dimi karizmatikkk oğluşum saçlarıda yana taradıkmı ohh yakışıklı
bende şüphelenmeye başladım kayınpederinki olmasındamuzaffer muzo
lavinya sen sabah ne demiştim pipişler midi yok değildi yaa panpişş hiç değildi neydii
benim doktorun tabiri adam pipiloş diyorbende bayılıyorum pipiloş var diyor ya
yağız ,yalçın ,yalın ,yalman,yazgan senin baş harfin ve son harfinden olusuyordimi karizmatikkk oğluşum saçlarıda yana taradıkmı ohh yakışıklı
lavinya sen sabah ne demiştim pipişler midi yok değildi yaa panpişş hiç değildi neydii
oda fena diilmiş, aras kargo diyo bak oğluşumabizim burada çok popiler bir isim aslında ama çok var işttee ondan istemiyom sen birde Y li bişiler bulsana
kızlarrr bebiş odasını beyaz düşünüyorum yaa mavişlerle renklendirmek istiyorum örneğin şu nasıl duvara
Eki Görüntüle 430111
BEN BULURSUN SANDIM ONDAN YAZMADIM Dikkat Bebek Var 2012 İzle -Dikkat Bebek Var- Doğumlara çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs geriyor, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Ve bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap, hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar!
sen delüsünnnnnnadamla iyice aranı açıcan
şimcik bebekli bir flim var o mu? çeşitli milletlerden renk renk bebekleri gösteriyor fragmanında. ???
kaçırmısım valla canımm
senin düştüğün boşluğa geçen 3 dk bakan dr kız yatısı deyince yuvarlandıydım ben canım
ohaagoogda az değill
ayy o ne yaaa... tövbe tövbe... kadın kendini çocuk yapmak için mecbur görünüyor yani.. Rabbim korusun böyle insanlardan kadınlarımızı...
yok kendileri "erkek doğurmuş kadın" onlarama işin garibi bizim bu cahillerin hep 2-3-4 tane kızları birer tane oğulları var
deliyi başka bir deli çekermişşşşsen delüsünnnnnnadamla iyice aranı açıcan
ayy bu güzel bir flm mi sahinus bende izliyeyim ? dikkatimi çektii
moonsun akşam benim kociş ne dese beğenirsin, flm izliyoruzzz kadın kocasına sevgilm diye hitap ediyor,
benimki döndü bana aşkım bişi sorucam dedi, evett dedim, sen neden bana sevgilim demiyorsun dedi
çünkü sevgilim değil kocamsım deyip takıldım ama sevgilim de de arada demz mi Alla noluyor bu kocişeee :44:
adamın içine dokunmuş hayatbanagüzel arada söyle artıkayy bu güzel bir flm mi sahinus bende izliyeyim ? dikkatimi çektii
moonsun akşam benim kociş ne dese beğenirsin, flm izliyoruzzz kadın kocasına sevgilm diye hitap ediyor,
benimki döndü bana aşkım bişi sorucam dedi, evett dedim, sen neden bana sevgilim demiyorsun dedi
çünkü sevgilim değil kocamsım deyip takıldım ama sevgilim de de arada demz mi Alla noluyor bu kocişeee :44:
canım üzülme daha erken doktorun öyle dese bile zamnla düzelebilirSelam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. Eşimle doktorun odasına girdik yine ilk sorduğu soru kanama oldu mu? Sonra önce vajinal sonra abdominal muayene yaptı.Vajinal muayenede plasenta previa marginalis teşhisini tekrar onayladı ve bundan sonra yukarıya pek çıkmaz dedi, kanamadan dolayı erken doğumdan bahsetti (30.haftadan itibaren), tabii ki bunun bir olasılık olduğunu sadece en kötüye hazırlıklı olmamız gerektiğini falan (internetten yeterince yazı okumuştum zaten). Bebişimin bütün organlarını herşeyini tek tek inceledi, her şey çok güzel Allaha şükür. Ultrason yarım saat sürdü neredeyse, böbreğinden safra kesesine herşeyini inceledi. Kesin olarak söylemedi ama arada bir çıkıntı gördü :) :) Bakalım muhtemelen bir oğlumuz olacak. 