kocan yanında dedi. orda dedim kendime, ne kendimi ne kocamı kimseye ezdirmem. eşimi işe gönderiyodum, balkona çıkıoydum el sallamak için, boynu bükük gidiyodu onlar yüzünden. parçalamak istiyodum hepsini. utanması gereken benim eşim diildi.
ben yapamazdım canım, senin işin çok zor valla. benim babamın evinde de huzurum yoktu o konuda, annemle babam hep gözümün önünde kavga ederlerdi. kendi hayatımda tekrar bunları yaşayamazdım. o yüzden en iyisi hepsinden uzak olmak. eşimin ailesi ta kastamonuda. benim ailem Baküde. böylesi daha güzel.
kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşşdün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.
Günaydın kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir..... geçmişe bakamıyorummmm ....teste giden herkesin sonuçları inşallah iyidir.
herkese günaydınvalla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü
herkese günaydınvalla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü
Benim hic ama hic gobisim yok da ondan. Merakla bekliyorum. 14. haftayiz dumduz. Cikar cikmaz sizinle ve de herkesle paylasacam:))
günaydıın canıım...aaayy hadi gözün aydıın
kılzar maalesef bu kayın valıdelerın hepsi aynı.ben 10 yıllık evlıyım.1o yılda defalrca tatsızlık çıkardılar ama eşim hep benım yanım da oldu.doğum yaptım ertesı gun yazlığa gıttı 1 gun başımda kalmadı.40 gun de 1 kere yemek yaptı getırdı.annem amele gıbı koştu hızmete.e kal deseydın klaırdım ben de dedı.söylemek mı lazımdı dedım.lohusayım yatıyorum arıyo eşim de yatıyo dıyo sorunca ne zaman arasam yatıyo zaten dedı vs vs vs.1o yıldır herşeyı sıneye çektım yuz yuze bakıyoruz tatsızlık olnmasın dıye.ama en son 1 ay önce kı hamıleyım bılıyolar k.pederim bana neyse neyse zaten bız sana 10 yıldır tahammul edıyoruz sabır gösterıyoruz dedı.şaka gibi.pardon dedım neyıme tahammul edıyoısunuz?salaklığa bak.senın karşında izmirin göbeğinde yetişmiş uni.mezunu 1o yıllık öğrretmen bı kadın var.sankı kenar mahhale dilberı var karşısında.bı kere cevap mı verdım sıze dedım?evıme geldınız de kapımı mı açmadım?bı kandıl bı bayram gelmedım elınızı mı öpmedım.oğlunuza karılık torununuza analık mı yapmadım.naaaptım da bana tahammul edıyosunuz dedım?ay bı gözum dönmuş ama.tamam dedım bıttı bundan sonra görüşmeyız kımse kımseye tahammul etmez dedım.o oldu görüşmüyorum da.lafa bak yaaaa.tahammul edıyomuş.
ha bı kere de eşime demişki babası.oğlum sen karınla çok mutlusun herhalde hiç şikayet etmıyosun.ya ınsan ıftıhar eder be.bu kız senı mutlu edıyo oğlum herhalde demek başka bunun dediği başka.sankı 1o yıldan sonra adam 2 çocukla benı boşasa mutlu olacaklar.ama herşey kocada bıtıyo.eğer eşiniz sağlam duruyosa hiç bi halt yapamaıyorlar.ay nasıl delırıyorum bak muvzu açılınca
ay kim ne yazmış takip edemiyorum çok hızlı ilerliyo bi arkadaşın erkekkkki olacakmış aman maşallah dim kim olduğunu göremedim
günaydın canıım ben test yaptıralı 2 haftayı geçti sıkıldım bebişimi görmek istiyorum artıkıııın
gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. benimki hep uyuyo. hiç oynadığını göremedim.kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşşdün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.
