2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sakin ol bakalım inşAllah test sonucun iyidir ve yanılmışlrdır dua et bol bol Rabbim sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah canımmmm Allah korusun bebişlerimizi de bizleridde

çok şükür 2'li tarama ve ense kalınlığı ölçümünde bir sorun çıkmadı kızlar...Fakat yavrucuk yine göstermedi bi taraflarını benim elti merak etti aradı didim böyle böyle aaa benim ki de göstermemişti erkek muhtemelen dedi gösteren kız göstermeyen erkek miş ,çok biliyon diycektim de neyseeee

onlar çok bilir zatennn kız olursa ilk o sevinecek benim oğlum var diyeee gıcıklarr

Canım daha sonucu bilmeden panik yapıp gerilme boşu boşuna. Bugün benim doktorum çok güzel bir şey söyledi. Hiç bir şeye %100 diyemiyoruz, bizim söylediklerimiz olasılık diye. Down sendromu teşhisi konanlar sağlıklı doğabiliyor (yeğenim ve daha bir çok bebek gibi), ikili ve üçlü testi iyi sonuç çıkanlarda da sağlıksız bebek olabiliyor. Tıp bilimine inanıyoruz ama onlar bile hiç bir konuda emin olamıyor. Sıkma tatlı canını. Yarın kötü bir olasılık duysan bile soğukkanlı olmaya çalış. Lütfen sonucunu bizlerle paylaş yarın. Kötü bir şey öğrenirsen üzülme bir de başka doktorda testi yeniden yaptırırsın. Bu şekilde olumlu sonuç alan çok kişi duydum bu forumda.

Son düzenleme:

kızlarrr hakkımda açılan dava davayı kovalıyor anacım
kızların zehirlendiği davada suçluydum berat etmişim
deden kalma ankara oranda bir arsa var büyük hissedar dava açmış bize bende bişey oldu sandım abim dava açılmış deyince direk kızların olayı geldi aklıma
aman alsın arsayı ne yaparsa yapsınn

şimdi medicalparkı aradım sordum. detaylı ultrason 150 tl dedi. istanbulda farklı fiyatlar galiba.

onlar çok bilir zatennn kız olursa ilk o sevinecek benim oğlum var diyeee gıcıklarr

Benim 2 oğlum var Allaha şükür,bir de içimizden kız geçmiyor değil hani...o da kızım olacak diye tutturmuştu oğlu oldu o yüzden merak ediyor

Son düzenleme:

Sağol canım güzel temennilerin için. Ne yalan söyliğim bende 300 civarı bir şeydir diye tahmin etmiştim. Doktorum başka yerde yaptırıp sonuçları bana getirebilirsin dedi ama kendi doktorumun görmesi taraftarıyım. Bakalım en son zorunlu vereceğiz tabi. Bebişimize her şey feda :)

Benim 2 oğlum var Allaha şükür,bir de içimizden kız geçmiyor değil hani...o da kızım olacak diye tutturmuştu oğlu oldu o yüzden merak ediyor

o zaman kızın olsunn canım 2 tane oğlusun varmışşş darıısı hayırlısıyla bizlerin basına hem kız hem ogllan

dediğin gibi ondandır benimkiniin oglu varda çok hava bastı bana ondan dedim

oran çok kıymetli kuzum bence vazgeçme hakkından:)

allah hayırlara çıkarsın inşşş canım yeni öğrendim buldum mesajını gözümden kaçmış çünkükız ben sizlere baya etki mi yapıyorum yoksaeğer öyleyse hakkınızı helal edin:26:
canım içini ferah tut bebeğin kucağına sağsalim gelecek gelmeseydi yeğenim gelmezdi kardeşimin hep kanası oldu kaynanası hiç yatmasına müsade etmedi ama güzeller güzelim geldi genede dünyaya

oran çok kıymetli kuzum bence vazgeçme hakkından:)
biliyorum canım eşimin halaları keçiörende yasıyorlar onlarda aynısını dediler ama verese çokk babamlar 4 kardeşler babam ve bir amcam vefat etti milleti toplamak sorun yanizaten amcamın biriyle karsılaşmak bile istemem
kıymetli olsa bile adam mahkeme açmış artık yok pahasına gidecek:26:

İçin rahat olsun diycem ama gidene kadar olmayacak biliyorum .... Merak etme canım telefonda bilgi vermek istemedikleri için seni ta oralara kadar çağırmışlardır bilmiyorum hangi hastaneye gidiyorsun.Bizim yeğenimize de zeka özürlü doğacak dediler maşallahı var şimdi hiç korkma ve Allahtan ümidini kesme için rahat olsun hem 3'lü test diğer testler kadar dikkate alınacak bir şey değil hatta bu testlerin tamamı TAHMİNİ....

şimdi medicalparkı aradım sordum. detaylı ultrason 150 tl dedi. istanbulda farklı fiyatlar galiba.

Evet yaaa fiyatlar bu cicardaymış galiba hastanelerde, bizim ki sağolsun 4,5 katı:) Neyse daha 4 hafta var, güvendiğim bir kaç doktor ve hastane daha var, bir de onlardan fiyat soracağım.

kötüymüş kuzum neyse hakkınızda hayırlısı ne diyelim rabbim bilir en iyisini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…