2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilerde çocuk olacak evimden çıkmıyacak bu kadın yok şunu yap yok böyle yapma çıldırtacak beni...çokta bilmiş çünkü....anneme dedim kesinlikle bebek olunca burdasın off o kadın evimde kalcak bide düşün hergün bebek için gelcek eminim....neyse yaa sinir oldum yine....bebeğimi üzmeyeyim ....

ben evlenceğimde annem beni uyardı dedi :BUNLAR ÇOK BAĞLI BİRBİRİNSİZ BİŞE YAPMAZLAR HERŞEYLERİNİ BİRBİRLERİNE ÇOK ANLATIYOLAR...SENİ İÇLERİNE ALMALARI ÇOK UZUN SÜRER BELKİ ÇOCUĞUN OLUNCA BELKİDE ZOR AMA ANNESİNE DÜŞKÜN HERGÜN ONU GÖRMEK KONUŞMAK İSTEYECEK MANİ OLMA DEDİ...KAYNANANDA OĞLUNUN EVLENDİĞİNİ HEMEN SİNDİREMEYECEK MALESEF DEDİ..

malesef bunlarda oldu dinledim ama bukadar abartılı beklemedim...

günaydıın canıım...aaayy hadi gözün aydıın

Günaydın kızlar

umarım hepiniz iyisinizdir..... geçmişe bakamıyorummmm ....teste giden herkesin sonuçları inşallah iyidir.

günaydın canıım ben test yaptıralı 2 haftayı geçti sıkıldım bebişimi görmek istiyorum artıkıııın

Son düzenleme:
herkese günaydın valla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü

Benim hic ama hic gobisim yok da ondan. Merakla bekliyorum. 14. haftayiz dumduz. Cikar cikmaz sizinle ve de herkesle paylasacam:))

kılzar maalesef bu kayın valıdelerın hepsi aynı.ben 10 yıllık evlıyım.1o yılda defalrca tatsızlık çıkardılar ama eşim hep benım yanım da oldu.doğum yaptım ertesı gun yazlığa gıttı 1 gun başımda kalmadı.40 gun de 1 kere yemek yaptı getırdı.annem amele gıbı koştu hızmete.e kal deseydın klaırdım ben de dedı.söylemek mı lazımdı dedım.lohusayım yatıyorum arıyo eşim de yatıyo dıyo sorunca ne zaman arasam yatıyo zaten dedı vs vs vs.1o yıldır herşeyı sıneye çektım yuz yuze bakıyoruz tatsızlık olnmasın dıye.ama en son 1 ay önce kı hamıleyım bılıyolar k.pederim bana neyse neyse zaten bız sana 10 yıldır tahammul edıyoruz sabır gösterıyoruz dedı.şaka gibi.pardon dedım neyıme tahammul edıyoısunuz?salaklığa bak.senın karşında izmirin göbeğinde yetişmiş uni.mezunu 1o yıllık öğrretmen bı kadın var.sankı kenar mahhale dilberı var karşısında.bı kere cevap mı verdım sıze dedım?evıme geldınız de kapımı mı açmadım?bı kandıl bı bayram gelmedım elınızı mı öpmedım.oğlunuza karılık torununuza analık mı yapmadım.naaaptım da bana tahammul edıyosunuz dedım?ay bı gözum dönmuş ama.tamam dedım bıttı bundan sonra görüşmeyız kımse kımseye tahammul etmez dedım.o oldu görüşmüyorum da.lafa bak yaaaa.tahammul edıyomuş.
ha bı kere de eşime demişki babası.oğlum sen karınla çok mutlusun herhalde hiç şikayet etmıyosun.ya ınsan ıftıhar eder be.bu kız senı mutlu edıyo oğlum herhalde demek başka bunun dediği başka.sankı 1o yıldan sonra adam 2 çocukla benı boşasa mutlu olacaklar.ama herşey kocada bıtıyo.eğer eşiniz sağlam duruyosa hiç bi halt yapamaıyorlar.ay nasıl delırıyorum bak muvzu açılınca

