- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.221
Hosgeldin ferdacim. Ablanlar baya zorluk cekmis,ama sag saglim kavusmussunuz cok sukur.
Stressdendir belki canim.
tünaydın annelerr
dr dan geldim şimdi, hbrler güzel bi yaramazlık yok yani..
paşam 3200gr olmuş
tosbik şey
ben şimdi geçmişe bi bakıp geleyim olur mu????
3 haftadır hergun 1.5 saat ve 2 saat arası kocamla yuruyoruz ama asla ıhmal etmeden bırgun mıyıklanmadık ve ona ragmen kızım hala kanala gırmedı
ben bu yuruyus ısıne ınanmıyorum benım onkere dogurmam lazımdıı
günaydın kızlar
bugün benim doğum günüm.bakalım bebişim bugün gelecekmi gerçi gelmeye niyeti yok gibi
bugün tüm gün dışarıdayım.kociş güzel bir süpriz hazırlamış ne kadar belli etmemeye çalışsada hissettim. insallh güzel bir gün olur benim için.
hediyemi çok merak ediyorum
Gunaydin anneler
Allahim hepinize bebenizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Oncelikle ameliyathane cok soguktu ve ben bebek cikinca titremmeye basladim
Bu yuzdan cikinca cok usuyorsunuz
Bebise ince penye battaniye almistim
Polarini hemen getirdik ewden
Bir de hastaneden bana werilen alt bezi mukemmel
Bebek bezi gibi yanlardan cirtli
Tesekkur ederiz arkadaslar, cok yorucu oldu. Ellerim hala agriyor hamur yogurmaktan. Kurabiye ve susleme ayni gunde cok zor, yapmayi dusunenler iki gune yaysin. Ben enkaz vaziyetteyim zavalli Esranin bu aksam disarda programi vardi, napcak kim bilir? Haftaya sali onunkileri yapariz diye program yaptik, insallah saliya kadar dogurmam!
Günaydın Kızlar,
doğum yaklaştıkça herkesin sinirleri bozulmaya başladı, sabredin az kaldı , Allah'ın izniyle kucağımıza alınca hiçbişi hatırlamıcaz...
Niobella ve hmonoglu , kurabiyleriniz çok güzel olmuş, ama insan o kadar da yoruluyor değil mi ? Siz yine 2 kişi 1 günde 75 tane iyi çıkarmışsınız, biz 3 kişi 8 saatte 45 tane ancak yapabildik.
oğluşun kurabiyeleri de ekte :)
allahım ne sıkıcı bır gun resmen orta yerımden patlıycak gıbı hıssdıyorum kendımı
MERHABA arkadaşlar ben bu topigi yeni gördüm.haziran anneleri buraya diye bi başlık görüncede dayanamadım geldim:))bizim bebişe de 1-2 hafta kaldı.ama korkularım arttı..bilmiyorum herkeste mi vardı doğum yaklaşınca ya da şu an benim gibi olan arkadaşlar.ben ankarada batıukentte bilgi hastanesi selçuk beye gidiyorum.ama özel hastane diye sezeryana daha meyilliler ne yazık kidoktorumdan şu ana kadar çok memnun olmama ragmen çok karışık duygular içerisindeyim bayanlar...
normal mi sezeryan dogum mu?
benim elimde olmayacak o kesin doktor sezeryan dedikten sonra 1 -2 süslü laf ederse ok size bırakıyoruz demek durumundayım .süslü laftan kastım anlamayacagım ya da bilemeyecegim ve bebişi tehlikeye atmak istemedigimden ok diyecegim şeyler.suyu azalmış.hareketi yavaşlamış vs vs dese ne diyecegim ki.ALLAHIM iyi doktorlar ve iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.ama kızlar ben korkuyorum.sezeryan olan var mı?genel anestezi isterim eger sezeryan derlerse çünkü panik atagım.tansiyonum zaten düşük.arkadaşlar ne olur bana tecrübesi olanlar ne yaşadıysanız ayrıntısıyla yazın.inanın şu an çok ihtiyacım var(
HER şeyden önemlisi bebişin sağlıgı ve binlerke şükrediyorum anne olacagım için inşallah tabi..ama sonrasındada nasıl olacak acaba diye endişelerim var.ilk kez yaşayacagım bilmediğim bir şey.sezeryan sonrasında odana geçtiginde inanılmaz acılardan bahsediyorlar.25 gün agrı ve sancılar vs.hatta iç çamaşırını giyinemeyenleri duydum.ya abartı mı gerçekten öyle mi?bebişimle kendim ilgilenmek istiyorum.hastaneden eve geldigimde illaki oturur kalkerken agrı hissetmem normal olacak ama aşırı acillere gidecek kadar mı oluyor?
çok soru sordum biliyorum.ama çok doldum.konuşacagım kişilerin beni anlamasını istiyorum çevremde ya çok önce hamile olup dogum yapmış ya da daha doğum yapmamış kişilerlede bu konuları konuşmak çok tatmin etmiyor beni..sizler ya son haftalarda olan hamileler ya da yeni doğum yapmış tecrübeli annelersiniz.beni en çok siz anlayacaksınızdır.
şimdiden teşekkür ederim vereceginiz cevaplar için.
bu arada pompa almayı düşünenlere araştırmalarım sonucu tavsiyem avent isis iq uno. 312/60 diye geçiyo. hem elektrikli hem pilli hem manuel çalışabiliyo.. bugün e-bebekte indirime girmiş. normalde bir haftadır bakıyorum en düşük 225 e bulmuştum e-bebekte 198.. aldım gitti walla...
cnm öncelikle hoş geldinn
bu günlerde buradaki hemen herkes seninle aynı endişeleri paylaşıyor.. bir çoğumuzun ilk bebeği olacak inşş...o yüzden bilmediğimiz bir tecrübe yaşayacağız..
ben sonuna kadar normal doğum yapma taraftarıyım, doktorum da normal doğum yapmam da bi sakınca olmadığını söylüyor şimdilik. daha bugün geldim dr dan, bebk doğum kanalında ilerliyor dedi. ama tam doğum anında bi sebep söyleyip sezaryanla almak daha uygun bebeği derse kesinlikle hayır demem..ne kendimi ne bebeğimi sırf normla doğumda inat edicem diye tehlikeye atamam.
ama bu günlerde tek duam sancılarım gelmeye başlasın, hastaneye gittiğimde de açılmam olmuş olsun ki normal doğum başlasın ve beni o şkeilde doğumhaneye alsınlar..yoksa günümü doldurrup da hastaneye gidip suni sancıyla vb uğraşmak, ya da günün geçti alıcaz artık bebeği denmesini duymak istemiyorumm..
ben şu an düşünmüyorum bunları, yani nasıl doğurmak istediğimi...
spontane gelişsin herşey, olurunu bırakmak en iyisi, çok kurcalamamak bana iyi geliyo...
hatta ben de şuan aman ne zaman doğurcam, bitsin artık stresi de yok. hamile olmaktan memnunum şuan..
sen de bence bu günlerin tadını çıkar, biz ne yaparsak yapalım o bebek nasaılsa oarada kalmayacak ve bi şekilde çıkacakk..
önemli olan senin de bebeğin de sağlığı...
binlerce kişi her iki türlü de doğum yapıyo ve sonra hayatlarına devam edebiliyorlar nasılsa...
bizim onlardan neyimiz eksik
kalkıyımda bı kahvaltı yapayım puufff
annem aradı sımdı kadının aklı bende aglıcaktım resmen sınırlerım bozuldu son haftalarda beklemek ne zormus kızlar benı anlayanda vardır vaktı gelınce anlayacaklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?