beyaz ve yeşil de çok hoş oluyor canım mavi de güzel ben de krem rengi yapacağım sedefli krem
şirineeeeeee şirine dicem o zaman bundan sonra sanaaaa
kızlar ben çıkarr öpüyorum sizziiiiiiiiiiii
canımm gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına al oğlunu
Allah şifa versin canımmm inşAllah tez zamanda iyileşirsin normale dönersin tatlımm Allah koruusn bizleri bebeklermizi erken doğumdan aminn dinlen sen
canım üzülme daha erken doktorun öyle dese bile zamnla düzelebilir
benim kızkardeşi 6. ayın bitiminden sonra 3 cm açıklıkla 9 ayı tamamladı
Sağolun kızlar. Doktor bu olasılıkları hep hazırlıklı olalım, panik olmayalım diye söyledi, özellikle kanama konusunda. Bakalım, ben ümitliyim plasentamın yukarı çıkması konusunda :) :) Bebeğim sağlıklı olsunda ben 5 ay daha yatarım, ne yapalım :)
Bu arada detaylı ultrason fiyatlarını biliyor musunuz kızlar) Benim gittiğim hastanede 680 lira, tuzluymuş biraz :) Sizde öğrenin tedbirli gidin bence :)
allaha emanet ol canımkızlar ben çıkarr öpüyorum sizziiiiiiiiiiii
benim odun babasının yanında aşkım der evde bulemsu der bir tuhaf bu adammm
benimki de tatlım dememi çok seviyor
ben de bebeğim demesini çok seviyorum, hatta bana bebeğim demeye devam edicek,bebek doğunca da...yoksa kıskanırım benn
Ayyyyy deliiiiii senin bugün de kocişine kanın kaynamış
adamın içine dokunmuş hayatbanagüzel arada söyle artık
ben eşime eski nişanlım yeni kocamsın demiştim yeni evlendiğimizde baya bozulmuştuuu
yazdığım isimleri gördünmüüüü
ben izlemedim ama kafa dağıtımına iyi geliyor fragmanları :) bir de kendi adından em harflerini at bir isim yarat
oda bana
bebeğim
bitanem
hayatım
aşkım
karıcım
şirinem diyor en çokkk
yaniiii ben bir ara panpişim diyip duruyordummmm
beni,m şimdi favorim pipiloşşş
hayatbanagüzel sen benim yazdığım isimleri beğenmedin mi:26:
allaha emanet ol canım
Sağolun kızlar. Doktor bu olasılıkları hep hazırlıklı olalım, panik olmayalım diye söyledi, özellikle kanama konusunda. Bakalım, ben ümitliyim plasentamın yukarı çıkması konusunda :) :) Bebeğim sağlıklı olsunda ben 5 ay daha yatarım, ne yapalım :)
Bu arada detaylı ultrason fiyatlarını biliyor musunuz kızlar) Benim gittiğim hastanede 680 lira, tuzluymuş biraz :) Sizde öğrenin tedbirli gidin bence :)
bu detaylı usg renkli doopler mı oluyor eger oysa burda 1 hastanede 130 tl bırınde 330 tl sankı doğum yapıoyz nekadar ucukmus fıyatı
yaniiii ben bir ara panpişim diyip duruyordummmm
allah seni:) panpiş töbe öbe top tabiri gibi geliyo kulağa ama pipiloş hoş oluyor:)
allah seni:) panpiş töbe öbe top tabiri gibi geliyo kulağa ama pipiloş hoş oluyor:)
pipiloş bebeğe mi kullanacaksınız yoksa kocişe miben kocişimeee arada panpiş diyordummm
pipiloş bebeğe mi kullanacaksınız yoksa kocişe miben kocişimeee arada panpiş diyordummm
bebeğeee cnm benimçılgınn seniii
delüüü kocişe öyle denir mi heçççpipiloş bebeğe mi kullanacaksınız yoksa kocişe miben kocişimeee arada panpiş diyordummm
bu detaylı usg renkli doopler mı oluyor eger oysa burda 1 hastanede 130 tl bırınde 330 tl sankı doğum yapıoyz nekadar ucukmus fıyatı
2. düzey USG olara geçiyor canım, 20. haftada yapılan tarama ultrasonu. Evet oldukça pahalıymış, benim gittiğim hastane tuzlu oldu biraz. Bakalım bir kaç özel hastaneye daha soracağım.
