2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlarrrrr hadi biraz pozitiflik.. nolur yaa..

Herseyin iyisini düşünelim.. We öyle olmasını umalımm..
Aklımızdaki korkuları, şüpheleri, tedirginlikleri atalım bi kenara we bu anın tadını cıkaralım..
Kaç kere daha bu anı yasıycazki..
Zaten Allahın izniyle bebişlerimizi kucagımza alacagız..
Suan ağrı da cekiyor olsak bunun tadını cıkaralım.. Bunun bize özel bi duygu oldugunu unutmayalım..
Bi amaca hizmet ediyoruz sonucta
Çoğu insanın deli gibi istediği ama nasip olmadıgı bi amac..

Karnınızdaki miniklerin tadını cıkarın.. Bu günleri özleyebiliriz..

Bayan polyanna geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi açın su müziğin sesini sonuna kadar, içinizdekiler de kıpır kıpır olsun.. :118::118::118:
Gariplerim de bunalıma giriyo sizle beraber.. Onlara bunu yapmayalım..

Eline Düştüm (Emir) - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=NMwXujV-130&feature=related

bide siddetle bunu tawsiye ederim.. :118::118::118::118:
ben bu adama bayılıyorum yaa

mrb arkadaşlar ben biraz yazma özürlü olduğum için foruma çok fazla yorum yapanlardan değilim.öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum.sanki son zamanlar hiç geçmiyor.bazen hiç doğurucam gibi gelmiyor bana nedense sanki hep böyle hamile kalıcam.benimde dün doktor kontrolüm vardı.3 kilo olmuş bebeğim.burayı takip ettiğim kadarıyla genelde siz bebekleriniz kilo alsın istiyorsunuz.benimde tam aksi.bebeğim çok kilo almasın diye uğraşıyorum.çünkü bende gebelik şekeri çıktı.2 aydır ne çektiğimi ben bilirim.diet yapıyorum daha doğrusu yapmaya çalışıyorum.eğer yapmazsam bebeğim çok kilolu olabilir ve normal doğum şansım olmaz.bunun dışında obez olma riski artar ve ikimizinde şeker hastası olma riski artar.bu gebelik şekeri olayı çok şükür kalıcı değil doğurunca geçicek ama ben bebeğimi riske atmak istemediğim için katlanıyorum mecbur.iki üç aydır canım neler çekiyor ama nafile yiyemiyorum :2: şekeri hayatımdan çıkardım hamurişi yasak.kepek ekmek yiyiyorum ve mutsuzum :2: zaten sadece 10 kilo aldım düşünün.53tüm 63 oldum sadece.ama doğurunca acısını çkarıcam sanırım çok kilo alıcam ama şu anda tok evin aç kedisi gibiyim

uuuuu 2 cadde uzakta oturan kayınwalidem aradı simdi.
yaprak sarmayla, hamur kızartması yapıyomus

atla gel dedi, dedim gelmez olurmuyummmmmmmm
ben kacıyorum.. aksama görüşürüz..
mckk hepinize

prensesimin odası yazısına bayıldım bende istiyorum öyle bişi ama bulamıyorum nerden aldın canım ya :44:[/B][/QUOTE]

levni.....chicco mağazasından aldım 8 tl ye....bir çok çeşidide vardı...iyi ki doğdun ...canım kızım ...vb:))

Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik

canım arda bebek süpriz yaptı size desene gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sen ve bebiş iyi olun da önemli olan bu

parishilton nice yıllara canım eşinle bebişinle güzel günlere inş
esracım nilgüncüm ve tofit85kızlar kurabiyeler süper ellerinize sağlık benim bütün hazırlıklar bitti birde kurabiye işine mi girsem acaba sizi gördükce heveslendim
ferdacım gözün aydın ne güzel doğumda yanında olacaklar senin için çok iyi olmuştur

doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın maşallah bebişlereee...

