Eki Görüntüle 372478 Eki Görüntüle 372480 Eki Görüntüle 372479 Eki Görüntüle 372477
arkadaşlar size dün testlerin resimlerini koyarım demiştim en ince olan test ilk yaptığım test ve daha adete 2 gün varkendi diğer testlerde hep 2 şer gün arayla,
adet günüm geldi geçti halen bir değişiklik yok hatta nerdeyse azaldı gibi bugün 4 de doktora gidecem bakalım ne dicek hayırlısı adet günüm geçelide bugün 11. gün
neyin nesi analamdım giderek artacağı yerde inşallah bir sorun yoktur yarın yazarım neticeyi görüşürüz inş.
merhaba arkadaşlarr günaydın hepinize:)) işyerinde hemen işlerimiz bitirip geldim aranıza.. hepinizz iyisinizdir inşşş hava çok güzel hepimiz için güzel bi gün olsun bugun.. ama nedendir bilmem ben bikaç gündür halsizim, başım ağrıyo, psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi..kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama neden bu iç sıkıntısı çözemedim.. hamilelikten mi onuda bilmiyorum.. öle bulantı gibi belirtilerim de yok..neden midem bulanmıyo deyip duruyorum kendi kendime:) bide benim göbek kocaman oldu sanki şişkinlik varr sizde de oluyor mu?
evet canım kayseriliyim.alparslan mahallesinde oturuyorum...bende eskişehirde okudum. öğrenciliğin geçtiği şehirr çok kıymetli geliyor, özleniyor. ciddiyim hatunlar, buraya gelecek olursanız haberleşiriz. buluşuruzz kızzz:)ayyy karnımız burnumuzda olur belkide o zamanda, yada kucağımzdaa kuzularımızzz ayyy çok heyecanlııı
Eki Görüntüle 372478 Eki Görüntüle 372480 Eki Görüntüle 372479 Eki Görüntüle 372477
arkadaşlar size dün testlerin resimlerini koyarım demiştim en ince olan test ilk yaptığım test ve daha adete 2 gün varkendi diğer testlerde hep 2 şer gün arayla,
adet günüm geldi geçti halen bir değişiklik yok hatta nerdeyse azaldı gibi bugün 4 de doktora gidecem bakalım ne dicek hayırlısı adet günüm geçelide bugün 11. gün
neyin nesi analamdım giderek artacağı yerde inşallah bir sorun yoktur yarın yazarım neticeyi görüşürüz inş.
merhaba arkadaşlarr günaydın hepinize:)) işyerinde hemen işlerimiz bitirip geldim aranıza.. hepinizz iyisinizdir inşşş hava çok güzel hepimiz için güzel bi gün olsun bugun.. ama nedendir bilmem ben bikaç gündür halsizim, başım ağrıyo, psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi..kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama neden bu iç sıkıntısı çözemedim.. hamilelikten mi onuda bilmiyorum.. öle bulantı gibi belirtilerim de yok..neden midem bulanmıyo deyip duruyorum kendi kendime:) bide benim göbek kocaman oldu sanki şişkinlik varr sizde de oluyor mu?
benim bugün ağrım yok kötü bir şey mi?
ankara hangi hastane? ben lina ya gidiyorum
ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?
çok sinirli hissediyorum kendimi böle çok ağlayasım var bağırasım birilerini dövesim falan ....
çok sinirli hissediyorum kendimi böle çok ağlayasım var bağırasım birilerini dövesim falan ....
benim bugün ağrım yok kötü bir şey mi?
bahar yorgunluğu ve hamilelik birleşince böyle oluyor canım, bu arada kan testi yaptır ve kan değerlerine baktır. ben geçen hafta yaptırdım düşmeye başlamıştı, bu aralar çok önemli ihmal etmeyin. desteklere başlasınlar, bebek için de çok önemli bu. şişkinlik benim baş problemim valla 9 ay olunca ne kadar olacak göbeğim merak ediyorum şimdiden böyleyse:S
ben de 1 gün oluyor, 1 gün olmuyor. dün feci göğüslerim ağrıyordu bugün hiç bir şey yok. olabilir endişe etme :)
ben prof. dr. ahmet erdemin muayenehanesine gidiyorumi doğumda koru hastanesinde olacak canım, sen mine hanıma mı şükran hanıma mı gidiyorsun, doğum nerde olacak?
ben güzin hanımdayım doğum büyük ihtimal hrs de olacak işte olduğum için geç yanıt veriyorum kusura bakmayın
kaç haftalık canım bugün 7. haftamıza giriyoruz geçen hafta tavuk gibi uyuyordum arık makulleşti saatlerim gaz sancısı da azaldı karındaki şilik var hala ama eskisi kadar da değil
ben güzin hanımdayım doğum büyük ihtimal hrs de olacak işte olduğum için geç yanıt veriyorum kusura bakmayın
hadi bakalım hayırlısı ne kadara mal olacak fiyatları biliyor musun?
uuu beybiii
benim de acaişp bi tatlı krizim var yaa devamlı çikolata ve türevleri yemek istiyorum
neden kötü olsun canım bence çok güzel bişey benim ağrılar bi gelip bi gidiyolar gelincede beni acayip korkutuyolar..
hahaha beysal biz en iyisi boş bi alana gidelim avazımız çıktığı kadar bağralımnedersin?
hahaha kapılardan sımıyacaz bence kızlar benimde şimdiden sanki 4 aylık hamileymişim gibi göbeyimvar burda bi arkadşımvar hatta o 5 aylık hamile benim göbeyim ondan daha büyük inana biliyomusunuz hahaha:
ama bahar yorgunluğu ve hamilelik gerçekten ikiside bizi çarptı sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?