Benim 2 oğlum var Allaha şükür,bir de içimizden kız geçmiyor değil hani...o da kızım olacak diye tutturmuştu oğlu oldu o yüzden merak ediyor
çok hoşsunuzzz kuzum yaa
yaa kayınvalidem herseyime bir cevap verir kıskanır bizi valla bak eşimde kabul ediyor
ayaklarını öyle yapma şöyle otur şunu yap bunu yap valizlerimizi alır alır odasına koyardı kaldıgımız odada neymştee dagınıklık oluyormuss çıldırtırdı benii inan
idrar yollarımda enfeksiyon olduda idrarımı bazen gece uykumda tutamıyordum onlardayız benim valizlerim gene odasında uyuzunn gece bir uyandım lavaboya yetişeyim derken yok altıma kaçırdımm sabahın 5 inde oturdum ağladım ağladım eşimde ameliyatlı ayagından kalkamıyr senin annen neden böyle diyerkten sinirlerim bozuldu kalktım laf söz ediyor diye gece 5 ten 6.30 kadar elimde çamaşır yıkadım kuruttumda kalkmadan giydimgel de sev şimdi kaynanayı
kızlar eşimden bir isim alabildim yavuz fena değilmiş. ben önermeden kendi dedi
nasıl yavuz ?
nasıl yavuz ?
yaa kayınvalidem herseyime bir cevap verir kıskanır bizi valla bak eşimde kabul ediyor
ayaklarını öyle yapma şöyle otur şunu yap bunu yap valizlerimizi alır alır odasına koyardı kaldıgımız odada neymştee dagınıklık oluyormuss çıldırtırdı benii inan
idrar yollarımda enfeksiyon olduda idrarımı bazen gece uykumda tutamıyordum onlardayız benim valizlerim gene odasında uyuzunn gece bir uyandım lavaboya yetişeyim derken yok altıma kaçırdımm sabahın 5 inde oturdum ağladım ağladım eşimde ameliyatlı ayagından kalkamıyr senin annen neden böyle diyerkten sinirlerim bozuldu kalktım laf söz ediyor diye gece 5 ten 6.30 kadar elimde çamaşır yıkadım kuruttumda kalkmadan giydimgel de sev şimdi kaynanayı
oyy kuzum benim kıyamam ya, ne fena kadınsen bir parça çamaşırda çantana sakla o zaman böyle bişey olursa ya da artık bebek olacak onun çamaşırlarının arasına:)
oyy kuzum benim kıyamam ya, ne fena kadınsen bir parça çamaşırda çantana sakla o zaman böyle bişey olursa ya da artık bebek olacak onun çamaşırlarının arasına:)
insan biraz vicdan sahibi olmalı canım yaa günah ama kızıda var hiç mi korkmuyır yazık
insan biraz vicdan sahibi olmalı canım yaa günah ama kızıda var hiç mi korkmuyır yazık
haklısın bebeğim ne diyeyim çok haklısın
bir elmanın yarısı senin kaynana biri benim kaynanayaa kayınvalidem herseyime bir cevap verir kıskanır bizi valla bak eşimde kabul ediyor
haklısın bebeğim ne diyeyim çok haklısın
hiç rahat değilim ne rahat uyuyorum ne karnım doyuyor tam olarak eşim acıktım diyor da onun bahanesiyle oturup yemek yiyorumm çok yiyorsunuz demeye baslıyr yoksa az ısıt az koy herseye bir laf(( neyseee inşAllah bende bana gelecek gelinde cok tatlı iyi olur
yerleşme sancıları canım korkulacak bişey yok kanaman gelmedikten sonra veya dayanılmaz hale gelmedikten sonraay az önce sağ kasığıma sancı girdii wc ye gittim bişey yoktu bişey yoktur de mi kızlar?
ııı olmaz yavuzkızlar eşimden bir isim alabildim yavuz fena değilmiş. ben önermeden kendi dedi
nasıl yavuz ?
nasıl yavuz ?
bir elmanın yarısı senin kaynana biri benim kaynana
yavuz uyuz demek canım eski türkçede bence başka isim düşünün
güzel:) bizimkiler her şeyde beraber gittikleri gibi isimleride yakın olacak yağız-yavuz:) sevdim
yaa bakkk YAVUZ : İyi, güzel - Mert, cesur güzel anlamı aslındaa ama daha modern olabilirdi
aay evett bir gün aynı üniversiteye giderlermiş :) olur mu olur
ııı olmaz yavuz
aklıma geldi o isim çünkü mustafa sandal bir oğlunun adı yağız dı eş anlamlı diye ikincisini de yavuz koydu ama ben yavuz ismini sevmiyorum aklıma hep kötülük yapan padişah geliyor ne yalan söyleyim zehirli kaftan falan
aynı aynı birde üstte para ister benim kayganaaynılar aynııııeşim hastanede yatıyorda karnım acıktı neyse oda geldi benle dürüm yicezz ben çıkardım parayı da merak ettim cıkaracak mı diye hiç eli cebine gitmedi tam yiyoruzz aaaaa ben verseydim dedi bende ne lluzumu var ben verdim dedim para işlerinde hep sonradan aklına gelir bizdede ilk önce hep annemler mudahale ederler eşimle inatlasırrlar vs insan öyle bekliyor ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?