canlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
iyi gecelerr..öpüldünüzz..
yaa kayınvalidem herseyime bir cevap verir kıskanır bizi valla bak eşimde kabul ediyor
ayaklarını öyle yapma şöyle otur şunu yap bunu yap valizlerimizi alır alır odasına koyardı kaldıgımız odada neymştee dagınıklık oluyormuss çıldırtırdı benii inan
idrar yollarımda enfeksiyon olduda idrarımı bazen gece uykumda tutamıyordum onlardayız benim valizlerim gene odasında uyuzunn gece bir uyandım lavaboya yetişeyim derken yok altıma kaçırdımm sabahın 5 inde oturdum ağladım ağladım eşimde ameliyatlı ayagından kalkamıyr senin annen neden böyle diyerkten sinirlerim bozuldu kalktım laf söz ediyor diye gece 5 ten 6.30 kadar elimde çamaşır yıkadım kuruttumda kalkmadan giydimgel de sev şimdi kaynanayı
Ben de bi benimki antika bu konuda sanıyordum , bizimki de daha kapıdan girmişim elimi yüzümü yıkamaya gitmişim ki geldim bi baktım çantam yok almış bi de dolabına kaldırmış .... gece ola ki bi işim düştü çantama ulaşmam lazım hoş onlarda destur olmadığı için öyle yattığın odaya kapı vurarak girmekmiş bilmem ne yoktur.....
neden böyleler yaAllahım bizi benzetme sen
canlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
Şahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
Bence yoktur ama yinede ayağını çöp kovasının üzerine uzat bende de iki gündür ağrı vardı günlüğümde yazıyor bilmem ne ağrısı olabilir diye
Günaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
günaydın
ay canım geçmiş olsunnn iyimisin şimdi noluyor biizim topiğe nazara mı geldikyediklerine dikkat et bitanem kıyamam sizee
bilmiyorum kuzucum sanıırm öyle oldu dün doğru düzgün bişi de yiyememiştimki zaten ama ediyorum sağoll fıstığım...
bende 3 ay bitti artık midem bulanmaz diyordum dün işyerinde çok fena oldumm geçer inşallah bu dönemlerde minikler burdayız diyor hep bizee
kuzularımız iyi olsunda artık ne yapalım dayanıcaz onlar için önemli olan sağlıkları
bende 3 ay bitti artık midem bulanmaz diyordum dün işyerinde çok fena oldumm geçer inşallah bu dönemlerde minikler burdayız diyor hep bizee
sen niye durup durup aklıma giriyon kız aaaa
evet canım yaa sağlıklı olsunlar yeterki yavyum sen kocişi kandırıp gitmicekmisin cinsiyet öğrenmeye perşembe günü 1 hafta olack nerdeyseee ay çok sabrlısın
Bdn üç ay da hiç kusmadım sonra da iki kez çıkardım ve rapor aldım ikincisini demir hapı yaptı dr da artık gerek yok dedi o bize kilo olarak dönüyormuş belli bir yerden sonra 16 .hafta bıraktırdı gelişim zaten iyi diye kasılma için de magnezyum verdi hafif de olsa rahatsızlık veriyordu o iyi geliyormuş suya katılıyor portakal suyu gibi
Bdn üç ay da hiç kusmadım sonra da iki kez çıkardım ve rapor aldım ikincisini demir hapı yaptı dr da artık gerek yok dedi o bize kilo olarak dönüyormuş belli bir yerden sonra 16 .hafta bıraktırdı gelişim zaten iyi diye kasılma için de magnezyum verdi hafif de olsa rahatsızlık veriyordu o iyi geliyormuş suya katılıyor portakal suyu gibi
Şahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
Günaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
sen niye durup durup aklıma giriyon kız aaaaperşembe gidemem zaten işten izin alıp sürekli izin alıyorum göze bataar sonram :)
banada 16.haaftadan sorna başlattı artık miden bulanmaz die :)
ya kızlar az önce benimle aynı doğum tarihi olan bir arkadaşla konuştım onu sağlık ocağından aramışlar 17.haftada aşı var die ben kayıt için gittiğimde 20i hafta demişlerdi size ne dediler
benim doktorda kan ilacı yazmadı vitamin A,B,C,D magnezyum, bakır, selenyum, demir, potasyum , kalsiyum içeren bir ilaç yazdı günde 1 tane içiyorum bana hepsini bu karsılar baska ilaca gerek yok dedi bende onu kullanıyorum
kan ilaçları kilo yapar kesinlikle hemde ne kilo yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?