- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
- 66
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.241
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
gunaydıııınnn
bugunde dogurmadan uyandım ve bu kız benı zorla sanırım kestırcek
hala bacakj bacak ustune atabılıyorum gobegım top gbı yerınde dustuugu yok ne agrı ne sızı olmazmı ınsanda yaa
esracım geçmiş olsun varsa zettin yağı sür hemen acısını alır
bugün doktor kontrolümüz vardı 37.ci haftaya girmişiz dün akşam sancım vardı 15 gün daha dursa ıyı olcak dedi doktor ama durcak gibi durmuyo dedi yatıcakmışım heyecanlandım yawww...
son dakika haberimizi veriyorum doktora kontrole gittik nst ye girdik sancı çıktı ama açılma yok bebekte dönme yok bende tık sancı yok çatı muayenesnden sonra normal yapamazsın sen dedi annemle bir oldular 4 te doğurtuyolardı beni az kalsın. ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü hayır hayır bugün olmaz dedim yarın olsun. yarın saat 11de yatışım var 12 de spinal sezeryanım var bana dua edin nolur. gerçi suan korku felan kalmadı amao an ölcem sandım bi tansiyonum düştü
son dakika haberimizi veriyorum doktora kontrole gittik nst ye girdik sancı çıktı ama açılma yok bebekte dönme yok bende tık sancı yok çatı muayenesnden sonra normal yapamazsın sen dedi annemle bir oldular 4 te doğurtuyolardı beni az kalsın. Ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü hayır hayır bugün olmaz dedim yarın olsun. Yarın saat 11de yatışım var 12 de spinal sezeryanım var bana dua edin nolur. Gerçi suan korku felan kalmadı amaO an ölcem sandım bi tansiyonum düştü
bugün doktor kontrolümüz vardı 37.ci haftaya girmişiz dün akşam sancım vardı 15 gün daha dursa ıyı olcak dedi doktor ama durcak gibi durmuyo dedi yatıcakmışım heyecanlandım yawww...
son dakika haberimizi veriyorum doktora kontrole gittik nst ye girdik sancı çıktı ama açılma yok bebekte dönme yok bende tık sancı yok çatı muayenesnden sonra normal yapamazsın sen dedi annemle bir oldular 4 te doğurtuyolardı beni az kalsın. ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü hayır hayır bugün olmaz dedim yarın olsun. yarın saat 11de yatışım var 12 de spinal sezeryanım var bana dua edin nolur. gerçi suan korku felan kalmadı amao an ölcem sandım bi tansiyonum düştü
kızlar saat 13:00 ten beridir belim ağrıyordu...şimdi de hafiften kasıklarımda regl sancısı gibi sancı var :18:
doğum belirtileri mi bunlar???
doğuranlar neredesinizzzzzzzzzzzzzzz???
gelin bir el atın bu işe...içimi rahatlatın...
feneyım şu an((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?