benim doktorda kan ilacı yazmadı vitamin A,B,C,D magnezyum, bakır, selenyum, demir, potasyum , kalsiyum içeren bir ilaç yazdı günde 1 tane içiyorum bana hepsini bu karsılar baska ilaca gerek yok dedi bende onu kullanıyorum
kan ilaçları kilo yapar kesinlikle hemde ne kilo yapar
canım hayırdır noldu yaaa? merak ettik dün seni. neden raporluydu kiii???
günaydın fıstığımmmmmmmmmmm.... ayy sen niye taşıyosun ama kızarım bakkkkarkadaşın taşısaydııı.dikkat et, uzat ayaklarını çabuk
günaydın canımmm ayy geçmiş olsun yaaa. çay ve elma iyi gelir diye biliyorum, dikkat et kendine...
kahvaltımızı yapıp geliyoruz kuzularrrrr
kilo yaptığının en bariz örneği karşınızda duruyor 2 yılda 20 kilo aldım birden şiştim filinta gibi iken artık duba gibi oldum ama mecbur kullanıyordum kan seviyem düşüğünde altında kritik bir durumdaydı ancak düzelttim şimdide bebişim için içiyorum ne yapalım sonucunda kilo alacaksakda bebişim için değer
Yani demir ilacı bizim kızları kilo aldıran o
canımm hoşgeldinnn arkadaşım başka serviste amabundan sonra gerekirse evde yapıp çıkıcam kahvaltımı of of inşAllah bebeğim iyidir uzattım ayaklarımı sandalyeye
bende canım kan ilaçları yuzunden 22 kilo almıstım vucudum catlamıstıbırakınca kan seviyemde dusuyordu 6 yıl boyunca kullandım ben çok yogun adet oluyordum oda bende kansızlık yapıyordu doktorlar care bulamadılr çok şükür hamile kaldım kansızlık bitti çünkü adet olmuyorum
ben daha öncede kansızlık nedeniyle kullanmıştım kilo aldırmadı bana... balık hapı da aynı şekilde... bünyeden bünyeye değişiyor.
canım işyerinde buzdolabınız yokmu? ben peynir zeytini oraya koyuyorum, günlük yumurta domates ekmek alıyorum yanıma...bi de meyve. sen niye öyle toptan taşıyosun kiiii
lohusayken acısı çıkıcak adet olmamamnın, toptan olucaz
Günaydınn anneciklerr ve dünya tatlısı mis kokulu melek bebişleriiii
Annesininbirtanesi ve beysalımm çok geçmiş olsunn, dikkat edin kendinize salgın var herhalde, çevremde de o kadar çok kişi var ki hastalanan. umarım çabucak atlatırsınız
kız bir oku hayatını vikipediden anlarsın insanları ayıran oğullarını öldüren o
canım seni çok merak etti doktor olsaydı söylerdi demekki bir sorn yok şükürler olsunnnn testın de temiz çıkacak inşAllah
kız mı kıızını yesinlerrr annesiiii
kız sayımız artıyor ne güzelll
canımm hayırlı ugurlu sağlıklı olsun kızın çok seevindimmmkızlarımız artıyorr ohhh
sizleriin merakından girdimmm ayyyyyy
canlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
iyi gecelerr..öpüldünüzz..
sağ ile yazıyorum günaydın hadi bakalım rast gele
Şahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
Günaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
bende 3 ay bitti artık midem bulanmaz diyordum dün işyerinde çok fena oldumm geçer inşallah bu dönemlerde minikler burdayız diyor hep bizee
Bdn üç ay da hiç kusmadım sonra da iki kez çıkardım ve rapor aldım ikincisini demir hapı yaptı dr da artık gerek yok dedi o bize kilo olarak dönüyormuş belli bir yerden sonra 16 .hafta bıraktırdı gelişim zaten iyi diye kasılma için de magnezyum verdi hafif de olsa rahatsızlık veriyordu o iyi geliyormuş suya katılıyor portakal suyu gibi
yok canım ya yemekhanede büyük varda herkes karıstırıyor ben en iyisi evde ypayım günlük 1 lt içme suyu tasıyorum evden işyerininki midemi bulndırıyor meyve peynir zeyin ekmek su diyerekten baya ağırlastı
evet yaa ama ben bir adette 25-35 tane ped bitirdiğimden bana iyi geldi tatil
dün akşam eşimede söledim baktık oda soğudu canım yavuz ismindenbaşka isim aramaktayızz
bak kızlarda varmışşşş artıyor hakkaten, erkeklerin pipileri hemen belli oluyor ondan bir ara çok erkek çıktı demekki, kızlar geç belli oluyor şimdi kızlard sıra
canım geçmiş olsunnbu çiçekler oğluşumdan sizeeeeee , bizde merak ettik nerdesin diye, ohh annen bakar sana kendine gelirsin cnm, haydi yetişş bakalım
günaydın cnm topiği açmışsınızz erkencisinizzzzzbu gün havada güneşli ohh iyi olur inşallahhh
günaydın annelerin en yaramazıen eğlencelisiiii
3 kilodan bişi olmaz tatlım
aaaaa canım ishal hamişlikte çok kötü, bişiler yiyebiliyormusun bol su içmen lazım, ishal olduğumuz zamanlarda doktor bir günde geçmezse 2. gün gel su takviyesi serum yapalım diyorlar geçmediyse bir ara istersen doktorunu ?