canım al benden de o kadar son 4 günümüz kaldı
acayip stres yaptım yürüyüş hurma...vs ama hala girmedi kanala
salıya kadar girmezse 40+2 de normal doğum şansım kalmıyoooooo

akşam giyeceğim elbiseye bi daha ütü yapiim dedim, sanki dünkü yaptığım iyi olmamış gibi geldi ve sen misin kaşınan..
kolum ütüye değdi ve yandı
neyse ki çok acımadı ama iz olacak gibi...
başka ütülerde vardı ama sinir oldum bıraktım, hem de ayakta durunca bacağım ağrıdı.

birazdan kalkıp fasulye ıslatmıştım onu pişircem, yarına yemeğim hazır olsun.

sonra hemen bi duş, sonra kuaföre gitcem işte.

bu arada ferdacım gözün aydın demedim sana, kaynamış arada.. ne güzel doğumda ablan yanında olmuş olucak..

burcincgfry herşeye iyi yandan bakmak lazım kötü düşünme lütfen. sen de şeker çıkmasa belki bnm gibi 20 kg alıcaktın, bi de onu vermekle uğraşıcaktın. dediğin gibi acısını çıkarırsın doğumdan sonra

bunlarda bizim kurabiyelerimiz ama süsleyemedim daha yardımcılarım çabuk pes etti ben daha pembelerini yapcam bunların...
tanselcim tarif için sağol tekrar

bugün doktor kontrolümüz vardı 37.ci haftaya girmişiz dün akşam sancım vardı 15 gün daha dursa ıyı olcak dedi doktor ama durcak gibi durmuyo dedi yatıcakmışım heyecanlandım yawww...

son dakika haberimizi veriyorum doktora kontrole gittik nst ye girdik sancı çıktı ama açılma yok bebekte dönme yok bende tık sancı yok çatı muayenesnden sonra normal yapamazsın sen dedi annemle bir oldular 4 te doğurtuyolardı beni az kalsın. ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü hayır hayır bugün olmaz dedim yarın olsun. yarın saat 11de yatışım var 12 de spinal sezeryanım var bana dua edin nolur. gerçi suan korku felan kalmadı ama o an ölcem sandım bi tansiyonum düştü

esracım geçmiş olsun varsa zettin yağı sür hemen acısını alır

saol cnmm sürdüm de geldim şimdi

bugün doktor kontrolümüz vardı 37.ci haftaya girmişiz dün akşam sancım vardı 15 gün daha dursa ıyı olcak dedi doktor ama durcak gibi durmuyo dedi yatıcakmışım heyecanlandım yawww...

e yat bakalım sen de, sanki hiç yapmadığımız şey yatmak

dandan dan dan dan dan bebek geliyo

yukarıda ki efekti sana da yaptım cnmmm
iyi demişin bari yarın olayım diye, o ne öle sanki diş mi çekicekler..
dualarımız seninle cnmm, sağlıkla kurtul inşş

doğumlar arka arkaya geliyor ya ne güzel hadi hayırlısı canım dualarımız seninle bizi haberdar etmeyi unutma

yat tatlım sende bak bizde kendimizi yollara vurduk yürü babam yürü çok inatçı çıktı beni paşa zade gelmicem de gelmicem diyo bu beişler için yatmak gerekiyosa yatıcaz yürümek gerekiyorsa yürücez yeter ki sağlıklı hayırlısıyla gelsinle dünyaya annelerinin kucağına mis kokulular

o ne ya hakikaten manavdan elma mi alacaklar hemen yapalim diyolar neyse canim hayirlisi ile kucagina al insallah bebegini zaten gununde gelmis . yarin hayirli haberlerini bekliyoruz.

kızlar saat 13:00 ten beridir belim ağrıyordu...şimdi de hafiften kasıklarımda regl sancısı gibi sancı var :18:
doğum belirtileri mi bunlar???
doğuranlar neredesinizzzzzzzzzzzzzzz???
gelin bir el atın bu işe...içimi rahatlatın...
feneyım şu an ((

doğurmadım daha ama bel ağrısıyla beraberse sancılar evet canım doğum sancısı..takip et bakalım düzenli mi? saate bak sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…