yaaa içimden geçen Çınar ama kızlık soyismim benim ki biraz ondan mrın kırın ediyor
yaaa içimden geçen Çınar ama kızlık soyismim benim ki biraz ondan mrın kırın ediyor
bakıyorum durmadan netten canım
süpermişşş eşimin duvarında paylaşayım bunu
yok canım söylemedim adamı umutlandırmak istemiyorum isim sıralayarak olurda kızım olursa üzülür belki
kim gördü kız beni rüyasın da çabuk söyleyinn çabukkk söyleyinnn nasıl gördünüz beniii
nasıl bir elektirik veriyorsam herkes bana erkek diyor
ama banada cevap verin ama kimse hatırlamıyormu amaa yaaa
kızzOlmazz yamannn Başka bull
şimcik bebekli bir flim var o mu? çeşitli milletlerden renk renk bebekleri gösteriyor fragmanında. ???
nasıl görmüş anlat bakayımmmhulya görmüş canım erkekmiş bebeğin inşAllah
banada ailede herkes erkek dedi topiktede herkesin genelde erkek olunca ben çok umitlenmiştim doktor kız diyince ufak çaplı şok oldum ama eşime belli etmedim tabi o zaten sırıtıyordu
m ile başlayıp t ile biten isim koy malum babasından alıntı mert :) ben de bitmez anacım ama aras kargo koyma:)
bilmiyorumki tatlım 5 hamile kadının hamilelik dönemini anlatan bir film demişti bir arkadaş ama ismini unutttuuuummmmm
nasıl görmüş anlat bakayımmm
aras kargo
kaju ve burcu aldı memmunlarmış :)
bende çınar ismini çok begenıyrm oglum olursa çınar koymayı dusunuyorummm
Allah allah bebekle ne alaka ya, seninkinin aklında bişey varda çaktırmıyo bence...
m ile başlayıp t ile biten isim koy malum babasından alıntı mert :) ben de bitmez anacım ama aras kargo koyma:)
siparişimi verdim, :) çok mutlu oldumya artık ay düştüm bişi oldumu düştümü demicem dinlicem.
benim bebişte kız olacak bu arada en hayırlı evlat kızdır, hem ankete göre kasımda en çok erkek doğacakmış kıza da ihtiyaç var :)
halimden anlarsa anam anlar gerisi yalan anlar, 4 kızı olan cennete gidiyormuş hem kız isteyip olamayanlarda var allah isteyipte olmayanlara da versin bebeği hiç olamayanları da düşünün ben 4 sene uğraştım aşılamayla oldu, şükretmek lazım eski kafaları neneleride takmayın kafaya 3günlük ömürleri var konuşurlar bu dünyanın öteki dünyasıda var deyip çenelerini kapatın, ölüm korkusuna daha konuşamazlar.
kaçırmısım valla canımmnasıl gördüğünü söylemedi sadece senin niyetine yatmış erkek olacağını söyledi rüyaları çıkıyormus inşAllah sen yinede umitlendirmede sonradan benim gibi boşluga düşme tatlımm
ama banada cevap verin ama kimse hatırlamıyormu amaa yaaa
kız moonsun karikatürü eşimin face duvarından paylaştım kapak olduodun kocişime
google yazdım ama bulamadım saçmma sapan yazılar çıktı " 5 saniyede hamile bırakan film" giibiiii
esra ameliyat oldğunda ikiz bebişler vardı batmandan gelmişler kalbi delikti kız olanın erkede mevburen yatıs verilmiş yatıyordu hastanede
kadın 35 yasında yoktu 16 yasındaydı büyü kızı ve ikizlerle beraber 10 çocuk vardı ikiis ikiz 5 çocukda ölmüş
kadına dedim senin tarla iyiymiş diye
eşi körpe çocuğu çok seviyormuş çocuklar 1,5 yasına geldiğinde yeni çocuk yapıyorlarmış süt kokulu bebek güzel oluyormuş
haklarını nerde vereceksin kendin korun dedim kuma getirirse o zamn dedi
seni tarla olarak görüyorsa eşin ve çocuk olmadığında arkasını dönüyorsa hiç doğurma bu adama dedim garibim baktı kaldı
hıhhhhhh kaç sayfa konuşmuşsunuz ayıp besizi okumaktan işlerim aksıyor hıhhhhh
maşallah canım çok güzel. giydirmekte nasip olur inşallah. büyük almak daha mantıklı.
emekiiiiiiiiii güzelim sen çık artık. narlıdereden üçyola anca gidersin :))) tatlı yemeği unutma. çikolata ye.
gıcık oluyorum yaaa eşimde çok kızıyor böyle tipleri " kendileri ne kadın değil mi nasıl doğurmuşlar o zaman " diyor
benim yengemlerde bak nasıl konusacaklar artı kayınvalidemle eltim zaten dört köşe olucakta neysee
tam bır kuşak fark var aramızdabenım anneannem 80 yasında
ama sen cok sanslısın genc bı annen oldugu ıcın benım annemın bı suru rahatsızlıgı var ablamnın cocuklarda daha ıyıydı mesela sımdı bana pek yardımı dokunamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?