- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.281
zeynepcim daha iyiyim...
sanırım yorgunluktanmış ağrılarım...
ohhh ne güzel ya gerçekten adamların sistemi süper işliyor...
bizde de ağzı olan konuşuyor 3 çocuk diye...
nasıl olacaksa...Avrupa şartlarını sağla bana 3 değil 13 çocuk yapayım sana ama bu şartlarda mümkün değil...
arkadaş doğum parasını almış...asgari ücretten yatıyormuş sigortası...2443 tl almış...onu veriyor ve bitiyor...ne yani bir çocuğun aileye masrafı bununla kalıyormu ki...pes diyorum ve susuyorum...
bence heyecanlanma daha çabuk gelir Allah muhafaza.ay bende heyecanlanım şimdi :18:
ay bı dunya şey yazdım sılınmış.bıraz önce doktordan geldık.suyum falan ıyımış.beslenmesı de çok guzel dedı ama kılosu az geldı bana.gecen hafta 3kg 70 gr dı bugun 100 gr dedı.30 gr mı almışdedım koca haftada.
doğumda görüşmek uzee ayrıldık.hastaların şahı özlıycem senuı dıyo dr eşim de dedı uzulmeyın 1 tane daha yaparız
ben bı gecmişe bakayım.bu arada dunden berı sıkıntılarımı paylaştıgınız ve yorumlarınız için teşekkur ederım.kısmetse haftaya bugun bebeğimi kucağıma almış olucam.kızım ablalığa ben de 2.kez annelığe alışıcaz allahın izniyle.
ay bı dunya şey yazdım sılınmış.bıraz önce doktordan geldık.suyum falan ıyımış.beslenmesı de çok guzel dedı ama kılosu az geldı bana.gecen hafta 3kg 70 gr dı bugun 100 gr dedı.30 gr mı almışdedım koca haftada.
doğumda görüşmek uzee ayrıldık.hastaların şahı özlıycem senuı dıyo dr eşim de dedı uzulmeyın 1 tane daha yaparız
ben bı gecmişe bakayım.bu arada dunden berı sıkıntılarımı paylaştıgınız ve yorumlarınız için teşekkur ederım.kısmetse haftaya bugun bebeğimi kucağıma almış olucam.kızım ablalığa ben de 2.kez annelığe alışıcaz allahın izniyle.
bende sana bakıyordum, kontrol nasıl geçti diye, iyi hadi 1 haftan kaldı, 30 gr da almış olsa kilosu düşük değilki hiç takma kafana, 1 haftası daha var zaten.moralin nasıl oldu?
ne güzel sıkıntı yokmuş işte
bence haftada 30 gram almamıştır
belki bu ölçümde ya da bir önceki ölçümde bir sıkıntı vardır
kilosu da gayet normal ayrıca
bir haftada daha beklicene göre en az 200 gram daha alır ki 3300 gayet iyi kilo, daha fazla da alabilir
neticede 3 kiloyu geçti çabuk toparlar zaten
sabahki sıkıntılarını da okudum ama halim olmadı hiç yazmaya
bişey kalmamış doğuma neyseki
hep beraber daha çabuk aşarsınız inşallah
minik uyuyunca kızınla ilgilenirsin
ay sağolun kızlar yaaiyi ki varsınızdunyaya gelen bı şekılde buyuyo aslında sağlıkla gelsın yeter dı mı.
gunduz annem ablam geldı temzılkı de vardı ev kalablıktı yanı daha iyiym çok şükür.oyalanayım dıye gene bı ölçü poğaçayla 1 kg yufkadan börek sarıp attım dolabakımse gelmezse çayı demler kendımız yerız artık.
cnm poğaçayı da böreği de pişirmeden mi koydun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?