2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yasemin kendiminki bitti zihnimin arka tarafından sena isim arıyorum :44:demir haı canım elevit bildiğim kadarıyla senin kilonda bişey yok dr u dinle bu arada demir hapı tabiiki herkeste kilo aldırır diye bir kaide yok ama genelleme olunca kilo almayanlar istisna oluyor :)

Son düzenleme:
ay milanom gelmişşş nerdesin kuzu sen merak ettim dün baktın kaçtın dimiiiiii

Kuzumm kaçar mıyım hiiç pazartesi olunca işler yoğun oluyor, tam yazıyordum sizlere başka iş çıktı gitmek zorunda kaldım bugün erkenden geldik ama

Demir ilacına normlde ben de 20.hft başlyacaktım ama kan düzeyim sınırın altına düşünce hemen başlattı dr., umarım şişirmez çok pek iyi değil çünkü mazimiz kendisiyle

kızlar herkese günaydın hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsuun aman dikkat ediniz lütfen kendinize..
gerçi hasta olacağı varsa insanın nekadar dikkat edersen et oluyo mutlaka..

kızlar size bi haberimvar çin takvimi bende yanıldı benim kızım oluyooooooooooo:

aaaaaaaa hayır olsunnn canım , ayy hatırlamaya çalış çatlarımm
daha önce Burcu da görmüştü
yavuz ismini eşim beğenmişti arakadaşlar pek iyi yorumlar yapmadılar kötü bir hükümdarın ismimiymiş neymiş, eski dilde tuhaff anlamı varmış felannn kızlar demişti, akşamda eşim bakmış benzer bişiler söledi ama ben hatırlamıyom uyuklamşımm

günaydın cnm ama böle olmaz kii ( doktor bulantı ilacı verdi mi ? ay sanada eziyettt kusmak çok kötüüüü ilk 3 ayım zor geçmişti
Allah kolaylık versin geçsin biran önce inş.

uff genemi çıkardın burnun kusmandan dolayı kanamıştır benimde göz damarım kanadı ve 15 gün kanlı bir gözle gezdim canım
miden için yemek yedikten sonra rennie dua surub içsen canım bana onun faydası oldu ve bebeğe hiç bir şekilde zararı yok ben onu kullandım rahat ettim 2 gündür surubum bitti midem gene kaynamaya başladı
kilo durumuna gelince yediğini çıkarınca kilo almaman normal
eltim yeni doğum yaptı ya 9 aylık gebe iken bile 4 aylık gibi karnı vardı ama bebişi 3,5 kilo doğdu maşallah demek dedik kilo almadın ama bebiş büyümüş genede
ultrasonda bebek için dr sana gelişimi hakkında ne dedi iyi demedimi üzülme sakın

yok niye kızalım, insanız tabiki bazı isteklerimiz olacak, Allahtan hayırlısını isteyelim. ikincisi belki erkek olur. ne olursa olsun sende eşinde bebeğinizi çok seveceksiniz. inan biraz zaman geçsin. iyiki kızmış dersin. haftan azmış belki değişir arkadaşım.

canım çok sevindim. hem bebişinin sağlıklı oluşuna hem cinsiyetini öğrendiğine. oğluna kız kardeş olacak çok güzel canım ya.

geçmiş olsun. halimize şükredelim. çok zor geçiren var. inşallah hemen düzelir aramıza dönersin. moralini bozma.

Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)

canım seni merak ettim. akşam girecektim ama ne mümkün. çok fenaydım uyuyakaldım. çok sevindim. ayni bizim gibi olmuş, sen tarafsızdın eşin kız istiyordu. çok mutlu olmuşsunuzdur.

seni merak ettik canım. iyi olduğuna sevindim. ne oldu da rahatsızlandın?

günaydın canım. 3 kg çok ağır değil bence. belki psikolojik ağrı oluşmuş olabilir. benimde karnımın değişik yerleri sürekli ağrıyor. kafaya takmıyorum normalmiş.

geçmiş olsun canım. inşallah geçer. dua okuyalım bari, genel bir rahatsızlık durumu var. Allah yardımız olsun.

canım sen nerelerdesin. dünde vardın yazmadın pek. klavyen gelmedi mi?

günaydınnnn canımm, kız yoksa seninki erkek mi öyle güçlü tekmeler savuruyor futbolcu gibi

ayy canımmm bana isim bakıveriyorrr
kan hapı demir hapı aynı şey mi ? ben hayatımda ömrümde kullanmadım hiçbirini kan seviyem hiç düşmemişti :26: ayy alırsam birde yaaa bu kanımı ölçmeden neden verdiki offffffff aklıma yatmıyooo

bak banada 20. haftada dedi, kilomu aldırıyor yaaaaaaaa içmek istemiyorumm :84::84:

günaydın canım gözün aydınnn amanda aman kızlar çoğalıyor anketi oylamayı unutmayınnn, sağlıkla al kucağınaa canm

senin ilk hamileliğin olmadığı için daha net hissediyorsun hareketlerini... ben dün ilk defa minik bi tekme duydum, ona da emin değilim acaba bebek mi diye

gerçekten mii yaaa... ben zaten kokuya karşı çok hassasım, durmadan duşa girerim heralde

hatırlıcammm, hatta gece kalktım dedim bunu hayatbanagüzel'e anlatmam lazım diye

canım bence çok fazla didiklememek lazım isimleri... illa iyi ve kötü birileri olur ismimizle alakalı... senin baktığın anlamı neymiş peki?
bence kulağa çok güzel geliyor... yavuz... yağız...

