2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aaa bak onu yazmamışım bende tatlım çok derim ben baya şey diyorum sanırm

adamın içine dokunmuş hayatbanagüzel arada söyle artık
ben eşime eski nişanlım yeni kocamsın demiştim yeni evlendiğimizde baya bozulmuştuuu
yazdığım isimleri gördünmüüüü

kız normalde çok şeyler derim ama özlüyor beniii çok bir araya gelemiyoz yaaa, ondan diyor
evet canım gördüm düşüneceğimm onlarıda

ben izlemedim ama kafa dağıtımına iyi geliyor fragmanları :) bir de kendi adından em harflerini at bir isim yarat

ay izliyim ben onu dur yaaa merak ettim
yasin aklıma geldi ama görüncemin eşinin adı, kına yakar ismini koyarsam

oda bana

bebeğim
bitanem
hayatım
aşkım
karıcım
şirinem diyor en çokkk

oy oyyy benimki genelde aşkım,tatlım hayatım der

arkadaslar bugun cok kotuyum lutfen yardımcı olun bana 10 gun once ıkılı test sonucumu aldım sonucum gayet ıyı cıktı ama o sıra kanamam olmustu 10 gun falan doktorum ucluyude yapalım dedı kan alındı.. ve bugun hastaneden aradılar.. zeka testı sonucu ıcın yarın gelebılırmısınız dıye.. bende hayırdır kotu bısey mı oldu deyınce bısey demek ıstemedı gelın burda konusalım daha ıyı olur dedı.. ALLAHIM bana yardım et.. cok kotu oldum.. lutfen bana dua edın yarın kotu seyler duymıyım... sızce neden cagırdılar cevrenızde bu durumda olan varmı ınsallah yoktur..

canım benim geçmiş olsun, ben neden çağırdılar bilmiyorum ama, hemen panikleme yine kanama felan olur stresten, inş. kötü bişy demez dualarımız seninle.

geçmiş olasun canım. inşallah kazasız belasız 9 ayını tamamlarsın. umutlu ol, moralini bozma. ne güzel bebeğin sağlıklıymış. erkek olmasınada çok sevindim canım.

Aradım buldum, filmin adı- Dikkat bebek var.

aklıma geldide beysal jennifer lopez oynuyor bari deseydi.

oyyy oyyy biz eşimle birbirimize bebişim deriz çoğunlukla. bebişimizde geliyor amanınnnn trafik baya karışacak evde :)))

çok pahallıymış orası canım ya. doktor yazdı randevuyu başka bir doktor bakıyormuş aynı hastanede. eşimde tamam dedi fiyatını sormadı bile. başka yerlerde uğraşmayalım şimdi dedi. biz 300-350 yi gözden çıkardık. en fazla o kadardır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…