yaaa bak şimdi soğudmmm offfffff çok zor bu isim işi
neysem kızlar ben çıkıyorumm öpüyorum sizi çok iyi akşamlarrrr bana isim düşünün emiii
kızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar
ohhh be iyi sonuçlarla gelmişsin bak nasıl güzel nasıl sevindim oğlusuna kız kardeş geliyor öyle mikızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar
mrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın
Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
ilk bebeğin mi canım çok sevindim senin için :)
mrb arkadaslar bugun ultrasona gırdım calıstıgım hastanede ve bebegım kız gozukuo dr ıkı hafta sonra bıdaha baktır dedı 14+2 gunlukkken baktırdım yanılma olabılırmı sızce sızden mı saklıcam ayol ıcımden hep erkek gecıodu erkek ıstıodum sankıı kızmayın banaaa
İlk bebeğim canım, şimdi çıkıyoruz karnımız çok acıktı yemek yememeiz lazım...
geçmiş olsun canım ne nöbeti geçridin canım bayılma filan mı? başım benimde şiddetli ağrıyor ama daha ilaç almadımm zaten parol ağrıyıda kesmiyor, çıldırıcam baş ağrısındanmrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın
gözünaydın canımTeyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
niye kızalım tatlım hepimizin gönlünden geçen ağır basan tabiki bir cinsiyet vardı Allahın taktiri en iyisini o blir benimde oğlum oluyor.mrb arkadaslar bugun ultrasona gırdım calıstıgım hastanede ve bebegım kız gozukuo dr ıkı hafta sonra bıdaha baktır dedı 14+2 gunlukkken baktırdım yanılma olabılırmı sızce sızden mı saklıcam ayol ıcımden hep erkek gecıodu erkek ıstıodum sankıı kızmayın banaaa
İlk bebeğim canım, şimdi çıkıyoruz karnımız çok acıktı yemek yememeiz lazım...
geçmiş olsun canım ne nöbeti geçridin canım bayılma filan mı? başım benimde şiddetli ağrıyor ama daha ilaç almadımm zaten parol ağrıyıda kesmiyor, çıldırıcam baş ağrısından.
kızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar
Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
geçmiş olsun canım ne nöbeti geçridin canım bayılma filan mı? başım benimde şiddetli ağrıyor ama daha ilaç almadımm zaten parol ağrıyıda kesmiyor, çıldırıcam baş ağrısından
sağol canım benim ben epilepsi hastasıyım epilepsi nöbeti geçirdim baş ağrısıda strese bağlı migren oluyo nöbet sonrası onun ağrısı sanada geçmiş olsun bol bol dinlen
mrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?