2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre her 100 hamile kadından 10'u gebeliğini kürtajla sonlandırıyor. Kadın doğum hastanelerinin kayıtlarında 17 defa kürtaj yaptıran anne adayı bile var.

kızlar geçmişi okumadım bugün dr dan geldik kontrol vardı 3kilo 150 gr bebişim günlerim pazartesi doluyormuş eğer ağrın gelmezse salı sabahtan gel dedi sanırım kontrol edip eve gönderir ertesi günede suni sancı için gün verir büyük ihtimalle yada salı günü verir suni sancıyı hiç istemiyorum suni sancıyı dua edinde ağrım gelsin o güne kadar, acaba varmı ağrı getirici bişeyler:44:

mrb hanımlar sizlerden bişey istiycem belki çok kez paylaştınız ama hazırladığınız şeker hamurlu kurabilerin tarifini bana verebilicek biri var mı acaba.birde kaç hatfa önceden yaptınız nerde sakladınız?

ay bayılıyorum böyle yeteneklı ınsanlara.nasıl yaptın şerbet takımını?

ılkını 40+4 de doğurdum canım anlıyorum ben senı.

ay allah korusun.haklı aslında kıskanmakta.bildıgın kuma 2.bebek ve o sadece 3 yaşında.kaldırıp kabullenmesı zor.

ben de ınanmıyorum.benım ılkınde yuruduğüm yolu kımse yurumemiştir.ama gırmedı mı gırmıyo kanala.

uuuuu 2 cadde uzakta oturan kayınwalidem aradı simdi.
yaprak sarmayla, hamur kızartması yapıyomus

atla gel dedi, dedim gelmez olurmuyummmmmmmm
ben kacıyorum.. aksama görüşürüz..
mckk hepinize

oh götürrrrr.

allah kurtarsın korkma sakın.

cinsel ilişki diyorlar
kimileri de hurafe olduğuna inanıyor
ama denemekte fayda var diyorum ben

Merhaba güzel anneler, kaç gündür okuyorum, yazamıyorum. Bu uykusunda konuşan annelere çok güldüm. Allahta sizi güldürsün.

Bazen bunalıma giren anneler hangimizde olmuyor ki? Allah her şeyin beterinden korusun. Ben gizli depresyonla yaşayan biri olarak çok kolayca yüzeye çıkabiliyor. Lohusa dönemini sorunsuz atlatırız umarım.

Ve merak ettiklerim:
Bebek için kanguru aldık, işe yarayacağını düşünüyorum. Sizce? Bebek küçükken hangisi daha iyi olur acaba, araba mı, kanguru mu? En lazımlılarını almaya çalışıyorum. İhtiyaç oldukça alırım diye. Yeter ki sağlıkla gelsinler Allah ın izniyle.. Bir de acaba göğüs kalkanı gerekli olur mu ki? İşe yarıyor mu acaba? :44:

cinsel ilişki diyorlar
kimileri de hurafe olduğuna inanıyor
ama denemekte fayda var diyorum ben

aman o işle olsa benım gelırdı sancım

ben kanguruyu hiç kullanamamıştım.ama kalkandan alıcam ben de.

ben doğumdan sonra bıkını bölgesıne lazer epılasyon yaptırmaya karar verdım.3-4 ay bekle sonra dedı doktorum.malum kasıklarımda dıkış olacak.var mı sızden yaptıran.ay ayğdanın acısını çekmektense yaptırıp kurtulayım dıyorum.

geçmişe bi bakayım dedim maşallah 32 sayfa birikmiş
doğum yapan arkadaş olmuş
Allah analı babalı büyütsün bebişini.
ben dönene kadar sanırım mısır patlağı gibi çoğalacak doğumlar

ben tüm vücut yaptırıyordum
orasıda dahil fakat hamile kalınca yarım kaldı
ağdadan daha fena acısı insanın canı çok yanıyor
ama kökten çözüm

slm kızlar nabersiniz ben bugün tuhafım ya kendimi çok ağır hissediyorum bide 10 dk bir yüzüme ateş geliyo nefes almakta zorlanıyorum dün nstde ağrım çıkmıştı ben hissetmiyorum acaba ağrı varmı ki böle oluyom oğlumda böle olmamıştım her hamilelik farklı:26::26::26:

ay 15-20 dk dır belımde ınceden bı ağrı var. valla ağda yaptırmadan olmassssss.
en son zemka kırmızı pijamasız olmaz dedikten kısa bir süre sonra doğurmuştu
bu arada sizin halvetler tam gaz devam herlde
bu durumda hurafe olduğunu kanıtlamış mı olduk

ben koltuk altıma yaptırmıştım
yani daha doğrusu yaptırıyordum ki hamile kaldım
ama zaten 6-7 seans gitmiştim
sözde 4-5 seansta biterdi ama hala bitmemişti
dedikleri gibi kısa sürede bitmiyor bir hayli uzun sürüyor
ayrıca lazer de baya can yakıcı bişey
sözde iyi bir merkeze gidip dünya para ödedim ama bitmedi
biraz sabır işi yani
ama baya baya azaldı tabi bitmese de

hadı yaaa.tanıdıgım yaptıranlar da hiç acımıyo dedı ya.

8 10 seans sürüyor bazılarında daha da uzun
ve can yakıcı acımıyor desem yalan olur
benim bacaklar 8 seansta yok oldu tek tük cılız çıkıyor
ama koltuk altıyla bikini bölgesinde çok
değişiklik yok o kadar acı çektim yarım kaldı

kendinize iyi bakın hanımlar
ara ara bakarım artık :)
herkese güzel doğumlar diliyorum
inşallah bende doğurmadan evime geçerim
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…