çok geçmiş olsun canım
3,5 ay sonra geçti bnm ama arada sabah bulantım oluyor onun dışında kokuya olan alerjimm geçti
tatlım bu elevt demir hapı mı ? farklı mı, bu arada ne kasılması var sende geçtiğimiz 2 gece uykumda bacağıma kramp girmişti çok acıdııı :2:, doktor 1 kilo aldığımı görünce bana kan hapı yazdı ama 20. haftada kullan dedi :26: ya kan tahlili yapmadan mı veriliyor ? 1 ay sonra gel dediği için şimdiden yazayım dedi, ama benim içime yatmadı ?
Annesininbirtanesi ve beysalımm çok geçmiş olsunn, dikkat edin kendinize salgın var herhalde, çevremde de o kadar çok kişi var ki hastalanan. umarım çabucak atlatırsınız
dün akşam eşimede söledim baktık oda soğudu canım yavuz ismindenbaşka isim aramaktayızz
günaydın tatlımmmm3 kg dan bişi olmaz belki ama benm çok sancım var geçer inşAllh
kanama kaç gün sürüyor bileniniz var mı bir de sancılı oluyor mu?
lohusayken acısı çıkıcak adet olmamamnın, toptan olucaz
hayatbanagüzel
canım doktor banada dedi bugün geçmezse arıyacam bakalım korkuyorum wc e gitmeye bol bol su içiyorum tatlım midem bulanasaya kadar ...
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
benim bu istifra sorunum geçmedi, geçmiyor. akşam güzel güzel yemeğimi yedim. sonra hemen gittim hepsini çıkardım, aynı anda da burnumdan kan fışkırdıneremle uğraşacağımı şaşırdım. sonra ancak biraz meyve yiyebildim. baş ağrım gece boyu devam etti. zor bir gece geçirdim helak oldum.
ben nasıl besleneceğim ya((((( sabah tartıldım hala -1 deyim. h.sonu o kadar yemiştim oysa. nereye gitti bunlar ?????? bebişim için çok üzülüyorum. doktor artık kilo almalısın dedi. ben kusa kusa nasıl alıcam kilo yaaaa. kahvaltı ederken bile öğürüp durdum her an onlarda çıkabilir.
geçmişe bakayım biraz.
geçmiş olsun canım dikkat et kendinecanlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
iyi gecelerr..öpüldünüzz..
günaydın canım erkencisin genesağ ile yazıyorum günaydın hadi bakalım rast gele
kız 3 kg seyle kahvaltımı yapacaksın sennnnnŞahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
ağrı normal tatlım dün dedim ya benim de var bebişler büyüyorlar artıkBence yoktur ama yinede ayağını çöp kovasının üzerine uzat bende de iki gündür ağrı vardı günlüğümde yazıyor bilmem ne ağrısı olabilir diye
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGünaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
günaydın canımmmmGünaydınn anneciklerr ve dünya tatlısı mis kokulu melek bebişleriiii
lohusayken daha kötü olacak leke az gelse bile lohusa kanı kokmuş balık gibi kokuyorr:96:süt kokuyoruz kan kokuyoruzlohusayken acısı çıkıcak adet olmamamnın, toptan olucaz
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
benim bu istifra sorunum geçmedi, geçmiyor. akşam güzel güzel yemeğimi yedim. sonra hemen gittim hepsini çıkardım, aynı anda da burnumdan kan fışkırdıneremle uğraşacağımı şaşırdım. sonra ancak biraz meyve yiyebildim. baş ağrım gece boyu devam etti. zor bir gece geçirdim helak oldum.
ben nasıl besleneceğim ya((((( sabah tartıldım hala -1 deyim. h.sonu o kadar yemiştim oysa. nereye gitti bunlar ?????? bebişim için çok üzülüyorum. doktor artık kilo almalısın dedi. ben kusa kusa nasıl alıcam kilo yaaaa. kahvaltı ederken bile öğürüp durdum her an onlarda çıkabilir.
geçmişe bakayım biraz.
bu da sana ders olsun canım... bi daha bişi taşıma... eşin getirsin olmazsa... Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?