2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

acayip ağırlık var üstümde
sürekli uyumak istiyorum valla yaa
yarım saat kadar uyudum ama yok kesmedi
gözüm yine yatakta
yatacam da yemeği kim yapacak bi de şimdi uyursam gece nasıl uyurum ki
sancılar yokluyor beni hala
ama düzensiz tabi
beklesin zaten daha erken benim için
levni yarın doğuma giriyormuş ne güzel gözü aydın olsun
yarın mayısın son günü sıkın dişinizi haziran annesi olacaz hepimiz

aaa bugün topic pek miskin, neden böylesiniz kızlarrrrr
biraz hareket ama aaaaa böyle olmuyo
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

herkese doğuramama rehaveti çöktü sanırım

Cidden cok sessiz bugun
Ev iside yok,tertemiz heryer
Kendimi temizligede veremicem.
Ocagin ustu silinecek gerci.Ama gozum almiyor onu :)) Hic sevmiyorum

Daraldim.Starda dizi izliyorum
Aksam yemegimizde basit.Ne yapayim diye dusunmicem
Öglen yogurtlu havuc yapmistim,esim aksama bide makarna yap yeriz ikisini dedi.Kurtardi beni ne yapsam derdinden

zeynepcim daha iyiyim...
sanırım yorgunluktanmış ağrılarım...

ohhh ne güzel ya gerçekten adamların sistemi süper işliyor...
bizde de ağzı olan konuşuyor 3 çocuk diye...
nasıl olacaksa...Avrupa şartlarını sağla bana 3 değil 13 çocuk yapayım sana ama bu şartlarda mümkün değil...
arkadaş doğum parasını almış...asgari ücretten yatıyormuş sigortası...2443 tl almış...onu veriyor ve bitiyor...ne yani bir çocuğun aileye masrafı bununla kalıyormu ki...pes diyorum ve susuyorum...

ay bı dunya şey yazdım sılınmış.bıraz önce doktordan geldık.suyum falan ıyımış.beslenmesı de çok guzel dedı ama kılosu az geldı bana.gecen hafta 3kg 70 gr dı bugun 100 gr dedı.30 gr mı almışdedım koca haftada.
doğumda görüşmek uzee ayrıldık.hastaların şahı özlıycem senuı dıyo dr eşim de dedı uzulmeyın 1 tane daha yaparız

ben bı gecmişe bakayım.bu arada dunden berı sıkıntılarımı paylaştıgınız ve yorumlarınız için teşekkur ederım.kısmetse haftaya bugun bebeğimi kucağıma almış olucam.kızım ablalığa ben de 2.kez annelığe alışıcaz allahın izniyle.

Sevindim gectigine canim. Yorgunlukdanda oluyor agrilar oda dogru.
Insan bazen fark edemiyor kendini yordugunu.Hele ki hamilelikde

Kiz ben bu sartlarda 3cocukda yapmam
Burda cocuk masraf degilde katki sagliyor resmen
Birde 3 ayda bir cocuk parasi geliyor. Hemen hemen 2bin tl ediyor
Gerci esimin oturumu uzatilmazsa bize de Türkiye yolu görünüyor. Neyseki ben DK vatandasiyim diye hakkim TR de ikende gecerli.Devlet hesaba yollama devam ediyor cocuk maasini 18ine kadar.

Allah kolaylik versin herkese.Zor ev gecindirmek

kızlar yemeğin yanına makarna yapayım bari...boş olmasın ana yemek bir başına
daha iyiyim ya oturmayayım amannnnn
görüşürüz....

bende sana bakıyordum, kontrol nasıl geçti diye, iyi hadi 1 haftan kaldı, 30 gr da almış olsa kilosu düşük değilki hiç takma kafana, 1 haftası daha var zaten.moralin nasıl oldu?

ne güzel sıkıntı yokmuş işte
bence haftada 30 gram almamıştır
belki bu ölçümde ya da bir önceki ölçümde bir sıkıntı vardır
kilosu da gayet normal ayrıca
bir haftada daha beklicene göre en az 200 gram daha alır ki 3300 gayet iyi kilo, daha fazla da alabilir
neticede 3 kiloyu geçti çabuk toparlar zaten

sabahki sıkıntılarını da okudum ama halim olmadı hiç yazmaya
bişey kalmamış doğuma neyseki
hep beraber daha çabuk aşarsınız inşallah
minik uyuyunca kızınla ilgilenirsin

bende sana bakıyordum, kontrol nasıl geçti diye, iyi hadi 1 haftan kaldı, 30 gr da almış olsa kilosu düşük değilki hiç takma kafana, 1 haftası daha var zaten.moralin nasıl oldu?

ay sağolun kızlar yaaiyi ki varsınız dunyaya gelen bı şekılde buyuyo aslında sağlıkla gelsın yeter dı mı.
gunduz annem ablam geldı temzılkı de vardı ev kalablıktı yanı daha iyiym çok şükür.oyalanayım dıye gene bı ölçü poğaçayla 1 kg yufkadan börek sarıp attım dolabakımse gelmezse çayı demler kendımız yerız artık.

cnm poğaçayı da böreği de pişirmeden mi koydun??

ve size çok öenmli bir soru..
özellikle istanbul da olanlara...
akşam nişana gidiyorum, açık havada bi yer...yanılmıyosam denize de yakın...
elbise giyicem, üstüme şal falan da alıcam ama sizce ten rengi çorap da giyeyim mi?
gerek yok mu ya da nolur noolmaz üşütmeyeyim diye giysem mi?

elbise giyicem, üstüme şal falan da alıcam ama sizce ten rengi çorap da giyeyim mi?

hmonglu maşşallah bebısıne cnmcım..

levnı sanırım yarın doguma gırecekmıs ıns hayırlısıyla alırsın kucagına cnmcım...

bende suan son bı hafta ıcerısındeyım bugunde bekledım sancım suyum vss gelır dıe yıne tık yok yarın pers dr son gunu artık dr da dıyemıorum yarın ıcın farklı bı dr a gıdıcem annemle sabahtan hastaneye gıdıcez..
bakalım bu dr ne dıyecek hıcte umutlu dıgılım bu dr dan ama hayırlısı hıc sevmedıgım bı dr da dogum yapıcam tanıdıgım sevdıgım hemsıremızde doguma gırecegı ıcın bıraz bıraz kendımı sakınlestırıyorum..
7 gunun kaldı 40 haftama o yuzden aklım ıyıce karmakarısık Allah ım normal dogum ıstıorum ıns kısmet olur dıye gunlerce dua edıorum gerekırse 41 haftama kadarda beklıcem yeterkı normal olsun dogumum
ayyy ne kadar zormus cole son haftalar helede normal dogumu bekleyıpte sancının nişanın suyunun gelmemesı daha kötuymus Allah tan herseyın hayırlısı bakalımmmm

hmonoglu canım bence çorap giy
havalar ankarada çok düzensiz
istanbulu bilmiyorum ama burda çorapsız hele de akşam vaktinde çorapsız duracak hava yok
ama orayı bilemiyorum
bence riske atma
son zamanlarda üşütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…