2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Benim 2 oğlum var Allaha şükür,bir de içimizden kız geçmiyor değil hani...o da kızım olacak diye tutturmuştu oğlu oldu o yüzden merak ediyor

bende hep tersını duydum o uydurmus bencegöstermeyen kız derler genelde benımde bır oglum var sımdıde %80 lık kızım ama saglıklı olsunlar once canım bosver kım ne derse desın

bir elmanın yarısı senin kaynana biri benim kaynana

kızlar eşimden bir isim alabildim yavuz fena değilmiş. ben önermeden kendi dedi
nasıl yavuz ?

aklıma geldi o isim çünkü mustafa sandal bir oğlunun adı yağız dı eş anlamlı diye ikincisini de yavuz koydu ama ben yavuz ismini sevmiyorum aklıma hep kötülük yapan padişah geliyor ne yalan söyleyim zehirli kaftan falan

bir elmanın yarısı senin kaynana biri benim kaynana

aynılar aynıııı eşim hastanede yatıyorda karnım acıktı neyse oda geldi benle dürüm yicezz ben çıkardım parayı da merak ettim cıkaracak mı diye hiç eli cebine gitmedi tam yiyoruzz aaaaa ben verseydim dedi bende ne lluzumu var ben verdim dedim para işlerinde hep sonradan aklına gelir bizdede ilk önce hep annemler mudahale ederler eşimle inatlasırrlar vs insan öyle bekliyor ama nerdeeee

yavuz uyuz demek canım eski türkçede bence başka isim düşünün

yaa bakkk YAVUZ : İyi, güzel - Mert, cesur güzel anlamı aslındaa ama daha modern olabilirdi

güzel:) bizimkiler her şeyde beraber gittikleri gibi isimleride yakın olacak yağız-yavuz:) sevdim

aay evett bir gün aynı üniversiteye giderlermiş :) olur mu olur

ııı olmaz yavuz

yaaa bak şimdi soğudmmm offfffff çok zor bu isim işi

neysem kızlar ben çıkıyorumm öpüyorum sizi çok iyi akşamlarrrr bana isim düşünün emiii

aynı aynı birde üstte para ister benim kayganaaman oğulları 1 aydır gitmiyor bende gidelim demiyorum çok rahatım çoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…