2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım keşke bide kan testi yaptırsaydın en güzel sonucu öyle öğrenirdin..

al bebndende okadar miydemde bulanıyo kardelencim ama pisikolojimde iyi değil ayy ne olacak böyle sanki cumartesiye kadar böyle gidecek gibi cumartesi gelsede rahatlasam..

evet ya süper olur, bebişlerimizle gençlik yıllarımıza döneriz :)

hayırlısı olsun canım, inşallah olumsuz bir şey yoktur. dualarımız seninle:)

bende senin gibiyim canım halsiz, sinirli vede midem bulanmıyo. cuma günü 6+1 de doktora gidicem kalp atışaları için.

çok sinirli hissediyorum kendimi böle çok ağlayasım var bağırasım birilerini dövesim falan ....

bahar yorgunluğu ve hamilelik birleşince böyle oluyor canım, bu arada kan testi yaptır ve kan değerlerine baktır. ben geçen hafta yaptırdım düşmeye başlamıştı, bu aralar çok önemli ihmal etmeyin. desteklere başlasınlar, bebek için de çok önemli bu. şişkinlik benim baş problemim valla 9 ay olunca ne kadar olacak göbeğim merak ediyorum şimdiden böyleyse:S

CANIM GÖNLÜNÜ FERAH TUT.....en önemlisi senin sağlığın sonra bebişin...haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar hatta tünaydın ehehe :)

birikmiş işlerimi bitireyim dedim bu saat oldu :)

dün bizim çalışam günümüzdü kocişlee ama akşam yemek yerken bi ağrı girdi kaıskalrıma nası bişey ama öldüüm

idrar yolu ıltıhabım geri döndü sanırırm cunku daha yenı muayene oldm ve hiçbisorun yok ben de ılac aldım bugun

gecen ay kullandıgımdan bakalım ınsallah gecsınde hemen bebıs gelırse bu ay tutunsun idrar yolu ıltıhabı gebe kalmaye engel

biliyosunzu hamişler benden sölemesi erken doğumun ve düşüğünde sebebidir...gebelık boyunca ıdrar tahlıllerınızı

yaptırmayı amaan önemsizdir die ihmal etmeın sakın hele hele kasık agrısını cok fazla yasıyorsanız :)

halen listeye eklenmeyen kaldıysa bana özel msjla ulaşsınlar ekleyeyım

mesaj aralarında yakalamaya calsııorm baktım gerıye doğru ama göremedım

zor oluyo ölee :)

Son düzenleme:
çok sinirli hissediyorum kendimi böle çok ağlayasım var bağırasım birilerini dövesim falan ....

uuu beybiii

benim de acaişp bi tatlı krizim var yaa devamlı çikolata ve türevleri yemek istiyorum

Son düzenleme:
benim bugün ağrım yok kötü bir şey mi?

neden kötü olsun canım bence çok güzel bişey benim ağrılar bi gelip bi gidiyolar gelincede beni acayip korkutuyolar..

hahaha beysal biz en iyisi boş bi alana gidelim avazımız çıktığı kadar bağralımnedersin?

hahaha kapılardan sımıyacaz bence kızlar benimde şimdiden sanki 4 aylık hamileymişim gibi göbeyimvar burda bi arkadşımvar hatta o 5 aylık hamile benim göbeyim ondan daha büyük inana biliyomusunuz hahaha:

ama bahar yorgunluğu ve hamilelik gerçekten ikiside bizi çarptı sanıyorum..

ben de 1 gün oluyor, 1 gün olmuyor. dün feci göğüslerim ağrıyordu bugün hiç bir şey yok. olabilir endişe etme :)

kaç haftalık canım bugün 7. haftamıza giriyoruz geçen hafta tavuk gibi uyuyordum arık makulleşti saatlerim gaz sancısı da azaldı karındaki şilik var hala ama eskisi kadar da değil

hahaha kapılardan sımıyacaz bence kızlar benimde şimdiden sanki 4 aylık hamileymişim gibi göbeyimvar burda bi arkadşımvar hatta o 5 aylık hamile benim göbeyim ondan daha büyük inana biliyomusunuz hahaha:

ama bahar yorgunluğu ve hamilelik gerçekten ikiside bizi çarptı sanıyorum..[/QUOTE]

işin ilginci sabah kalkınca dümdüz, öğle yemeğinden sonra şişmeye başlıyor, akşama davul gibi oluyor. 7 aylık hamile gibi geziyom ortada

uuu beybiii

benim de acaişp bi tatlı krizim var yaa devamlı çikolata ve türevleri yemek istiyorum

sanırım çarpıldık evet ama bende birilerini çarpsam noluuur

benım son adet tarhm 6 subattı ozaman benımkı 6 haftalıkmı 7 haftalıkmı.bıde dr benı 8 hafta olunca kalp atsları ıcın cagrdı ama ben dayanamadm bugun gtcm dra.duyabılırmıyımkı.bıde kan degerm 4500kn karnımdan görememıştı bebegı alttn bkmıstı 3-4 haftlıktı bıde onu merak edıyorum karnımdan göruncekmı dıe eger karnımdan yıne göremezse bu sorun mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…