kız sen de beğendin mi ismi ya babası? bir de sabah biri yazıyordu senin için rüya görmüş oğlun oluyormuş:)
vipdükkanda kargo bedava, unnado da ek indirim gelmiş
moonsun aziz bebeden bebişe aldığım kot pantolon geldi , çook tatlı minicikkk...iyi ki 6-9 ay almışım
Eki Görüntüle 430042
bizimkilerde erkek bebek düşkünü değiller ama doğunun genelinde var böyle birşey " bebeğin cinsiyeti ne " " kız" " hııı hayırlısı olsun" ben böyle davrananları çok gördümmmkendilerinin cinsiyeti neyse artık
sahinus banada erkek ismi bul gıı
ayy yisinler onu onu giyecek olanıda çok tatlı ama yaaaa
güle güle giysin şekerimmm
henüz bir öneri ile gelmedi düşünüyormuşş beyefendibenmkileride beğenmiyor kötü mü yaa söylediğim isimler ?
aradığında hastane ne diyor ne zaman ckacağı ile ilgili bilgi vermiyor mu :26:
vipdükkanda kargo bedava, unnado da ek indirim gelmiş
moonsun aziz bebeden bebişe aldığım kot pantolon geldi , çook tatlı minicikkk...iyi ki 6-9 ay almışım
Eki Görüntüle 430042
ayy benim babannemler öylelerrrr... benim kızım olacağına bile hııı mıııı kemkümm dediler yaaa sinir ettiler beni... Anneme neler neler etmişler 3 tane kızı var diye... Annem diyo herşeyi duymıcaksın esra, kapıcaksın kulaklarını.. ben dayanamam açarım ağzımı...
bi de halam onlardan çıkarken hala diyo "allah sana bi erkek evlat veriri inşallah" diyearabaya bindik ben başladım bırbır konuşmaya eşim de diyo "boşver onları mı takıcaksın sen, yaşlılar, cahiller" falan diye...
Canlarım ben yavaştan çıkıyorummm, kocişkom gelicek 15 dak. sonra wc falan girerim anca öptümmmmm sizi.
Çok çok dua edinnnn.....
sana taaa önceden de demiştim ya yaman diye soyadınıza da uyuyor :) efeyi seviyorsun madem yaman efe koy ay çok yakıştı walla:) sence ?
evet canım.. kız benim ananem 61 yaşında, 33-34 yaşında torunu olmuş
bakıyorum durmadan netten canımaradığında hastane ne diyor ne zaman ckacağı ile ilgili bilgi vermiyor mu :26:
süpermişşş eşimin duvarında paylaşayım bunuçok şansımız yok kızlarrr hahahahahhaahkocam beni öldürecekkkk
yok canım söylemedim adamı umutlandırmak istemiyorum isim sıralayarak olurda kızım olursa üzülür belkikız sen de beğendin mi ismi ya babası? bir de sabah biri yazıyordu senin için rüya görmüş oğlun oluyormuş:)
kızlar ya burda biriniz bir filmden bahsetmişti hamile 5 kadın falan die ismi neydiii unuttum bulmaya çalışıyorum ama bulamıyoruuummm
vala isimler güzel ben sadece taylan ismini hiç sevmiyorum yaylan şurdan der gibi geliyor erkeğe oturtamıyorum kuzum. çınar ve yiğit çok güzel isimler:)
valla ben o hastaneyi yıkardım ya yuh!!! hangi hastaneydi kuzum?
kaju ve burcu aldı memmunlarmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?