2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yağız ,yalçın ,yalın ,yalman,yazgan senin baş harfin ve son harfinden olusuyor

ayy bu güzel bir flm mi sahinus bende izliyeyim ? dikkatimi çektii
sen delüsünnnnnn adamla iyice aranı açıcan

moonsun akşam benim kociş ne dese beğenirsin, flm izliyoruzzz kadın kocasına sevgilm diye hitap ediyor,
benimki döndü bana aşkım bişi sorucam dedi, evett dedim, sen neden bana sevgilim demiyorsun dedi
çünkü sevgilim değil kocamsım deyip takıldım ama sevgilim de de arada demz mi Alla noluyor bu kocişeee :44:

kaçırmısım valla canımm
senin düştüğün boşluğa geçen 3 dk bakan dr kız yatısı deyince yuvarlandıydım ben canım

ay canımm Allahım her iki evlattanda hayrlı sağlıklı nasip etsin aminnnn

ohaa googda az değill

az olur mu neler çıkıyor işyernden bakıyorum ya birde töbe töbeeeeee

evet bizdekilerdede öyle 3 kız 1 erkek 2 kız 1 erkekk filan aman konuşsunlar bıdış duyyuuyorr onları

adam hayatında atraksiyon istiyor şekerimmmmmm de nolucak
ben eşime neler söyluyorum bak

aşkım
bitanem
sevgilim
hayatımın anlamı
kara gözlüm
hayatım
böcüğüm
kara boncugum
şirinim
kocişim
erkekim
nazar değmesin yahuuu içimden geliyorrrr söyluyorum hepsinide hiç şikayetçi değil halinden kayınvalidem de çatlıyor ben söyledikçeeee ohhhhh sefam olsunnnn

Son düzenleme:
adamın içine dokunmuş hayatbanagüzel arada söyle artık
ben eşime eski nişanlım yeni kocamsın demiştim yeni evlendiğimizde baya bozulmuştuuu
yazdığım isimleri gördünmüüüü

ben izlemedim ama kafa dağıtımına iyi geliyor fragmanları :) bir de kendi adından em harflerini at bir isim yarat

canım üzülme daha erken doktorun öyle dese bile zamnla düzelebilir
benim kızkardeşi 6. ayın bitiminden sonra 3 cm açıklıkla 9 ayı tamamladı

Allah şifa versin canımmm inşAllah tez zamanda iyileşirsin normale dönersin tatlımm Allah koruusn bizleri bebeklermizi erken doğumdan aminn dinlen sen

:)) bayıldım kayınvalidende bayılmasın dikkat et tansiyonu düşüverir

benimki de tatlım dememi çok seviyor

ben de bebeğim demesini çok seviyorum, hatta bana bebeğim demeye devam edicek,bebek doğunca da...yoksa kıskanırım benn

Ayyyyy deliiiiii senin bugün de kocişine kanın kaynamış

canımm gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına al oğlunu

Son düzenleme:

oda bana

bebeğim
bitanem
hayatım
aşkım
karıcım
şirinem diyor en çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…