dün akşam eşimede söledim baktık oda soğudu canım yavuz ismindenbaşka isim aramaktayızz
bak kızlarda varmışşşş artıyor hakkaten, erkeklerin pipileri hemen belli oluyor ondan bir ara çok erkek çıktı demekki, kızlar geç belli oluyor şimdi kızlard sıra
canım geçmiş olsunnbu çiçekler oğluşumdan sizeeeeee , bizde merak ettik nerdesin diye, ohh annen bakar sana kendine gelirsin cnm, haydi yetişş bakalım
günaydın cnm topiği açmışsınızz erkencisinizzzzzbu gün havada güneşli ohh iyi olur inşallahhh
günaydın annelerin en yaramazıen eğlencelisiiii
3 kilodan bişi olmaz tatlım
aaaaa canım ishal hamişlikte çok kötü, bişiler yiyebiliyormusun bol su içmen lazım, ishal olduğumuz zamanlarda doktor bir günde geçmezse 2. gün gel su takviyesi serum yapalım diyorlar geçmediyse bir ara istersen doktorunu ?
çok geçmiş olsun canım
3,5 ay sonra geçti bnm ama arada sabah bulantım oluyor onun dışında kokuya olan alerjimm geçti
tatlım bu elevt demir hapı mı ? farklı mı, bu arada ne kasılması var sende geçtiğimiz 2 gece uykumda bacağıma kramp girmişti çok acıdııı :2:, doktor 1 kilo aldığımı görünce bana kan hapı yazdı ama 20. haftada kullan dedi :26: ya kan tahlili yapmadan mı veriliyor ? 1 ay sonra gel dediği için şimdiden yazayım dedi, ama benim içime yatmadı ?
ay milanom gelmişşşnerdesin kuzu sen merak ettim dün baktın kaçtın dimiiiiii
ne güzel bi günaydın bu böyleeeeegünaydın canımmm.. dün pek yoktun burda sen de...
bir de grip salgını var, uzak durun hastalardan... bebeğin beyin gelişimini bile etkiliyormuş hamile kadının grip olması.
canımmm ruyamda seni gördüm bennn... ama şuan nasıl gördüğümü hatırlamıyorummmm
yavuz isminin nesi var ki???
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
benim bu istifra sorunum geçmedi, geçmiyor. akşam güzel güzel yemeğimi yedim. sonra hemen gittim hepsini çıkardım, aynı anda da burnumdan kan fışkırdıneremle uğraşacağımı şaşırdım. sonra ancak biraz meyve yiyebildim. baş ağrım gece boyu devam etti. zor bir gece geçirdim helak oldum.
ben nasıl besleneceğim ya((((( sabah tartıldım hala -1 deyim. h.sonu o kadar yemiştim oysa. nereye gitti bunlar ?????? bebişim için çok üzülüyorum. doktor artık kilo almalısın dedi. ben kusa kusa nasıl alıcam kilo yaaaa. kahvaltı ederken bile öğürüp durdum her an onlarda çıkabilir.
geçmişe bakayım biraz.
uff genemi çıkardın burnun kusmandan dolayı kanamıştır benimde göz damarım kanadı ve 15 gün kanlı bir gözle gezdim canımGünaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
benim bu istifra sorunum geçmedi, geçmiyor. akşam güzel güzel yemeğimi yedim. sonra hemen gittim hepsini çıkardım, aynı anda da burnumdan kan fışkırdıneremle uğraşacağımı şaşırdım. sonra ancak biraz meyve yiyebildim. baş ağrım gece boyu devam etti. zor bir gece geçirdim helak oldum.
ben nasıl besleneceğim ya((((( sabah tartıldım hala -1 deyim. h.sonu o kadar yemiştim oysa. nereye gitti bunlar ?????? bebişim için çok üzülüyorum. doktor artık kilo almalısın dedi. ben kusa kusa nasıl alıcam kilo yaaaa. kahvaltı ederken bile öğürüp durdum her an onlarda çıkabilir.
geçmişe bakayım biraz.
mrb arkadaslar bugun ultrasona gırdım calıstıgım hastanede ve bebegım kız gozukuo dr ıkı hafta sonra bıdaha baktır dedı 14+2 gunlukkken baktırdım yanılma olabılırmı sızce sızden mı saklıcam ayol ıcımden hep erkek gecıodu erkek ıstıodum sankıı kızmayın banaaa
kızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar
mrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın
Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
canlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
iyi gecelerr..öpüldünüzz..
Şahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
canım seni çook merak ettik çok geçmiş olsun rahtsızlıgın ne umarım kötü birşey yokturdur özledik seniiii geçmişş olsuntez zamanda aramızda görmek istiyoruzzzz
Günaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
güzelim seni çok merak ettim neyin var kuzum şimdi nasılsın önemli birşey yok ya inşallahh...
Günaydınn anneciklerr ve dünya tatlısı mis kokulu melek bebişleriiii
Annesininbirtanesi ve beysalımm çok geçmiş olsunn, dikkat edin kendinize salgın var herhalde, çevremde de o kadar çok kişi var ki hastalanan. umarım çabucak atlatırsınız
günaydın şekerlerrrr nasılsınızbakalım beni bugun küçük bir tekme uyandırdır pıt değildi bu baya baya sert geldi bana babasının işe geç kalmasını istemedi sıpam
geçmiş olsun canım dikkat et kendineözlettin biz seni
günaydın canım erkencisin gene
kız 3 kg seyle kahvaltımı yapacaksın sennnnnarkadaşında getirmişdir birşeyler nasıl bitireceksiniz bakımmm
sabaha kadar rüyamda baklava börek yedim sen deyince aklıma geldi yediklerimhiç adını bile bilmediğim bir helvadan koca bir tabak yedim bu hamilelik beni uykularım da çok obur yaptı yaaaa
ağrı normal tatlım dün dedim ya benim de var bebişler büyüyorlar artık
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
günaydın canımmmm
lohusayken daha kötü olacak leke az gelse bile lohusa kanı kokmuş balık gibi kokuyorr:96:süt kokuyoruz kan kokuyoruz
yasemin kendiminki bitti zihnimin arka tarafından sena isim arıyorum :44:demir haı canım elevit bildiğim kadarıyla senin kilonda bişey yok dr u dinle bu arada demir hapı tabiiki herkeste kilo aldırır diye bir kaide yok ama genelleme olunca kilo almayanlar istisna oluyor :)
Kuzumm kaçar mıyım hiiç pazartesi olunca işler yoğun oluyor, tam yazıyordum sizlere başka iş çıktı gitmek zorunda kaldımbugün erkenden geldik ama
Demir ilacına normlde ben de 20.hft başlyacaktım ama kan düzeyim sınırın altına düşünce hemen başlattı dr., umarım şişirmez çokpek iyi değil çünkü mazimiz kendisiyle
kızlar herkese günaydın hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsuun aman dikkat ediniz lütfen kendinize..
gerçi hasta olacağı varsa insanın nekadar dikkat edersen et oluyo mutlaka..
kızlar size bi haberimvar çin takvimi bende yanıldı benim kızım oluyooooooooooo:
günaydın şekerlerrrr nasılsınızbakalım beni bugun küçük bir tekme uyandırdır pıt değildi bu baya baya sert geldi bana babasının işe geç kalmasını istemedi sıpam
lohusayken daha kötü olacak leke az gelse bile lohusa kanı kokmuş balık gibi kokuyorr:96:süt kokuyoruz kan kokuyoruz
aaaaaaaa hayır olsunnn canım, ayy hatırlamaya çalış çatlarımm
daha önce Burcu da görmüştü
yavuz ismini eşim beğenmişti arakadaşlar pek iyi yorumlar yapmadılarkötü bir hükümdarın ismimiymiş neymiş, eski dilde tuhaff anlamı varmış felannn kızlar demişti, akşamda eşim bakmış benzer bişiler söledi ama ben hatırlamıyom uyuklamşımm
günaydın cnm ama böle olmaz kii( doktor bulantı ilacı verdi mi ? ay sanada eziyettt kusmak çok kötüüüü ilk 3 ayım zor geçmişti
Allah kolaylık versin geçsin biran önce inş.
