günaydın kızlar;
bu sabah süt içerken içine 2 kaşık üzüm pekmezi kattım çok güzel oldu şiddetle tavsiye edrim.
bugün kimler doktora gidecek?
günaydın..günaydın herkese
günaydın herkese...
nasılsınız bakalım..benimde kasık ağrım geçti ççok şükür ama bu seferde allah allah niye ağrımıyor diyorum kendi kendime
bel ağrım hafifte olsa var ve arada bulantım...
sizler nasılsınız...
esra85 diğer topiğimizde heyecan var bugün gir de bir bak canım
günaydın bende pisikolojimin dışında iyiyim nasıl bi topik bu bende merak ettim..
benden de kocamaannnnnnn kocamannnnnnn sevgiler kayseri me. En son finallerim icin kasimda gelmistim bi daha da ne zaman gelirim bilemiyorummmama cok isterim tanismayi canim. Aslen kayserili misin neresinde oturuyosun?
günaydın herkese...
nasılsınız bakalım..benimde kasık ağrım geçti ççok şükür ama bu seferde allah allah niye ağrımıyor diyorum kendi kendime
bel ağrım hafifte olsa var ve arada bulantım...
sizler nasılsınız...
esra85 diğer topiğimizde heyecan var bugün gir de bir bak canım
3 haftadır beklediğimiz kalp atışını duymak için nihayet son gün geldi ama şehirdışında olan eşim gelemedi( ne yazıkki işlerini bitirememişler.. bu 3. tüp bebeğimiz, iki keseyi görmüştük en son 29 şubatta. daha önceki transferlerimizde eşim yine şehirdışı yurtdışında olurdu sürekli stres yaşardım yetişecek mi yetişemeyecek mi diye ( nihayet 3. denememizde pozitif sonuç aldık. heyecanla yarını bekliyorum. Eşim akşam aradı, maalesef ben yetişemiyorum dedi. Onunla bile sıra beklerken zor ayakta duruyorum. psikolojim iyice bozuldu. Şimdi tek başıma yada ne bileyim eş olmadıktan sonra kim olursa olsun yine de tek başıma hissederek, yarını nasıl atlatacağım.. üstelik Allahım ya olumsuz bir sonuç alırsam ( Allahım sana yalvarıyorum, artık acı bana. Yarın kalp atışlarını duyayım. Hiç olmazsa en azından birinin kini duyayım. Amin.. Kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var. BAna bu gece lütfen dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..
diğer topikte testte silik çizgi görmüşler kan testine falan gidecekler çok heyecanlılar...o yüzden dedim...mart ayında bebiş için çalışmaya başlayanlar topiğin adı
senin canım niye sıkkın canım ? sende benim gibi acaba niye ağrı sızı yok diyemi
aman canım dikkat et kendine..herkese günaydın kızlar...
benim de dün gece çok ağrım oldu birden üşümeye başladım mide bulantımda vardı 6 da yattım uyumusum sabahda biraz ağrım vardı ALLAH'DAN geçti bu sefer çok korktum ağlıcak dereceye geldim saat geçti doktorumuda arayamadım bişe oldu sandım ama ALLAH'IMA şükürler olsun şimdilik iyiyim
ayy sorma canımya galiba duygusallığa bağladım ben nebileyim öyle sebepsiz ama ağrılarım oluyo benim mesela busabahta vardı şuanda yok..
aman canım dikkat et kendine..
Katiliyorum canim daha dikkatli olucam insallah bundan sonra...hatırlatmayı hatırladıkça hatırlatırım canım :) nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum ben. bi kere sıkı tuttun mu devamı da aynı şekilde olur en azından her gün her besin öğününden almayı kendine hedef yap, süt grubu, et grubu, meyve, sebze ve tabi ki prinç,makarna, ekmek grubu... tabi yumurta ve SU SU SU !!!
evet canım kayseriliyim.alparslan mahallesinde oturuyorum...bende eskişehirde okudum. öğrenciliğin geçtiği şehirr çok kıymetli geliyor, özleniyor. ciddiyim hatunlar, buraya gelecek olursanız haberleşiriz. buluşuruzz kızzz:)ayyy karnımız burnumuzda olur belkide o zamanda, yada kucağımzdaa kuzularımızzz ayyy çok heyecanlııı
Eki Görüntüle 372478 Eki Görüntüle 372480 Eki Görüntüle 372479 Eki Görüntüle 372477
arkadaşlar size dün testlerin resimlerini koyarım demiştim en ince olan test ilk yaptığım test ve daha adete 2 gün varkendi diğer testlerde hep 2 şer gün arayla,
adet günüm geldi geçti halen bir değişiklik yok hatta nerdeyse azaldı gibi bugün 4 de doktora gidecem bakalım ne dicek hayırlısı adet günüm geçelide bugün 11. gün
neyin nesi analamdım giderek artacağı yerde inşallah bir sorun yoktur yarın yazarım neticeyi görüşürüz inş.
Eki Görüntüle 372478 Eki Görüntüle 372480 Eki Görüntüle 372479 Eki Görüntüle 372477
arkadaşlar size dün testlerin resimlerini koyarım demiştim en ince olan test ilk yaptığım test ve daha adete 2 gün varkendi diğer testlerde hep 2 şer gün arayla,
adet günüm geldi geçti halen bir değişiklik yok hatta nerdeyse azaldı gibi bugün 4 de doktora gidecem bakalım ne dicek hayırlısı adet günüm geçelide bugün 11. gün
neyin nesi analamdım giderek artacağı yerde inşallah bir sorun yoktur yarın yazarım neticeyi görüşürüz inş.
canım benimkinde 15,7 cm yazıyor yani bu kese boyutumu tabi bilmiyorum bebeğin haftası yazmıyor seninkindede mm miş.1 hafta sonra gidicem kontrole
tatlım 15,7 cm rahim içi genişliği falan olabilir, bu kadar büyümezler bu aşamada :)
3 haftadır beklediğimiz kalp atışını duymak için nihayet son gün geldi ama şehirdışında olan eşim gelemedi( ne yazıkki işlerini bitirememişler.. bu 3. tüp bebeğimiz, iki keseyi görmüştük en son 29 şubatta. daha önceki transferlerimizde eşim yine şehirdışı yurtdışında olurdu sürekli stres yaşardım yetişecek mi yetişemeyecek mi diye ( nihayet 3. denememizde pozitif sonuç aldık. heyecanla yarını bekliyorum. Eşim akşam aradı, maalesef ben yetişemiyorum dedi. Onunla bile sıra beklerken zor ayakta duruyorum. psikolojim iyice bozuldu. Şimdi tek başıma yada ne bileyim eş olmadıktan sonra kim olursa olsun yine de tek başıma hissederek, yarını nasıl atlatacağım.. üstelik Allahım ya olumsuz bir sonuç alırsam ( Allahım sana yalvarıyorum, artık acı bana. Yarın kalp atışlarını duyayım. Hiç olmazsa en azından birinin kini duyayım. Amin.. Kızlar hepinizin duasına ihtiyacım var. BAna bu gece lütfen dua edin. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..
Corum canim sen?
Ankara' dayım canım... :)))
ankara hangi hastane? ben lina ya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?