2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gidenlere iyi akşamlar bebişlere iyi bakın kızzzzz canı ne isterse yeyin tamam mııı

kızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar

gözün aydın inş onun sonucuda iyi çıkar sen içini ferah tut bence olsa ultrasonda belli olurdu :)

ohhh be iyi sonuçlarla gelmişsin bak nasıl güzel nasıl sevindim oğlusuna kız kardeş geliyor öyle mitest sonucunda iyi çıkacak inşş

mrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın

çook geçmiş olsun canım Allah şifalar versin sana , bebeğinde sende Allaha emanet olun dikkat et çok kendine

mrb arkadaslar bugun ultrasona gırdım calıstıgım hastanede ve bebegım kız gozukuo dr ıkı hafta sonra bıdaha baktır dedı 14+2 gunlukkken baktırdım yanılma olabılırmı sızce sızden mı saklıcam ayol ıcımden hep erkek gecıodu erkek ıstıodum sankıı kızmayın banaaa

merhaba sanırım bir tek ben varım buralarda :)yanılma payı olabilir tabi çok duyuyorum etraftan ama sen yinede kendini kızada hazırla

bende erkek hissediyorum ve erkek olsa daha mutlu olurum gibime geliyor ama eşim kız olsun kız olsun diye tutturmuş durumda. hatta bthcg değerine göre erkek galiba dedim diye nasıl bozuldu aaa erkek mi dedi düşün

geçmiş olsun canım ne nöbeti geçridin canım bayılma filan mı? başım benimde şiddetli ağrıyor ama daha ilaç almadımm zaten parol ağrıyıda kesmiyor, çıldırıcam baş ağrısından

Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
gözünaydın canım

niye kızalım tatlım hepimizin gönlünden geçen ağır basan tabiki bir cinsiyet vardı Allahın taktiri en iyisini o blir benimde oğlum oluyor.

cnm benımde bas agrılarım vardı da tansıyonum yukselmıs hep 11-7 10-6 iken 14-8 cıktı doktorda 1 hafta kontroldeyız hergun ölçucez sende bı tansıyonuna bak ıstersen

canım seni çok merak etti doktor olsaydı söylerdi demekki bir sorn yok şükürler olsunnnn testın de temiz çıkacak inşAllah
kız mı kıızını yesinlerrr annesiiii
kız sayımız artıyor ne güzelll

Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)

canımm hayırlı ugurlu sağlıklı olsun kızın çok seevindimmm kızlarımız artıyorr ohhh

sizleriin merakından girdimmm ayyyyyy

Canım çok çok geçmiş olsun,yanılmıyorsam epilepsin vardı değil mi?
Babamda da vardı,ondan iyi bilirim.Kendine dikkat et,kan inceltici ilaç kullanıyor musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…