hay öpiyiim annenin ellerinden gözlerinden bazıları çok fena bacım yani karşılıklı herşey benim kaynanamdan yana bana öyle dedi böyle yaptı yok allah var şimdi nasıl diyim gösteriş meraklısı ye kürküm ye davasında bana neler neler yapmışlarda benim haberim yok ama oğlunu kazıklamayı biliyolar lafa gelince oğlum herşeyim sizlerin ama iş başa düşünce şimdiye kadar ben sana babalık analık yaptım şimdi sen bana yapıcaksın benim evimde bi şu gazetelerin verdiği arcopal takımından başka hiç birşeyi yok onuda zaten eşentiyon almış zamanından koymak için koymuş ama bişey demedim bana onu yapıcaksınız onu istiyorum bilmem ne bana kızım çok pahalısına gitme dedi en başında bende cevabını verdim yok anne biliyorum cihangirden giden benden gidiyo sen sıkma canını dedim şok oldu öyle diyince...bide çat kapı gelip beni hiç saymamaları var düşün canım ben işteyim eve kendileri geliyo bide eşimin küçük dayısını ev görmeye getiriyolar varmıdır böyle bi şey allah aşkına gelirler kalırlar yani oğlunun evi tabiki gelicek kalıcak ama bir kere beni müsaitmisin die aramadı eşim evde ne nerde bilmez bile bide bir okadar dağınık rahat edemiyorum bi yerde yabancımı diceksin evet yabancı yalandan kızım kızım diyip arkasını dönüp donuz diyosa yabancı ben iki büklüm yemek hazırlayıp koydum önünede yinede surat asmış oldum ağrıdan geberiyorum kızım sen yat dinlen demek yerine kapadılar salonun kapısını oğlu kızı oturdular...onun başına gelse ben yine dayanamam eşimin annesi ne yaptıysa yaptı die koşarım ama allahın sopası yok diyorum....şimdiye kadar tek dediğim haber vermeden gelmeyin hesap vericekmişimde bilmem neymiş neyin hesabını kime vericem onuda bilmiyorum...çalışmasam yine bişey demezdim ama işten geliyorum yoruluyorum gelince ne kdar uğraşsamda bişeyler eksik kalıyo en azından 1 gün önceden haberim olursa normalden daha fazla iş yaparım....ama anlayana.... allah yukarda rabbim herşeyin adaletini bilir.....
ben görünmez miyim acaba!!!
ay kayınvalide tamam da yuhhh yaa koca adam kayınpederin gelinle ne alıp veremediği var.Bu ne çirkin bi laftır seni almış karşısına bunu mu diyo ya annişş dicek bişey bulamadım kusura bakma.
hilmacım canım hızlı ilerliyo valla neyin ne olduğunu anlayamadım ben
valla kizlar sizinkiler icin bisey diyemem cnku tam olarak neler yasadiniz bilemem ama olayin bde su yonu var ki, bnmde annem kaynana ve hicbi zaman gelinler davet etmeden evlerine gitmedi (zaten onlarda davet etmedi bi kaynana takintisi vardi hep cnku onyargili).abimler kac yildir evli toplasaniz 3 yada 5 kere gitmistir.her gidisinde bi sacmaliklar bi surat asmalar.hep abimlerin anneme yada bna bagli olmalarini istemediler.ama biseyi unuttular ki bz nasil anne babamiza bagliysak onlar da bagliydi.kimse tutupta 25 yillik bagi koparamaz.ama annmde hicbizaman kendisine bi laf gelmden ne laf soyledi ne onlara sunu yap kizim dedi nede biyere giderlerken bnde gelicem dedi.hep siz nasil biliyorsaniz oyle yapin dedi.ama annem boyle yaptikca ynede istenmedi cnku onyargi vardi kaynana.bisey hep unutuldu o da bi anneydi.en sonunda annemde s...ti sivadi.hadi dedi smdi yallah bdaha ne siz bnm kapima gelin ne de bn sizin.smdi kafamiz rahat.ama yine uzulen onlar.cnku abimler bize geliyr ama onlar hep yalniz kaliyr.sandilarki kavga cikip kusunce abimler de gelmicek.kimse ailesinden vazgecmez.bunu unuttular.kimse kimseyide sevmek zorunda deil ama saygi icinde hersey bi duzene oturtulmak zorunda.annemin bundan 10 yil once gelini yoktu smdi de yoklugunu hissetmiyr zaten.ama hala abimler gelemediginde der ki oglum ne onemi var sen ailenin cocuklarnin yannda ol.oyuzden tum baglari koparmadan once biraz daha sabirli olmak en guzeli die dusunuyorum bn.ama tekrar soyluyorum kimsenin ne yasadigini bilemem herkes zaten kendince dogru olani yapiyrdur arkadaslar...ama bisey daha lutfen ama lutfen kimse bna alinmasin sadece kendi fikrimi soyluyorum nekadar kirilsam alinsam laf kavgasinada girsem ck ama ckk kotu insanlar olmadiktan snra bn gitmesem dahi esimin ailesininde torununu gormesine ve sevmesine izin veririm bunu esimi sevdigim icin yaparim ve buyukte konusmuyorum asla cnku ck agir seyler yasarsam belki bnde izin vermem ama ck buyuk olaylar olmasi gerek bunlarin....