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşecek. Şu an tam göbek deliğimin çevresinde yavrucuğum. Kendini bir ara göstermedi doktor yerini gösterdi sen dokun, yerini oynatsın bakalım dedi, ben kafasına doğru dokununca kendini gösterdi sıpacık :) Bu arada yorgunluk v.s. yasak hala, bir de ilişki :) :) Bebeğim 132 gr. ve 14.2 cm. boyundaymış :) Demir hapını yeni verdi, bir de az balık yediğim için omega verdi. Her gün 3 büyük bardak süt içmem gerekiyormuş (Kalsiyum için). Bizden haberler böyle. Umarım herkesin durumu iyidir. Sohbetleriniz coşmuş durumda :):)Sizin hızınıza yetişmek zor. Bu arada dualarınızı bizden esirgemeyin, plasentam yukarı çıksın, ne oluuur , normal doğumdan da vazgeçtim mecburen ama erken doğum mu, hayııır
Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. Eşimle doktorun odasına girdik yine ilk sorduğu soru kanama oldu mu? Sonra önce vajinal sonra abdominal muayene yaptı.Vajinal muayenede plasenta previa marginalis teşhisini tekrar onayladı ve bundan sonra yukarıya pek çıkmaz dedi, kanamadan dolayı erken doğumdan bahsetti (30.haftadan itibaren), tabii ki bunun bir olasılık olduğunu sadece en kötüye hazırlıklı olmamız gerektiğini falan (internetten yeterince yazı okumuştum zaten). Bebişimin bütün organlarını herşeyini tek tek inceledi, her şey çok güzel Allaha şükür. Ultrason yarım saat sürdü neredeyse, böbreğinden safra kesesine herşeyini inceledi. Kesin olarak söylemedi ama arada bir çıkıntı gördü :) :) Bakalım muhtemelen bir oğlumuz olacak. 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşecek. Şu an tam göbek deliğimin çevresinde yavrucuğum. Kendini bir ara göstermedi doktor yerini gösterdi sen dokun, yerini oynatsın bakalım dedi, ben kafasına doğru dokununca kendini gösterdi sıpacık :) Bu arada yorgunluk v.s. yasak hala, bir de ilişki :) :) Bebeğim 132 gr. ve 14.2 cm. boyundaymış :) Demir hapını yeni verdi, bir de az balık yediğim için omega verdi. Her gün 3 büyük bardak süt içmem gerekiyormuş (Kalsiyum için). Bizden haberler böyle. Umarım herkesin durumu iyidir. Sohbetleriniz coşmuş durumda :):)Sizin hızınıza yetişmek zor. Bu arada dualarınızı bizden esirgemeyin, plasentam yukarı çıksın, ne oluuur , normal doğumdan da vazgeçtim mecburen ama erken doğum mu, hayııır
adam hayatında atraksiyon istiyor şekerimmmmmmde nolucak
ben eşime neler söyluyorum bak
aşkım
bitanem
sevgilim
hayatımın anlamı
kara gözlüm
hayatım
böcüğüm
kara boncugum
şirinim
kocişim
erkekimnazar değmesin yahuuu içimden geliyorrrr söyluyorum hepsinide hiç şikayetçi değil halinden kayınvalidem de çatlıyor ben söyledikçeeee ohhhhh sefam olsunnnn
aşkım
bitanem
sevgilim
hayatımın anlamı
kara gözlüm
hayatım
böcüğüm
kara boncugum
şirinim
kocişim
erkekimnazar değmesin yahuuu içimden geliyorrrr söyluyorum hepsinide hiç şikayetçi değil halinden kayınvalidem de çatlıyor ben söyledikçeeee ohhhhh sefam olsunnnn
