2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
inşallah canım dualarım seninle ikisininde duyarsın kalp atışlarını.sen inşallah duyda canım olsun daha babası Allahın izniyle .çok birlikte olur sizinle.tek gitme istersen annen,abla,kardeş veya bir arkadaşın al istersen Rabbim yardımcın olsun.

akşam yemek yenedim bir kivi yedi ve süt kanatıp içine bir çay kaşığının ucu kadar türk kahvesi attım doktorum bir fincan kahveyi serbest bırakmıştı

Canim mutlaka edicem hayirli haberlerle gel insallahhh ve butun umutla bekleyenler de tabiki....

hayırlı olsun cnm..
şu 3 gün geçsede bende cumartesi gidip duysam kalp atışını rahatlıyacam vallaha ..

Geçer hayatım rahat ol,sende gidip görürsün pıtpıtları inşallahh..

tatlım çok sevindimmm dimi çok güzel pıt pıtt :)

Evet canım yaa,bi de ışık yanıp söner gibi kalbinin atışını görmek çok enteresandı :)))

maşallah canım darısı başımıza kaçıncı hafta bugün

Sağol canım 7+4'üm hayırlısıyla..Bir an önce herkes güzel haberlerle gelir inşallah

Günaydınn güzel hamiş hanımlarrr

Bugünde güzel olsun inşallah. Güzelce kahvaltımızı yapalım. Çay içeceksek çok açık içiyoruz. Gerçi ben artık çay da içemiyorum. Portakal suyu içiyorum, daha rahat hissediyorum kendimi... Peynir, zeytin, yumurta, veeee içebilirsek süt :)

inşallah cnm inşallahhepimiz duyarız hayırlısıyla ve kucağımıza alırız..

kızlar herkese günaydın ama ben kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum sanki hafif kasığım ağrıyo bide nebileyim içimde garip 1 his var..
bide size bişey sorucam benim bugüne kadar göyüslerim acayip acıyodu ama şuanda acı falan yok..
çok korkuyorum gerçekten cumartesi gelsede gitsem..

tatlım benim de bi ara göğüs ağrım çok kötüydü. uyuyamıyordum bile. ama şimdi geçti. dönem dönem yine olur ağrıların ama sürekli olacak diye bişey yok. dinlen bol bol. sürekli uzan, ayaklarının altına yastık koy, yukarda tut azıcık.

sağol canım nebileyim sanki pisikolojimde bi garip yani kötü düşünüyorum şuanda ama sebebinide bilmiyorum..
of of..

sağol canım nebileyim sanki pisikolojimde bi garip yani kötü düşünüyorum şuanda ama sebebinide bilmiyorum..
of of..

aaa canım moralini yüksek tut. Kendine çok ama çok dikkat et endişelerin varsa. Sürekli dinlen ve güzelce yemeğini ye canım. Otur bi kitap oku, tv izle, olumsuz düşünmemeye çalış.

günaydıınn arkadaşlar nasılsınız biz bugün de çok şükür iyiyiz azcık mide bulantısı ve bel ağrısı var :) cumartesi için gün sayıyorum artık :):18:

güldencim günaydın.zaman zaman duygusal olarak kendini bi iyi bi kötü hisedebilirsin normal bu.benimde 10 gün öncesine kadar göğüslerim acayip ağrıyodu acıyodu,dokunamıyodum.ama 10 gün önce geçti.dr gittim keseyi görmek için hemde durumu anlattım.normaldir dedi dr,zaman zaman acır geçer dedi.kasık ağrım benimde biraz var,dinlen,ayaklarını kaldır uzan geçer canım.

günaydıınn arkadaşlar nasılsınız biz bugün de çok şükür iyiyiz azcık mide bulantısı ve bel ağrısı var :) cumartesi için gün sayıyorum artık :):18:

günaydın cnm şükür Allaha iyiyiz.bel ağrısını napcaz bilmiyorum,ayakta kalmaktanmı acaba diyorum.bazen çok zorluyor.

güldencim ne olur pozitif düşün şuan muhtemel adet tarihin yaklaşmış olabilir kafana takma olabilirmiş böle hafif sancılar olabilirmiş doktoruna sor istiyorsan için rahat etsin diye ama dinlenme imkanın varsa uzan bi film aç bi kitap oku yada benim gibi örgüye başla :):):)):

Gunaydinlarr herkese... Bugun itibariyle dr kontrolume 9 gun kaldi. Allah im butun bekleyenleri sevindirsin insallah...

Kizlar valla sizdeki bu gayrete hayranim ben daha hala tam anlamiyla dikkat edemiyorum kendime aslinda cok onemli zamanlar neyse esracim sen boyle hatirlatmaya devam et..dank ediyo cunku:)

Canim bence de endiseleri at uzerinden bu da bebegini etkiler..belirti hissetmek kadar belirti hissetmemek de dogal. Ben mi cok rahatim bilmiyorum ama keyfini cikarmaya calisiyorum bu zamanlarimin. Hepimiz oyle yapalim bence...

Kizlar valla sizdeki bu gayrete hayranim ben daha hala tam anlamiyla dikkat edemiyorum kendime aslinda cok onemli zamanlar neyse esracim sen boyle hatirlatmaya devam et..dank ediyo cunku:)

hatırlatmayı hatırladıkça hatırlatırım canım :) nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum ben. bi kere sıkı tuttun mu devamı da aynı şekilde olur en azından her gün her besin öğününden almayı kendine hedef yap, süt grubu, et grubu, meyve, sebze ve tabi ki prinç,makarna, ekmek grubu... tabi yumurta ve SU SU SU !!!

günaydın kızlar;

bu sabah süt içerken içine 2 kaşık üzüm pekmezi kattım çok güzel oldu şiddetle tavsiye edrim.

bugün kimler doktora gidecek?

sağol canım evet ben sanıyorum biraz duygusallık yaşıyorum bide en başında korkuyla başladım ya onunda etkisivar galiba ama sağol tatlım bunları duymak iyi geldi..

beysalcım biliyosun ben çalışıyorum ama oturuyorum pek gezmemeye özen gösteriyorum canım ama bu yazdıklarınız beni rahatlatıyo ..

Gunaydinlarr herkese... Bugun itibariyle dr kontrolume 9 gun kaldi. Allah im butun bekleyenleri sevindirsin insallah...
günaydın merrvecim..

sağol mervecim haklısın aslında ama işte bazen elinde olmuyo insanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…