- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.201
Günaydın hanımlar 11'de uyandım ben Allahım uyuya uyuya şiştim valla dün benimde doktor kontrolüm vardı bebişimin bütün ölçümleri geri çıktı ama doktor sorun olmadığını minyon bir bebek olduğunu söyledi her zamanki gibi kilosu 2955 gr olmuş yediklerimin hepsi bana löp löp yağ olmuş 3 kilo alırmı insan 3 haftada neyse artık meleğim iyi olsun topğlamda 15 kilo almış bulunmaktayım dr ödemin yok çok kilo almış gibide durmuyosun diyerek kanatlandırıyor tabiki beni ama ben yinede hiç hoşlanmadım bu kadar kilodan..bu hafta çatı muaynesi yapmadı haftaya dedi tabi doğurmazsam dün bütün gün evde yoktum bugün evdeyim sanırım bi oturamadım evde :) ama ağrılar tam gaz devam ediyor..
lohusa şerbet takımı yaptım şimdi kapı süsü yapıcam bitsin göstercem size :)
canım ben matbada etiket yaptırcam..
lohusa şerbet takımı yaptım şimdi kapı süsü yapıcam bitsin göstercem size :)
canım doğum günün kutlu olsun..günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum
canım zor bir durumdur eminim oda ilgi bekliyor sendede hamilelik psikolojisi son zamanlar zaten sinirler laçka oluyor sabır diyelim napalım..sabah daha yataktan kalkamdan ağlam krızı gecırdım.kızım gelmiş anne çişim geldi.bakıcı dıyokı gel teyzem yok ılla annem yaptırsın.nasıl böğürüyo ama.derın dıyorum sus başım çatlıyo geceden manyak gıbıyım zaten ağlamaktan.ay yok annem de annem.kızım dıyorum kaldıramıyrum artık ben senı hayır kaldırıyosun.gece de 3 de uyanmış çığlık çığlığa ben küçük body <mı gıyıcem.
kıskanıyo ama çaktırmıyo da yavrum.ay sabah sabah delırttı benı bağırdım o ağlıyo ben ağlıyorum.sinir dıye bişey kalmadı.elimde lsa bugun doğurucam valla.öğlen kontrolum var ne dıcvek bakalım dr.
canım benim 12 haziran bdt ben yaptım kurabiyelerimi :) baytlamaz inş.Günaydın arkadaşlar bizde bugün 35+5'iz dün kontroldeydim normalde özel hastaneye gidiyorum ama kendi dr.um izine çıkmış 1 haftalığına bende gitmeyeli 3 hafta olmuştu içim rahat etmedi devlet hastanesi yakın diye oraya gittim öyle sallama bi muamele gördümki anlatamam! Dr 45 yaşlarında bi adam daha önce gelmemişsin şimdi niye geldin dedi desem kendi dr.um izinli hiç bakmıcak misafirim burda ailemin yanına geldim düğünümüz vardı dedim olmuşsun 9 aylık neyine düğün dedi:S Karnımı açmamla kapatmam bir oldu idrar keseme çok bastırdı canımı yaktı bebeğin başına zarar gelcek diye korktum hiçbişe demedi bende hiç göremedim 3 yere hızlı hızlı baktı iri bi bebek normal doğurman zor dedi zaten sezeryan olcam önceden ameliyat oldum dedim herşeyi iyi dedi cinsiyeti için ne diceksiniz dedim kızım olcak kısmetse ve kız olmasını çok istiyoruz ama herkes erkek olcağa benziyo diyolar içime kurt düşürdüler herşeyini pembe aldım naparım sonraÇok büyümüş artık görünmez dedi nasıl şeyse ama yüzüne bakarsak kıza benziyo dedi yüzünden cinsiyet tahmini yapanıda ilk kez gördüm:S Sonrada tamam hadi güle güle dedi bu kadar. Kilosu 3.100 grmış boyunu söylemedi ama fl 7,5 cm olduğuna göre 50 cm falanda boyu olmalı tabi doğru bilgilerse maşallah kızıma...
Ama özellikle çok bastırması beni üzdü çocuğa zarar vercek gibi geldi çok ilgisizdi ultrason çıktısıda berbat neresi olduğu belli değil allah böyle dr.lara düşürmesin...
Birşey sormak istiyorum ben bebek kurabiyelerini kendim yapcam kısmetse ama tarçınlı zencefilli istemiyorum nişastalı falan olabilir sizler kaçıncı haftalarda yaptınız? Hemen poşetleyip dolaba koyarım ama bayatlamasınıda istemem tabi. Kısmetse 20 haziranda sezeryan olcam yani tam 3 hafta var daha erkenmi bayatlarmı yoksa ne olur ne olmaz hazırlasammı poşet içinde taze kalırmı bilemiyorum ne dersiniz?
Super olmuslar, ellerinize saglik
Ustune etiket bastirmayi dusunuyor musun? Benimkilerin ustune MELİS yazdik baskiyla ama bir de etiket mi olsa diye dusuncelere daldim.
canım ben matbada etiket yaptırcam..