2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın herkese...
nasılsınız bakalım..benimde kasık ağrım geçti ççok şükür ama bu seferde allah allah niye ağrımıyor diyorum kendi kendime
bel ağrım hafifte olsa var ve arada bulantım...
sizler nasılsınız...
esra85 diğer topiğimizde heyecan var bugün gir de bir bak canım

günaydın kızlar;

bu sabah süt içerken içine 2 kaşık üzüm pekmezi kattım çok güzel oldu şiddetle tavsiye edrim.

bugün kimler doktora gidecek?

günaydın malesef süt içemiyorum miydemi çok kötü yapıyo markete gidip laktossuz süt bakmayada henüz zaman bulamadım..

günaydın herkese
günaydın..

günaydın bende pisikolojimin dışında iyiyim nasıl bi topik bu bende merak ettim..

günaydın bende pisikolojimin dışında iyiyim nasıl bi topik bu bende merak ettim..

diğer topikte testte silik çizgi görmüşler kan testine falan gidecekler çok heyecanlılar...o yüzden dedim...mart ayında bebiş için çalışmaya başlayanlar topiğin adı

senin canım niye sıkkın canım ? sende benim gibi acaba niye ağrı sızı yok diyemi

benden de kocamaannnnnnn kocamannnnnnn sevgiler kayseri me. En son finallerim icin kasimda gelmistim bi daha da ne zaman gelirim bilemiyorummm ama cok isterim tanismayi canim. Aslen kayserili misin neresinde oturuyosun?

evet canım kayseriliyim.alparslan mahallesinde oturuyorum...bende eskişehirde okudum. öğrenciliğin geçtiği şehirr çok kıymetli geliyor, özleniyor. ciddiyim hatunlar, buraya gelecek olursanız haberleşiriz. buluşuruzz kızzz:) ayyy karnımız burnumuzda olur belkide o zamanda, yada kucağımzdaa kuzularımızzz ayyy çok heyecanlııı

herkese günaydın kızlar...
benim de dün gece çok ağrım oldu birden üşümeye başladım mide bulantımda vardı 6 da yattım uyumusum sabahda biraz ağrım vardı ALLAH'DAN geçti bu sefer çok korktum ağlıcak dereceye geldim saat geçti doktorumuda arayamadım bişe oldu sandım ama ALLAH'IMA şükürler olsun şimdilik iyiyim

aaaa çok merak etttimm. hemen giriyorummmmmmmmm, kesin periyle ilgilidir

sercun canımm allah yardımcın olsun..çok merak ediyorum seni.inşallahhh güzel haberlerle geleceksin buraya ve bağıraa bağıraaa müjdee vereceksinn...teyzelerii hemdee 2sininde kalbi gümbür gümbürr atıyor diyeceksiinn inşallahhhhhhhhhhh dualarımız seninle bacım...eşin elde olmayan sebeplerle yanında olamayacakmış canım, kendini ve yeğenlerimizi üzme lütfennn hadi bakalımmmm sabırsızlıklaaa bekliyorummmm haberini

ayy sorma canımya galiba duygusallığa bağladım ben nebileyim öyle sebepsiz ama ağrılarım oluyo benim mesela busabahta vardı şuanda yok..

aman canım dikkat et kendine..

ayy sorma canımya galiba duygusallığa bağladım ben nebileyim öyle sebepsiz ama ağrılarım oluyo benim mesela busabahta vardı şuanda yok..

aman canım dikkat et kendine..

saol cnm ALLAH herkese bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ..

arkadaşlar size dün testlerin resimlerini koyarım demiştim en ince olan test ilk yaptığım test ve daha adete 2 gün varkendi diğer testlerde hep 2 şer gün arayla,
adet günüm geldi geçti halen bir değişiklik yok hatta nerdeyse azaldı gibi bugün 4 de doktora gidecem bakalım ne dicek hayırlısı adet günüm geçelide bugün 11. gün
neyin nesi analamdım giderek artacağı yerde inşallah bir sorun yoktur yarın yazarım neticeyi görüşürüz inş.

Katiliyorum canim daha dikkatli olucam insallah bundan sonra...

Ben de anayurtta oturuyodum...İnsallaahhh canimmmm kayseriye gelebilirsem kesin haber ederim sana, buyuk ihtimalle de bebisler kucakta olur:) hayirlisiyla insallah

canım sen hıc doktora gıtmedın mı gec döllenme fılan olabılır dıycem ama 11 gun gecmıs dıyorsun ben adetım 4 gun gecınce test yaptım silik bekliyordum ılk once ıkıncı cızgı cıktı tabak gıbı yanı hereksın farklı tabı ama kan testı yaptırmalısın ultrasona gırmelısın ıns bebısın senınledır

canımm inşallahh bebeğin seninledir. çok tuhaf giderek silikleşmesi ama en iyi teşhisi doktorun koyacaktır elbette..haberdar et bizide...bol şans...güzel haberlerle gel emi?

merhaba arkadaşlarr günaydın hepinize:)) işyerinde hemen işlerimiz bitirip geldim aranıza.. hepinizz iyisinizdir inşşş hava çok güzel hepimiz için güzel bi gün olsun bugun.. ama nedendir bilmem ben bikaç gündür halsizim, başım ağrıyo, psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi..kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama neden bu iç sıkıntısı çözemedim.. hamilelikten mi onuda bilmiyorum.. öle bulantı gibi belirtilerim de yok..neden midem bulanmıyo deyip duruyorum kendi kendime:) bide benim göbek kocaman oldu sanki şişkinlik varr sizde de oluyor mu?

HIMM canım hakkatten değişik bir durum en iyi sonuç doktor da olacak sanıırım tatlım hayırlısı hakkında inşallah

canım güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah çok güzel olacak umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…