canım her bünyede değişik oluyor bazılarını süt koruma dedikleri kanama oluyor en fazla 20 gün sonra bebiş sütten ayrılana kadar kanam olmuyorkanama kaç gün sürüyor bileniniz var mı bir de sancılı oluyor mu?
evet canım benim kanamam az olur doktoruma doğum yaptığımda sormuştumlohusa kanaması mı bilmem en uznu 45 gun diye biliyorum bulemsunun 10 gun surermiş değişkenlik gösteriyor sanırsam
geçmişe bakayım biraz.
lohusa kanaması mı bilmem en uznu 45 gun diye biliyorum bulemsunun 10 gun surermiş değişkenlik gösteriyor sanırsam
geçmiş olsun canım dikkat et kendineözlettin biz seni
günaydın canım erkencisin gene
kız 3 kg seyle kahvaltımı yapacaksın sennnnnarkadaşında getirmişdir birşeyler nasıl bitireceksiniz bakımmm
sabaha kadar rüyamda baklava börek yedim sen deyince aklıma geldi yediklerimhiç adını bile bilmediğim bir helvadan koca bir tabak yedim bu hamilelik beni uykularım da çok obur yaptı yaaaa
ağrı normal tatlım dün dedim ya benim de var bebişler büyüyorlar artık
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
günaydın canımmmm
günaydınnnn canımm, kız yoksa seninki erkek mi öyle güçlü tekmeler savuruyor futbolcu gibi
ayy canımmmbana isim bakıveriyorrr
kan hapı demir hapı aynı şey mi ? ben hayatımda ömrümde kullanmadım hiçbirini kan seviyem hiç düşmemişti :26: ayy alırsam birde yaaa bu kanımı ölçmeden neden verdiki offffffff aklıma yatmıyooo
bak banada 20. haftada dedi, kilomu aldırıyor yaaaaaaaa içmek istemiyorumm :84::84:
günaydın canım gözün aydınnn amanda aman kızlar çoğalıyor anketi oylamayı unutmayınnn, sağlıkla al kucağınaa canm
kızlar herkese günaydın hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsuun aman dikkat ediniz lütfen kendinize..
kızlar size bi haberimvar çin takvimi bende yanıldı benim kızım oluyooooooooooo:
yaa bakkk YAVUZ : İyi, güzel - Mert, cesur güzel anlamı aslındaa ama daha modern olabilirdi
aay evett bir gün aynı üniversiteye giderlermiş :) olur mu olur
kızlar merhaba...bugün iki dr gittim biri özelde biri devlette...kendi dr um ikili testte kan sonucuna kafanı takma benimi için önemli olan ultrason dedi...2 hafta sonra beni ayrıntılı ultrasona alcakmış...sonra özelde gittim dr bey ultrasonda yarım saat falan inceledi tüm oluşumları normal ben riskli bir durum görmüyorum şimdilik dedi...üçlü test sonuçlarım persembe cıkacakmış şimdi onu merakla bekliyorum cinsiyet konuusuna gelince her iki dr da kıza benzetiyorum ama kesin değil dediler...pipiyi görmuyorum büyük ihtimalle kız dediler....benden hAberler bu kadar
mrb arkadaşlar nasılsınız ben kötüyüm bebeğimle ilgili bi sorun yok çok şükür ama kendim çok kötüyüm dün öğleden sonra nöbet geçirdim kendime geldiğimde bebeğim kasılmış karnımda çok korktum bugün hemen usg ye girdim çok şükür iyi ama çok korktum dünden beri baş ağrısı çekiyorum almadığım ağrı kesici kalmadı ama hala ağrıyor bi bakıyım dedim sizlere dua edin bana lütfen uzun bi süre giremezsem herkes kendine iyi baksın
Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)
canlarım merhaba...bugun gelemedım aranıza..biraz rahatsızlandım...raporluydumm...şimdi daha iyiyim hamdolsunn...bugun tam gün annemdeydim...dinlendim bol bol....özledim sizi..şimdi geçmişi okuyupp yarına yetişcemm sizee inşallahh...
iyi gecelerr..öpüldünüzz..