kanama kaç gün sürüyor bileniniz var mı bir de sancılı oluyor mu?
canım her bünyede değişik oluyor bazılarını süt koruma dedikleri kanama oluyor en fazla 20 gün sonra bebiş sütten ayrılana kadar kanam olmuyor
bazıları 40 gün ara ara yaşıyor bu kanamayı ama ağrı olmuyor
bizim burda burç ağrısı denilen bir ağrı olur doğumdan sonra rahim küçülmeye başladığı için yasanır bu ağrı ilk doğumda 1 gün ikinci çocukta 2 gün üçüncü çocukta 3 gün karın ağrısı olur derler ben şimdi bundan tırsıyorum :26:

lohusa kanaması mı bilmem en uznu 45 gun diye biliyorum bulemsunun 10 gun surermiş değişkenlik gösteriyor sanırsam
evet canım benim kanamam az olur doktoruma doğum yaptığımda sormuştum
kanama önemli değil 40 boyunca cinselliğin yasak olma sebebi mikroplardan korunmak için önemli demişti doğumun kolay olsa bile vücüdun çok büyük bir olay yasadı ve direnci az kendini koruman bu yüzden önemli demişti

yaa kızlar bana bir açıklama yapabilen var mı?
şimdi ben elevit kullanıyordum bu ne hapı demir mi ?

doktor 20. haftada kullanmam için kan ilacı yazdı bu yine başka bişi demi ?

Canım benim ya kıyamam mide sorununu ben de çektiğim için çok iyi anlıyorum seni,bazen o kadar kötü oluyor ki şu midemi çıkarsam atsam dediğim oluyor bizm bebişler biraz fazla zahmetli olacaklar anlaşılan

lohusa kanaması mı bilmem en uznu 45 gun diye biliyorum bulemsunun 10 gun surermiş değişkenlik gösteriyor sanırsam

çok mu pis olacaz ya hele sezaryanlıksan banyo da yok

inşallahhh tatlım hepimiz hayırlı ve sağlıklı alalım kucaklarımıza bebişşlerimizi..

canımmm çok sevindimmmm hayırlı olsunnn.... prensesler çoğalıyo oleyyy

ben de çin takvimi tuttu kız demişti bana

yaa bakkk YAVUZ : İyi, güzel - Mert, cesur güzel anlamı aslındaa ama daha modern olabilirdi

aay evett bir gün aynı üniversiteye giderlermiş :) olur mu olur

ben padişah isimlerini severim onlar sayesinde varız bu topraklarda.. kötü yönlerini değilde iyi yönlerini düşün padişahların o cesur ve adaletli kişiliğini, önderliğini alsa ne kadar güzel:)
ay evet ya aynı üniversiteye giderlermiş:) kanka olurlarmış:)

bişey çıkmayacak emin ol, takma kafana... :)

kuzum çok geçmiş olsun rabbim yanınızda olsun hep...

Teyzoşlar KIZMIZ oluyor :)

ohhh kızlar arttı oğluşlarımıza adaylar var artık:)

geçmiş olsun kuzum, neyin vardı?

kuzum elevit vitamin hapı demir değil bildiğim kadarıyla, demir ilacı benimki gynoferon. genelde hapın isminde ferro ya da fero oluyo demir ilaçlarının.

günaydınnnn canımm, kız yoksa seninki erkek mi öyle güçlü tekmeler savuruyor futbolcu gibi
bilemiyorum canım erkenden hareketlendi bu sıpam ama bilemiyorum işte
belkide esranın dediği gibi deneyimli olmamdan dolayı hissediyorumdur

evet canım kan gelmese bile kokan bir akıntı geliyor 40 yaşıyorsun bunu bazı bünyelerde bu koku daha ağır oluyor

canım elevit vitamin hapı oluyor kan hapı kullanırken folik asiti bırakıyosun çünkü içinde o da var ben kaç aydır 2sinide kullanıyorum aslında kansızda degilim ama ikisinide doktorum verdi

kuzum elevit vitamin hapı demir değil bildiğim kadarıyla, demir ilacı benimki gynoferon. genelde hapın isminde ferro ya da fero oluyo demir ilaçlarının.
banada kilo yapıyor demir hapı iştahımı açınca bıraktım ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…