- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.181
Gece neden agladin ki
günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum
sabah daha yataktan kalkamdan ağlam krızı gecırdım.kızım gelmiş anne çişim geldi.bakıcı dıyokı gel teyzem yok ılla annem yaptırsın.nasıl böğürüyo ama.derın dıyorum sus başım çatlıyo geceden manyak gıbıyım zaten ağlamaktan.ay yok annem de annem.kızım dıyorum kaldıramıyrum artık ben senı hayır kaldırıyosun.gece de 3 de uyanmış çığlık çığlığa ben küçük body <mı gıyıcem.
kıskanıyo ama çaktırmıyo da yavrum.ay sabah sabah delırttı benı bağırdım o ağlıyo ben ağlıyorum.sinir dıye bişey kalmadı.elimde lsa bugun doğurucam valla.öğlen kontrolum var ne dıcvek bakalım dr.
gunaydıııınnn
bugunde dogurmadan uyandım ve bu kız benı zorla sanırım kestırcek
hala bacakj bacak ustune atabılıyorum gobegım top gbı yerınde dustuugu yok ne agrı ne sızı olmazmı ınsanda yaa
Çok güzeller
Ellerinize sağlık kızlar
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
kızlarr tebrik ederim..elinize sağlık çok güzeller..
ellerinize sağlık kızlar
çok güzel olmuşlar
sizi hamarat hatunlar sizi
HMANOGLU ve NİOBELLA kurabiyeler harika görünüyor ellerinize sağlık. :)
gunaydıııınnn
bugunde dogurmadan uyandım ve bu kız benı zorla sanırım kestırcek
hala bacakj bacak ustune atabılıyorum gobegım top gbı yerınde dustuugu yok ne agrı ne sızı olmazmı ınsanda yaa
biz dr geldik teyzeleritahlil sonuçlarımız ii çıktı şükür,idrarım hafif bulanık çıktı,bir içimlik toz verdi önemli değil geçer dedi..paşm da iimiş 2900gr olmuş,fl si de 70.5:) haftası ile uyumlu baş geliş dedi doktorumuz.haftaya çatı muayenemiz yapılcak ntsye de bağlanacağız..bol bol yürü dedi,normal doğumu hızlandırır bebeğin kanala girmesini kolaylaştırır dedi.
hadi bakalım gözun aydın.maşallah bebişe.ben d eöğlen gıdıcem.benım artık son kontrol.
biz dr geldik teyzeleritahlil sonuçlarımız ii çıktı şükür,idrarım hafif bulanık çıktı,bir içimlik toz verdi önemli değil geçer dedi..paşm da iimiş 2900gr olmuş,fl si de 70.5:) haftası ile uyumlu baş geliş dedi doktorumuz.haftaya çatı muayenemiz yapılcak ntsye de bağlanacağız..bol bol yürü dedi,normal doğumu hızlandırır bebeğin kanala girmesini kolaylaştırır dedi.
evet kıskanıyo bılıyorum.açık açık dıle getırse bu kadar uzulmıycem belkı ıçıne atttıkça ben daha çok uzuluyoırum.eşim de akşam dıyo yazık prensesıme saltanatı 3 yıl surdu.ay bı başladım böğüre böğüre ağlamaya.ah aha analık bambaşka kızlar.gerçekten anne olunca artık hep O dıyosun BEN değil.
Günaydın Kızlar,
doğum yaklaştıkça herkesin sinirleri bozulmaya başladı, sabredin az kaldı , Allah'ın izniyle kucağımıza alınca hiçbişi hatırlamıcaz...
Niobella ve hmonoglu , kurabiyleriniz çok güzel olmuş, ama insan o kadar da yoruluyor değil mi ? Siz yine 2 kişi 1 günde 75 tane iyi çıkarmışsınız, biz 3 kişi 8 saatte 45 tane ancak yapabildik.
oğluşun kurabiyeleri de ekte :)
hayırlı sabahlar arkadaşlar
artık doğru düzgün kalçamın üzerine oturamıyorum
kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor
28 gün kaldı ALLAH nasip ederse
4 haziran da kontrolüm var bakalım ozamana kadar neler olacak
Super olmuslar, ellerinize saglik
Ustune etiket bastirmayi dusunuyor musun? Benimkilerin ustune MELİS yazdik baskiyla ama bir de etiket mi olsa diye dusuncelere daldim.
Hosgeldin
Oh ne güzel ,güzel haberler. Masallah bebisine
Yuruyus ile kanalami giriyormus bebis?
Eger oyle ise bol bol yuruyeyim benBizim oglan cok sisko ya 35 haftalik iken 2900du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?