Şahinus yine benden önce gelmiş açmış topiğiiiii
günaydın şekerler tatlılar ballar börekler vve sevgili miniklerriiiiiii
nasılsınız canlar bugün arkadaşıma ve kendime kahvaltılık meyve vs getireyim dedim 3 kg taşıdık 10 dakika hemen ağrım başladıumarım kötü birşey yokturdur
korkma bişey yoktur anneciği:)
Günaydın kuzular dün akşam birden fenalaştım ishal olmuşum aama nasıl bişi anlatamam 40 dk wcden çıkamadım resmen kötüydü işten gittiğim gibi yattm şimdi daha iyiyim çok şükür umarım devam etmez...
geçmiş olsun tatlım
bende canım kan ilaçları yuzunden 22 kilo almıstım vucudum catlamıstıbırakınca kan seviyemde dusuyordu 6 yıl boyunca kullandım ben çok yogun adet oluyordum oda bende kansızlık yapıyordu doktorlar care bulamadılr çok şükür hamile kaldım kansızlık bitti çünkü adet olmuyorum
çok uzun süre kullanmışsın kuzum benim
lohusayken acısı çıkıcak adet olmamamnın, toptan olucaz
evet ya:)
yok canım ya yemekhanede büyük varda herkes karıstırıyor ben en iyisi evde ypayım günlük 1 lt içme suyu tasıyorum evden işyerininki midemi bulndırıyor meyve peynir zeyin ekmek su diyerekten baya ağırlastı
sandviç yapıyorum ben günlük bir de meyve ne kadar yiyeceksem öyle ayarlıyom kuzum sende öyle yap:)
evet yaa ama ben bir adette 25-35 tane ped bitirdiğimden bana iyi geldi tatil
oyyyy kuzum benim ya(((((((((
kanama kaç gün sürüyor bileniniz var mı bir de sancılı oluyor mu?
10-15 gün yoğun sonrasında azalarak devam ediyo dediler..
geçmişe bakayım biraz.
bebek senin vücudunda var olanları tüketiyor canım onun beslenmesi yerinde senin vücudun harap olacak biraz ama doğumdan sonra toparlarsın endişe etme.. anneminde hamilelikleri böyle olurmuş..
bir kız daha:)
yaa kızlar bana bir açıklama yapabilen var mı?
şimdi ben elevit kullanıyordum bu ne hapı demir mi ?
doktor 20. haftada kullanmam için kan ilacı yazdı bu yine başka bişi demi ?
bilemiyorum canım erkenden hareketlendi bu sıpam ama bilemiyorum iştegünaydınnnn canımm, kız yoksa seninki erkek mi öyle güçlü tekmeler savuruyor futbolcu gibi
evet canım kan gelmese bile kokan bir akıntı geliyor 40 yaşıyorsun bunu bazı bünyelerde bu koku daha ağır oluyorsenin ilk hamileliğin olmadığı için daha net hissediyorsun hareketlerini... ben dün ilk defa minik bi tekme duydum, ona da emin değilim acaba bebek mi diye
gerçekten mii yaaa... ben zaten kokuya karşı çok hassasım, durmadan duşa girerim heralde
.
yaa kızlar bana bir açıklama yapabilen var mı?
şimdi ben elevit kullanıyordum bu ne hapı demir mi ?
doktor 20. haftada kullanmam için kan ilacı yazdı bu yine başka bişi demi ?
banada kilo yapıyor demir hapı iştahımı açınca bıraktım ama :26:kuzum elevit vitamin hapı demir değil bildiğim kadarıyla, demir ilacı benimki gynoferon. genelde hapın isminde ferro ya da fero oluyo demir ilaçlarının.
çok mu pis olacaz ya hele sezaryanlıksan banyo da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?