herkese günaydın valla yine baya koyu sohbet var ...
ya bişi söylicem 2012 annelerinin göbüşlerine niye kimse bişi eklemiyo.ben ekledim erken çıkan göbüşümü

bazen mesajlar arada kaynıyo ondan bida yazıyon

Benim hic ama hic gobisim yok da ondan. Merakla bekliyorum. 14. haftayiz dumduz. Cikar cikmaz sizinle ve de herkesle paylasacam:))

canım normal olanı o zaten benim ki biraz erken çıktı bazılarının 20 . haftada bile belli olmuyo

ay kayınvalide tamam da yuhhh yaa koca adam kayınpederin gelinle ne alıp veremediği var.Bu ne çirkin bi laftır seni almış karşısına bunu mu diyo ya annişş dicek bişey bulamadım kusura bakma.

ay kim ne yazmış takip edemiyorum çok hızlı ilerliyo bi arkadaşın erkekkkki olacakmış aman maşallah dim kim olduğunu göremedim

günaydın canıım ben test yaptıralı 2 haftayı geçti sıkıldım bebişimi görmek istiyorum artıkıııın

bende çarşamba yaptırdım canım çileğimm çok iyiydi kıpır kıpırdı hiç durmadı yerinde ....kan sonuçları bugün çıkıcak bakalım hayırlısı diyelimmm...cinsiyet içinde bişey demedi doktor... ben eşimee aşkım bak pipisi dedimm dr hemen bana hadi nerdeee ben niye görmedim diyoo dedim benim içime doğan o dedimm dr diyo ki zuhal hanım tıbbın bile önüne geçtiniz ....dedi ve güldü...şimdi diyorum ki acaba doğru bildim de o yüzden mi güldü.... ikizimde diyoki bak göstermemişse kızdır kızzz...(ne olcak gariban avuntusuuu kız olmasını çok istiyooo) ...doktorum dedi artık ayda 1 gelebilirsin diye ben dedim çok özlerim olmazz 3 hafta olsun bari dedimmm tmm dedi doktorummm 24 aralıkda gidicem o zamana cinsiyeti söylermiş beklicez artık heyecanla

gözün aydın canım. darısı bizim başımıza. benimki hep uyuyo. hiç oynadığını göremedim.

işte benimki de aynı seninki gibi. ben geldiğimde 5 çeşit yemek beklerim demişti, o günü hiç göremedi sabahın köründe kaynanaları konuştuk ya, çok seviyomuşuz gibi benimki baktı biz balayarına falan gidiyoruz, hemen aradı eşimi, ben ananım, bak karıyı her yerde bulabilirsin falan dedi yaa. hayret bişey. kınada hani kız el açmaz ya önce,bana öyle yap dediler. benim kaynanam baktı annem ne vercek diye, ondan sonra harekete geçti. Allah gördü işte herşeyi. şimdi hatırlayıp gülesim geliyo.

ay kayınvalide tamam da yuhhh yaa koca adam kayınpederin gelinle ne alıp veremediği var.Bu ne çirkin bi laftır seni almış karşısına bunu mu diyo ya annişş dicek bişey bulamadım kusura bakma.

yaaa ben de bışey baulamadım maalesef.ve k.pederımı çok severdım.gerçi o da yanı k.valıdemın ağzıyla konuştu nolucak kı?fıtlemış yollamış.tabı nasıl olsa bu kzıa hep sıneye çekıyo dıye düşünüdler ama yok yaş olmuş 32.kımseye eyvallahım yok artık.kendılerıne ettıler.kendı çocukları gıtmek istemıyo şimdi.

onları engelemem tabii görecekelr torunlarını ama sen kayınvaldemi bilmiyorsun cnm çok bilmiştir şu böyle olur bu şöyle olur:

