2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hulya görmüş canım erkekmiş bebeğin inşAllah

banada ailede herkes erkek dedi topiktede herkesin genelde erkek olunca ben çok umitlenmiştim doktor kız diyince ufak çaplı şok oldum ama eşime belli etmedim tabi o zaten sırıtıyordu

şimcik bebekli bir flim var o mu? çeşitli milletlerden renk renk bebekleri gösteriyor fragmanında. ???

bilmiyorumki tatlım 5 hamile kadının hamilelik dönemini anlatan bir film demişti bir arkadaş ama ismini unutttuuuummmmm

nasıl görmüş anlat bakayımmm

m ile başlayıp t ile biten isim koy malum babasından alıntı mert :) ben de bitmez anacım ama aras kargo koyma:)

aras kargo

kaju ve burcu aldı memmunlarmış :)

siparişimi verdim, :) çok mutlu oldumya artık ay düştüm bişi oldumu düştümü demicem dinlicem.

benim bebişte kız olacak bu arada en hayırlı evlat kızdır, hem ankete göre kasımda en çok erkek doğacakmış kıza da ihtiyaç var :)
halimden anlarsa anam anlar gerisi yalan anlar, 4 kızı olan cennete gidiyormuş hem kız isteyip olamayanlarda var allah isteyipte olmayanlara da versin bebeği hiç olamayanları da düşünün ben 4 sene uğraştım aşılamayla oldu, şükretmek lazım eski kafaları neneleride takmayın kafaya 3günlük ömürleri var konuşurlar bu dünyanın öteki dünyasıda var deyip çenelerini kapatın, ölüm korkusuna daha konuşamazlar.

kız moonsun karikatürü eşimin face duvarından paylaştım kapak olduodun kocişime

bende çınar ismini çok begenıyrm oglum olursa çınar koymayı dusunuyorummm

dimi karizmatikkk oğluşum saçlarıda yana taradıkmı ohh yakışıklı

Allah allah bebekle ne alaka ya, seninkinin aklında bişey varda çaktırmıyo bence...

bende şüphelenmeye başladım kayınpederinki olmasında muzaffer muzo

lavinya sen sabah ne demiştim pipişler midi yok değildi yaa panpişş hiç değildi neydii

m ile başlayıp t ile biten isim koy malum babasından alıntı mert :) ben de bitmez anacım ama aras kargo koyma:)

oda fena diilmiş, aras kargo diyo bak oğluşuma bizim burada çok popiler bir isim aslında ama çok var işttee ondan istemiyom sen birde Y li bişiler bulsana

haklısın canım hamd olsun Allah nasip etti doğru söyluyorsun etrafı bıdışa takmak lazım

nasıl gördüğünü söylemedi sadece senin niyetine yatmış erkek olacağını söyledi rüyaları çıkıyormus inşAllah sen yinede umitlendirmede sonradan benim gibi boşluga düşme tatlımm
kaçırmısım valla canımm
senin düştüğün boşluğa geçen 3 dk bakan dr kız yatısı deyince yuvarlandıydım ben canım

ama banada cevap verin ama kimse hatırlamıyormu amaa yaaa

BEN BULURSUN SANDIM ONDAN YAZMADIM Dikkat Bebek Var 2012 İzle -Dikkat Bebek Var- Doğumlara çeyrek kala yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs geriyor, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Ve bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap, hayat en beklenmedik şeyleri önüne koyar!

ayy o ne yaaa... tövbe tövbe... kadın kendini çocuk yapmak için mecbur görünüyor yani.. Rabbim korusun böyle insanlardan kadınlarımızı...

amin canım... inşallahh güzel güzel giydiririz bebişlerimizi...

yok kendileri "erkek doğurmuş kadın" onlar ama işin garibi bizim bu cahillerin hep 2-3-4 tane kızları birer tane oğulları var

evet annem çok genç arkadaşım gibi... düşünsene en küçük kardeşim 17 yaşında annem 42 yaşında... Rabbim sağlık uzun ömür versin inşallah...

Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. Eşimle doktorun odasına girdik yine ilk sorduğu soru kanama oldu mu? Sonra önce vajinal sonra abdominal muayene yaptı.Vajinal muayenede plasenta previa marginalis teşhisini tekrar onayladı ve bundan sonra yukarıya pek çıkmaz dedi, kanamadan dolayı erken doğumdan bahsetti (30.haftadan itibaren ), tabii ki bunun bir olasılık olduğunu sadece en kötüye hazırlıklı olmamız gerektiğini falan (internetten yeterince yazı okumuştum zaten). Bebişimin bütün organlarını herşeyini tek tek inceledi, her şey çok güzel Allaha şükür. Ultrason yarım saat sürdü neredeyse, böbreğinden safra kesesine herşeyini inceledi. Kesin olarak söylemedi ama arada bir çıkıntı gördü :) :) Bakalım muhtemelen bir oğlumuz olacak. 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşecek. Şu an tam göbek deliğimin çevresinde yavrucuğum. Kendini bir ara göstermedi doktor yerini gösterdi sen dokun, yerini oynatsın bakalım dedi, ben kafasına doğru dokununca kendini gösterdi sıpacık :) Bu arada yorgunluk v.s. yasak hala, bir de ilişki :) :) Bebeğim 132 gr. ve 14.2 cm. boyundaymış :) Demir hapını yeni verdi, bir de az balık yediğim için omega verdi. Her gün 3 büyük bardak süt içmem gerekiyormuş (Kalsiyum için). Bizden haberler böyle. Umarım herkesin durumu iyidir. Sohbetleriniz coşmuş durumda :):)Sizin hızınıza yetişmek zor. Bu arada dualarınızı bizden esirgemeyin, plasentam yukarı çıksın, ne oluuur , normal doğumdan da vazgeçtim mecburen ama erken doğum mu, hayııır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…