- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.301
utopya sen ankarala mısın?
Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre her 100 hamile kadından 10'u gebeliğini kürtajla sonlandırıyor. Kadın doğum hastanelerinin kayıtlarında 17 defa kürtaj yaptıran anne adayı bile var.
Günaydın hanımlar 11'de uyandım ben Allahım uyuya uyuya şiştim valladün benimde doktor kontrolüm vardı bebişimin bütün ölçümleri geri çıktı ama doktor sorun olmadığını minyon bir bebek olduğunu söyledi her zamanki gibi kilosu 2955 gr olmuş yediklerimin hepsi bana löp löp yağ olmuş 3 kilo alırmı insan 3 haftada neyse artık meleğim iyi olsun topğlamda 15 kilo almış bulunmaktayım dr ödemin yok çok kilo almış gibide durmuyosun diyerek kanatlandırıyor tabiki beni ama ben yinede hiç hoşlanmadım bu kadar kilodan..bu hafta çatı muaynesi yapmadı haftaya dedi tabi doğurmazsam dün bütün gün evde yoktum bugün evdeyim sanırım bi oturamadım evde :) ama ağrılar tam gaz devam ediyor..
lohusa şerbet takımı yaptım şimdi kapı süsü yapıcam bitsin göstercem size :)
canım doğum günün kutlu olsun..
canım zor bir durumdur eminim oda ilgi bekliyor sendede hamilelik psikolojisi son zamanlar zaten sinirler laçka oluyor sabır diyelim napalım..
canım benim 12 haziran bdt ben yaptım kurabiyelerimi :) baytlamaz inş.
canım ben matbada etiket yaptırcam..
kalkıyımda bı kahvaltı yapayım puufff
annem aradı sımdı kadının aklı bende aglıcaktım resmen sınırlerım bozuldu son haftalarda beklemek ne zormus kızlar benı anlayanda vardır vaktı gelınce anlayacaklarda
cnm senın kızın da suan psıkolojıkmen kıskanclık krızıne gırmıs olsun atlatır bebıs bı gelsın oda sevıcektır
valla tum mınıkler öyle bak benım de yegenım var sımdıden kıskanclık yapıo benı cok sevıodu sımdı benım bebegım olucagını anladıgından berı bana kötu davranıo he bıde bebegın elbıselerıne bakıp teyze sen bana bunlardan hıc almadın dıo halbukı hep alırım bıde son zamanlarda taktı bebegı öldurcem dıo
3 haftadır hergun 1.5 saat ve 2 saat arası kocamla yuruyoruz ama asla ıhmal etmeden bırgun mıyıklanmadık ve ona ragmen kızım hala kanala gırmedı
ben bu yuruyus ısıne ınanmıyorum benım onkere dogurmam lazımdıı
uuuuu 2 cadde uzakta oturan kayınwalidem aradı simdi.
yaprak sarmayla, hamur kızartması yapıyomus
atla gel dedi, dedim gelmez olurmuyummmmmmmm
ben kacıyorum.. aksama görüşürüz..
mckk hepinize
son dakika haberimizi veriyorum doktora kontrole gittik nst ye girdik sancı çıktı ama açılma yok bebekte dönme yok bende tık sancı yok çatı muayenesnden sonra normal yapamazsın sen dedi annemle bir oldular 4 te doğurtuyolardı beni az kalsın. ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü hayır hayır bugün olmaz dedim yarın olsun. yarın saat 11de yatışım var 12 de spinal sezeryanım var bana dua edin nolur. gerçi suan korku felan kalmadı amao an ölcem sandım bi tansiyonum düştü
kızlar geçmişi okumadım bugün dr dan geldik kontrol vardı 3kilo 150 gr bebişim günlerim pazartesi doluyormuşeğer ağrın gelmezse salı sabahtan gel dedi sanırım kontrol edip eve gönderir ertesi günede suni sancı için gün verir büyük ihtimalle yada salı günü verir suni sancıyı hiç istemiyorum suni sancıyı dua edinde ağrım gelsin o güne kadar, acaba varmı ağrı getirici bişeyler:44:
cinsel ilişki diyorlar
kimileri de hurafe olduğuna inanıyor
ama denemekte fayda var diyorum ben
Merhaba güzel anneler, kaç gündür okuyorum, yazamıyorum. Bu uykusunda konuşan annelere çok güldüm. Allahta sizi güldürsün.
Bazen bunalıma giren anneler hangimizde olmuyor ki? Allah her şeyin beterinden korusun. Ben gizli depresyonla yaşayan biri olarak çok kolayca yüzeye çıkabiliyor. Lohusa dönemini sorunsuz atlatırız umarım.
Ve merak ettiklerim:
Bebek için kanguru aldık, işe yarayacağını düşünüyorum. Sizce? Bebek küçükken hangisi daha iyi olur acaba, araba mı, kanguru mu? En lazımlılarını almaya çalışıyorum. İhtiyaç oldukça alırım diye. Yeter ki sağlıkla gelsinler Allah ın izniyle.. Bir de acaba göğüs kalkanı gerekli olur mu ki? İşe yarıyor mu acaba? :44:
ben doğumdan sonra bıkını bölgesıne lazer epılasyon yaptırmaya karar verdım.3-4 ay bekle sonra dedı doktorum.malum kasıklarımda dıkış olacak.var mı sızden yaptıran.ay ayğdanın acısını çekmektense yaptırıp kurtulayım dıyorum.
ben tüm vücut yaptırıyordum
orasıda dahil fakat hamile kalınca yarım kaldı
ağdadan daha fena acısı insanın canı çok yanıyor
ama kökten çözüm
en son zemka kırmızı pijamasız olmaz dedikten kısa bir süre sonra doğurmuştuay 15-20 dk dır belımde ınceden bı ağrı var.valla ağda yaptırmadan olmassssss.
ben doğumdan sonra bıkını bölgesıne lazer epılasyon yaptırmaya karar verdım.3-4 ay bekle sonra dedı doktorum.malum kasıklarımda dıkış olacak.var mı sızden yaptıran.ay ayğdanın acısını çekmektense yaptırıp kurtulayım dıyorum.
hadı yaaa.tanıdıgım yaptıranlar da hiç acımıyo dedı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?