kızlar günaydınn benim minnakım erkekmişşşdün doktora gittim çok şükür sağlıklıydı içerde appaçi dansı yapıyodu doktor totosunu bilem çekti verdi benimki yayılmış açmış piposunu ben burdayım diyodu Allaaam yaa çok güseldiiii canlaar.
onları engelemem tabii görecekelr torunlarını ama sen kayınvaldemi bilmiyorsun cnm çok bilmiştir şu böyle olur bu şöyle olur:
örnek veriyorum doğum konusu açıldı 2500 TL miş benim hastanede bende arşatıryorum 1000TL lik hastane varmış dedim 2500 ben vermem dedim kaynana annem felan konuşyorduk biara....dönü ne dedi bilyomusun bana: yok efendim ne gereği varmış bu paralara herkes devlette çatır çatır doğuryomuş efendim alt katta kapıcılarının karısı(çalışmıyor ev hanımı) devlette doğurmuş ben neyim farklımış....şok oldum
dedim bak anne ben fatma değilim kocamın parası var (daha yeni araba aldı hemde lüxx hiç gereği yokken değiştirdi onlarda destek verdi al ala diye) ayrıca ben ÇALIŞYORUM KİM İÇİN ÇOCUĞUM İÇİN...
bana dönüp :BAK KIZARIM BEN FATMA DEĞİLİM DİYOSUN DİYE DEDİ...ben kıyaslamadım(bu kıyaslamak değil de ne)
tabii şimdi paranız var verirsiniz tabii devlette doğursan parada vermessin ben bunu dedim dedi...(bunları bide sinirden titreyerek gözlerini büyütrek söyledi..sanarsın kişiliğine konuştum)
bende dedim ben çocuğum için çalışyorum ben bakcam hangisi daha iyiyse orda doğurcam...bana hiçbir konuda destek vermez hep laf söyler ama eşime bişi alcağında ağzını açmaya korkar al oğlum tabii hakkediyosun şu bu...onunla arasının kötü olmasaına korkar çünkü...
benim eşimde hata cnm herşeyini çok anlatır onlara...
kadında kendinde karışma hakkı buluyor çünki bu hakkı oğlu veriyor yani biricik eşim ben işim zor yani..Eminim abin aradaki dengeyi koruyordur ama gelin anneni benimsememiştir...
herkeste farklı..
günaayydııın
günyadın canıım bende geldim erkenden kalktım kocişi yolladım dzceye gidicek 2 gün yoook
evi toparla bişeyler ye falan şimdide hazırlanıcam iş beklemez:)
senin ev boşmuş iyi parti verelim senin evde...:119:
Eki Görüntüle 299853 işte benim popo atan bebişim
ay nedir bu kaynanaların gelinlerden istedikleri.Bayağı sıkıntıymış sizinkiler ya.Niye böyle davranıyolar ki.Ne bilim iyi davranmaya çalışsanız belki onlarda utanırlar iyi davranırlar falan işte bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?