2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gece neden agladin ki

ay bilsem.sinirlerim laçka vazıyette.kımseyle konuşup görüşmek ıstemıyorum.3 yaşında bı kızım var.doğum yaklaştıkça açık şekılde değil ama ustu kapalı o da gergın.benı çok zorluyor.bağırıyorum sonra ne bağırdım dıye oturup ağlıyorum.eşim annem vs etrafımdakı herkes batıyor.

nice senelere canımeşinle bebeğinle inşallah.

sabah daha yataktan kalkamdan ağlam krızı gecırdım.kızım gelmiş anne çişim geldi.bakıcı dıyokı gel teyzem yok ılla annem yaptırsın.nasıl böğürüyo ama.derın dıyorum sus başım çatlıyo geceden manyak gıbıyım zaten ağlamaktan.ay yok annem de annem.kızım dıyorum kaldıramıyrum artık ben senı hayır kaldırıyosun.gece de 3 de uyanmış çığlık çığlığa ben küçük body <mı gıyıcem.

kıskanıyo ama çaktırmıyo da yavrum.ay sabah sabah delırttı benı bağırdım o ağlıyo ben ağlıyorum.sinir dıye bişey kalmadı.elimde lsa bugun doğurucam valla.öğlen kontrolum var ne dıcvek bakalım dr.

gunaydıııınnn

bugunde dogurmadan uyandım ve bu kız benı zorla sanırım kestırcek
hala bacakj bacak ustune atabılıyorum gobegım top gbı yerınde dustuugu yok ne agrı ne sızı olmazmı ınsanda yaa

Minigin kiskaniyor annesi

Dogursanda rahatlasan :)
Ben hasta iken tamamen senin gibiyim
Kimse konusmasin benimle,yoksa bagirip cagiriyorum.Halim olmadigindan.Sonra insan pisman oluyor

biz dr geldik teyzeleritahlil sonuçlarımız ii çıktı şükür,idrarım hafif bulanık çıktı,bir içimlik toz verdi önemli değil geçer dedi..paşm da iimiş 2900gr olmuş,fl si de 70.5:)haftası ile uyumlu baş geliş dedi doktorumuz.haftaya çatı muayenemiz yapılcak ntsye de bağlanacağız..bol bol yürü dedi,normal doğumu hızlandırır bebeğin kanala girmesini kolaylaştırır dedi.

evet kıskanıyo bılıyorum.açık açık dıle getırse bu kadar uzulmıycem belkı ıçıne atttıkça ben daha çok uzuluyoırum.eşim de akşam dıyo yazık prensesıme saltanatı 3 yıl surdu.ay bı başladım böğüre böğüre ağlamaya.ah aha analık bambaşka kızlar.gerçekten anne olunca artık hep O dıyosun BEN değil.

Günaydin
Bu bacak bacak ustune atma olayi nedir?

Çok güzeller
Ellerinize sağlık kızlar

Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik

kızlarr tebrik ederim..elinize sağlık çok güzeller..

ellerinize sağlık kızlar
çok güzel olmuşlar
sizi hamarat hatunlar sizi

HMANOGLU ve NİOBELLA kurabiyeler harika görünüyor ellerinize sağlık. :)

Tesekkur ederiz arkadaslar, cok yorucu oldu. Ellerim hala agriyor hamur yogurmaktan. Kurabiye ve susleme ayni gunde cok zor, yapmayi dusunenler iki gune yaysin. Ben enkaz vaziyetteyim zavalli Esranin bu aksam disarda programi vardi, napcak kim bilir? Haftaya sali onunkileri yapariz diye program yaptik, insallah saliya kadar dogurmam!

ay canım allah hayırlısını versin benim de en büyük korkum çok bekletmesi ama ne yapalım sağlıklı olsunlar da..Ama inş. hayırlısı ile en kısa zamanda dğurur stresten kurtulur meleğini koklarsın:)

Günaydın Kızlar,

doğum yaklaştıkça herkesin sinirleri bozulmaya başladı, sabredin az kaldı , Allah'ın izniyle kucağımıza alınca hiçbişi hatırlamıcaz...

Niobella ve hmonoglu , kurabiyleriniz çok güzel olmuş, ama insan o kadar da yoruluyor değil mi ? Siz yine 2 kişi 1 günde 75 tane iyi çıkarmışsınız, biz 3 kişi 8 saatte 45 tane ancak yapabildik.

oğluşun kurabiyeleri de ekte :)

Eklentiler

• $525036_10150920654709031_687314030_9934947_1376803802_n.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24

hadi bakalım gözun aydın.maşallah bebişe.ben d eöğlen gıdıcem.benım artık son kontrol.

