arkadaslar bugun cok kotuyum lutfen yardımcı olun bana10 gun once ıkılı test sonucumu aldım sonucum gayet ıyı cıktı ama o sıra kanamam olmustu 10 gun falan doktorum ucluyude yapalım dedı kan alındı.. ve bugun hastaneden aradılar.. zeka testı sonucu ıcın yarın gelebılırmısınız dıye.. bende hayırdır kotu bısey mı oldu deyınce bısey demek ıstemedı gelın burda konusalım daha ıyı olur dedı.. ALLAHIM bana yardım et.. cok kotu oldum.. lutfen bana dua edın yarın kotu seyler duymıyım... sızce neden cagırdılar cevrenızde bu durumda olan varmı ınsallah yoktur..
diyorum beeennn çok komik oluyorrr napiiimmmmm
düşünsene kocişeee pipiloşşummmm dediğinii
komikkk olurnonoşlu şeyleri pek sevmez ama güler
çok şükür 2'li tarama ve ense kalınlığı ölçümünde bir sorun çıkmadı kızlar...Fakat yavrucuk yine göstermedi bi taraflarınıbenim elti merak etti aradı didim böyle böyle aaa benim ki de göstermemişti erkek muhtemelen dedi gösteren kız göstermeyen erkek miş ,çok biliyon diycektim de neyseeee
arkadaslar bugun cok kotuyum lutfen yardımcı olun bana10 gun once ıkılı test sonucumu aldım sonucum gayet ıyı cıktı ama o sıra kanamam olmustu 10 gun falan doktorum ucluyude yapalım dedı kan alındı.. ve bugun hastaneden aradılar.. zeka testı sonucu ıcın yarın gelebılırmısınız dıye.. bende hayırdır kotu bısey mı oldu deyınce bısey demek ıstemedı gelın burda konusalım daha ıyı olur dedı.. ALLAHIM bana yardım et.. cok kotu oldum.. lutfen bana dua edın yarın kotu seyler duymıyım... sızce neden cagırdılar cevrenızde bu durumda olan varmı ınsallah yoktur..
pipiloş bebeğe mi kullanacaksınız yoksa kocişe miben kocişimeee arada panpiş diyordummm
bebeğeee cnm benimçılgınn seniii
delüüü kocişe öyle denir mi heççç
kızlara katılıyorum, bir de sana kocaman gülüyorum çılgın moonsunım benim :)
hiç korkma önemli olan 2'li test sonucudur benim kuzenimin bebeğinde de oldu sapasağlam doğdu zaten ayrıntılı da çıkar bir şey varsa. benimde 3'lü doktora biraz yüksek gelmişti ama 2'li düşük olunca problem yok dedi önemli olan 22li test. zaten 3'lü testte hata çok olduğundan yasaklanıyor. korkma canım..
kızlara katılıyorum, bir de sana kocaman gülüyorum çılgın moonsunım benim :)
huhuuuuuuuuuuuuuvvv çılgınım bendur kayınvalidem geldiğinde iyice çıldırdayımmm şunuu
bna diyorkii " moonsun ayıp ayıp azcık agır durun ismiyle seslen"
ben " ne ayıbı anne o benim aşkımm içimden geliyor "
eşim" anne bak örnek al gelininden kocasının nasılda gönlunu hos tutuyor"
kvalidem" töbeee töbeee"
onlar çok bilir zatennn kız olursa ilk o sevinecek benim oğlum var diyeee gıcıklarr
geçmiş olasun canım. inşallah kazasız belasız 9 ayını tamamlarsın. umutlu ol, moralini bozma. ne güzel bebeğin sağlıklıymış. erkek olmasınada çok sevindim canım.
aklıma geldide beysal jennifer lopez oynuyor bari deseydi.
oyyy oyyy biz eşimle birbirimize bebişim deriz çoğunlukla. bebişimizde geliyor amanınnnn trafik baya karışacak evde :)))
çok pahallıymış orası canım ya. doktor yazdı randevuyu başka bir doktor bakıyormuş aynı hastanede. eşimde tamam dedi fiyatını sormadı bile. başka yerlerde uğraşmayalım şimdi dedi. biz 300-350 yi gözden çıkardık. en fazla o kadardır diye düşünüyorum.
Benim 2 oğlum var Allaha şükür,bir de içimizden kız geçmiyor değil hani...o da kızım olacak diye tutturmuştu oğlu oldu o yüzden merak ediyor
kızlarrr hakkımda açılan dava davayı kovalıyor anacım
kızların zehirlendiği davada suçluydum berat etmişim
deden kalma ankara oranda bir arsa var büyük hissedar dava açmış bizebende bişey oldu sandım abim dava açılmış deyince direk kızların olayı geldi aklıma
aman alsın arsayı ne yaparsa yapsınn
slm kızlar daha önce yazacaktım ama fırsat bulamadım ben eskısıne gore cok daha ıyıym bu ayı kazasız belasız atlatırsam bebegımde benımle 9 ay kalabılecek neyse gecen gece bulemsu ıcın nıyetlenıp yattım...rüyamı anlatmak ıstemıyorum ama bulemsunun BIR OGLU OLACAK INSALLAH ben oyle hissediyorum hislerimde yanılmam ve rüyalarım yalan soylemez bana tabı rabbım once hayırlısını versın....allah hepimizin gönlündekını hakkımızda hayırlı etsın...
allah hayırlara çıkarsın inşşşcanım allaha sükür igneler sayesinde kanamalarım durdu boyle gıderse ınsaalh bebegımı kucagıma alabılecem..bu ay benım ıcın cok onemlı ozellıkle bu ıkı hafta cunku düsen bebegımı 17 haftalıkken düsürdüm buda oyle olacak dıye cok korkuyorum allahım yavrularımızı korusun...hamılelıgımden bu yana hep takıp edıyorum sızı, yazısmalarınızı ama fazla yazamıyordum basından berı hep bulemsunun bebegını cok merak ettım acaba ne olacak dıye birseyi cok merak edersem bır sekılde etkısınde kaldıgım ıcınmı bılmem ama hemen rüyama girer ve genelde cıkar allahın ıznıyle...ama hep diyorum alalhım en basta bıze hayırlı evlat nasıp etsın kız erkek farketmez ... bu gecede senın ıcın niyetlenıp yatayım ozaman :)))) allahım gonlundekını versın canım hayırlısıyla
huhuuuuuuuuuuuuuvvv çılgınım bendur kayınvalidem geldiğinde iyice çıldırdayımmm şunuu
bna diyorkii " moonsun ayıp ayıp azcık agır durun ismiyle seslen"
ben " ne ayıbı anne o benim aşkımm içimden geliyor "
eşim" anne bak örnek al gelininden kocasının nasılda gönlunu hos tutuyor"
kvalidem" töbeee töbeee"
çok hoşsunuzzz kuzum yaa
biliyorum canım eşimin halaları keçiörende yasıyorlar onlarda aynısını dediler ama verese çokk babamlar 4 kardeşler babam ve bir amcam vefat etti milleti toplamak sorun yanioran çok kıymetli kuzum bence vazgeçme hakkından:)
şimdi medicalparkı aradım sordum. detaylı ultrason 150 tl dedi. istanbulda farklı fiyatlar galiba.
biliyorum canım eşimin halaları keçiörende yasıyorlar onlarda aynısını dediler ama verese çokk babamlar 4 kardeşler babam ve bir amcam vefat etti milleti toplamak sorun yanizaten amcamın biriyle karsılaşmak bile istemem
kıymetli olsa bile adam mahkeme açmış artık yok pahasına gidecek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?