2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
vipdükkanda kargo bedava, unnado da ek indirim gelmiş

moonsun aziz bebeden bebişe aldığım kot pantolon geldi , çook tatlı minicikkk...iyi ki 6-9 ay almışım

ayy benim babannemler öylelerrrr... benim kızım olacağına bile hııı mıııı kemkümm dediler yaaa sinir ettiler beni... Anneme neler neler etmişler 3 tane kızı var diye... Annem diyo herşeyi duymıcaksın esra, kapıcaksın kulaklarını.. ben dayanamam açarım ağzımı...
bi de halam onlardan çıkarken hala diyo "allah sana bi erkek evlat veriri inşallah" diye arabaya bindik ben başladım bırbır konuşmaya eşim de diyo "boşver onları mı takıcaksın sen, yaşlılar, cahiller" falan diye...

Canlarım ben yavaştan çıkıyorummm, kocişkom gelicek 15 dak. sonra wc falan girerim anca öptümmmmm sizi.

Çok çok dua edinnnn.....

esra ameliyat oldğunda ikiz bebişler vardı batmandan gelmişler kalbi delikti kız olanın erkede mevburen yatıs verilmiş yatıyordu hastanede
kadın 35 yasında yoktu 16 yasındaydı büyü kızı ve ikizlerle beraber 10 çocuk vardı ikiis ikiz 5 çocukda ölmüş
kadına dedim senin tarla iyiymiş diye
eşi körpe çocuğu çok seviyormuş çocuklar 1,5 yasına geldiğinde yeni çocuk yapıyorlarmış süt kokulu bebek güzel oluyormuş
haklarını nerde vereceksin kendin korun dedim kuma getirirse o zamn dedi
seni tarla olarak görüyorsa eşin ve çocuk olmadığında arkasını dönüyorsa hiç doğurma bu adama dedim garibim baktı kaldı

henüz bir öneri ile gelmedi düşünüyormuşş beyefendi benmkileride beğenmiyor kötü mü yaa söylediğim isimler ?

vala isimler güzel ben sadece taylan ismini hiç sevmiyorum yaylan şurdan der gibi geliyor erkeğe oturtamıyorum kuzum. çınar ve yiğit çok güzel isimler:)

aradığında hastane ne diyor ne zaman ckacağı ile ilgili bilgi vermiyor mu :26:

valla ben o hastaneyi yıkardım ya yuh!!! hangi hastaneydi kuzum?

hıhhhhhh kaç sayfa konuşmuşsunuz ayıp be sizi okumaktan işlerim aksıyor hıhhhhh

vipdükkanda kargo bedava, unnado da ek indirim gelmiş

moonsun aziz bebeden bebişe aldığım kot pantolon geldi , çook tatlı minicikkk...iyi ki 6-9 ay almışım
Eki Görüntüle 430042

maşallah canım çok güzel. giydirmekte nasip olur inşallah. büyük almak daha mantıklı.

emekiiiiiiiiii güzelim sen çık artık. narlıdereden üçyola anca gidersin :))) tatlı yemeği unutma. çikolata ye.

gıcık oluyorum yaaa eşimde çok kızıyor böyle tipleri " kendileri ne kadın değil mi nasıl doğurmuşlar o zaman " diyor

benim yengemlerde bak nasıl konusacaklar artı kayınvalidemle eltim zaten dört köşe olucakta neysee

evet canım.. kız benim ananem 61 yaşında, 33-34 yaşında torunu olmuş

tam bır kuşak fark var aramızda benım anneannem 80 yasında
ama sen cok sanslısın genc bı annen oldugu ıcın benım annemın bı suru rahatsızlıgı var ablamnın cocuklarda daha ıyıydı mesela sımdı bana pek yardımı dokunamıyor

aradığında hastane ne diyor ne zaman ckacağı ile ilgili bilgi vermiyor mu :26:
bakıyorum durmadan netten canım

çok şansımız yok kızlarrr hahahahahhaah kocam beni öldürecekkkk
süpermişşş eşimin duvarında paylaşayım bunu

kız sen de beğendin mi ismi ya babası? bir de sabah biri yazıyordu senin için rüya görmüş oğlun oluyormuş:)
yok canım söylemedim adamı umutlandırmak istemiyorum isim sıralayarak olurda kızım olursa üzülür belki
kim gördü kız beni rüyasın da çabuk söyleyinn çabukkk söyleyinnn nasıl gördünüz beniii
nasıl bir elektirik veriyorsam herkes bana erkek diyor

yaaa içimden geçen Çınar ama kızlık soyismim benim ki biraz ondan mrın kırın ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…