Dilex, canim senle bdtmiz ayniydi, sen bize iki hafta fark attin
Hayirli ugurlu olsun bebis, allah anali babali buyutsun. Bizim icin de op kokla isir minigi.
Firsatin olursa dogum hikayeni yaz, foto yolla

Hosgeldin
Oh ne güzel ,güzel haberler. Masallah bebisine
Yuruyus ile kanalami giriyormus bebis?
Eger oyle ise bol bol yuruyeyim ben Bizim oglan cok sisko ya 35 haftalik iken 2900du

Canim Allah kolaylik versin.
Benim 11 yasinda erkek kardesim var,oda cok kiskaniyordu. Simdi dogum yaklastiya gecti kiskancligi. Bebegim olacagini duymak istemiyordu bile.Annemler yaninda konusamiyordu cocugun.
Bizimki ablasini paylasmak istemiyordu,senin kiz annesini.
Ufacik bide kizin,acik acik demez. Ay kiyamam ben ona ya

Günaydın arkadaşlar bizde bugün 35+5'iz dün kontroldeydim normalde özel hastaneye gidiyorum ama kendi dr.um izine çıkmış 1 haftalığına bende gitmeyeli 3 hafta olmuştu içim rahat etmedi devlet hastanesi yakın diye oraya gittim öyle sallama bi muamele gördümki anlatamam! Dr 45 yaşlarında bi adam daha önce gelmemişsin şimdi niye geldin dedi desem kendi dr.um izinli hiç bakmıcak misafirim burda ailemin yanına geldim düğünümüz vardı dedim olmuşsun 9 aylık neyine düğün dedi:S Karnımı açmamla kapatmam bir oldu idrar keseme çok bastırdı canımı yaktı bebeğin başına zarar gelcek diye korktum hiçbişe demedi bende hiç göremedim 3 yere hızlı hızlı baktı iri bi bebek normal doğurman zor dedi zaten sezeryan olcam önceden ameliyat oldum dedim herşeyi iyi dedi cinsiyeti için ne diceksiniz dedim kızım olcak kısmetse ve kız olmasını çok istiyoruz ama herkes erkek olcağa benziyo diyolar içime kurt düşürdüler herşeyini pembe aldım naparım sonra Çok büyümüş artık görünmez dedi nasıl şeyse ama yüzüne bakarsak kıza benziyo dedi yüzünden cinsiyet tahmini yapanıda ilk kez gördüm:S Sonrada tamam hadi güle güle dedi bu kadar. Kilosu 3.100 grmış boyunu söylemedi ama fl 7,5 cm olduğuna göre 50 cm falanda boyu olmalı tabi doğru bilgilerse maşallah kızıma...
Ama özellikle çok bastırması beni üzdü çocuğa zarar vercek gibi geldi çok ilgisizdi ultrason çıktısıda berbat neresi olduğu belli değil allah böyle dr.lara düşürmesin...
Birşey sormak istiyorum ben bebek kurabiyelerini kendim yapcam kısmetse ama tarçınlı zencefilli istemiyorum nişastalı falan olabilir sizler kaçıncı haftalarda yaptınız? Hemen poşetleyip dolaba koyarım ama bayatlamasınıda istemem tabi. Kısmetse 20 haziranda sezeryan olcam yani tam 3 hafta var daha erkenmi bayatlarmı yoksa ne olur ne olmaz hazırlasammı poşet içinde taze kalırmı bilemiyorum ne dersiniz?

Super olmuslar, ellerinize saglik
Ustune etiket bastirmayi dusunuyor musun? Benimkilerin ustune MELİS yazdik baskiyla ama bir de etiket mi olsa diye dusuncelere daldim.

aynen ben de öyleyim canım..seninle yakın doğum tarihlerimiz.benim de pazartesi kontrolüm var :18:

Super olmuslar, ellerinize saglik
Ustune etiket bastirmayi dusunuyor musun? Benimkilerin ustune MELİS yazdik baskiyla ama bir de etiket mi olsa diye dusuncelere daldim.

bence etikete gerek yok yaa, sonuçta gelenler nasılsa bebişin adını bilecek :)
enelde bebek şekerlerine isim yazıyorlar , onlarda buzdolabına falan hatıra diye asıldığı için kimin olduğu unutulmasın diyedir :)

Hosgeldin
Oh ne güzel ,güzel haberler. Masallah bebisine
Yuruyus ile kanalami giriyormus bebis?
Eger oyle ise bol bol yuruyeyim ben Bizim oglan cok sisko ya 35 haftalik iken 2900du

canım bilmiyorum ki dr öyle söyledi,yürü ki dedi aşağıya baskı yapıp orayı esnete esnete kanala girsin.millet yürümüyo doğum anında bekle ki kanala girsin sonra dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…