delüüü kocişe öyle denir mi heççç
diyorum beeennn çok komik oluyorrr napiiimmmmm
bebeğeee cnm benimçılgınn seniii
düşünsene kocişeee pipiloşşummmm dediğinii
arkadaslar bugun cok kotuyum lutfen yardımcı olun bana10 gun once ıkılı test sonucumu aldım sonucum gayet ıyı cıktı ama o sıra kanamam olmustu 10 gun falan doktorum ucluyude yapalım dedı kan alındı.. ve bugun hastaneden aradılar.. zeka testı sonucu ıcın yarın gelebılırmısınız dıye.. bende hayırdır kotu bısey mı oldu deyınce bısey demek ıstemedı gelın burda konusalım daha ıyı olur dedı.. ALLAHIM bana yardım et.. cok kotu oldum.. lutfen bana dua edın yarın kotu seyler duymıyım... sızce neden cagırdılar cevrenızde bu durumda olan varmı ınsallah yoktur..
Selam kızlar, şimdi doktordan geliyorum. Eşimle doktorun odasına girdik yine ilk sorduğu soru kanama oldu mu? Sonra önce vajinal sonra abdominal muayene yaptı.Vajinal muayenede plasenta previa marginalis teşhisini tekrar onayladı ve bundan sonra yukarıya pek çıkmaz dedi, kanamadan dolayı erken doğumdan bahsetti (30.haftadan itibaren), tabii ki bunun bir olasılık olduğunu sadece en kötüye hazırlıklı olmamız gerektiğini falan (internetten yeterince yazı okumuştum zaten). Bebişimin bütün organlarını herşeyini tek tek inceledi, her şey çok güzel Allaha şükür. Ultrason yarım saat sürdü neredeyse, böbreğinden safra kesesine herşeyini inceledi. Kesin olarak söylemedi ama arada bir çıkıntı gördü :) :) Bakalım muhtemelen bir oğlumuz olacak. 20. Haftada detaylı ultrasonda kesinleşecek. Şu an tam göbek deliğimin çevresinde yavrucuğum. Kendini bir ara göstermedi doktor yerini gösterdi sen dokun, yerini oynatsın bakalım dedi, ben kafasına doğru dokununca kendini gösterdi sıpacık :) Bu arada yorgunluk v.s. yasak hala, bir de ilişki :) :) Bebeğim 132 gr. ve 14.2 cm. boyundaymış :) Demir hapını yeni verdi, bir de az balık yediğim için omega verdi. Her gün 3 büyük bardak süt içmem gerekiyormuş (Kalsiyum için). Bizden haberler böyle. Umarım herkesin durumu iyidir. Sohbetleriniz coşmuş durumda :):)Sizin hızınıza yetişmek zor. Bu arada dualarınızı bizden esirgemeyin, plasentam yukarı çıksın, ne oluuur , normal doğumdan da vazgeçtim mecburen ama erken doğum mu, hayııır
Aradım buldum, filmin adı- Dikkat bebek var.
adam hayatında atraksiyon istiyor şekerimmmmmmde nolucak
ben eşime neler söyluyorum bak
aşkım
bitanem
sevgilim
hayatımın anlamı
kara gözlüm
hayatım
böcüğüm
kara boncugum
şirinim
kocişim
erkekimnazar değmesin yahuuu içimden geliyorrrr söyluyorum hepsinide hiç şikayetçi değil halinden kayınvalidem de çatlıyor ben söyledikçeeee ohhhhh sefam olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?