Merhaba melitta ben uzunca bir zamandır yazamıyorum tek başıma bakıyorum ve artık daha da yorucu olmaya başladı artık oyun istiyorlar sürekli yatmaktan sıkılıyorlar kucakta gezip etrafı keşfetmek istiyorlar bütün günüm onlarla geçiyor 4. Ay aşılarını olduk oğlum 6700 kızım 5400 kg şuan. Bu hafta dönmeye başladılar oyun halısında. Mama hala sma kullanıyorum ek gıdaya da bir çay kaşığı kadar tattırarak başladım.hala Emziriyorum günde 4 kerede mama veriyorum. Geceleri 8:30 daki uykuları 10:30 a kaydı artık.gezmeyi çok seviyorlar her akşam 1-2 saat çıkıyoruz hava serinleyince. Oğluşumu sünnet ettirmek istiyorum fazla hareketlenmeden ama babamız erken diyo. Bizde durumlar böyle. İnan kaç defa msj yazdım ama bir türlü tamamlayıp gönderemedim. Allah kolaylık versin sevgiler.
Bugün Dr kontrolum vardı, 19+1 haftadayim, rahim boyum 2 cm olarak olculdu, salı gunü serklaj yapılacak büyük ihtimal, benzer durum yaşayan veya yakınlarından duyan varsa paylasabilir mı? Cok moralim bozuk sürekli ağlıyorum...
Bugün Dr kontrolum vardı, 19+1 haftadayim, rahim boyum 2 cm olarak olculdu, salı gunü serklaj yapılacak büyük ihtimal, benzer durum yaşayan veya yakınlarından duyan varsa paylasabilir mı? Cok moralim bozuk sürekli ağlıyorum...
Olefin cok teşekkür ederim, dünden beri okumadığım şey kalmadı, bı ümitleniyorum bı mahvoluyorum...benim doktorum henüz net de değil yapılıp yapılmaması konusunda, bu sekilde de takip edebiliriz diyor ama yapılması taraftarıyım, riske atmak istemiyorum...senin doktorunun adı neydi?
bende özgür beye gitmeyi düşünüyorum biraz bilgi verebilir misin?Doğum için nereyi öneriyor?Canım ben ankaradayım. Doktorum prof.dr Özgür Deren ...Deren klinik diye yazarsan her türlü bilgiye ulaşırsın, çok tatlı bir insandır cokta uzmandır ileri haftalara kalırsa işlem bu sefer doğumu teteiklediği için yapmıyorlar, sen ve doktorun karar versin herkesi boşver Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sormak istediğin bişey olursa özzelden de mesaj atabilirsin selamlar
maşallah benimkiler doğarken kız 2230 oğlan 2500 idi.seninkiler çok iyiler am neden yatmadın kasılmaların çoğalır ise bir anda suyun gelirse ne yapacaksın?daha erken doğum yapanlar var.lütfen kendinde en ufak bi değişiklik farkettiğinde doktoruna bildir.
karnında sertleşme olursa ,ağrın olursa dikkate al.
slm cnm önerilerin için teşekkürler bu arada salı günü kısmetse 36+1 oluyoruz konrolümüzde var bakalım 35 haftaalıkken 27000 biri digeri 2650 idi dr suları ii dedi kordonlarıda ii dedi 10 gün süre verdi inş 38 haftaya dayanırlar yavrucaklarda küveze girmeyiz melitta ciğerleri tam gelişmemiş çünki iğnede yapmadı doğal mı bekliyor ne anlamadım sorucam salı günü iğne olursam belki girmezler dimi küveze mübarek aydayız rabbim yardımcımız olsun inş
selam kızlar nasılsınız.?ben uzun zamandır aranıza katılamıyorum bebişlerim şu an 3 aylık oldular. 34 haftalık doğum yaptım gayet iyiler. 15 gün küvezde kaldık ama o zor günler geçti çok şükür. yeni hamile olan ve kucağına alanlara sabır ve sağlık diliyorum. kendinize çok iyi bakın sağlıcakla kalın.
merhaba bende ikizlere hamıley 34 haftalıgım fakat bu ciger gelışmemış olayı ne yaa?? hiç bahsetmedı bana doktorum herkze yapılıyormu??
:26:
slm cnm önerilerin için teşekkürler bu arada salı günü kısmetse 36+1 oluyoruz konrolümüzde var bakalım 35 haftaalıkken 27000 biri digeri 2650 idi dr suları ii dedi kordonlarıda ii dedi 10 gün süre verdi inş 38 haftaya dayanırlar yavrucaklarda küveze girmeyiz melitta ciğerleri tam gelişmemiş çünki iğnede yapmadı doğal mı bekliyor ne anlamadım sorucam salı günü iğne olursam belki girmezler dimi küveze mübarek aydayız rabbim yardımcımız olsun inş[/QUOTE .!.:36+1 ise ciğerleri gelişmiştir.bende 36+1 de sancılandım suyum gelmişti gece .bi sonraki günde doğurmuştum :):):):)
selam kızlar nasılsınız.?ben uzun zamandır aranıza katılamıyorum bebişlerim şu an 3 aylık oldular. 34 haftalık doğum yaptım gayet iyiler. 15 gün küvezde kaldık ama o zor günler geçti çok şükür. yeni hamile olan ve kucağına alanlara sabır ve sağlık diliyorum. kendinize çok iyi bakın sağlıcakla kalın.
bizler iyiyiz sen ve bebişler nasıl ? bebişleri doğuranlar ortadan yok oldular :):):) bi ben kaldım sanki başlıkta :):):):):
merhaba bende ikizlere hamıley 34 haftalıgım fakat bu ciger gelışmemış olayı ne yaa?? hiç bahsetmedı bana doktorum herkze yapılıyormu??
önlem amaçlı yapılıyor.herkese yapılmıyor.bana yapılmadı.
:26:
36+1 ise ciğerleri gelişmiştir.bende 36+1 de sancılandım suyum gelmişti gece .bi sonraki günde doğurmuştum :):):):)
ayy cnm insallah yüregime serptin bakalım 36+1 neler olucak su an sancım felan yok ama kasıklarımda agarlık çok vaar başları asagıdaymış kısmet kg nasıl iyimi seninkiler kaç kg doğdular merak ettim melitta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?