örnek veriyorum doğum konusu açıldı 2500 TL miş benim hastanede bende arşatıryorum 1000TL lik hastane varmış dedim 2500 ben vermem dedim kaynana annem felan konuşyorduk biara....dönü ne dedi bilyomusun bana: yok efendim ne gereği varmış bu paralara herkes devlette çatır çatır doğuryomuş efendim alt katta kapıcılarının karısı(çalışmıyor ev hanımı) devlette doğurmuş ben neyim farklımış.... şok oldum

dedim bak anne ben fatma değilim kocamın parası var (daha yeni araba aldı hemde lüxx hiç gereği yokken değiştirdi onlarda destek verdi al ala diye) ayrıca ben ÇALIŞYORUM KİM İÇİN ÇOCUĞUM İÇİN...

bana dönüp :BAK KIZARIM BEN FATMA DEĞİLİM DİYOSUN DİYE DEDİ...ben kıyaslamadım (bu kıyaslamak değil de ne)
tabii şimdi paranız var verirsiniz tabii devlette doğursan parada vermessin ben bunu dedim dedi...(bunları bide sinirden titreyerek gözlerini büyütrek söyledi..sanarsın kişiliğine konuştum)

bende dedim ben çocuğum için çalışyorum ben bakcam hangisi daha iyiyse orda doğurcam...bana hiçbir konuda destek vermez hep laf söyler ama eşime bişi alcağında ağzını açmaya korkar al oğlum tabii hakkediyosun şu bu...onunla arasının kötü olmasaına korkar çünkü...

benim eşimde hata cnm herşeyini çok anlatır onlara...

kadında kendinde karışma hakkı buluyor çünki bu hakkı oğlu veriyor yani biricik eşim ben işim zor yani..Eminim abin aradaki dengeyi koruyordur ama gelin anneni benimsememiştir...

herkeste farklı..

gözün aydın cnm çok sevindim adına heyyytttt oğlan topiği olcessss sankimmmm....

seninkide ben gibi herşeyi ortada amanın...

ayyy ne pahalıııııı ben ilk bebeğimi osmaniyede özelde hemde sezeryan yaptım 400 tl verdik bebeğim adanada özelde yogun bakımda kaldı bişey vermedik herşeyi benim sigortam ( kamuda Sağlık memuruyum) karşıladı bi evrak parası 10 tl verdik

günaayydııın

günyadın canıım bende geldim erkenden kalktım kocişi yolladım dzceye gidicek 2 gün yoook
evi toparla bişeyler ye falan şimdide hazırlanıcam iş beklemez:)

Allah kavuştursun kuzum.. 2 gün bile olsa ayrılık zor.. bak biz 1 haftayı bitirdik.. çok özledim kocişimi yaaa

senin ev boşmuş iyi parti verelim senin evde...:119:

bana gelin benim ev boş :) sabaha kadar dance.. göbüşleri tokuştururuz

yerim popişini maşallah
canım benimki de durduğu yerde zıplıyordu, ayaklar da yerde değil ya popo atıyomuş gibi duruyodu.. kuzum benim..

yok canım adı üstünde kaynana.. iyilikten anlamaz..
benim canım annem evlenmeden hep tembih ederdi güzel geçin, onlar da senin ailen, kötülükten bişey kazanmazsın.. bişey söylerlerse sus.. sabret..
dinledim anamı.. ne mi oldu.. bi tepeme zıçmadıkları kaldı.. benki dışarda deli gibi hakkını arayan, haksızlığa tahammül edemeyen.. en ufak şey için deli gibi kavga eden cadı oldum mu pısırık bi gelin..
baktım olacak değil.. çıkardım tırnaklarımı.. çekilin uleyn dedim.. bişey söyleyene tak cevap verdim.. laf sokana astım suratımı gülmedim.. zorla akraba gezmesine götürdüler rezil ettim onları.. onu yemem bunu beğenmem diye.. çok abartınca küstüm gitmedim.. şimdi durum.. ödleri kopuyoo benden.. bi surat assam noldu kızım bişey mi var diye etrafımda dönüyolar.. kaynanaya gidiyom arada canın ne isterse pişireyim diyo hamişlikten önce bile.. ama tabe şimdi ayrı şehirde olma avantajımız var.. her gün ararlar canın bişey istiyosa alalım gönderelim diyo..
özetle canım deveyi diken insanı da şey yapan makbul..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…