2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar
üstümden tır geçmiş gibiyim valla niyeyse

dün ablamlar amerikadan dönecekti söylemiştim daha önce de
şansa bak ki dün grev günüydü thy ve atatürk havaalanında
ilk amerika uçakları baya geç indi, ben panik halinde sürekli elim telefonda bekledim
neyseki geç de olsa indiler
6da inip akşam 8 uçağıyla buraya geleceklerdi sözde
chech-inden geçirdiler ama uçak sürekli rötar diyordu
saat 10da uçağın iptal olabileceğini söylediler
bir de küçük yeğenim var yanlarında 2 yaşında bile değil daha
uykusuzluktan ölmüşler, gece gündüz şaşmış, 18 saatlik uçak yolculuğu
iptal deyince bari otobüsle gelelim dediler
bu sefer de chech-inden geçikleri için valizleri almak çok sıkıntı oldu, bilet paralarını almaya uğraştılar vs vs
neyseki sağ salim sabah geldiler
dünkü greve gıcık oldum bu yüzden
ablamlar da diyor dakka bir gol bir, koca yılda bizim geldiğimiz günü buldu grev
yeğenim kocaman adam olmuş
ilk başta beni tanımadı doğal olarak, ama sonra alıştı
doğumuma da yetiştiler çok sevindim

benim de dün stresten midir nedir artık bilmiyorum sancılarım başladı
nstde sancı çıkıyordu zaten ama ben hissetmiyordum (25-50 arası sancıları hiç hissetmiyorum)
dün baya hissettiğime göre sancılar 50den şiddetliydi
eşim doğuracak mısın yoksa falan demeye başladı
kalktığımdan beri de alt tarafta baskı ve açılma hissi var, kemiklerim sızlıyor
40. haftaya kalmadan doğuracağımı hissetmeye başladım
hayırlısı

dilex doğum yapmış heralde
gözü aydın olsun
biraz süpriz olmuş ama sağlıklı nasılsa sıkıntı yok

nilobella-hmonoglu kurabiyeler süper olmuş
ellerinize sağlık

parishilton doğumgünün kutlu olsun
nice güzel mutlu senelere

kontrolden gelenler varmış heralde
herşey yolunda görülüyor ne güzel

Hosgeldin ferdacim. Ablanlar baya zorluk cekmis,ama sag saglim kavusmussunuz cok sukur.
Stressdendir belki canim.

tünaydın annelerr
dr dan geldim şimdi, hbrler güzel bi yaramazlık yok yani..
paşam 3100gr olmuş
tosbik şey

ben şimdi geçmişe bi bakıp geleyim olur mu????

Son düzenleme:
herkese merhaba. biz oğlumla kahvaltımızı yeni yapıyoruz. gece hiç uyumadık. yatağa yattığımda nefes alamıyorum. sağa dön sola dön bi türlü rahat yatamadım. midem bulandı. hamileliğimin başından beri hiç bulantı kusma yaşamadım. dün gece kustum. artık sinirden oturdum ağladım. bu ne anlamadım. gitdikçe kötüleşiyouz.
bugün annemler gelecek bi de. o yorgunlukla kalkar kalkmaz evi sildim süpürdüm, duş aldım. daha yemek işi var.

hmonglu, niobella kurabiyeler çok güzel olmuş elinize sağlık. annemle yapcaz biz de. yarın başlarız.
dilex allah analı babalı büyütsün canım. inşallah sen de bebişin de iyisinizdir.
ütopya gözün aydın ablanlar gelmiş.

biz kahvaltımızı tamamlayalım. daha çok işimiz var.

allahım ne sıkıcı bır gun resmen orta yerımden patlıycak gıbı hıssdıyorum kendımı

dilex gözün aydın canım kavuşmuşsun yavruna Allah uzun ömürler versin.
utopya ablanlar için bayağ zor bir yolculuk olmuş ama sağ salim kavuşmuşsunuz çok şükür.

kızlar bugün benim minik 6 günlük oldu ama sanki yıllardır benimleymiş gibi çok güzel bir duyguymuş.
göğüs çatlağım oldu ilk 3 gün dayanılmazdı ama yılmadan emzirdim bebeğim memeden inmeyen bir bebek elinde olsa ağzından hiç çıkarmayacak tok evin aç kedisi lakabını koydu görenler öyle böyle değil lansinoh fayda etmedi sadece şuan emzirmeden önce sürüyorum biraz rahatlatıyor, doktora söyledim garmestan pomad yazdı aldım sürdüm bayağ etkili iyileşti şuanda sıkıntım yok bence hastaneye bunu götürün ama emzirmeden önce yıkamak gerekiyor pamuklu suyla yıkarsınız.

canım hurma da yiyomusun, merak ettim :44:
bu kadar yürüyüşe masallahh baya baya gelmesi lazımdı senin miniğin

iyiy ki doğdun cnmmm...
ailenle mutlu güzel yıllar geçirirsin inşşş

hoşgelmiş bebeğin annesiii
demek ki yanımıza az kalın şeyler almak lazımm:26::26:

esra bi de akşam ütüyü açtı, bugün akşam giyeceklerini ütüledi kocasıyla kendisininkinin
ama iyiyim bugün, sabah oğlumu gördüm geldimm mutlu oldum o yüzden...
kaşlarımı da aldırdım gelirken, akşam bi de fön çektiririm
eh işte bi hamileden ancak bu kadar olur

sizinkiler de çok güzel olmuş cnmmm

MERHABA arkadaşlar ben bu topigi yeni gördüm.haziran anneleri buraya diye bi başlık görüncede dayanamadım geldim:))bizim bebişe de 1-2 hafta kaldı.ama korkularım arttı..bilmiyorum herkeste mi vardı doğum yaklaşınca ya da şu an benim gibi olan arkadaşlar.ben ankarada batıukentte bilgi hastanesi selçuk beye gidiyorum.ama özel hastane diye sezeryana daha meyilliler ne yazık kidoktorumdan şu ana kadar çok memnun olmama ragmen çok karışık duygular içerisindeyim bayanlar...