:)) bayıldım kayınvalidende bayılmasın dikkat et tansiyonu düşüverir
Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. Eşimle doktorun odasına girdik yine ilk sorduğu soru kanama oldu mu? Sonra önce vajinal sonra abdominal muayene yaptı.Vajinal muayenede plasenta previa marginalis teşhisini tekrar onayladı ve bundan sonra yukarıya pek çıkmaz dedi, kanamadan dolayı erken doğumdan bahsetti (30.haftadan itibaren), tabii ki bunun bir olasılık olduğunu sadece en kötüye hazırlıklı olmamız gerektiğini falan (internetten yeterince yazı okumuştum zaten). Bebişimin bütün organlarını herşeyini tek tek inceledi, her şey çok güzel Allaha şükür. Ultrason yarım saat sürdü neredeyse, böbreğinden safra kesesine herşeyini inceledi. Kesin olarak söylemedi ama arada bir çıkıntı gördü :) :) Bakalım muhtemelen bir oğlumuz olacak. 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşecek. Şu an tam göbek deliğimin çevresinde yavrucuğum. Kendini bir ara göstermedi doktor yerini gösterdi sen dokun, yerini oynatsın bakalım dedi, ben kafasına doğru dokununca kendini gösterdi sıpacık :) Bu arada yorgunluk v.s. yasak hala, bir de ilişki :) :) Bebeğim 132 gr. ve 14.2 cm. boyundaymış :) Demir hapını yeni verdi, bir de az balık yediğim için omega verdi. Her gün 3 büyük bardak süt içmem gerekiyormuş (Kalsiyum için). Bizden haberler böyle. Umarım herkesin durumu iyidir. Sohbetleriniz coşmuş durumda :):)Sizin hızınıza yetişmek zor. Bu arada dualarınızı bizden esirgemeyin, plasentam yukarı çıksın, ne oluuur , normal doğumdan da vazgeçtim mecburen ama erken doğum mu, hayııır
dimi karizmatikkk oğluşum saçlarıda yana taradıkmı ohh yakışıklı
benim doktorun tabiri adam pipiloş diyorbende bayılıyorum pipiloş var diyor ya
pipiloşşş süper yaaadur akşama eşimede söliyim pipiloşun karnı acıktı filan gibi
beyaz ve yeşil de çok hoş oluyor canım mavi de güzel ben de krem rengi yapacağım sedefli krem
oda güzel olu cnm bebişlere herşeyy yakışırrrrr
aşkım
bitanem
sevgilim
hayatımın anlamı
kara gözlüm
hayatım
böcüğüm
kara boncugum
şirinim
kocişim
tatlım
ayyy bende çok şey derim sevgilim demiyormuşum demek,
mavişim,
hayatım,
aşkım,
böcüküm,
kocişim,
aşkuum,
aramızda espirileştiğimiz daha neler neler yazmiyimmmmmm
benimki de tatlım dememi çok seviyor
ben de bebeğim demesini çok seviyorum, hatta bana bebeğim demeye devam edicek,bebek doğunca da...yoksa kıskanırım benn
Ayyyyy deliiiiii senin bugün de kocişine kanın kaynamış
canımm gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına al oğlunu
pipiloşşş süper yaaadur akşama eşimede söliyim pipiloşun karnı acıktı filan gibi
oda güzel olu cnm bebişlere herşeyy yakışırrrrr
ayyy bende çok şey derim sevgilim demiyormuşum demek,
mavişim,
hayatım,
aşkım,
böcüküm,
kocişim,
aşkuum,
aramızda espirileştiğimiz daha neler neler yazmiyimmmmmm
yaniiii ben bir ara panpişim diyip duruyordummmm
oda bana
bebeğim
bitanem
hayatım
aşkım
karıcım
şirinem diyor en çokkk
benim odun babasının yanında aşkım der evde bulemsu der bir tuhaf bu adammmoda bana
bebeğim
bitanem
hayatım
aşkım
karıcım
şirinem diyor en çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?