normal mi sezeryan dogum mu?

benim elimde olmayacak o kesin doktor sezeryan dedikten sonra 1 -2 süslü laf ederse ok size bırakıyoruz demek durumundayım .süslü laftan kastım anlamayacagım ya da bilemeyecegim ve bebişi tehlikeye atmak istemedigimden ok diyecegim şeyler.suyu azalmış.hareketi yavaşlamış vs vs dese ne diyecegim ki.ALLAHIM iyi doktorlar ve iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.ama kızlar ben korkuyorum.sezeryan olan var mı?genel anestezi isterim eger sezeryan derlerse çünkü panik atagım.tansiyonum zaten düşük.arkadaşlar ne olur bana tecrübesi olanlar ne yaşadıysanız ayrıntısıyla yazın.inanın şu an çok ihtiyacım var(

HER şeyden önemlisi bebişin sağlıgı ve binlerke şükrediyorum anne olacagım için inşallah tabi..ama sonrasındada nasıl olacak acaba diye endişelerim var.ilk kez yaşayacagım bilmediğim bir şey.sezeryan sonrasında odana geçtiginde inanılmaz acılardan bahsediyorlar.25 gün agrı ve sancılar vs.hatta iç çamaşırını giyinemeyenleri duydum.ya abartı mı gerçekten öyle mi?bebişimle kendim ilgilenmek istiyorum.hastaneden eve geldigimde illaki oturur kalkerken agrı hissetmem normal olacak ama aşırı acillere gidecek kadar mı oluyor?

çok soru sordum biliyorum.ama çok doldum.konuşacagım kişilerin beni anlamasını istiyorum çevremde ya çok önce hamile olup dogum yapmış ya da daha doğum yapmamış kişilerlede bu konuları konuşmak çok tatmin etmiyor beni..sizler ya son haftalarda olan hamileler ya da yeni doğum yapmış tecrübeli annelersiniz.beni en çok siz anlayacaksınızdır.

şimdiden teşekkür ederim vereceginiz cevaplar için.

allahım ne sıkıcı bır gun resmen orta yerımden patlıycak gıbı hıssdıyorum kendımı

Bende skldim,kalktim banyoyu cifledim iyice temizledim. Balkonu yikadim . Bittim resmen.bulasik var birsuru. Esime biraktim onlari
Yikarken hemen agri giriyor sirtima.
Simdide aciktik
Yogurtlu havuc yaptim. Havucun sogumasini bekliyorum

tünaydın kızlar

parishilton doğum günün kutlu olsun

ferda ablanlar gelmiş gözün aydın
biraz sıkntı olmuş ama.......

bebişlerini görenlere de maşallah
herşey yolundaymış

cnm öncelikle hoş geldinn
bu günlerde buradaki hemen herkes seninle aynı endişeleri paylaşıyor.. bir çoğumuzun ilk bebeği olacak inşş...o yüzden bilmediğimiz bir tecrübe yaşayacağız..
ben sonuna kadar normal doğum yapma taraftarıyım, doktorum da normal doğum yapmam da bi sakınca olmadığını söylüyor şimdilik. daha bugün geldim dr dan, bebk doğum kanalında ilerliyor dedi. ama tam doğum anında bi sebep söyleyip sezaryanla almak daha uygun bebeği derse kesinlikle hayır demem..ne kendimi ne bebeğimi sırf normla doğumda inat edicem diye tehlikeye atamam.
ama bu günlerde tek duam sancılarım gelmeye başlasın, hastaneye gittiğimde de açılmam olmuş olsun ki normal doğum başlasın ve beni o şkeilde doğumhaneye alsınlar..yoksa günümü doldurrup da hastaneye gidip suni sancıyla vb uğraşmak, ya da günün geçti alıcaz artık bebeği denmesini duymak istemiyorumm..
ben şu an düşünmüyorum bunları, yani nasıl doğurmak istediğimi...
spontane gelişsin herşey, olurunu bırakmak en iyisi, çok kurcalamamak bana iyi geliyo...
hatta ben de şuan aman ne zaman doğurcam, bitsin artık stresi de yok. hamile olmaktan memnunum şuan..
sen de bence bu günlerin tadını çıkar, biz ne yaparsak yapalım o bebek nasaılsa oarada kalmayacak ve bi şekilde çıkacakk..
önemli olan senin de bebeğin de sağlığı...
binlerce kişi her iki türlü de doğum yapıyo ve sonra hayatlarına devam edebiliyorlar nasılsa...
bizim onlardan neyimiz eksik

Son düzenleme:

Sana ne kadar teşekkür etsem az
Daha önce kaçırmıştım
Hemen aldım bende :)

teşekkürler canım.haklısın düşündükçe strese giriyor insan ama insan oğlu merak öldürüyor:))

ben çok iyi anlıyorum her gece aynı tedirginlik,stres ,korku ,heyecan herşey karışık bir de bebeğin basıncı her an acaba gelirmi tedirginliği.ağrılar uykusuzluk daha birsürü şey hepsi aynı anda olunca sanırım sinirlerin bozuk olması da çok normall

okuyorum ama nedense yazmak gelmiyor içimden
topiğe bir kasvet rehavet çöktü valla
doğumlar yaklaşınca herkes kabuğuna mı çekildi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…